Kalabalık bir iş yemeği için Sirkeci, Sultanahmet, Galata ya da Karaköy civarında alkol servisi olmayan ama şık bir mekan bulmam gerekiyor. 30-40 kişi için ayrı bir salonu bulunması tercih sebebim olur. Öneriniz var mı? Bütçe sorunumuz yok, pahalı olabilir ama alkol konusu elzem. Patronum ne yazık ki bu konuda çok hassas. Oysa benim bunu düşünürken bile bi içkiye ihtiyacım var. :)
Başlıkta belirttiğim oyunun tam metnine ihtiyacım var bir okul piyesi için. Türkçe ve/veya İngilizce her türlü makbule geçer. Google a sordum pek yardımcı olmadı ya da ben aramayı bilmiyorum.. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
filmde başrolde olan iki kişi bir şekilde gelecekte buluyyorlar kendilerini. donduruluyorlardı sanırım da gelecekte kapsüllerinin kapağı açılıyordu filan. bi bakıyorlar, dünyada hiç akıllı insan kalmamış. futbolcu bir başbakan var .. sonra bu ikiliye iq testi yapıyorlar ve bilinen en yüksek iq bunlarda çıkıyor. birini iç işleri bakanı yapıyorlardı sanki... böyle bi film işte adı neydi diye düşünmekten saçlarıma aklar düştü. lütfen yardım.. :)
1