Antalya'da Defne Taşçı için Granülosit Kan İhtiyacı

dur #1577893 
selam sözlük,
antalya medicalpark hastanesi'nde yatmakta olan güzel kardeşimiz defne taşçı için 0 rh (+) ve 0 rh (-) granülosit kana ihtiyaç bulunmakta.

çok kritik bir operasyon geçirdi. sürekli olarak granülosit kana ihtiyaç var.

irtibat için:
babası: 0546 861 03 38
amcası: 0537 382 89 31
(1) 

Mandolin Önerisi

dur #1454928 
Merhabalar canlar,
İyi bir mandolin alma niyetindeyim. Şöyle bluegrass, celtic müzik türlerinde kullanabileceğim, çocuk oyuncağı olmayan bir enstrüman arayışındayım. Şimdilik F-hole bir mandolin alma kararına varmış durumdayım.

Yalnız, Türkiye'de seçenekler çok kısıtlı. Genelde lamine kaplama ve düşük kalite modeller mevcut.

Acaba buralarda bu işlerle ilgilenen, farklı seçeneklere nasıl ulaşacağımıza dair fikri olan birileri var mıdır? Yurtdışı alış-verişte gümrük mevzularıyla ilgili bilgisi olan vs..

Teşekkürler şimdiden.
(3) 

İsviçre'de Postdoc Vizesi

dur #1315690 
Selam dostlar,

İsviçre'nin bürokrasi dehlizlerinde kaybolup, havale geçirmek üzereyim. Bir bilgisi fikri olan varsa insanlık namına dedeye sahip çıkın.

Durum şu:

TÜBİTAK 2219 bursu ile İsviçre'ye postdoc'a gideceğim. Yani, İsviçre'de kalırken finansmanımı İsviçre'li bir işveren değil, TÜBİTAK sağlayacak.

1) Bunun için hangi vize tipine başvuracağım ile ilgili herkes farklı birşey söylüyor: D tipi (çalışma izinli ulusal vize) başvurusu yapmam gerektiği söylendi, ama aslında çalışan statüsünde değil kendi kendini finanse eden araştırmacı olacağım. Bir fikri olan var mıdır?

2) Halihazırda çok giriş çıkışlı Schengen vizem var (İsviçre tarafından verilen). D Tipi başvurumun değerlendirilmesi sırasında, kız arkadaşımın doktora savunması var ve buna katılmak istiyorum. Değerlendirme sırasında, elimdeki vizeyle İsviçre'ye girebilme şansım var mıdır?

Bir yardım falan, heder ettim kendimi, nolur.
1

mobil görünümden çık