(35) 

Konserde Laf Atma

steelseries #1585514 
Selamlar,
Kaç yıldır buradayım, ilk kez gönül işleri için soru soracağım.
Eşimle geçenlerde bir konsere gittik. Güzel içki içtik, konserden keyif alacak kıvama geldik, önlere doğru da geçtik. Bir noktada eşimin yanımızdaki bir adama laf attığını gördüm, ne dediğini duymadım. Laf attıktan sonra adam sürekli eşimi kesmeye başladı. Birkaç defa baktıktan sonra bakışlarımı diktim, benim baktığımı anlayınca kesmeyi bıraktı ama yine de uzağa gitmedi. O aşamadan sonra konserden bir gram keyif alamadım.

O akşam konuşmadım hem sinirli olduğum hem de konser keyfini baltalamamak için, ertesi gün eşimin tanımadığı kişilere laf atmasının beni rahatsız ettiğini söyledim. Eşim böyle konser ortamlarını kendiyle benzer şekilde düşünen ve kendisini rahat hissedebileceği bir ortam olarak gördüğünü, o yüzden böyle bir şey yaptığını ve yaptığı harekette bir yanlışlık olmadığı söyledi. Olayı kendi açımdan anlattım, ona güvenmem gerektiğiyle alakalı diretti. Attığı laf: yanımızdaki kişi çok coşkuluymuş, "x grubunu çok seviyorsun herhalde" dediğini söyledi. Bunun karşı taraftan flört başlangıcı gibi algılandığını, o yüzden o aşamadan sonra sürekli tetikte olduğum için konserden keyif alamadığımı, eşimin bunun farkında olup zaten böyle bir şeyi yapmamasını beklediğimi söyledim. "Tamam senin bulunduğun yerlerde yapmam" dedi. Böyle diyerek bana hakaret ettiğini söyledim.

Şimdi durum şu ki aslında eşimle bu olay olana kadar birbirimize güvendiğimiz, sevgi dolu bir birlikteliğimiz vardı. Eşim laf atsa da atmasa da başkalarının ona yürüyebileceğinin farkındayım, ben olsam da olmasam da yürünebileceğinin farkındayım, eşimin de uygun cevabı vereceği konusunda içimde bir çekince yok. Öte yandan durduk yere neden böyle bir hareket yaptığını da anlamıyorum ve içimde ona olan güvenin azaldığını hissediyorum.

Daha önceden(en az 10 yıl önce) o dönemki kız arkadaşımdan benzer ortamlarda bana güven dediği ve aldatıldığım bir durum yaşadığım için konuyu doğru değerlendirememe riskim var. O yüzden siz sevgili duyuruculardan objektif görüşlerinizi rica ediyorum.
(7) 

Nerden ev alınır?

steelseries #1571623 
Merhabalar,
Cihat Çiçek hocanın hesabı mantıklı geldi, ev almak gerek. Kredi çekebileceğimi düşünüyorum ancak eve nerden bakmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Nasıl bir şey aradığımı söyleyeyim;
-Öncelikle İstanbul, mümkünse taksim metrosu ve marmaray güzergahı ama Avrupa yakasından çok uzaklaşamayız işler burada. Anadoluya taşınsak dahi Kartal'a gidemeyiz örneğin.
-Akıllı mantıklı insanların yaşadığı bir bölge olursa daha da iyi, şu şu semtler(hatta mahalle bile farkediyor) iyidir derseniz oralara bakarım
-Site içi olabilir, şu şu sitelere bakabilirsin derseniz inanılmaz güzel olur ya da şuradan bulabilirsin güzel siteleri derseniz o da olur
-Deprem önemli, olabildiği kadar yeni bina bakacağız.
-Fiyatta yüksek noktalara çıkmaya çalışacağız ama 10 milyonluk ev de olmasın, 300bin dolar oluyor :)

Belki araştırma yapmış paylaşmak isteyen birileri olur, şimdiden çok çok teşekkürler.
(1) 

Armut.com hakkinda

steelseries #1181385 
Istanbul'dan Izmir'e tasinmak icin nakliyat firmalariyla konusuyorum su aralar, bir arkadasim armut.comdan da teklif almami onerdi. Eksi sozluge baktim, gelen sovmus gecen sovmus tum guvenim zedelendi. Sonra eksi duyuru yorumlarina baktim olumlu deneyimleri olanlar cogunlukta gibi. Neden boyle cetrefilli bir durum var ortada bilen var mi? Sizin deneyiminiz nasil oldu? Duruma gore ordan anlasayim.

Teaekkurler,
(2) 

yarın berberler

steelseries #676271 
Yarın berberler açık olur mu?
Teşekkürler.
1

mobil görünümden çık