(1) 

İstanbul Avrupa Yakası Temiz Güvenilir Otel

karmaşık #1584665 
Tavsiyeniz olur mu?
(5) 

Bayram Tatili Planı

karmaşık #1583425 
Bayram tatilini nasıl değerlendireceksiniz?
(17) 

Hayattan keyif alıyor musunuz?

karmaşık #1581233 
Hayattan keyif almadığımı fark ediyorum. Sizde durumlar nasıl? Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ya da yaşamaktan nasıl keyif alıyorsunuz?
(6) 

Bayram Tatili Planınız Var mı?

karmaşık #1579761 
Bakıyorum nerede olsun en dandik otel 4 binden başlıyor neredeyse. Bu kadar para verilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Sizin tatil planlarınız nasıl?
(1) 

Bağkur prim ödeme

karmaşık #1561206 
Kendi ofisimde çalışan bir psikoloğum bağkur aylık ödemesi temmuz zammıyla 4 bin tl oldu maalesef ödemek istemiyorum benzer durumda olan var mı? Nasıl bir yol izliyorsunuz?
(2) 

Yüzde kılcal damar

karmaşık #1556819 
Yüzünde kılcal damar olup da işlem yaptıran var mı? Tekrar ediyor diyorlar
(3) 

Yurt İçi Uçuş

karmaşık #1553094 
Merhaba. Az önce uçak bileti aldım bilgilendirmede uçuştan 2 saat önce hava alanında olun diyor. Uçuşum yurt içinde 1.30 saat önce gitsem sorun olur mu? Havaistle ancak 1.30 saat öncesine yetişebiliyorum
(5) 

Arkadaş Grubu

karmaşık #1550257 
Dün doğum günümdü. 28 yaşına girdim. Yakın arkadaşlarım vardı ama zamanla onlarla uzaklaştım. İnsanlara bakıyorum arkadaş grupları var. Benim olmaması garip geliyor ve üzülüyorum. Kendi ofisimdeyim iş ortamında kimseyle tanışamıyorum yani tanışayım desem nereden/nasıl olacak bilmiyorum. Sizce bu durum büyük bir eksiklik midir?
(6) 

Lise arkadaşı

karmaşık #1542636 
Kaç kere görüşelim dediğim lise arkadaşım benimle hiçbir şekilde görüşmedi. Bu duruma oldukça bozukken kız istemesine ve nişanına davet etti. Bozulduğumu söylemedim. Aşırı samimiyetim yok gitmeyi düşünmüyorum. Laf olsun diye mi davet edildim sizce? Benzerini yaşayan oldu mu? Böyle durumlarda nasıl yaklaşılmalı?
(3) 

Tırnakta Kahverengi Leke

karmaşık #1541697 
Tırnağımda böyle bir şey çıktı. İnternette kanserle ilişkili olabileceği yazıyor bu tarz durumların. Sizce ne olabilir?
(6) 

Tatil Planı

karmaşık #1525801 
Tatil planı yapanlar nereleri tercih etti merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim. Bozcaada ve cunda adalarına baktım fiyatlar uçuk geldi. Nispeten uygun yerler kaldı mı hala?
(3) 

Kvkk

karmaşık #1508232 
Merhaba kvkk kimleri kapsıyor ve kimleri kapsamıyor bilgisi olan var mı? Kendi ofisi olan bir psikoloğum muhasebecim beni kapsadığını söyledi ama biraz kafam karıştı.
(1) 

Instagram Reklamı-Hesap Kapalı Ödeme Geri Çevrildi

karmaşık #1490396 
Merhaba. Instagram reklamı vermeye çalıştım yaklaşık iki ay önce. Reklamı veremedim anlamadığım bir sebepten dolayı.. Sonrasında 60 tl’lik ödemem olduğu uyarısı geldi. Farklı kartlardan ödemeye çalışsam bile kabul etmiyor hesap kapalı ödeme geri çevrildi yazıyor. Reklam durduruldu tekrar yayınlamak için ödeyin yazıyor ama ödeyemiyorum. Zor durumdayım sizce ne yapabilirim?
(2) 

Tez

karmaşık #1450956 
Merhaba,


Yüksek lisans bitirme projesi yazıyorum tezle aynı şey neredeyse. Çok fazla aktaran yapmamak gerekiyor yani orjinal kaynağa gitmek gerekiyor diye biliyorum ama ya bir ingilizce kitap çıkıyor orjinal kaynak ya da o da başkasından alıntılamış oluyor. İngilizce olduğu için zaten zorlanıyorum ve işin içinden çıkamıyorum. Ne önerirsiniz?
(2) 

Tezsiz Yüksek Lisans

karmaşık #1435352 
Merhaba,

Tezsiz yüksek lisans yapan var mı özellikle sosyal bilimlerde? Hoca araştırma önerisi istedi. Tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
(2) 

Kpss ve motivasyon eksikliği

karmaşık #1434725 
Merhaba,

Evde ders çalışmak ve konsantre olmak zor geliyor kpss çalışmak için. Kütüphanelerde de ders çalışılmıyor bu dönemde. Benimle benzer durumda olanınız var mı? Ya da ne yapabilirim daha motive çalışmak için? Teşekkürler.
(4) 

Koku alamama/covid

karmaşık #1430129 
Merhaba. Soğuk algınlığı geçirdim ateş, öksürük olmadı fazla. Biraz boğaz ağrısı ve burun akıntısı sadece. Son 5 gündür koku alamıyorum. Bugün test yapıldı sonuç bekliyorum. Benzerini yaşayan ya da çevresinde biri yaşamış olan var mı? Çok endişelendiriyor beni artık hiç koku alamayacak mıyım diye...
(1) 

İlişkiler konusunda taktik/akıl

karmaşık #1428722 
Selamlar. İlişkiler konusunda taktik/akıl verebilecek var mı? Özelden yazsam?
(1) 

Ekşi sözlük

karmaşık #1390336 
Merhaba. Ekşi sözlükte birini şikayet edip hesabının bloke edilmesini sağlayabilir miyiz?
(2) 

Zedprex

karmaşık #745908 
Günde bir tane sabah zedprex yani antidepresan alıyorum.Akşam alkol içsem sakıncası olur mu?
(4) 

büyük sert sivilce

karmaşık #455760 
Bacağımın (popoma yakın)üst kısmında içi sert mor ve kırmızıyla karışık bir rengi olan içi sert ve acıyan büyük bir sivilce çıktı fakat ucu yok çok korkuyorum napabilirim?
(1) 

zidaya

karmaşık #451049 
Zidaya güvenilir bir site midir?Tereddütte kaldım.
(2) 

kist

karmaşık #163791 
Kasığımda bir ağrı var uç falan yaptı sonra geçti kist midir acaba?2 aydır var.Ciddi bir şey olabilir mi?
1

mobil görünümden çık