(1) 

Google Earth Hiper Geçiş

civanmert #1589814 
Merhaba arkadaşlar, Google'ın Earth üzerinde Hiper Geçiş diye bir özelliği var. Belli yıllar arasında bir bölgenin zaman içindeki değişimi görebildiğiniz hoş bir özellik. İnternette görmüş olabilirsiniz bazı bölgeleri. Benim de değişimini merak ettiğim bazı bölgeler var özellikten faydalanmak istiyorum ancak maalesef olmuyor. Yani sürekli bulanık bir harita görüyorum ama hiçbir zaman netleşmiyor. Bunu kullanabilen var mı?
(1) 

İpad’e film indirme sorunsalı.

civanmert #1388925 
Merhaba arkadaşlar FOX FM diye app store’dan indirdiğim bir programı kullanıyordum film indirmek için. Kendine has bir browser idi. Ama bi’kaç gündür maalesef url kısmına istediğim yerin adresini yazıp da film indiremiyorum. İpad’e film indiren kardeşlerim varsa yardımcı olabilirler mi?
(10) 

Bim’de Satılan Emin Marka Et

civanmert #1326624 
Merhaba arkadaşlar, Bim’de satılan Emin marka bir et var. 1 kg kıymanın fiyatı 30 lira. Bu fiyat gayet makul ancak etin hakkında araştırma yaptığımda çok bi’şey elde edemedim. Konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
(9) 

Setten selam olsun bu ifşa da benden olsun.

civanmert #845261 
Sette ışık beklerken sıkıntıdan.. Bu gece biter mi?
(1) 

Şarjlı İphone 5s Kılıfı

civanmert #818433 
Sevgili arkadaşlar iş başlayacak dizi sektöründe olduğumdan kaç saat çalışacağım belli olmuyor. Şarj sorunu yaşamak istemediğimden de bir tane şarjlı kılıf alma düşüncesindeyim. Bir tane gördüm mat kırmızı fiyatı 240 lira falandı sanırım. 50 lirayada kılıflar var tabii. Şimdi bunları tecrübe edinmiş olanlarınız araştırmış olanınız mutlaka vardır diye düşünüyorum.

Bi yardımcı olur musunuz bana. 240 liralık olanı benim için daha mı makbul olacaktır yoksa bu kılıf olayında gereksiz bir ödeme mi olacaktır. 50-70 liralıklar keser mi beni. bilemedim ben onu. ne diyorsunuz?
(10) 

sahura doğru ifşa zamanı

civanmert #810827 
serviler yürüsün goncalar söylesin.
1

mobil görünümden çık