türkçe kalori takip uygulaması

bir garip melek #1574495 
var mı tavsiye edebileceğiniz?
(9) 

hüttenkase

bir garip melek #1480319 
hangi peynirdir?
(9) 

masum mu daha iyi, şahsiyet mi?

bir garip melek #1448024 
merhaba, sb
(4) 

spor salonunun kapalı havuzuna

bir garip melek #1433695 
gider misiniz? CDC havuzlar güvenli demiş ama bilemiyorum. herkes aynı tereddütteyse ve gidip havuzu bomboş bulursam yarım saat yüzmekten covid patlatır mıyım?
(17) 

ölü babam şu an ne yapıyordur

bir garip melek #1430010 
merhaba. bugün babam öleli 1 yıl oldu. sizin inancınıza göre şu an nerededir ve ne yapmaktadır?
(6) 

evde sporun fayda miktarı

bir garip melek #1415869 
merhaba. 1,5 ve 3 kiloluk dambıllarım ve 10 litrelik kedi kumum, gayet de geniş bir hareket repertuvarım var. ama bu rakamların salonda kaldırdığım ağırlıklarla alakası yok :( bunlarla bir şeyler yapmaya devam etmekten gerçekten nasıl bir verim alabileceğim konusunda yorumu olan var mıdır? en azından bir şeyleri koruyabilir miyim? üstüne koyabilir miyim? kas inşa edemem herhalde. keşke! büyüme için yeterli stres nasıl sağlanır ki bu şekilde? teşekkürler.
(6) 

bonzaiden anlayanlar

bir garip melek #1409654 
ofise bir hevesle alınıp terk edilen bir bonzaimiz var. ficus ginseng türü imiş. alan ve ilgilenen kişi home-office sistemine döndüğü ve kalan bizlerin de çiçekle ağaçla alakamız veya ilgimiz olmadığı için rezil oldu zavallım. şimdi de mantar çıkmış. bizim elemanlar canına yandığımın koskoca beşiktaş'ında şu ağaçtan anlayan, yol gösterecek bir kul bulamadı. hiçbir canlıya kıyamam, buna da çok üzülüyorum ama ofiste kedi de var köpek de var iş de var. neyi sorumluluk belleyeceğimi şaşırdım artık. anlayan; yardımcı olabilecek, akıl verebilecek olan var mıdır? çok teşekkürler.
(1) 

bağdat caddesi üstü suadiye starbucks'ta

bir garip melek #1403698 
laptopumu şarja takarak çalışabileceğim yer var mı? çok cahilim starbucks'lar konusunda, vurmayın
(5) 

con-air mi the rock mı?

bir garip melek #1380081 
sb
(2) 

blog nerede yazılır

bir garip melek #1368584 
merhaba. blog yazmak istiyorum kendi kendime ama nereyi önerirsiniz? blogger yeterli midir? wix gibi şeylerin çok fazla reklamını görünce sonradan para istemeleri vb. bir bityeniği olabilir mi diye düşündüm. başka bir platform da olabilir tabii.

edit: teşekkürler. medium'un sorduğum soruyla alakasını anlamadım, adsense onayı falan nedir bilmiyorum, bunlar da bana soruyu yeterince açık soramadığımı düşündürdü.

kendim çalıp kendim oynamak istiyorum sadece. notepad'e yazıp kaydetmek yerine online'a yazıp oraya kaydetmek, linkine girince açılması ve okumak.
(3) 

resimdeki böcek nedir

bir garip melek #1368315 
aşırı hızlı olduğu için panikten üç buçuk atarak balkondan atmayı başarabildim ama ne olduğunu hiç bilmiyorum, acaba zararlı mıdır, bir şey yapmak gerekir mi?
(2) 

fotoğraf filtre uygulaması önerisi

bir garip melek #1367576 
merhaba, cep telefonlarınızda kullandığınız, ücretsiz versiyonuyla idare edebileceğimiz bir filtre uygulaması önerebilir misiniz?
(8) 

böbrek hastası kedim

bir garip melek #1305875 
çok yaşlı ve hasta bir kedinin bakımını üstlendim, klinikte elden geldiğince müdahale edildi ama daha fazla yapılabilecek bir şey olmadığı için eve getirdim. hekimimiz böbreklerinin yüzde 40 oranında çalıştığını söylüyor, deri altı serum alıyor, bir de evde şırıngayla ilaç veriyorum.

evin her yerine bolca su, iki çeşit böbrek hastalıklarına özel kuru mama ve bir çeşit yaş mama yerleştirdim. mamaların hepsinden yiyor, su içiyor, idrarı ve dışkısı düzenli ve hem miktarı hem de kıvamı iyi. araştırmalarım sonucunda gördüğüm kadarıyla katkısız ve ek malzemesiz tavuk suyu ve ton balığı suyu tüketmesinde sakınca yokmuş, bunları denemeyi düşünüyorum.

kronik böbrek yetmezliğiyle alakalı tecrübesi olanların tavsiyelerini almak isterim. bir de bizi düşünürseniz, aklınıza gelirsek iyi dileklerinizi almak isteriz :) kaybetme korkusuyla çok yıprandım.

cici oğluşumun fotoğraflarını da ekliyorum. keyfi yerinde, ilgili, gezip dolaşıyor, yakalamaca oyunları oynamayı seviyor, kendini sevdirmeye bayılıyor, sürekli mırlıyor. ismi portakal :)
(11) 

yıldız tilbe

bir garip melek #1291549 
merhaba, yıldız tilbe şarkısı tavsiyesi rica ediyorum. aşağıdaki şarkılar haricinde olursa sevinirim, maksat sevdiğiniz ama daha gizli kalmış şeyler varsa öğrenmek. teşekkürler.

vuracak
dillere destan
buz kırağı
dayan yüreğim
el adamı
aşk yok olmaktır
delikanlım
sevdanın tadı
sevemedim ayrılığı
yalnız çiçek
vursalar ölemem
vazgeçtim
çabuk olalım aşkım
aşk laftan anlamaz ki
ummadığım anda
aşk kazanacak
sevdanın tadı
sana değer
(1) 

beyrut performance

bir garip melek #1266990 
merhaba, bu mekanla alakalı tavsiye verebilecek olan var mıdır? çok kalabalık olsa bile arkalarda takılabilir miyiz? veya balkon diye bir bilet var satışta ama mekan fotoğraflarına baktım baktım, balkon diye bir şey göremedim. bu balkonda en azından rahat takılınabilir mi?

teşekkürler
(6) 

salyalı kediş

bir garip melek #1263787 
evimin önündeki cicilerden birinin ağzından tamamen berrak ama koca koca damlalar hâlinde, su gibi salya akıyor. böyle bir şeyle daha önce hiç karşılaşmadım, acaba ne olabilir, götüreyim mi doktora?
(2) 

lens reçetesi deşifre

bir garip melek #1216468 
Merhaba, ekteki reçetede hangi lensleri tavsiye ettiğini çözebilecek olan var mı?
(11) 

isaac newton

bir garip melek #1161419 
ismini dilinizin ucuna ilk gelen şekliyle nasıl okuyorsunuz?
(4) 

ne kadar protein tozu fazladır?

bir garip melek #1049490 
merhaba sevgili arnoldlar,

tamamen toza bel bağlamadan ve abartmadan güzel besleniyoruz çok şükür, o yüzden biraz geyik bir sorum olacak: çikolatalı protein tozunun tatlı sıkıntısına derman olmasından çok memnunum, acaba günde kaç ölçeği aşmamamız icap eder? 50 kiloyum.
(2) 

almanca bilenler - tek cümle

bir garip melek #963790 
Merhaba,

www.youtube.com

Şu videoda 01:50 veya 01:56'da geçen cümleyi öğrenmek isterim... İnternette çeşitli alternatifler çıkıyor ama doğru görünmüyorlar, tam hâlini yazabilen olursa çok makbule geçer.

İnternettekiler şunlar mesela:

Wenn mich wer blöd angeht, dann zünd ich mir a Zigarette an und blas ihn um.

...und wenn mir jemand auf die Zehen steigt, zünd ich mir eine Zigarette an und blas ihn um!

Und wenn sich jemand in meinem Weg stellt dann zünd ich mir einfach eine Zigarette an und blas ihn um.

Şimdiden teşekkürler.
(2) 

yurt dışından kıyafet

bir garip melek #883841 
Merhaba,

İnternet üzerinden kıyafet alsak, gümrükle uğraşmadan nasıl doğruca gelir? Fiyat sınırlandırması mı var? Belli bir fiyatın altında olursa her türlü doğruca adrese geliyor mu yani?

Teşekkürler...
(1) 

twitter timeline hakkında

bir garip melek #197146 
Merhaba,

Takip ettiğim birinin tweet'lerinin timeline'da görünmesini engellemek ya da hiç olmazsa oranını azaltmak gibi bir imkanım var mı? "Neden takip ediyorsun" diyecek olursanız, haber almak istiyorum ama başka kimsenin tweet'lerini doğru düzgün göremeyecek ölçüde timeline'ımı işgal etmesini de istemiyorum.
(3) 

PS3 için co-op oyun tavsiyesi

bir garip melek #131991 
Merhaba sevgili duyurucular,

Resident Evli 5 misali, ekran bölünerek iki kişiyle oynanabilen co-op oyun peşindeyim, tavsiyelerinize açığım, açım. Army of Two: The 40th Day güzel görünüyor mesela, almayı düşünüyorum. Bunlara benzer oyunlar olabilir yani. FPS pek tercih etmiyorum, third person olsa süper olur.

Şimdiden teşekkürler.

Edit: Resident evli, evet.
(1) 

Rus Tarihi

bir garip melek #90743 
Merhabalar,

Rus tarihiyle ilgili kaynak önerebilecek olan var mı? Muhtemelen okumuş olup da tavsiyede bulunacağınız için kitapçıya girip sormaktan daha mantıklı geldi. Tamamen şahsi meraktan ötürü bilgilenmek istiyorum. Daha verimli olacağını düşünüyorsanız İngilizce de olabilir.

Şimdiden teşekkürler.
1

mobil görünümden çık