(1) 

transfergo veya wise’dan para almak

olumsuz #1532574 
merhabalar. yurtdışından tarafıma yapılacak bir ödeme var. iş bankasındaki euro hesabıma doğrudan euro olarak almam mümkün mü? transfergo euro olarak gönderileni tl olarak çeviriyor. bu işin kolay yönü ne olabilir?
(3) 

küçük boyutlu telefon önerisi (max 4,8 inch)

olumsuz #1126881 
merhabalar,

sony xp z3 compact telefondan çok memnundum ancak 1,5 yıllık kullanım sonunda bozuldu.

yine küçük boy bir telefon almak istiyorum. bakıyorum bu kriterlerde eli yüzü düzgün, alınabilecek iki telefon var: iphone se ve samsung a3. birincisine klavyesi çok küçük olduğu için, ikincisine performansı, ısınma, donma vs mevzularından dolayı soğuk bakıyorum.

bu şartlarda piyasada istediğim türde atladığım başka bir alternatif var mı? ya da yakın bir gelecekte küçük boyutlu, performansı tatminkar bir model çıkacak mı?

teşekkürler herkese.
(3) 

dvd içeriğini bilgisayara kopyalamak

olumsuz #902632 
birkaç yöntem (deamon tools, nero dvd kopyalama, dvd ripleme, DVD Decrypter vs gibi) var ama istediğim bunlar değil.

elimdeki dvd, eski bir vhs kasetten dönüştürülmüş bir video içeriyor. Manevi değeri yüksek ve tek kopya olduğu için zarar vermeden iyi bir görüntü kalitesiyle bilgisayara aktarmak ve gerektiğinde bunu flash bellek ve harici disk içine taşımak istiyorum. Bu nasıl yapılır ki?
(4) 

megane II arka far söküp ampül değiştirme

olumsuz #870801 
arkadaki farlardan biri patlamış sanırım, yanmıyor. bagaj kısmından kapağı açtım o bölgeyi tutan 3 vidayı (kelebekleri) söktüm ama fazla zorlamadım. nasıl değiştirebilirim patlak ampülü?
1

mobil görünümden çık