Yanlış hatırlamıyorsam şarkı 2005 yılı civarında popüler olan bir şarkı, klibinden şöyle bir görüntü aklımda: karanlıkta çayır çimenlik bir yer parlak beyaz renkte (nur inmiş:)) bir kadın ayakları otlara değecek kadar yükselmiş ve o şekilde ilerliyor. Grubun adı tek kelime, şarkının ezgisi içimden çalıyor ama bulamıyorum bulamıyorum.
Herkese merhaba, bir grup vardı, şarkıları genelde dokuz - on dakika uzunluğunda, kliplerinde de garip garip yaratıklar olaylar filan oluyor, grup elemanları kesinlikle görünmüyor kliplerde (en azından benim izlediklerimde) suicide filan diyesim geliyor.. şimdiden teşekkürler.
İki kutu peynir helvası var dolapta. Bu haliyle yenmeyeceği açık, üzerine de hafifçe bir dolap kokusu sinmiş. Nasıl değerlendirilebilir? nasıl bir tatlı yapılır da içine konabilir?
Amerika'daki tanıdığa zeytin ve zeytin yağı götürülür mü? Sorun yaşanır mı? Yaşamamak için bir yöntem var mıdır?
Almanca olabilir bir şarkı vardı, şarkı adında "disko" kelimesi geçiyordu, pek de meşhur olmuştu yahu, neydi, neydi?
tif uzantılı ile tiff uzantılı dosya arasında fark var mıdır? tif'i tiff'e dönüştürmek mümkün müdür?
Canlar, salyangoz bişeyin şarkısı gibi bir şey hatırlıyorum, radyoda da olabilir pekala; yavşak bi sesle "merabaağğ nasılsıığn" diye giriyodu, şarkının ilerleyen kısımlarında da "hepinizi yeriiiğm beeğn" diyodu, aklımı kaçıracağım bir buldurun yahu.
Danıştay 10. Daire 24.3.2010, E. 2009/13017 K. 2010/2113 kararının metnini bulana, gönderene hayır dualarımı eksik etmeyeceğim. Not: Kazancıda var
bugün yıldızlarda, gezegenlerde ne bileyim dünyada bir şey mi var? ikizler ya da akrep burcunda bir terslik mi var?
beşiktaştan istinye parka nasıl gidiliyor en kısa? ve ne kadar sürer sizce?
ey ahali, ben bir pdf dosyamı dünyayla paylaşmak istiyorum. bunun için siteler var evet ama hangisi daha kolay, bilindik, estetik veya güvenli? napayım sizce?
sorum izleyenlere geliyor: filmin sonlarına doğru mark'a iki paket geliyor üzerinde facebook yazan, hatta eduardo bana tuzak kurdunuz filan dedikten sonra kız getiriyor. bu paketler ne ki? bir anlamları yokmuydu? sadece kız görünsün diyemiydi?
bana ücretsiz, hızlı ve kolay bir dvd yazma/converter programı önerebilecek olanın gözlerinden öperim.
geçen ekşiden bir yönlendirmeyle youtube'da bir video izlemiştim. çocuğun biri kendini kameraya çekmiş, bir yandan odanın içinde yürüyordu bir yandan da hayatı sorguluyordu hani: ah şu insanlar, hayat bilmemne diye. hatırlayan var mı ki?
1