Türkiye - Hollanda Maç Bileti

aic #1585886 
K3 Blokta Türkiye Hollanda maçına bir adet biletimiz var satılık.
(1) 

Kedi Zehirlenmesi

aic #1460951 
Kedimiz dün zehirlendi, sokak kedisi gibi dışarda da gezen bir hayvandı. Fare zehirinden şüpheleniyoruz veterinere de gösterdik. Bugün 24 saat geçti ilk belirtilerinin üzerinden. kasılma, körlük gibi belirtileri var. Ne kadar sürer, veya iyileşir mi? aklınıza gelen yapılacak bir şey var mı?
(2) 

İstanbula yakın Kamp alanı

aic #1210134 
İstanbul' a max 2-3 saat uzaklıkta kamp yapılacak mümkünse denize/ göle yakın yer arıyorum. Camping alanlarında kamp yapmıyorum, dolayısıyla daha ıssız yerler tercihim. Fikir vermek gerekirse son kampımızı sapancada ayıların bol olduğu bi bölgede yaptım.
(6) 

Viyana Gezi

aic #1194719 
Viyana'da kız arkadaşımın doğum gününü kutlayacağız bi kaç arkadaş ile. gece takılablileceğimiz, gündüz güzel yemek hoş sohbet yapabileceğimiz yerler bilen var mıdır?
(3) 

Norvec gezisi

aic #978252 
Ekim sonunda 5 arkadasimizla norvec e gidiyoruz. Oslo ya inip bir gun kalip, trondheim'daki bir arkadasimizi ziyaret edecegiz. Bu iki yer arasinda veya lofoten island, bergen gibi yerler haricinde kesin gor dediginiz yer var mi? Karavan kiralayip gezmek istiyoruz, baska fikri olan var mi?

Ayrica ulke hakkinda her turlu hint e acigim

Tesekkur
(3) 

Hanede olmayan kişinin seçim kağıdı

aic #947356 
Arkadaşımın tek yaşadığı eve, varolmayan bir kişinin seçmen kağıdı geldi. nereye şikayet edebiliriz?
(2) 

Viyana - Hallstatt

aic #872027 
Viyana havaalanından Hallstat'a gideceğim, trenden başka bir yöntem var mı (ehliyet yok) tren fiyatları az önce gördüğüm gibi uçuk mu (93 € iki kişi) ve bu yolculuk ne kadar sürüyor tahmini?


Şimdiden aro
(5) 

Korku Filmi

aic #284309 
ya bu bi film vardı, 5-6 sene önce sadece fragmanının bi kısmını gördüm;

böyle bi salıncak var çocuk sallanıyor, aniden görüntü duruyo matrixvari dönüyor kamera, kargalar falan uçuyor, soğuk bi kare böyle. biliyorum çok zor ama bilen var mı?
1

mobil görünümden çık