(4) 

Hediye Sorunsalı

cc-click #1591518 
Merhaba sevgili suserlar,

kız arkadaşıma Trendyol'dan bir hediye gönderdim, ancak alıcı kısmına kendi adımı yazdım. Hediye gönderme seçeneği gibi bir şey bulamadım, bu yüzden Çiçeksepeti'nde olduğu gibi alıcı adını ve telefon numarasını farklı giremiyorum. Hediyeyi farklı bir kişi alacağı için bu bir sorun yaratır mı? Ayrıca, yurtdışında olduğum için teslimat sırasında telefonla aranma durumu da olmayacak. Sizce siparişi iptal etmeli miyim?
(3) 

Pegasus Havayolları’nda 5 saatlik Rötar

cc-click #1589316 
Merhaba Duyuru sakinleri,

10 Temmuz 2024 tarihinde saat 16.50'de Düsseldorf'tan kalkıp İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na seyahat eden uçağımız yaklaşık 5 saat rötar yapmıştır. Uçağın rötar yapmasının sebebi, uçacağımız uçağın arızalı olması ve yerine yeni uçağın gelmesiydi. Böyle bir durumda tazminat alma hakkımız var gibi görünüyor. Bu durumla ilgili olarak Pegasus Havayolları'na bir şikayet dosyası oluşturdum; ancak bir gün sonra ödeme yapılmayacağını belirterek dosyayı kapatmışlar. Müşteri hizmetlerini aradım, fakat onlar da 'Bu konuda biz yardımcı olamıyoruz' şeklinde bir cevap verip konuyu kapattılar. Tazminat alabilir miyiz? Böyle bir hakkımız var mı? Eğer varsa, nasıl alabiliriz? Yardımınız için şimdiden teşekkürler ahali

Ek olarak bu da ödeme ile ilgili kuralların yer aldığı sayfa:

cdnp.flypgs.com
(1) 

Peugeot 2008 - 4x2

cc-click #1424324 
Merhabalar, Peugeot SUV 2008 marka araçlar satılırken 4x2 olarak satılıyor. Üzerinde kilitli diferansiyel mevcut mudur?
(3) 

Sözlükten yazara ulaşmam gerekiyor

cc-click #1404575 
Sözlükten determinant isimli yazara ulaşabilir misiniz? Danışmam gereken konu var.
(6) 

LG - LCD TV(47LD450)

cc-click #1356427 
Merhabalar, elimizde LG - LCD TV (47LD450) markalı bir televizyon var. USB bellek içine attığımız video dosyasını görmüyor. Dosyanın uzantısı .mov. Uzantısını internette LG'ye uygun olarak yazan .mp4 olarak değiştirdim fakat o da televizyonda gözükmüyor. Uzantısının ne olması lazım? Bu arada orijinal dosya boyutu 28 GB. Şimdiden teşekkürler.
(1) 

Pul Hakkında Soru

cc-click #1341537 
Merhabalar ahali, 1959 basımı bir kitabın arasında bir pul buldum. Bu pul neyin nesidir ? İlgilenen çıkar mı ? Değerli midir ?

eksiup.com
(4) 

Laptop parlak ekran mat ekran sorunsalı

cc-click #974495 
Lenovo Z510 kullanıyorum. Bilgisayarımın orijinal halinde yüzeyi mat ekran mevcuttu. Fakat ekranım kırıldığı için ekranı değiştirmek zorunda kaldım. Sipariş verdiğim, yeni gelen ekranın yüzeyi parlak, sizce nasıldır? Kullanışlı mıdır? Yorumlarınızı alabilir miyim? Yorumlarınız için teşekkürler.
(2) 

Şarkının adı nedir ?

cc-click #889313 
www.59saniye.com

Videonun başındaki şarkının adı nedir ?
(1) 

taşınılabilir harddisk veri kurtarma

cc-click #827289 
Meraba ekşi ahalisi şuanda elimde lg 500 gb lık taşınılabilir harddisk var ve bunun içinde önemli dosyalarım bulunmakta sanırım virüs bulaşmış taktığımda biçimlendirmek istiyor musunuz diye bir bildirim geliyor dolayısıyla kabul etmediğimde verilerim görünmüyor. Bu verileri nasıl kurtarabilirim lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekküler..
(2) 

Sözlükten birisine ulaşmam lazım

cc-click #822241 
defy isimli yazar arkadaşa ulaşmam için yardımcı olabilir misiniz ?
(1) 

Hesap makinesi ayarları yardım

cc-click #788354 
Modeli casio fx-991es. işlemlerin sonuçlarını kesirli olarak gösteriyor , düzeltemedim. ayarını bilen varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler
(2) 

opinion essay

cc-click #759655 
merhaba ekşi duyuru ahalisi...şuanda yıldız teknikte hazırlık okumaktayım bu seneye kadar hazırlıkta kalan olmamış ama bu sene 2 bin kişi hazırlıktayız..midterm sınavım var bana acil olarak opinion essay nasıl yazılacağı konusunda bilgi lazım...(video linki varsa çok iyi olur)..ilginize teşekkür ederim..
(4) 

Sony Ericsson Xperia Neo V

cc-click #749789 
Sony ericsson xperia neo v kullanıyorum uzun bir zamandır. Telefon gerçekten çok yavaş ve hızlanması için root ya da rom nasıl yapılabilir onu öğrenmek istiyorum. Daha önce bu konulara dair bir tecrübem yok pek bir bilgim de yok. Bununla ilgili kısa bir yazı görüpte paylaşan olursa çok mutlu olurum. En iyi performansı nasıl alırım ? Şimdiden teşekkürler.
(1) 

ingilizce sınavlar

cc-click #742691 
Merhaba ekşi duyuru ahalisi..kısa kesicem ben toefl sınavına girip başarmak istiyorum şuan seviyem pre-int 1.5 aya kadar intermediate olucam..nasıl çalışmalym ne tavsiyede bulunursunuz kaynak olarak..şimdiden ilginize teşekkür ederim. .
(4) 

lenovo z510 fn tuşu ayarları

cc-click #739194 
lenovo z510 fn tuşu ayarlarını nereden yapabilirim ? kendiliğinden açık fn tuşuna basmadan çalışmakta.oyunlarda çok sorun olmakta dota vs .. teşekkürler
(3) 

Tanisma kaynasma

cc-click #718234 
Merhaba ekşiduyuru ahalisi. Bu aralar kız konusunda hiç olmadığım kadar yalnızım. Üniversitede bölümüm geregi cok az kız var .( makina mhds.) Arada sırada kesiştigimiz kızlar oluyor ama tam olarak anlayamıyorum ne dusunduklerini. İletişim kuramıyorum , nasıl iletisim kurmam gerektiginide bilmiyorum.. facebooktan ekleyip abaza ggibi yardirmak istemiyorum.. bu konuda fikirleri olan ustadlardan mesaj bekliyorum . Sagolun simdiden duyuru ahalisi.
(2) 

Hediye Secimi

cc-click #674204 
Merhabalar. Kiz arkadasima hediye almak istiyorum. Uzerinde kiz kulesini bulunduran , anlatan nasil bir hediye alabilirim ? Neler olabilir bu hediyeler ? Fiyat fazla olmasin istiyorum , malum ogrencilik. Ve nerelerde bulabilirim , yer ve mekan soylerseniz cok sevinirim. Cevaplariniz icin tesekkurler simdiden :)
(2) 

Dota - 2 oyun açılmıyor

cc-click #657376 
Aslında sorun başlıkta.Son bir haftadır oyuna girmiyordum , oyunu açıyorum girer gibi oluyor sonra oyundan atıyor.Bunun nedeni nedir ? Cevaplarınız için teşekkürler.
(3) 

3D

cc-click #644299 
Televizyonumun markası Philips ve 3D seçeneği mevcut. Birlikte gelen gözlükler de mevcut.Yalnız diğer 3D olduğu gibi değil.Yani gözlüklerin rengi siyaha yakın.Diger 3D'leri açınca normal bir görüntü elde ediliyor yani yeşil ve kızıl ağırlıklı.Bu televizyonda bulunan 3D'nin adı ne diye geçiyor ? Bilen aydınlatırsa sevinirim.
(5) 

Belgesel

cc-click #433526 
Malum havalar çok sıcak ve dışarı çıkılmıyor.Evde vakit geçirmek için şöyle güzelinden BBC belgesellerinden felan varsa tavsiye ettiğiniz varsa söyleyebilir misiniz ? Tarih , doğa bilim vs. konu farketmez.
(2) 

Torrent

cc-click #323618 
Kesinti yaşamdan indirebileceğim güncel içerik bulunan önerebileceğiniz torrent adresi var mı ? Denediğiniz ve kullandığınız adreslerden tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

Thepiratebay benzeri olabilir..
(2) 

burs

cc-click #292509 
yıldız teknik üniversitesi mekatronik mühnedisliğini kazandım. başvurabileceğim bi burs var mısr kyk ya başvurdum onun dışında nerlere başvurabilirim bilgisi olan internet sitesi vb verirse çok sevinirim
(11) 

%30 ingilizce

cc-click #291508 
böyle bölümlerde ingilizce hazırlık okunuyor mu?
(1) 

htc wild fire s tavsiyeler

cc-click #291272 
ben bir htc wildfire s aldım android 2.3 işletim sistemi var önerebileceğiniz program oyun uygulamalar neler?? birde telefonda dahili navigasyon var kullanmak için internete bağlı olması gerekiyor mu??
(7) 

htc wild fire s

cc-click #289179 
vodaphone kampanyası ile verilen bu telefon hakkında bilen kullanan tanıdığında olan kimselerden tavsiye ya da kötüleme alabilir miyim?? şimdiden teşekkür ederim.
(9) 

inşaat mühendisliği

cc-click #284758 
benim odtü ve itü inşaat mühendisliği geliyor sizce yazyım mı bu işin içinde olanlardan bi yorum alabilir miyim??
(4) 

hacettepe mühendislikler

cc-click #281945 
benim hacettepede birçok mühendislik tutuyor teknik üniversite olmaması sizce önemli mi? mezun ya da bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?
(2) 

marmara üniversitesi mühendislik

cc-click #281819 
marmara üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği ingilizce geliyor sizce marmara üniversitesi nasıldır iş bulma imkanı nedir??
(4) 

yurt

cc-click #279765 
istanbulda ortalama bi yurt fiyatı ne kadar? yıldız teknik üniversitesi yakınında.
(6) 

mekatronik

cc-click #279348 
bana mekatronik hakkında bilgi verebilir misiniz.
(3) 

Hızlı Okuma

cc-click #245920 
Merhaba arkadaşlar . Ben okuma hızımı artırmak istiyorum ve bu konu ile ilgili , satın alabileceğim ders cd vb. şeyler biliyor musnuz ? Ders almak istiyorum fakat bunula ilgili ders veren bir kurum bulamadım . Bu konuda çok eksiğim var ne olursa yapmak istiyorum . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
(3) 

DotA Allstar Map

cc-click #245432 
Merhaba arkadaşlar. DotA botlu oynamak için harita indiriyorum fakat çoğunda "big map" sorunu veriyor veya açılmıyor. AI haritalardan hangisini indirmeliyim sizce ( v6.6? ) ? Yardımlarınız için teşekkürler .
(1) 

Videodaki müzik ?

cc-click #236308 
Arkadaşlar bu videodaki müziğin ismini bilen var mı?

www.vidivodo.com
(1) 

Bittorent (Torrent paylaşımı)

cc-click #232770 
Merhaba arkadaşlar . Daha önceleri Bittorrent kullanıyordum ve gayet güzel kullanışlı bir programdı. Peki bu programın bilgisayara virüs tehditi var mıdır ? Yada sizin zararları gördüğünüz yanları var mı?
(5) 

Yabancı Rock Grup önerisi olan?

cc-click #229906 
Arkadaşlar "Eddie Vedder" tarzında müzikleri olan önerdiğiniz yabancı bir grup veya isim var mı? Özellikle bu tarzda yada alternatif rock grupları da olabilir. Yada çok hoşunuza giden gruplar varsa önerebilir misiniz ?

www.youtube.com
www.youtube.com
(3) 

Web programlama

cc-click #219450 
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamamndır web programlama ile uğraşıyorum.Temel olarak gereken bilgilerin çoğunu biliyorum.Ama bu yaptıklarımı denemek istiyorum.Nette uzun bi inceleme yaptım ama bedava ve küçük tasarımlar yapabileceğim homepage veren bir adres bulamadım.Yada bu konuda kendimi nasıl geliştirebilirim?Bu öğrendiklerimi nasıl deneyebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
(3) 

Arka fon müziği

cc-click #173871 
www.youtube.com arkadaşlar bu videodaki arka fon müziğinin ismini bilen var mı ..? şimdiden teşekkürler.
(5) 

VW

cc-click #162866 
Merhaba. VW ' lerde bulunan TDI yazısının kırmızı , kırmızı olmamasının / iki kelimesinin kırmızı olmasının araçda herhangi bir farka yol açabilir mi ? Veya bu kırmızılar ne anlama geliyor . Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
(6) 

Daemon Tools

cc-click #156175 
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda Windows 7 Ultimate yüklü.Ancak indirdiğim ve kurduğum bir çok Daemon Tools sürümü Windows ile uyuşmuyor mesajı veriyor.Hangi sürüm uyumlu bilenininz var mı ? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
(1) 

Street Fighter IV

cc-click #137619 
Pc'me Street Fighter IV yükledim ama oyun çok yavaş ilerliyor . Hiç bir kasma belirtisi yok . PC nin özellikleride yeterli fakat oyun yavaş. Oyunda aradım fakat bulamadım . oyunu hızlandırabileceğim bir seçenek var mı ? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
(1) 

ekşi sözlük font arıyorum.

cc-click #128618 
Merhaba arkadaşlar . Ben ekşi sözlük fontu arıyorum . hiçbir yerde bulamadım . Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .
1

mobil görünümden çık