(1) 

londra'da ingilizce

jamie #768302 
ya ben bu yaz iki ayligina londra'ya gitmeyi dusunuyorum ingilizce icin. dil okullarini da arastirdim ama benim niyetim 2016 itibariyla master basvurusu yapmak oldugundan dil okullarindansa universite bunyesinde kurs almanin daha avantajli oldugunu dusunuyorum.

ve fakat oyle bir universite bulamadim sanki. gordugum kadariyla sadece halihazirda ogrenci olmak gerekiyor bu kurslara katilmak icin. mesela SOAS'ta var guzel bir program ama sayfasinda diyor ki eger international student iseniz..

var mi bildiginiz iyi bir universite bu konuda ogrenci olmayanlari da muhatap alan?

en olmadi bari iyi bir ielts preperation kursu tavsiyeniz?

ben isin icinden cikamadim ama duyuruya guveniyorum.
(2) 

su adresteki videoyu

jamie #766882 
nasil indirebilirim? birkac program denedim ama olmadi. sayfa kaynakta da bulamadim urlyi. ama ben kimim ki ustadlarin yaninda?

soz konusu video: myklik.rtm.gov.my
(11) 

hayata bir ara vermek istiyorum.

jamie #680001 
buna nerdeyse simdi karar verdim. istiyorum ki her seyi birakayim, uzak bir yere gideyim. orada yasayayim tek basima.

yurtdisi olsa mesela. ucuz bir yer olsa. kucuk bir pansiyon odasi olsa banyolu.

boyle yesil, huzurlu, ucuz bir memlekette hic olmazsa bir uc ay gecirebilsem herkesten ve her seyden uzakta.

ne bileyim belki yarim gun calisma firsati olabilir. oyle toplu bir param yok. bir sure biriktirsem de mutevazi bir miktar olur herhalde.

o kadaar bunalmisim ki bunun fikri bile gulumsetti beni. bir de gitsem...

siz ne dersiniz? ne dusunursunuz?
(6) 

bilgisayarinizdaki filmleri, dizileri vs nasil arsivliyorsunuz?

jamie #664426 
dvd ye kopyalayayim diyorum ama uzun is degil mi?. harici disklere aktariyorum aslinda ama iki tanesi goctu gitti icindekilerle. simdikiler calisiyor ama simdilik. cok teknolojik degilimdir, bilmedigim bir baska yontem varsa mutesekkir olurum.
1

mobil görünümden çık