(12) 

heryere site, gökdelen falan kuruyorlar millet parayı nerden buluyor?

madagaskar #193133 
1 daireyi ortalama 250 milyara okutuyorlar. asgari ücretle geçinen bir insan olarak bu sitelerde ev alanların nasıl bir geliri olduğunu merak ediyorum.

aylık 10 milyar alsa, tüm maaşını oraya harcasa bile 2 yılda anca ödeyebilir. ama bakıyorum sitelerin çoğunda son model range rover'lar, mercedesler falan var. kıt kanaat geçineni de görmedim.

patron adamlar mı oturur buralarda yoksa mühendisler, avukatlar falan da oturabilir mi?
(3) 

tvde dönen reklamların grafik animasyonları hangi programla yapılıyor?

madagaskar #192619 
öyle animasyon filmi gibi profesyonelleri kastetmiyorum. normal olanları soruyorum.
(7) 

ssk sorgulamasına bakamıyoz muyuz mu şimdi?

madagaskar #192262 
bir ay önce tek tıkla kimlik no'sunu girerek bakabiliyoduk.şimdi direkt e-devlet sitesine yönlendiro ve şifre istiyor. şifre için de ptt'ye gidip 1 lira yatırın diyor.

ğer bende br hata yoksa, allah belasını versin böyle sistemin. sokayım edevletine.

edit : çok kızgınım!!!!!
(3) 

hem ucuz hem kaliteli veya çakma kıyafetler nerden alınır?

madagaskar #192258 
malum, bayram yaklaşıyor. yıllardır kardeşim ve abimin dolaplarından giyiniyorum. bu ay maaşın 300 lirasını kıyafet almaya ayırcam. bugün gittim büyük bir mağazaya 4 parça şey beğendim 250 lira tuttu. hevesim kursağımda kaldı. ben istiyorum ki 300 liraya onlarca şey alayım hepside güzel olsun. var mı tavsiyeleriniz?

limango, trendyol'daki orjinaller veya gittigidiyor'daki çakma ürünlerden mi alayım? var mı bu çakmaların dükkanı?
(7) 

tr'de misafir edilmiş yabancıya hediye ne alınır ki?

madagaskar #192037 
2 ay önce yabancı bir aile ağırladım. her türk genci gibi kızlarına abayı yaktım:)

1 ay sonra bu kızımızın doğum günüymüş. şimdi ben buna ne hediye alayım? kültürel zerzevatlar mı yoksa romantik bişiler mi?

kültürel hede olarak aklıma halı ve porselen geldi.

halıya isim, resim dokuma veya porselen'e bir hattat'dan ismini yazdırma.

siz ne dersiniz?
(3) 

harika bir soruyla karşınızdayım

madagaskar #184404 
evet, bu saçma başlıkla ilginizi çektiğime göre soruma geçeyim.

zihinsel engelli çocukların tipleri neden birbirine benzer? yoksa bu, sadece benim maruz kaldığım inanılmaz bir tesadüf mü? bugüne dek gördüğüm zihinsel engelli çocukların büyük kısmı birbirine benziyordu.beyinin fiziksel olarak böyle etkiler bırakması normal mi?

büyük kafa, şişkin göz bebeği...nasıl anlatçam bilemiyorum. neyse şu resimlerden fikir sahbi olabilirsiniz. tabi kastetttiğim daha belirgin hat, mimikler.tam kastettiğim tip'i bulamadım. buna yakın.

www.bilgievi.gen.tr
www.cankaya.bel.tr
(1) 

değişen duyuru ayarları (kelime aralarındaki gereksiz boşluk)

madagaskar #183763 
hocam bu olmamış ya. çok göze batıyor. bana katılan var mı? Örneğin; cedricin msjı


e tabi orda kızlar biri tanışmaya geldiğinde "anaa pis abazaya baaaaaak ıyy iğrençpisherifyanımageldibenimlekonuşmayaçalıştı pis abaza yaaaaaaaaaaaaaa!!!!11!birbirbir!!" gibisinden düşünmüyorlar. en olmadı medenice reddediyorlar.
(6) 

yabancıların görmesi gereken yerler?

madagaskar #182994 
Merhaba, yurtdışından misafirim gelicek.

kapalıçarşı, yerebatansarnıcı, sultanahmet ve adalar'a götürmeyi düşünüyorum. fakat bir kaç yer daha eklemem gerek. bunlardan başka da pek bir yer bilmiyorum.

aslında aklımda yuşa tepesi(beykoz), tophane(nargile), çamlıca tepesi ve karadeniz tarafları(kendileri istedi) da var; ama yol yordam pek bilmiyorum.

zahmet olmazsa bana tavsiye, akıl verir misiniz? şuraya git. şuradan minibüsler, dolmuşlar, kalkıyor gibi...
(3) 

askerden muaf olan biri polis olabilir mi?

madagaskar #181436 
internette, aranan şartları bulamadım da. yardımcı olur musunuz?
(4) 

bu kelimeler ne anlama geliyor?

madagaskar #181130 
adam?
adamsın?
adam gibi adam, adamımsın tarzı şeyleri biliyorum da, şimdi de bunlar moda.karşıma çıkıyor ikide bir. beğeni mi sözkonusu yoksa yerme mi?
(8) 

kafada damar çıkarmak (cevap verene şuku yağmuru)

madagaskar #179093 
başlığımıza ilginçlik kattktan sonra sorumuza geçelim.bazı amerikan filmlerinin aksiyon, gerilim sahnelerinde farkettiyseniz aktör'ün alnında çok belirgin bir stres damarı olur.bunu nasıl yaparlar?

not : aynısı dizi içinde geçerli.mesela oz'un bir bölümünde tobias beecher'ın alnında hayvani büyüklükte damar görülürken diğer bölümde o damardan eser yoktur.
(3) 

belediye&iettye ait stanbuldaki turistik yerlere götüren bir otobüs var mı?

madagaskar #178982 
taksimdeki o üstü açıklar heralde sadece şehir turu attırıyor. benim dediğim, adam binsin, önce topkapı sarayında dursun sonra yerebatan sarnıcı ondan sonra sarıyer'e gitsin gibi.
(1) 

yıllardır bulunamayan şarkı

madagaskar #174035 
şarkı 90'lardan. aynalı tahir konseptinde bir şarkıydı.

gayet hoş melodileri vardı. aklıma kalan sözleri.

beyoğluna indim....... açtım
sarı sarı liraları kızlara taktım
delikanlı delikanlı hayatım kaydı

söyleyen adamın adı, mustafa, hasan, mehmet gibi muhafazakar bir isimdi. aynalı tahir falan dediğime bakmayın. öyle kro bir şarkı değildi.
(1) 

Bu tarz şeyleri seviyorum (müzik guruları ekran başına!)

madagaskar #174013 
Yıllarca metalden başka birşey dinlemedim. Yazık etmişim. neyse metal'i sevmemden mütevellit böyle ilginç vokalli şeyleri, lalalaa, lololo, heeeey'li efektleri olan şarkıları seviyorum:) en sevdiklerime gelince.

Paul Anka - Oh Carol
Fizy Linki : fizy.com

4 non blondes - whats up
Fizy Linki : fizy.com

Suede - Beatiful Ones
Fizy Linki : fizy.com

The Smiths - Barbarism Begins At Home
Fizy Linki : fizy.com

Moby - In This World
Fizy Linki : fizy.com

Leonard Cohen - Dance me to the end of love
Fizy Linki : fizy.com

Tony Christie - is this the day way to
Fizy Linki : fizy.com

Hadi canlarım o kadar uğraştım bi el atın şu duyuruya.
(1) 

itunes güncellesem jailbreak uçar mı?

madagaskar #173031 
selam, cihazda jailbreakli ios 4.0 var.
bildiğiniz üzere daha geçenlerde ios 4.1 çıktı.
hemen akabinde itunes 10'u itelediler.
şimdi ben itunes'u güncellemek istiyorum; ama itunes'ın bir çakallık yapıp senin ios'da eskiymiş hacı hadi şunuda upgrade yapalım demesinden korkuyorum. eğer öyle bişi olursa jailbreakim uçar ve aylarca belki yıllarca ios 4.1 jailbrak için beklerim..

son bir soru. google'da yabancı forum sitelerine de baktım; ama installous ile yüklediğim app'leri yedeklemeyi bulamadım.appsync 4.0 mevcut. cydia yedeklerinden bahsetmiyorum.installous diyorum.çünkü installous yedekleri itunes app kısmında görünmüyor.backup falanda olmuyor.
(4) 

çalıştığı işler kısmına hayali yerler yazsam anlaşılır mı?

madagaskar #172919 
Merhaba. Öncelikle yaptığımın etik birşey olmadığını bildiğimi söylemeliyim. Ama buna mecburum. 6 aydır işsizim ve abartmıyorum en azından 100 farklı yere mülakata gitmişimdir. zannediyorum ki çok sık iş değiştirdiğim için beni tercih etmiyorlar:( Geçmişte yaptığım hatalardan yeterince ders aldım. Artık yaşımda ilerledi sayılır. Tek isteğim, bir yere girip ölene kadar çalışmak. En fazla 1 yıl çalıştım. Onun dışında 10-15 işte 6-8 ay çalıştım. Acaba cv'ye 4-5 yıl çalıştım desem anlaşılır mı?

not : ssk'nın sitesinde herşey görünüyor. Acaba oraya bakarlar mı?
(3) 

Böyle internetin allah belasını versin

madagaskar #172731 
Aylardır dns değiştirmekten kafayı yiycem. Bir dns buluyoruz. Youtube'da çalışıyor ama google görsellerde çalışmıyor. Başka bir tanesi google görsellerde çalışıyor haber sitelerindeki fotoğrafları göstermiyor. Dns'i otomatiğe alınca yasaklı sitelere girmiyor. Ya yok mu şöyle hepsini birden alt edecek bir sistem? Lanet olsun böyle şeye adamlar yıllar önce dünyanın en büyük buluşunu yapmışlar bizim öküzler ise anca yasaklarla uğraşsınlar. çok sinirliyim.......
(1) 

1 ev telefonu + 4 Cep Telefonu var.Kontör, Fatura Maliyetini Nasıl Düşürebiliriz?

madagaskar #172142 
Her ay 25-30 lira ev telefonuna ödüyoruz.Her cep için aylık 15-20 liralık kontör yüklüyoruz.Dolayısıyla ev ahalisi olarak belimiz bükülüyor.

Acaba şu sınırsız hatlardan bir tane alsak evde dursa. Hem ev telefonu amacıyla hemde sosyal amaçla(sms, sevgiliyle konuşma falan)kullansak daha hesaplı olmaz mı?Böylelikle hem kontörlerimiz cebimizde durur hemde ev faturasına sabit ücret falan öemekten kurtuluruz.Bunun içine internetde dahil olursa süper olur aslında.ona da 50 lira ödüyoz.

Tarifeler hakkında bilgisi olan paylaşırsa şükella olur.
(6) 

ingilizce anlıyorum ama konuşamıyorum

madagaskar #169426 
dün arkadaşla sohbet ederken birden telefonu çaldı ve gayet rahat şekilde basit ingilizce konuştu.çok şaşırdım.çünkü eleman 1 yıl ingilterede kalmıştı ama hep basit konuştu. i go, i went, do you, have you falan...farkettim ki elemanın benden tek farkı rahat konuşmasıydı. bende onun kadar konuşabilirim; ama bazen gereksizce kasılıyorum. şimdi bana ne lazım biliyor musunuz arkadaşlar?

1.direkt kalıp kalıp çalışmam gerektiğini farkettim.nasıl olsa karşımdakini anlıyorum.kelime haznemde geniş.az buçuk grammer eksikliğim var.işte böyle kalıplaşmış cümleleri ezberleyerek hepsini kapatırım diye düşünüyorum..aklıma altyazısız dublajsız ingilizce film izlemek geldi.ne dersiniz yarar mı?


2. eksik kaldığım birkaç grammer konusunu öğrenmem gerek.bunun için özel bir site var mı?
(6) 

torrentçiler bi el atın pls

madagaskar #169321 
utorrent kurmuştum. film falan ekledim dünden.hepsi yüzde yüzde görülüyor ama birşeyler yüklenmeye ve upload edilmeye devam ediyor.şimdi ben bunların bitmesini mi beklicem. yoksa izleyebilir miyim?

diğer soru, upload çok yavaşlatıyor yav.4 dosya indircem.4'ünde 30 kb upload alınca download'a bişi kalmıyor.ayarlardan uploadı kıssam downloadda kısılır mı?
(9) 

Şirketi darmadağın etmek

madagaskar #168533 
işten çıkarıldım.dönen şeyleri ayrıntılı anlatsam sayfalar sürer.aklıma gelenleri yazıyim.şirket, animasyon, tasarım falan yapan bir şirket.50 küsür eleman ve herbirinin kendi bilgisayarı var.

Kullandıkları her yazılım korsan..(Windows 7 Ultimate, Adobe CS3/4/5, Soundforge falan...)

İşe 1 ila 30 dakika arasında gecikenlerden sorgusuz sualsiz 20 lira kesiyorlar.

Eskiler ve kıdemli personeller arasında.İğrenç bir gruplaşma var.Öyle ki en doğal istekler bile dile getirilemiyor(normal personel 1 dk geç gelemiyor ama müdür ve şefler 10-15 dk gecikebiliyorlar). Benim gibi toplasan 2,3 ev geçindiren vardı.Diğerleri baba parası yiyen rahat elemanlardı.

Şartlara gelince, 600 lira kuru maaş + yemek + ssk. Sabah 9:30 akşam 7:30 haftasonları tatildi. Ne yol parası ne asgari geçim indirimi hiç biri yoktu. Maaşlarda bankaya normal havale olarak yatıyordu.yani maaş hesabı değildi. vergi kaçırma falanda vardır muhtemelen. Aklıma gelmeyen daha bir çok şey var.

Neyse efendim, mahkeme kapılarında dolanmadan her türlü ihbar ve şikayet hakkımı sonuna kadar kullanmak istiyorum. 6 ay çalıştım.Dün işten çıkarıldım ama hiç birşey imzalatmadılar.sanırım girerekende sözleşme yapmadılar. ama sigortam yatıyordu.Şu an çalışan 1 aylık personellerin ssk'sı olmadığına eminim.

Korsan yazılım kullanma, vergi kaçırma, yol ve geçim indirimi paralarını cebe atma gibi konularda ihbar etsem bu şirketi çoook zor bir duruma sokabilirmiyim?

niye böyle birşey istediğime. şef ve müdür tarafından çok pis bir oyuna geldim. arkadaşlarım bile niye çıkarıldığıma anlam veremedi. göze batan hiç bir problemim yoktu.
(1) 

ingilizce yazım kuralı (büyük harfler)

madagaskar #166625 
Hangi durumlarda baş harfler büyük yazılır? Şöyle kabaca söylerseniz sevinirim.
(2) 

"i rest my case" ne demek?

madagaskar #164097 
soru başlıkta.cevabınız için şimdiden teşekkürler.

yurtdışından alışveriş yapılabilecek yabancı teknoloji siteleri??

madagaskar #159740 
türkiye'ye elektronik ürün gönderen benim bildiğim bi tek mymemory.co.uk ve dealextreme var.gerçekten yurtdışından almaya değecek ucuzlukta ürün getirebilieceğimiz başka siteler biliyo musunuz?

teşekkürler.
(6) 

kahin ahtapot paul olayı nedir? özet geçebilir misiniz?

madagaskar #158276 
sözlükteki başlığına herkes bişeyler yazmış.ama doğru düzgün neyin ne olduğunu anlatan bi entry yok..
(3) 

aşırı gürültü sonrası kulağın sızlaması

madagaskar #158033 
Selamlar, geçtiğimiz hafta sonu epey gürültülü bir festivalde 3 gün kaldım.Daha önce de sıkça bu tarz konser, festlere giderdim fakat ilk kez böyle bir sorun yaşadım.İşin tuhaf tarafı 3 gün boyunca en ufak bir rahatsızlık duymadım.Ses seviyesi orta dereceydi..Fest'e gitmek için işyerinden izin aldığım için doktor moktor demeyin.Anca haftaya gidebilirim.Zaten çok ciddi bir ağrı, sızı yok..Doktora gidene kadar şöyle işe yarar tavsiyeleriniz var mı?
(4) 

hukuk, bu duruma ne der??

madagaskar #156816 
aşağıda iş sözleşmesinin caps'ini koyan arkadaın durumunu görünce kafama takıldı.şimdi benim işyerim olsa, yüzlerce personelim olsa, bu personelin hepsine son derece komik maddelerle dolu sözleşme imzalatsam.kanun nazarında her halükârda bu istediklerimi yaptırabilir miyim?

bu sözleşmelerin yasal bir dayanağı yok mu? yoksa herkes zkinin paralelinde maddeler ekleyebiliyor mu?
(1) 

buraya nasıl gidebilirim (inönü stadyumu civarı)?

madagaskar #156678 
Selam, yarın toplu taşıma araçlarını kullanarak şirinevler'den maçka, küçükçiftlik park'a ulaşmam gerek.gideceğim mekan'ın sitesinde şöyle bir bilgi var ama anlamadım.osmanbey nere, harbiye nere??

"İnönü Stadyumu'nun yanından Nişantaşı'na çıkan Kadırgalar Caddesi üzerindedir. Toplu taşıma araçları ile gelmek için Taksim yönünden Şişli yönüne giderken Harbiye durağına, metro ile gelirken Osmanbey durağına yürüyüş mesafesindedir."

Ben şimdi buraya en rahat nasıl gidebilirim?

Sevgiler, saygılar.
(3) 

sözlükte yazdığım entryleri nasıl yedeklerim??

madagaskar #154475 
baştan söyliyim.ekşisözlük değil.2 küsür yıl boyunca bir sözlükte yazardım.6 ay önce banlandım.entrylerim öylece kaldı.yönetime mesaj attım.yedeklerimi vein diye.mümkün değil dediler ama onaylarsam entrylerimi sileceklerini söylediler..

şimdi sorun bu 300 küsür entry'imin kopyasını naasıl alırım?

ek$ifink + graase monkey denedim yemedi.akıl akıldan üstündür var mı fikri olan?

teşekkürler
(2) 

internet, sadece bende mi kanırtıyor?

madagaskar #151798 
dün gece 12:30 gibi bir gitti saatlerce gelmedi.hemen telefona sarıldım 4440375'i aramak için ama onlarada ulaşamıyordum.dedim ya bende sorun var yada telekom komple göçtü.şimdi kalktım 10,15 dk girdim ama gene gitti.şimdi gene geldi.her an gidebilir.modem ışıkları falan hepsi normal.bağlantı gidince bile modem ışıkları tamam.benzer kopukluğu yaşayan var mı?
(1) 

dünya kupası

madagaskar #151328 
dünya kupasıyla ilgili posterler falan yapılmış az önce hürriyetde gördüm.görseller çok hoş.acaba istanbul'da bunlardan nerde bulurum?


fotoanaliz.hurriyet.com.tr
(7) 

kredi kartı borcu ödeyen kuruluşlar legal mi çalışıyor?

madagaskar #149212 
cvp için şimdiden teşekkürler.
(8) 

iyi sıhatte olsunlar veya diğer metafizik canlılar, olaylar var mıdır?

madagaskar #149000 
bizimkilerden çok duyardım.hâlâ da söylerler.yok köyde herkesin kılığına giren bir varlık varmış, yok yengem evde tek başınayken 2/3 kez cin gördüğü için bayılmış falan filan.geçenlerde de bizim peder ıssız bir köyde böyle tuhaf varlıklar gördüğünü ve koskoca kamyonetin geri geri gittiğini söyledi...bunların bilimsel açıklaması var mıdır?
(10) 

yılların eskitemediği geyik (avrupa'da kimse erovizyonu tınlamıyor)

madagaskar #148485 
doğru mu?
(10) 

çizimim nasıl olmuş arkadaşlar part 2

madagaskar #147905 
1.Orjinaline bakarak çizdim.gene flash'da çizdim.
pic1.resimupload.com



2.Burada daha detaylı görebilirsiniz.
pic1.resimupload.com
(10) 

çizimim nasıl olmuş arkadaşlar?

madagaskar #145646 
flashda çizdim.nasıl olmuş?

www.resimupload.com
www.resimupload.com
www.resimupload.com

pls, mal mısın lan niye illustrate'de çizmedin diye sormayın.
(3) 

gitar virtüözleri ekran başına!

madagaskar #144470 
benim için çok çok önemli 2 soruyla karşınızdayım. gitarda birçok teori, alıştırma vs..'yi geçtim.fekat bir noktada kitlendim..

şimdi ecnebilerin fretboard memorized dedikleri (türkçesi kulaktan çalabilecek kadar gitar klavyesini yalayıp yutmak) hedeyle ilgili problemlerim var.

şimdi, elimde bir oyun var gitardaki notaları soruyor sende cvp veriyorsun..faydalı bişiy.tüm notaları ezberledim ama bulma hızını arttırmam lazım.çok uzattım, sorum şu..ben önce, bu oyunu haftalarca oynayıp notaları memorize mi edeyim yoksa direk gamları mı çalıyım? sankim gamları çalışarak o yetenek gelirmiş gibime geliyor..

soru 2 : gamları çalarken gam'ın her elemanını(notasını) ağzımla söyliyim mi(memorized hesaabı)
(4) 

2010 basketbol dünya kupasına evsahipliği mi yapıyoruz?

madagaskar #141695 
metrobüste gelirken üstgeçitte afişini görüyorum ama biraz heyecansızlık, tepkisizlik var gibime geliyor.yanlış anlaşılma yok dimi? 2010 basket kupası istanbulda mı yapılıyor? ne bileyim heryerde afiş, reklam görmeyi beklerdim.

not; bazen toronto ve lakers maçlarını takip ederim.severim ama pek derin bilgilerim yoktur bu konuda.
(7) 

south park sorusu

madagaskar #140958 
14.sezon 3.bölümde(cartmanın kfc krizine girdiği) cartman mafyanın ve kfc patronunun arasına girdiğinde kendisine sorulan emin misin tarzı sorulara,

-papa bir çocuğu bilmem ne yapar mı

gibilerinden bir cvp veriyor.üstelik 4/5 kez bu cvbı kullanıyor.Anlamı nedir bunun?
(9) 

dizi tavsiyesi?

madagaskar #140612 
2 aydır büyük keyifle izlediğim six feet under'ım bitmek üzere.biraz sonra 3 bölüm birden izleyip hatmetmiş olacağım.nette 5.sezon finaliyle ilgili yorumları okuyunca heyecanım katbekat arttı.

neyse, ilkbaşta dexter sonra sixfeetunder izleme gafletine düşmüş biri olduğumu söyleyeyim..kötü bir sıralamaydı.neyse izlediklerim;

oz
dexter
prison
heroes
seinfeld
two and half man
malcolm
will and grace
my names earl
masters of horror
southpark

not : yapımcılarından dolayı trueblood'a başlayacaktım ama bir bölümünü izleyince sıkıldım.spartaküs'ü merak ediyorum aslında..
(9) 

oyun tavsiyesinde bulunursanız minnetar kalırım

madagaskar #139688 
oturduğumda sürüm sürüm sürükleyecek ama müptelası yapmayacak bir oyun oynamaya ihtiyacım var.şu sıralar bunalmış, stresli ve gerilmiş durumdayım.6/7 yıl önce bu kriterlere uyan 1 tek oyun oynamıştım..

www.gamegoldies.org

age of empires'ın hangi sürümü bilmiyorum ama resmi yukarıda ki linkte mevcut.bu oyun dışında hiç bir age of empires sürümü oynamadım.çok karışık gelmişti.bunun gibi kavraması güç olmayan böyle büyütmeli, beslemeli, çağ atlamalı vs.. strateji oyunları iyi olur..

kıstaslar fazla olacak ama birde pc'min onboard ekran kartlı p4 3.ghz işlemcili dandik birşey olduğunu söyliyim..sevgiler, saygılar.

not : tavsiyeniz yoksa bile şu resimdeki age of sürümünü söylerseniz memnun olurum.en kötü ihtimal ona tekrar başlarım.

sonnot : şimdi hatırladım.yukardaki age of oyun orj xp cdsinin içinde hediye olarak geliyordu.sanırım demoydu ama çok zevkliydi.acaba tam sürümü, yeni versiyonu neyim vAR Mıdır(mantık farklı olmayacak)
(3) 

abdülhey gibi girip morrissey gibi çıkabileceğimiz bir berber?

madagaskar #139063 
bana iyi görünüp, çırağına kötü davranmasın.
klişe sorularıyla beyin ütülemesin(abi iş ne? memleket? fenerlisin dimi?)
tam tarif ettiğim gibi kessin.
tvde, ntv spor,cnntürk vs.. haber programları gibi kesim esnasında mala bağlayıp tv'ye kitlenmesine vesile olan kanallar açık olmasın.
gerçekten düşünceli olsun(ne bileyim, çükünün keyfine parfüm, krem sürmesin, elini, masaj kisvesi altında avucunu yüzüme sürmesin, herşeyi sorarak yapsın)

bıktım arkadaş yaaa.her kesim anı inanılmaz geriliyorum.adamların her hareketi falso.

avrupa yakasında bu kriterlere uyan işinin ehli (tabii insani fiyat politikası güden) bir berber biliyor musunuz?
(5) 

Seni seviyorum mehveş ülkeye dönmüş

madagaskar #139006 
az önce sözlüğe entry girmiş.memlekete tekrar hoşgeldin hocam.çok sevindim valla.
(5) 

bu listeyi onaylıyor musunuz?

madagaskar #138268 
Milliyet, daily telegraph'dan alıntı yaparak en iyi 20 savaş filmini listelemiş.ss'ler çok hoşuma gitti.Eğer onay verirseniz hepsini tek tek bulup izleyeceğim.Nasıl liste hacılar, kankişler?

dipnot : 13'den 18'e kadar izlediğim filmler var..

www.milliyet.com.tr

edit : link verildi.
(2) 

i7 ile i5 arasındaki fark nedir

madagaskar #137504 
Sevgili, baba aynısını doğubankta 300'e satıyorlardı oradan alırız diyip kendi bile inanmayanlar.

bu iki işlemci arasındaki fiyat farkı çok yüksek.i7 o paraya değer mi?
1

mobil görünümden çık