(4) 

honda city vs renault clio

estalus #1587381 
yaklaşık yedi aydır şirket aracı olarak 2023 model honda city executive modelini kullanıyorum .fakat hiç memnun değilim.araç 120 km hızdan sonra resmen inim inim inliyor basma diyor.rüzgarlı havalarda çok fazla savruluyor.şirkete aracın değişmesi için talepde bulundum ve 2022 model clio ile değişebilceğini söyledir sizce bu değişim mantıklı mı olur yoksa gelen gideni aratırmı?

El Bagajı Sorunsalı

estalus #1559037 
Sırbistan seyahatim için airserbia sitesinde el bagajı ölçüleri olarak 40 × 23 × 55 cm (Length × Width × Height) ölçülerini belirtmiş,benim el çantam 46x27x24 ölçülerinde,bunun için sıkıntı çıkarma olabilitesi varmıdır hava yolunun ? ilk yurt dışı gezim olacağı için tecrübem yok bu konu hakkında.
(3) 

Sırbistan Gezisi

estalus #1558847 
7-14 haziran arasında sırbistana gidiyorum.1 haftalık süre sırbistan için uzun bir aralık diye düşünüyorum.belgradı gezmek için 3 gün yeterli diyorlar.bu 3 gün haricinde sırbistan çevresinde vizesiz pasaportumla nereye gitmemi( ve nasıl) tavsiye edersiniz ?
(2) 

İstanbul Mekan Önerileri

estalus #1541424 
Bu hafta zonu istanbulda olucam .Kız arkadaşım Tuzlada yaşıyor tuzla tarafında ve oraya yakın lokasyonlar gidip,oturabilceğimiz bütçe dostu mekanlar nerelerdir acaba ? Kahvaltı,cafe,restaurant,gece kulübü vs .İkimizde istanbula yabancıyız o yüzden İstanbuldaki yazar arkadaşların önerilerini bekliyorum
(5) 

Şirket Arabası Promil Sınırı

estalus #1528319 
merak ettiğim bir durum var,hususi araç sahipleri için alkol promil sınırı 0.5 promil diye biliyorum.Firma çalışanlarına tahsis edilen şirket araçları için promil sınırının farklı olduğunu duydum,0.3 promil olarak.Bunun doğruluk payı varmıdır ? Yoksa 0,5 promilmidir şirket aracı olsa dahi ?
(2) 

İkinci El Kıyafet Satışı

estalus #1523705 
kilo vermemden mütevellit bana bol gelen,giymediğim kıyafetlerimi satmak istiyorum.Bu konuda bilgisi olan ve satış yapan arkadaşlar şu platform iyidir orayı dene vs diyen varsa yardımcı olabilirler mi ?
(3) 

Avusturya Vize Reddi

estalus #1523043 
tüm evraklarım ve hatta daha fazlası (davetiye,niyet mektubu) olmasına rağmen 2-3-10-13 maddeler gösterilerek red yedim vize başvurusunda.remarks olarakda hem davetiyem hemde otel rezervasyonum olması,bekar olmam,yalnız seyahat etmem ,daha önce vizemin olmaması,çalışıyor olmam (???) hesabıma 15bin liralık para yatırmam (alacağım olan birisinden para gelmişti bu tutarı atmden hesabıma yatırmıştım) gösterildi.şu anda tekrar başvurmak herhangi birşeyi değiştirirmi yoksa yine red yermiyim yol göstericek arkadaşlar var ise çok sevinirim.
(2) 

Avusturya Vize Başvurusu-

estalus #1519889 
Avsuturyaya turistik vize başvurusu için istenilen evraklardan biri Üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü.Şimdi benim 3 adet banka hesabım bulunmakta ve bu hesaplardan sadece birinde(maaş hesabım ) çok kısıtlı nakit bulunuyor altın birikimi yaptığım için.Hesap dökümlerinde altın gözükmesi vize başvurusunda negatif etki yaparmı.Sırf vize almak için açıkçası altınları bozdurmak istemiyorum.
(2) 

Iphone Aktarımı

estalus #1513336 
bugün iphone 6 plus ımı emekliye ayırıp yeni bir iphone 11 aldım.fakat merak ettiğim bir durum var.bildiğiniz gibi eski iphonedan yeni iphone a verileri aktarabiliyoruz.bunun yeni iphone için herhangi bir negatif yönü olur mu ? yoksa yeni bir apple kimliği ile sıfırdan başlamak mı daha mantıklı ?
(6) 

Uygun Fiyatlı Iphone

estalus #1511986 
Bugün instagramda gezinirken bir telefon satıcısı dikkatimi çekti.İnanılmaz uygun fiyata satış yapıyor,telefonların uygun olma nedenini ise yurt dışından geldiğini sadece 1 numara (sim) ile kullanılabildiğini başka numara ile kullanılamadığını bu yüzden uygun olduğunu belirtmiş.Böyle birşey mümkünmüdür arkadaşlar ? eğer mümkünse başka numara ile çalışmaması pek umrum değil almayı düşündüm ama dolandırılma korkusundan burdan sizlere danışmak istedim :)
(5) 

anno 1404

estalus #663895 
şimdi oyunu oynamaya başlıcam fakat skirmish modu bulamadım.oyun menusunde scnerio vede campaign var.acaba bi ayar falan mı var skirmish modu açmak için ?
1

mobil görünümden çık