Belediye

dizzty #1580433 
Daha önce kamuda çalışmış ve emekli olmuş bir kişi, belediye şirketinde müdür olarak çalışabilir mi?
Teknik ayrıntıları nelerdir

whatsapp business

dizzty #1545922 
malum iphone aynı anda iki whatsapp kullanmaya izin vermiyor. fiziksel sim ve e-sim tanımlı olan telefonda e-sim i whatsapp business'e tanıttım. yalnız herhangi bir sohbet sırasında karşı tarafta işletme hesabı olarak gözüküyor. araştırma yaptığımda daha önceden "işletme değil" diye bir seçenek varmış. ikinci hesap olarak normal şekilde kullanılabiliyormuş. ama bu seçenek bende yok. whatsapp business'i işletme hesabı olmadan ikinci hesap olarak kullanma imkanı var mı?
(1) 

iki iphoneda aynı hesabı kullanma

dizzty #1542348 
elimde olan kullandığım cihazı bütün uygulamaları ve ayarlarıyla diğer cihazda da kullanmak istiyorum. örneğin iphone 11 kullanıyorum ve bir tane de iphone se alıp whatsapp, telegram, instagram gibi bütün uygulamaları iki cihazda da aynı hesaplarla aktif şekilde kullanmak istiyorum. böyle bişey mümkün mü?
(3) 

Yurtdışı telefon

dizzty #1487568 
Yurtdışından bir akrabam hediye olarak telefon getirdi. 1 haftalık kullanımdan sonra 120 gün içerisinde telefonu kayıt ettirmem gereken bir mesaj aldım. Sorun şu ki kendime ait pasaportum yok. Başkasına ait pasaportla kayıt ettirdigim zaman sadece o kişiye ait hatlarda çalışıyor. İnternette gördüğüm kadarıyla pasaport olmadan da kayıt ettirilebiliyor E-Devletten ama bilgiler biraz karışık. Aydınlatacak arkadaşa şimdiden çok teşekkürler...
(2) 

çift sim kartlı telefonda ikinci hatta yönlendirme

dizzty #1470076 
çift sim kartı destekleyen bir telefonda (ya da e-sim) görüşme yaptığım sırada telefona takılı diğer numaraya yönlendirme yapsam o hat meşgul mu çalar yoksa karşı taraf normal çağrı sesi mi duyar?
not : telefonun özelliklerinde çift hat için dual standby özelliği var.
(4) 

Hukuk sorusu

dizzty #1323714 
Taksirle mala zarar vermek hukuksal olarak mumkun mudur?
(5) 

Lityum pil için bms den anlayan

dizzty #1284422 
Kendi yapmiş oldugumuz elektrikli bisiklette kullanmak uzere aldigim 66 adet lityum pili en verimli sekilde kullanabilmek icin nasil bir yol izlemem gerektigi konusunda yardimci olacak arkadas var mi? Ornegin; pilin datasheet inde 2bucuk volta kadar desarj edilebilecegi yazdigi halde internette okudugum kaynaklarda 3 voltun altina yapilan desarjlarda pile zarar verdigi yaziyor. Bu tarz aklimi karistiran sorular var. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Ankarada yasiyoruz. Gerekirse ankara ici yuz yuze de gorusebiliriz.
1

mobil görünümden çık