(1) 

Trim boyatma

kullanıcıadınız #1581857 
Selam ,Araç içindeki gümüş vs. farklı renkteki trim parçalarını sanayide iyi bir boyacıda piano black ile boyatsam çok sırıtır mı , belli olur mu boyandığı?
(2) 

iş görüşmesi referans kontrolü

kullanıcıadınız #1545640 
Global bir firmada orta düzey yönetici pozisyonu için 2 aydır yapılan görüşemeler , testler vs. sonrasında geçen hafta verdiğim iki referans da aranıp (aracı İK firması tarafından ) konuşulmuş , tabi olumlu konuşmuşlar referansları ben verdiğim için.

Üzerinden 1 hafta geçti , olumlu olumsuz dönüş yok , daha beklemeli miyim firmaya durumu sormak için ?
(3) 

Web üzerinden Eurosport

kullanıcıadınız #1516122 
Gördüğüm kadarıyla Eurosport'un kendi sitesi , Dsmart go ve Bein Connect Spor Extra opsiyonları mevcut internet üzerinden Eurosport 1 ve 2 'yi izlemek için. Yıllık ücretler Eurosport player yaklaşık 400 TL , Dsmart go 270 tl , Bein connect ise sezonluk 69 TL . Bein connect'in sezonluk dediği süper lig gibi Mayıs ayında bitiyor mu ? Bugün sezonluk alsam 2 ay sonra sezon bitti , yazın da yayın yok kapatıyoruz demesinler ?
(3) 

Sanal kart yurt dışı alışveriş

kullanıcıadınız #1157395 
Yurt dışından internet üzerinden aynı firmada iki ürün alınıyor , garanti sanal kartla ödeme yapılıyor iki parça halinde (bir ürünü sonradan eklettiğim için) ve açık provizyonda görülüyor. İki ürün de kargolanıp ulaşıyor fakat sadece bir parçası dönem içi harekete geçiyor , diğeri provizyondan iptal ediliyor ve limit de açılıyor tekrar. Bu durumda firma çekmeyi mi unuttu , birkaç gün sonra mı çekecek ?
(4) 

helsinki tax free

kullanıcıadınız #1048872 
vergiyi geri almak için o işyerinin global blue üyesi mi olması gerekiyor ? Helsinkide bir bisikletçi ile konuştum , vergini geri alabilirsin ama bizde form yok diyor , bu durum normal mi ?
(3) 

Vize

kullanıcıadınız #996199 
1 yıllık italya vizem 11.11.2015 de bitiyor , arada italya'ya giriş çıkış yaptım . 9 kasımda almanya'ya girip 10 kasım'da çıksam sorun olur mu ?
(1) 

Shade station

kullanıcıadınız #973930 
tr.shadestation.com


bu site güvenilir mi sizce ?
(1) 

Thule bisiklet taşıyıcı

kullanıcıadınız #971816 
Thule aluminyum bar ve 591 bisiklet taşıyıcı almayı düşünüyorum fakat kapalı otoparkım yok dolayısıyla yağmur , güneş vs. etkilere maruz kalacak sürekli. Sizce taşıyıcıyı her seferinde söküp eve götürmeli miyim ? Zarar görür mü bar ve taşıyıcı ?
(3) 

Kablosuz kulaklık

kullanıcıadınız #954718 
1000 tl yi geçmeyen kablosuz bluetooth kulakık önerisine ihtiyacım var. Spor yaparken ve seyehatlerde kullanacağım genellikle.
Beats , sennheise veya audio-technica markalarını düşünüyorum , önerileriniz olursa mutlu olacağım.
(8) 

saat önerisi

kullanıcıadınız #925530 
www.saatvesaat.com.tr

bu saati almayı düşünüyorum , aşağı yukarı bu fiyatlarda muadili önerebileceğiniz marka/model var mıdır ?
(2) 

kötü zemin koşu ayakkabısı

kullanıcıadınız #921919 
Salomon speedcross 3 almayı düşünüyorum , hem dağ bayırda koşmak için hem de günlük yürüyüş ayakkabısı olarak kullanılabilir mi, zira sürekli koşacağımı düşünmüyorum.
(2) 

Fitness saati

kullanıcıadınız #911159 
Göğüs bandı olmadan direk bilekten nabız ölçen garmin , suunto tarzı markaların saatleri var mıdır ? Henüz bulamadım internette. Göğüs bandı ile çok pratik olmayacakmış gibi geliyor.
(1) 

Fizik tedavi ücreti

kullanıcıadınız #895555 
Memorial ya da bu tarz hastanelerin fizik tedavi ücreti seans başı yaklaşık ne kadardır ?
(2) 

Konut kredisi ilk ödeme

kullanıcıadınız #892789 
Örnek veriyorum 20 Ocak tarihinde tapu devri tamamlanıyor ve satıcıya parası ödeniyor , ilk taksit ödemesini 1 Martta yapabilir miyim ? Banka kabul eder mi ?
(1) 

kas gevşetici ?

kullanıcıadınız #882427 
Kas gevşetici kafa yapar mı ?
3-4 gündür günde 3 tane parafon içiyorum , ilk defa bu sabah zor kalkabildim , 3-5 dakika dengede zor durdum başım döndü biraz , hala hafif bir sersemlik var kafamda.
(1) 

Tv koltuğu

kullanıcıadınız #881531 
Rahat bir tv koltuğu arayışındayım , çok abartı fiyatı olmayan önerileriniz var mıdır ?
İstikbal ve bellona dışında bulamadım.
(5) 

ikinci schengen

kullanıcıadınız #732034 
italya'dan schengen im var , süresi dolmadan danimarka'ya schengen için başvurabilir miyim ?

Not: amacım danimarkadan da alıp süreyi uzatmak

teşekkürler.
(1) 

Amerika vizesi

kullanıcıadınız #658725 
13 eylülde randevum var konsoloslukta , ayın kaçında alırım pasaportu geri , işle ilgili oluşan önemli bir durumdan dolayı ,pasaportu verin geri istemiyorum vize mize dersem ne olur ?
(2) 

new york ev

kullanıcıadınız #614427 
1 haftalığını new york'a gidiyorum ekimde , 6 kişilik bir ev arıyoruz , avrupada böyle kısa tatiler için web sitelerinde rezervasyonu halledip gidip kalıyorduk fakat new york için bu tip sitelerde(housetrip , tripadvisor , roomoroma vs) hep aracı kişiler (ya da ev sahipleri) var ve ya geri dönmüyorlar ya da tarihler uymuyor diyorlar , var mı bildiğiniz ev kiralama sitesi
(8) 

evden çıkmayan biri

kullanıcıadınız #606046 
bir tanıdık var , 39 yaşında erkek , eskiden de psikolojik tedavi görmüş (atipik psikoz teşhisiyle ve risadel ve tebokan kullanmış) ama tam iyileşememiş , sorun şu ; ailesinin alt katında tek başına kalıyor , evden hiç çıkamıyor / çıkmak istemiyor , garip garip takıntıları var , ailesinden garip garip istekleri var (akvaryum hortumu istiyor ama akvaryumu yok) ve yardım almayı da reddediyor , 2 hafta çok çok az yemek yiyor , deli gibi zayıflıyor , kişisel bakım yok vs.

ne yapılabilir ? zorla hastaneye mi götürmeli ?
(1) 

word 2010 dosya açamama

kullanıcıadınız #594394 
merhaba ,

Select the encoding that makes your document readable

hatası alıyorum , mümkün müdür bu dosyayı açmak (repair and open yaptım açılmadı)
(3) 

avea 3g

kullanıcıadınız #592981 
avea süper ikili 4 gb tarifesinde bahsedilen 4 gb 3g hızında mı , edge hızında mı ?

yani şu ifade edge hızını mı ifade ediyor ?

-Tarife kapsamında sunulan ücretsiz yurt içi veri kullanımı Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.
(4) 

2. el araba satışı karmaşası

kullanıcıadınız #586625 
arabamı satıyorum , alıcı bi kısmını peşin kalanı da oto kredisi ile vereceğini söyledi , fakat bankanın kredi vermesi için satış sözleşmesi de gerekiyormuş (bazı banka web sitelerinde de yazıyor) , dolayısıyla aracın noter satışını verip sonra parayı alacağım (bankadan direk hesabıma gelecekmiş) , alıcı(farklı şehirde)satıştan bir gün önce bankadan bana kaşeli imzalı kağıt fakslayacağını söylüyor, bankayı arayp bu durumu da soracağım , fakat bir yamuk olur mu merak ediyorum yine de , satışı verdikten sonra dolandırılma şansım nedir ?
(5) 

sinema

kullanıcıadınız #524486 
bu aralar gidilebilecek düzgün film var mı ? Pek göremedim sanki
(2) 

manchester

kullanıcıadınız #514695 
Haftaya 4 günlüğüne manchester'a gidiyorum , akşam 4 'ten sonra boş olacağım , neler yapılabilir , nerelere gidilebilir bu kısıtlı zamanda
(2) 

ingiltere vize türü

kullanıcıadınız #503764 
3 günlük bir eğitim için ingiltere'ye gideceğim , general visitor başvurusu mu , business visitor başvurusu mu yapmalıyım
(1) 

barcelona

kullanıcıadınız #462917 
mümkünse la rambla civarında gece klubü tavsiye eder misiniz?
(1) 

valiz sorusu

kullanıcıadınız #456325 
merhaba , 300-400 tl arası mandarina duck , thule vs. markalarda orta boy ve 4 tekerlekli bir valiz alınabilir mi , bildiğiniz indirimli bir yer var mı , ben internette fazla göremedim.
(2) 

spor için el çantası

kullanıcıadınız #450744 
ayakkabı için olan çanta tipinde ama biraz daha büyük (şort ,tshirt ,ayakkabı ,shaker sığacak şekilde ) bir çanta öneriniz var mı ? kocaman çanta taşımak istemiyorum artık.
(3) 

chipli pasaport sırası

kullanıcıadınız #440014 
chipli pasaportu olup tarihi bitmek üzere olanlar da sıraya giriyor mu ,yoksa sadece yeni chipli pasaport almak için mi sıra var ?
(2) 

ispanya vize

kullanıcıadınız #430807 
pasaportumun süresi 13 nisan 2013 'de bitiyor. 17 ağustos 2012'de ispanyaya gideceğim , kıllık çıkmaz değil mi ? sıra varmış ya pasportta kıllandım şimdi
(5) 

klima btu

kullanıcıadınız #425755 
18 m2 oda , öğlen 4 civarı güneş görmeye başlıyor , 1 televizyon 4 ampül var , 9000 btu yeter mi ? Teşekkürler.
(6) 

vw golf pulse

kullanıcıadınız #417146 
selamlar , golfün yeni bir modeli var pulse adında, comfortline ayarında aşağı yukarı , ek olarak multimedia ilaveleri var , var mıdır alanınız , alıp şikayeti olan ya da memnun olan var mı ?
(2) 

civic i shift

kullanıcıadınız #379258 
Honda'ya geçme niyetim var lakin i shift hakkında forumlardan ve çevremden kötü yorumlar alıyorum . Vites geçişlerinde çok sarsıntı oluyormuş , sürekli arıza çıkarıyormuş vs. , bazıları da bunu kullanıcı beceriksizliği olarak görüyor. Kafamda iki adet soru var ;

1) bu araba -performans delisi olmayan biri için- alınır mı ( civic hb 1.4 sport 100 ps)
2) honda mühendisleri bu kadar sorunlu bir şanzıman dizayn eder mi ?
(4) 

barselona, la rambla ?

kullanıcıadınız #367735 
hem müzelere ,hem denize , hem gece hayatına yakın bir yer bakıyorum yaz için barselonada ,la rambla uygun mudur ? var mıdır başka opsiyonlar ?
(3) 

Aktarmadan faydalanmak

kullanıcıadınız #366894 
slm , alitalia ile roma aktarmalı ispanyaya gideceğim , romada 10 saat civarı bi bekleme süresi var , hazır schengen de varken ispanyadan alınacak vize ile küçük bir roma turu yapılabilir mi ? yoksa ilk giriş illa ispanya mı olmalı ?
(4) 

İngiltere tax free

kullanıcıadınız #347863 
Selam , ingiltere'den iphone almıştım 4 kasımda , gerekli formu -yazılan tüm prosedürleri takip ederek- doldurup stansted havaalanındaki tax free kutusuna attım , zira hala kredi kartıma geri ödeme gelmedi (2 telefon olduğu için nakit geri ödeme limitini geçti ve para iadesi değil karta iade olacağı söylendi) , bu kadar süre normal midir ?
(4) 

St Petersburg (Rusya)

kullanıcıadınız #299657 
Selamlar , duyumlarıma göre saint petersburg'da kredi kartı geçmemekteymiş nerdeyse her yerde , var mıdır doğruluk payı ? markette restoranda geçmez mi ?
(7) 

Dizi önerisi

kullanıcıadınız #240635 
selamlar
lost, fringe , flashforward ortalaması/benzeri bir dizi var mıdır önereceğiniz ?
(2) 

italya vizesi ile hollanda

kullanıcıadınız #168833 
merhaba , italyadan schengen aldım (ticari), italyaya giriş-çıkış yaptım ve vize sürem devam ediyor , şimdi hollandaya gitmek için (turistik) tekrar hollandadan schengen almam lazım mı ? Teşekkürler.
1

mobil görünümden çık