(3) 

taskisla merdivenleri

cassidy fairylady #689924 
sevgili mimar duyurucular, taskisla merdivenlerinin yuk dagilimini bilen var midir?

merdivenler soyle: 4.bp.blogspot.com
(1) 

yine bir kulaklık sorusu

cassidy fairylady #688427 
daha önce de benzer bir duyuru açmıştım ama cevaplar tatmin edici olmamıştı. şimdi dün gittim epeyce bi kulaklık denedim. urbanears platten'ı beğendim, yumuşak sesi güzel. ama şimdi biraz daha isteklerimi spesifik belirlersem daha iyi cevaplar alabilirim diye umuyorum.

kulakiçi istemiyorum arkadaşlar, rahat kullanamıyorum. headphone istiyorum.
hafif olsun, kulaklarımı mengene gibi sıkıştırmasın, ağrıtmasın, yumuşak olsun.
genelde pop, dans, elektronik ve him dinliyorum. özellikle sözleri temiz duymak istiyorum.
bütçem fazla değil, max 150 lira.

başka neler önerirsiniz arkadaşlar? bıktım ayfon kulaklığından :(
(5) 

Muhabbet kusum banyo yapmayi sevmiyor

cassidy fairylady #684497 
Iki yasindaki bicirigim sudan cok korkuyo. Anca uc dort ayda bir, o da cok buyuk ugraslar sonunda biraz islatiyor kendini. Oyle derin kaba girmek ya da cesmenin alti filan da yok. Cay tabagindaki bi cm suya zor giriyo. Haliyle de sadece gogsu ve kanatlari islaniyor.

Suyu sevmesi icin ne yapabilirim? Cok kirli oldu bu fistik:)
(4) 

Fazla doz atarax

cassidy fairylady #683457 
25 mg'lik ataraxtan 7-8 tane alinsa tek seferde nolur?
(9) 

ayrıldık ama bitiremedik

cassidy fairylady #682870 
3.5 yıllık ilişkimi geçen ay bitirdim. bitirirken daha çok mantığımı dinledim diyelim. sonra pişman oldum ve barışmayı teklif ettim iki kez. kabul etmedi, değiştiğini, artık eskisi gibi olamayacağını söyledi.

geçen ameliyat oldu ben de ziyaretine gittim hastaneye. tabi benden kaçamadı orda yatakta, ben de sarıldım buna öptüm. "ben seni hala istiyorum ama sevgili olmak istemiyorum şu an, o yüzden bu şekilde takılsak daha iyi" dedi ben de kabul ettim en azından bi kapı açıldı, yakınında olabilcem diye dedim.

sonraki konuşmalarımızda ayrılığın ardından "başka bir dünya, bensiz bir dünya" olduğunu fark ettiğini ve bunu yaşamak istediğini ama öte yandan da benden vazgeçemediğini söyledi. yine istediğimiz zaman başbaşa görüşelim ama onun haricinde başkalarıyla çıkabiliriz, mesajlaşma ve konuşma da olmayacak aramızda dedi. baştan kabul ettim. sonrasında ben de dedim ki başkasıyla olmanı istemiyorum madem kendine alan istiyorsun, yine birlikte olalım ama sana istediğin alanı tanıyım, sürekli dip dibe gezmeyelim filan.

ben bunları anlatırken aklına yatar gibi oldu ama eve döndükten sonra benden iki ay süre istedi, bu süre zarfında ikimiz de kimseyle cinsel anlamda birlikte olmayalım ama yine uzak duralım dedi. peki dedim.

bugün yine buluştuk. bu sefer ben ona dedim ki ben sana bi ulaşıp bi kaybedince daha çok üzülüyorum. eğer hiç buluşmazsak en azından sadece acı çekerim. sürekli mutlu olup ardından mutsuz olmam dedim. ben bunları dediğim zaman bi an ağzından "madem kimseyle çıkmayalım bu süre içinde" gibi bir şey söyledi. ama yine iki ay süre. benim dediğim çıkalım ama uzak olalım fikri belki bu iki ay sonrasında olabilirmiş.

hiç bir şey kesin değil, belli olmaz diyo. sonra ben sana hala aşığım ama bazı şeyleri yitirdik, bazı şeyler değişti diyo. ben senden vazgeçemem diyip ardından senden vazgeçebilmeyi isterdim başarabilsem keşke diyo.

bugün yine birlikteyken eski günlerdeki gibiydik. rahatlık, mutluluk aynı, hatta daha fazla. ama kapıdan çıktığımız anda iki tanıdığa dönüşüyoruz. mesaj yok konuşma yok.

ne dersiniz ne olacak sonumuz? barışır mı benimle?
(5) 

Kulaklik onerisi olan?

cassidy fairylady #679463 
Earphone kullanamiyorum, kulagimdan cikip cikip duruyolar. Headphonelarda da cok buyuk olanlar kulak kikirdagini agritiyor. Haliyle daha mini boyutlarda, hafif, basit bir kulaklik ariyorum.

Onceki kulakligim suydu: www.webdenal.com

Ama bozuldu, simdi bu tarz bi sey ariyorum yine. Hafif olsun kucuk olsun agri yapmasin. Butceyi de dusuk tutabilirsek sevinirim. Onerilerinizi bekliyorum.
(1) 

At night diye bi sarki vardi?

cassidy fairylady #674727 
Zamaninda kiss tv'de cok donerdi. Klibinde vampir bi aile vardi, genc kiz ay losyonu surup 'aylaniyodu' guneslenme misali. Sarkinin da tek hatirladigim sozu at night. Sanirim sarkinin adi da oydu. Kimin sarkisiydi neydi bu sarki bilen eden var mi?
(1) 

pasaport süresi dolmadan tekrar başvurulabilir mi?

cassidy fairylady #674238 
şimdi şöyle oluyor; bir senelik harçsız bordo pasaport çıkartmıştım geçen sene ve süresi kasımda doluyor. bu sene tekrar harçsız bordo almak istiyorum, onun süresi dolmadan aynısına başvurabilir miyim?
(5) 

Amerika turist vizesi ustune j1 vizesi

cassidy fairylady #673874 
Subat tatilinde amerikaya gitmek icin turist vizesi alicam. Sanirim bu turist vizesi 10 yillik veriliyomus. Yazin da work&travel programina katilacagim icin j1 vizesi almam gerekicek donusunde. Simdi pasaportumda turist vizesi varken j1 vizesi de alabilir miyim? Yoksa j1 vizesi almak istedigimde turist vizem iptal mi olacak? Iptal durumu varsa daha kisa sureli turist vizesi aliniyor mu?

Bir de soyle bi durum var. normalde yesil olan pasaportumu gecen yaz work&travela gidecegim icin bordoya cevirmistim bir yillik olanindan. Onun suresi kasimda doluyo. O dolmadan tekrar ayni sekilde harcsiza basvurabilir miyim?
(4) 

Lazer Epilasyon Cihazları arasındaki fark

cassidy fairylady #672811 
Lazer epilasyona başlayamayı düşünüyorum ama araştırınca iki farklı tip lazer cihazı kullanan yerler çıktı karşıma. Biri daha geniş ağızlı, cilde bölgesel şekilde ışık atıyor. Ötekisindeyse her kıl köküne ayrı ayrı ışın atıyor, aynı zamanda hava üfleyen bir cihazı da var. Bu ikisinden hangisi daha iyidir ve farkları nelerdir?
(3) 

ios 7nin kamerasındaki hdr ne oluyor?

cassidy fairylady #666520 
kamerada en üst ortada hdr açık/kapalı şeklinde bi seçenek var ama iki türlü de çektiğim fotoğraflarda bir fark göremedim ben. nedir bu hdr? ne fark yaratır?
1

mobil görünümden çık