(5) 

Adobe CC Aboneliği Fiyat Artışı

graphytube #1577944 
Arkadaşlar ben Ocak ayında 1 yıllık 2289 TL peşin vererek Adobe CC aboneliği başlattım. Şimdi malumunuz zamlar geldi ve ben bu zamlardan dolayı aboneliği sadece 1 sene sürdürmek istiyorum. Şu andaki fiyat artışından etkileniyor muyum yoksa 1 yıl sonra mı yeni fiyattan devam edeceğim? imgyukle.com
(4) 

Kombi İşaretinin Anlamı

graphytube #1548784 
www.hizliresim.com

Kombiden anlayanlar: Yukarıda link verdiğim mavi çerçeve içindeki kombi işaretinin anlamlarını biliyor musunuz? Ben Vaillant diye arayayım dedim ama bir türlü anlamını bulamadım da, belki burada bilen vardır.

Teşekkür ederim.
(4) 

uetrc - bu garip sms nedir?

graphytube #1534228 
kardeşimin cep telefonuna ekte göreceğiniz şekilde ne olduğunu anlamadığım ve kim olduğunu bilmediğim bir telefondan mesaj geldi. güvenlik için mesajı yanıtlamadık ve ilgili telefonu da geri aramadık. bu bize gelen yanlış mesaj kime gönderilmiş ya da ne ile ilgili olabilir?

not: başlığa uetrc yazdım ki, eğer aynı mesajı alan biri olursa aramalarda bu konuya ulaşabilsin istedim.
(1) 

Instagram Hesabım Neden Kendi Kendine Aktifleşti?

graphytube #1532767 
Sevgili dostlar, kafa dinleyeyim kişisel instagram hesabımı dondurayım dedim ama dondurduktan yaklaşık bir hafta sonra e-posta adresime ”As you requested, your Instagram account has been automatically reactivated.” şeklinde mail geldi. Kontrol ettiğimde hesabımın açık olduğunu gördüm.

Hesabımı yeniden aktif etmediğim halde neden kendi kendine aktif oluyor anlamadım. Üstelik bu ikinci seferdir başıma geliyor. Ne yani şimdi hesabımızı uzun süreli donduramayacak mıyız?

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
(1) 

Akbank Mobil Bilgilendirme

graphytube #1531357 
Akbank Mobil'e girmeye çalışırken uygulama ekte paylaştığım uyarıyı verdi. Akbank'a güvenmediğim için tamam demeden uygulamadan çıktım. Bu uyarının sizce anlamı nedir? Teşekkür ederim.
(7) 

Macbook Pro 2020 M1 Şarj Döngüsü

graphytube #1512401 
Merhaba
2020 M1 model bir Macbook Pro'ya sahibim. Alalı 2 ay oldu. İki aydır neredeyse her gün evde kullanıyorum. Bir çok teknoloji sitesinde pilin uzun ömürlü olabilmesi için şarj döngüsünün çok olmaması gerektiğini okudum.

Pil kullanımım şöyle: Macbook %30-40'a düşünce şarj ediyorum, %80 gibi olunca da şarjdan çıkarıyorum. Bu şekilde şarj etmem doğru mudur ve iki aylık kullanım için %58'lik bir döngü sağlıklı mıdır?

Teşekkür ederim.
(8) 

MacBook Pro M1 2020- Klavyeden Bilgisayarı Başlatma Sorunu

graphytube #1508977 
Merhaba arkadaşlar. Az sonra bahsedeceğim ilginç problemle ilgili internette araştırma yapsam da herhangi bir sonuç elde edemedim ve belki bunun gibi problemle karşılaşmış biri vardır diye buraya yazmak istedim.

Şimdi bende MacbookPro M1 2020 var. Normalde bilgisayarı herkes gibi güç düğmesinden açıyorum. Buraya kadar problem yok. Ancak bilgisayarı kapattıktan sonra açmak için güç düğmesi yerine klavyeden herhangi bir tuşa ya da trackpad'e bastığımda, bilgisayar yine sanki güç düğmesine basılmış gibi normal açılıyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce?

Not: İşletim sistemi macOS Big Sur

Teşekkür ederim.
(1) 

AliExpress'ten Gümrük Vergisi ne kadar öderim?

graphytube #1469732 
Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. AliExpress'ten aldığım 30 liralık ürüne ne kadar gümrük vergisi öderim? Ürün de hacimsiz bir şey.

Ürün de şu linkte
tr.aliexpress.com
(1) 

Yeşil Çay ve Kan Sulandırıcı İlaçlar İlişkisi

graphytube #1454523 
Merhaba bu konuda bilgisi olan arkadaşlar :)
Kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum. İnternet ortamında tesadüfen yeşil çayın kan sulandırıcılar kullanılıyorsa içilmemesi gerektiğini, içilirse kanda pıhtılaştırmaya hatta felçlere yol açabileceği yazıyor. Ben şimdi günde 1 kulplu bardak içsem bu sıkıntı olur mu gerçekten?

Not: Murphy kanunu mudur nedir bilemiyorum ama bu bilgiden 1 paket yeşil çay aldıktan sonra o çaydan içerken haberim oluyor :) Şimdiden herkese teşekkür ederim.
(1) 

jbl go2 pc'de şarjda iken kullanilabilir mi?

graphytube #1445596 
pc'de kullanmak için jbl go2 aldım. şarjda kullanmak hoparlöre zarar verir mi? ekte foto var :) teşekkürler.
1

mobil görünümden çık