(1) 

Whatsapp ile web servis kullanımı

rastinon #1583239 
Mini bir uygulamam var. Bu uygulama web servis ile iletişim kuruyoruyor. Servis tek bir parametre alıyor. Sallyorum param=34 olduğunda servis İstanbul yanıtını dönüyor. Bu servisi whatsapp ile nasıl entegre ederim? Wp ile bana 34 yazdıkları zaman ben kullanıcıya İstanbul yanıtımı yine wp ile göndereceğim. Hatta bilmiyorum ama bunun instagram facebook gibi versiyonları da var mıdır?
(3) 

Hangi laptop?

rastinon #1581756 
Gençler, en son 15 sene önce laptop aldım, çok uzak kaldım herşeye. laptop alıcam ama paylaşımlı paylaşımsız artık bir fark yok dediler, bana inandırıcı gelmedi. Ssd şöyle olmalı, wifi şu olmalı falan benim kafa gitti.
Counter-Strike(go değil), red alert 2, battlefield, call of duty gibi sadece eski oyunlar oynanacak(yaşlıyım) Matriks veri terminali ile borsa izlenecek, webde gezilecek. Bu koşulları şu laptop sağlar mı? Tavsiyeniz varsa alırım.

www.monsternotebook.com.tr
(1) 

Beleş 2 ay youtube pre

rastinon #1581615 
Turkcell verdi, zaten proyum. Ziyan olmasın.
İlk gören alsın.

www.youtube.com

Pc’de mash-up parça yapmak

rastinon #1575525 
Bazen dinlediğim bir şarkının bir bölümü alıp başka bir şarkıyla iç içe geçirip, bi de bunlara bir alt yapı ekleyip yep yeni bir parça yaratmak istiyorum. 15 yaşında bir pc’ye mash-up tarzı parçalar yapmak için hangi müzik programları öneririzsiniz?

Ev temizliği

rastinon #1564045 
Ankara Oranda 200m2 3+1 boş daireye temizlikçi arıyoruz. Eğer müsaitliği varsa taşınma sonrası da devam edebiliriz. Yakınında temizlik işiyle ilgilenen varsa ya da çalıştığınız temizlikçi varsa numarasını paylaşabilir misiniz?
(6) 

Ankara’da nerede yaşamalı

rastinon #1560084 
Yıldız nasıl bir yer. 360 AVM’nin oralar. Göztepe Özgürlük parkı gibi bir hava aldım. İnsanı nasıldır, bilmediğim bir handikapı var mıdır?
Çayyolu ise Ankara’nın dışı gibi. Uzak ama sessiz sakin gibi ne dersiniz?
Ankara’da yaşanılacak semt sizce neresidir ve avantaj dezavantajları nelerdir?
(1) 

Psikoloji dergisi ama adı nedir bilemedim.

rastinon #1538615 
Frendfeed zamanında bir psikoloji dergisi paylaşırdı kullanıcılar. örnek vakalar falan baya bilimsel bişidi. Bu derginin adı neydi? Var mı böyle bildiğiniz örnek olaylı psikoloji dergisi?
Hatırladığım örnek vakalar:
- Hırsız eve girip bebek bezi bağlıyordu poposun.
- Anne oğlunu korumak için ilk cinsel deneyimini kendisiyle olsun istiyor ve yapıyor.
- 45 yaşında adam annesinin memesini emiyor, hem de her gün.
(5) 

Piyano ikamesi klavye(org) 61 tuşlu mu olmalı 88 mi?

rastinon #1519439 
İçimde kaldı. Piyano metot kitabıyla videolarla piyano çalmak istiyorum. Ucuz yollu dijital bişi alıp denemek istiyorum. 61 tuşluları 300-500 e bulabiliyorum. 88 tuşlu ise 3-5 binden başlıyor. 61 mi almalı 88 mi?
(1) 

veri görselleştirme

rastinon #1509213 
Elimde zamana göre değişen data var. Bu datayı aşağıdaki gibi video/gif benzeri akış şeklinde görselleştirmeyi nasıl yapabilirim? Datanın DB'de olur, excelde olur her türlü erişim imkanı var.

www.youtube.com
1

mobil görünümden çık