Şok net bağlantı hızı

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #1592193 
O kadar çabuk geçiyor ki zaman yine bir taahhüt sonuna gelmiş bulunuyorum. En uygun bağlantı şok netti ancak şikayetvar.com'da bir sürü şikayet kaydı açılmış. Uygun fiyat diye de daha sonra kanser olmak istemiyorum bu sebepten dolayı kol ve arkadaşlar fikir belirtirse sevinirim.
(7) 

Akülü ve darbeli matkap önerisi

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #1586905 
Merhaba arkadaşlar. Evde kullanmaklık akülü, darbeli çift yöne çalışan matkap almak istiyoruz. Profesyonel olmasın ama iki kullanmada elimizde kalmasın ve çabuk ısınmasın isteriz. Matkap alırken hangi özelliklere dikkat etmek gerekiyor?
(2) 

En uygun ev internet paketi hangisi?

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #1582466 
İyice kafam karıştı. Binada TTNet ve Vodafone fiber altyapısı var. Sadece platform kardan film izlememi sağlayacak kadar internet bağlantısına ihtiyacım var. Şu anda en avantajlı paket hangisi sizce? Satış sonrası hizmet ve bağlantı konusunda da sorun yasatmayacak önerilerinizi alabilirsem içim rahat edecek.
(2) 

Glutatyon ile cilt beyazlatma

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #1405354 
Glutatyon enjeksiyonu ya serum yolu ile alınması durumunda cildin beyazlayabilecegini öğrendim ama enjekte edilebilir glutatyonu Alibaba dışında nereden temin edebilirim bilmiyorum. Biraz araştırdım ama bulamadım. Bu tedaviyi uygulayan merkezler nereden buluyor bilgisi olan var mıdır?
(6) 

Beylikdüzü'nde daire fiyatları

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #1366751 
Sahibinden.com da daire fiyatlarını incelerken Beylikdüzündeki yeni yapılı dairelerinin fiyatlarının çok uygun olduğunu görüyorum diğer yerlere göre. Yani 180 _190 bine geniş ara kat güzel daireler görünüyor. En azından resimleri öyle. İstanbul'da yaşamayan biri olarak merak ediyorum. Buradasi gelişen bir alan mı neden bu kadar uygun? Ulaşım mi sorun nedir mesela? Yaşadığım yerden değil buradan ev alsam kirası krediyi ödemeye yardım eder mi? İleride buradaki konutların yatırım olarak kazandırma imkanı olur mu?
(1) 

Watsapp yedeklenmeyen mesajı geri getirme sorunu

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #1334577 
Watsapp ta gruba bir mesaj attım. Sonra bu mesajı kaldırmak istedim ve çok aptalca bir şekilde herkesten sil yerine benden sil seçeneğine basıp mesajı sadece kendimden sildim ama grupta görünüyor tabi. Sonra çok akıllı gibi watsapp ı kaldırıp yeniden indirdim ki sohbetleri geri yükleyebileyeyim. Sonra da mesajı herkesten silebileyim. Ama yine düşüncesiz bir şekilde ani hareket ettiğim için uygulamayı yeniden telefona indirip sohbeti geri yüklediğimde sadece bir önceki günün konuşmalarının yüklendiğini gördüm. Beş dakika önce yanlışlıkla gruba attığım sonra sadece kendimden sildiğim mesaj yedeklenmediği için watsapp uygulamasını yeniden yüklediğimde herkesten silmeye çalıştığım mesaj geri gelmedi. Mesajı geri getirmenin yolunun olduğunu sanmasam da fikrinizi almak istedim. Mesajı geri getirip sonra da gruptaki herkesten silmem mümkün mü? Grup yöneticisi de silemiyor mesajı ....
(4) 

Gebze den İstanbul a günü birlik gezilecek yer

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #1316612 
İstanbulu hiç bilmiyorum ve Gebze ye taşındım. Buradan kalkan Gebze koop araçları var çok konforlu değil gibi ama niyetim sabah bunlara binip İstanbul a gitmek biraz gezip akşam da Gebze ye dönmek. Nerede ineyim nereyi gezeyim? Bu araçlar hem kıyıya hem tarihi çarşı pazar gibi bir yerlere yakın geçiyor mudur? Teşekkürler...
(4) 

Uydunet mi süperonline fiber mi?

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #702679 
Soru başlıkta arkadaşlar. Hızlı karar vermem gerekiyor. İzmitte oturuyorum. Hangisini seçmeliyim. Üç bilgisayarın kullanılacağı bir bağlantı için hangisi daha iyidir sizce?
(3) 

Priority Mail Service???

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #545156 
Mailime aşağıdaki mesaj gelmiş. Ebay den yaklaşık bir ay önce küçük bir şey almıştım hala elime ulaşmadı. Onunla ilgili olabilir diye mailin çıktısı ile bizim postaneye gittim. Kendileri ile ilgili olmadığını söylediler Ne yapayım?

FedEx
Order: JN-2726-79407899
Order Date: Thursday, 10 January 2013, 10:11 AM


Dear Customer,

Your parcel has arrived at the post office at January 14.Our courier was unable to deliver the parcel to you.

To receive your parcel, please, go to the nearest office and show this receipt.

GET & PRINT RECEIPT


Best Regards, The FedEx Team.
(8) 

Hangi model yürüyüş bandı?

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #530869 
1.58 boyda ve 60 kilodayım. Kilo vermek için yürüyüş bandı almaya niyetli ve istekliyim de hangisini alacağıma karar veremiyorum. Öyle eğim fln kullanmam herhalde. Yarım saat sabah yarım saatte akşam tempolu yürüyüşte kullanırım diyorum sadece. performans, parça garantisi, servis ... o kadar çok kafam karışık ki. Çokta vermek istemiyorum bir köşeye atılma ihtimaline karşı. Kullananlara sormak en iyisi. Önerebileceğiniz marka ve model var mı? Lütfen:(
(1) 

Aöf ikinci üniversite, bölüm değiştirme

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #496654 
Bu yıl aöf den türk dili edebiyatı kaydı yaptırdım ama okulöncesi öğretmenlik daha cazip gibi. Yılın başında değiştirmenin bir yolu var mı? Çok istiyorum ne yapacağım?
(1) 

forex piyasası?

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #482649 
Bir sistematiği var mı? Öğrenmek kolay mıdır? Deneyen?
(1) 

samsung-ue46eh5000-led--full-hd

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #402219 
link aşağıda. led tv nasıldır. Alınır mı?


www.vatanbilgisayar.com
(1) 

Markalonga kozmetik alışveriş sitesinden alışveriş yapanlar....

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #400050 
Özellikle kozmetikle işi olan bayan arkadaşlara soruyorum.

www.markalonga.com

www.markalonga.com

Bu markanın böyle ürünleri var mıydı.Bu site hakkındaki ilk izleniminiz neler? Güvenilir midir ve alışveriş yapılabilir mi?
(1) 

tefal fritöz

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #390560 
www.sefasepeti.com

www.sefasepeti.com

ikisi arasındaki fark nedir? Sadece hacim mi?
(2) 

Üzerine kaydedilmiş dosyayı geri getirmek

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #379655 
Soru başlıkta. Flash bellekteki word dosyamın üzerine bilgisyarımdaki masaüstümdeki aynı isimli bir dosyayı farklı kaydet ve var olan dosya değiştirilsin mi sorusuna evet diyerek kaydetme yaptım. Sonrada üzerine kayıt yaptığım belgemin daha güncel olduğunu farkettim. bir günlük çalışma boşa gitti. Ne yapacağım şimdi?
(2) 

ziinga.com?

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #364310 
Bu siteyi kullanan var mı? Açık arttırmada 7 Tl na telefon kazandığımı söyleyip ödeme sayfasına yönlendirdiler. Ne iş?
(1) 

en uygun adsl bağlantısı

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #232807 
Soru yukarıdadır. Komşumun internet bağlantısının ikide bir kesilmesinden yaşadığım sorunlardan boğazıma kadar geldi. Limitsiz ama düşük hızda olur ancak tayinciyim öyle uzun süreli taahhüt fln veremem. bu halde en ucuz internet bağlantısı hangisi? bi yol gösterin size zahmet....
(2) 

Have you ever seen the rain?

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #227573 
www.youtube.com
Yukarıdaki linkteki şarkıyı türkçeye çevirebilir misiniz? Bugün rastladığım bir şarkı sabahtan beri çalıyor bilgisayarımda. İngilizce sözleri var ama ingilizcem biraz zayıf ta..Teşekkür ederim :)
(6) 

trendyol com güvenli mi?

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #220119 
www.trendyol.com
Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan var mı çok güzel fırsat ürünleri var ama sikayetvar.com da da çok olumsuz yorumlar var. Arada kaldım.Fikriniz nedir?
(3) 

Yurtdışından ürün alma sorunu

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #195474 
shop.philips.co.uk
Yukarıdaki ürünü almak istiyorum aynı ürün amazondada satılıyor. Sanırım ikisi için de Türkiyeye gönderim yapmıyorlar. Gönderseler gümrükte sorun yaşayabilirmiyim. Yurt dışında satılan bu ürünü nasıl satın alacağım. Noolur bi yardım....
(2) 

bonus kredi kartı yıllık aidatı

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #191315 
Slm arkadaşlar Garanti son kredi kartı faturasına 40 tl kredi kartı aidatını dayamış. Ödedik mecburen ama arayıp ya aidatı iade edin ya da kartı iptal edin diyesim var lakin kartta devam eden 90 küsur liralık taksitli borcum var 7 ay sürecek olan. Telefonun karşısındaki görevli borcunuz var kartı kapatamayız toptan ödeyin öyle deme hakkına sahip midir? Kart kapatıldıktan sonra hesaba her ay ödeme yapmaya devam edeceğim kapatın kartınızı istemiyorum diyebilir miyim? Diyebilirsem neye dayanarak? teşekkür ederim şimdiden :))
(2) 

istanbul gezisi

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #190396 
Şimdi sabah dokuzda da bursadan araçla çıkılacak muhtemelen arabalı vapurla istanbula gelinecek gezilecek ve akşam dokuzda bursada olunacak şekilde istanbuldan ayrılınacak olursa nasıl bir gezi programı ile güzel bir gün geçirilebilir? İlle de çook yer olması gerekmiyor ama dolu geçsin isteniliyor hadi bi zahmet....
(4) 

Almanyaya en az komisyonla para gönderme

aslagülümseyenbirkediyegüvenme #177508 
Soru başlıkta. Almanyada yaşayan kişiye 400 euro ya da o değerde TL göndermem lazım. En az komisyon vererek nasıl ulaştırabilirim sizce?
1

mobil görünümden çık