Voit 950 Eliptik Bisiklet

perception #1592710 
Yakın yerlere aracımla bırakabilirim.
Manyetik tiptir, sessiz çalışır.

Gösterge Tipi: Tek pencereli LCD ekran.
Gösterge Bilgileri: Zaman, hız, mesafe, kalori, nabız ve scan.
Cihazın Kurulu Ebatları: 128x62x165 cm. Cihazın Ağırlığı: Net: 36 kg
Bürüt: 41 kg. Pedal Sistemi: 8 seviyeli ayarlanabilir manuel sertlik ayarı.
Nabız Ölçme Sistemi: Elden nabız ölçer.

İsteyene fotoğraf gönderebilirim.
(5) 

Personel Maaş Zammı Konusu

perception #1129872 
Şu an bir kurumda orta düzey yönetici olarak çalışıyorum. 5-6 kişilik bir teknik kadrom var, bu kadro içinden 2 kişi her yönüyle diğer personelden ayrılıyor...
Bu aylar çalıştığım şirketin zam dönemi. Ve yönetim herkese %7-10 arası zam takdir etmiş.
Şimdi bu arkadaşlar zaten düşük maaşlara çalıştığı için %10luk bir zam komik bir rakama tekabül ediyor. Yönetime bu rakamların uygun olmayacağını, çalışanlarla yatanları ayırmak gerektiğini, bunun için böyle bir yerine iyileştirme yapılmasını gerektiğini ilettim ve sonuçta hiçbirşey değişmedi.

Aldığım cevap İşlerine gelmiyorsa gitsinler...

Ne yapmalıyım? Bu arkadaşlar ne yapmalı? Konu hakkındaki fikirlerinize ihtiyacım var. Ne yapılabilir bu durumda. Personelimi kaybetmek istemiyorum, ki gitmek de onlar için mantılı bir tercih olmayacak.
(6) 

Karmin nedir? Böcek mi yiyoruz gerçekten

perception #1051066 
Bu bilgi gerçek midir? Böyle büyük markalar bile açık açık yazıyor ürünlerinin üzerine. Karmin böcek esaslı bir boyar madde midir? Devlet buna nasıl göz yumar? Nasıl normal karşılanır?
Biz bunları yiyoruz, gerçekten olabilir mi böyle birşey?

tr.wikipedia.org
(6) 

Askere gidenler

perception #316617 
Aralık 1-2-3 tarihlerinde yedek subaylık sınavım var. 10u gibi de teslim olucam.Saçlarım uzun, keçi sakalım var. Bu sınava saç ve sakalla girebilir miyim? Son güne kadar kestirmek istemiyorum.
Sınava almama gibi bir durum olabilir mi? Almazlarsa ne olur?
(12) 

istanbul ne la? ankara dururken?

perception #283173 
şimdi gençler durumumuz şudur;

mimarım, istanbul levent'de bir mimari ofiste çalışıyorum, aynı zamanda italyan bir içmimari firmasının türkiyedeki tasarım ofisi oluyor kendisi, sürekli A++ müşteri sınıfına hitap ediyoruz yani. istanbulda harbiyede yaşıyorum ama çok sıkıldım lan!
şehir değiştirmeyi düşünüyorum, yani ne bileyim hala hırslıyken cesur davranmak istiyorum, aklımda da alternatif olarak ankara var.
şimdi öncelikle;
istanbuldan ankaraya gidince ne gibi adaptasyon sorunları olur? yani en kötü yönleri nedir? iyi yönleri sktret onlar bonus olsun kötü yönlerini duymak istiyorum
sonrasında sektörel olarak ne gibi sıkıntılar çekerim? piyasa doğal olarak orada biraz küçüktür ama hiç mi iş yok? mesleki gelişim falan nedir? ne olur? bir fikir verin lan sinirimden iki yaşımda sigaraya başlıcam.
1

mobil görünümden çık