(2) 

Yaşlılar gelin, bir klip vardı

crimson king #1575529 
80’lerin sonu veya 90’ların başında olmalı, klipte adamın elinde bir teyp vardı, teypte çaldığı şarkıyı ileri veya geri sararak zamanı ileri/ geri alıyordu veya zamanı durduruyordu, yabancı bir şarkı. Bi buldurun be.
(3) 

Bir takım komiklikler, şakalar

crimson king #1545084 
Çok samimi bir arkadaşımın yönetici olduğu bir işyerine dondurma göndereceğim yılbaşı hediyesi olarak. Hem arkadaşıma hem de ekibine. Yönetici olan arkadaşımın dondurmasına bir kart da yazdıracağım. Hem yeni yıl kutlaması, hem de terfisini kutlama gibi bir amaçla. Güzel bir espri yazmak istiyorum ama aklıma gelmedi. Fikri olan :)
(4) 

Karadeniz gezilecek görülecek yerler

crimson king #1531916 
Merhaba, iki hafta izne ayrılıyorum. Ankara’dan arabayla yola çıkarak tek başıma Karadeniz’i gezmeye karar verdim. Daha önce gittiğim yerlere göre kendime bir rota hazırladım. Eklemek istediğiniz görülecek yerler ve tadılacak lezzetler varsa sevinirim.
1. Amasra
2. Sinop
3. Terme (Pide)
4. Uzun saçlının yeri
5. Hamsiköy (Sütlaç&Kurufasülye)
6. Sümela Manastırı
7. Uzungöl
8. Rize Huser Yaylası
9. Artvin Karagöl
10. Artvin (Cağ Kebabı)
(2) 

Avukatlar, sigortacılar yetişin

crimson king #1519994 
Merhaba,
Geçen sene maddi hasarlı bir trafik kazasına karıştım. Toplam 4 araç, kusur %50 bana, %50 diğer araçlardan birinde bulundu. Trafik sigortam ve sınırsız ihtiyari mali mesuliyet teminatlı kasko poliçem var. Kusur bulunmayan araç sahiplerinden biri bana aracının değer kaybı için dava açmış. Sorularım şöyle;
- Sigortacılarla görüştüm, davayı kaskom olduğu için sigorta şirketine açmalıymış ama bana açmış. Ben dava sonucunda sigorta şirketine rücu edebiliyorum ama poliçem sadece bir avukat ücretine yetecek kadar teminatlı, 5.000.-TL, yani karşı tarafında avukat ücretini ödemek zorunda kalacağım için limitimi aşacak. Bu sebeple davaya itiraz edebilir miyim?
- Ben %50 kusurluyum dediğim gibi, eğer ayrı bir dava açmadıysa diğer kusurlu araca dava açmamış. Bu sebeple itiraz edebilir miyim veya davacı ile görüşüp bak böyle yapmışsın, paranın sadece yarısını alabilirsin diyeyim mi?
- Değer kaybı davalarına normalde sigorta tahkim komisyonu bakıyormuş ve daha hızlı sonuçlanıyormuş. Karşı taraf bilmediğinden mi acaba böyle açtı? Karşı tarafın avukatıyla soyadı tutuyor. Acaba diğer kusurlu araç sahibi ile bana ayrı ayrı dava açarak fazladan vekalet ücreti almak için mi böyle yapıyor?
(1) 

Avukatlar, polisler, savcılar yetişin

crimson king #1513901 
5 Şubat’ta trafik seyrederken bir taksi arabama arkadan çarptı. Arabamda sadece kozmetik (çizik, boya ezilmesi) hasar var, yani kaskosu olmasına rağmen hasar kaydı olmasın diye yaptırmaya gerek görmedim. Taksici, ben tutanak tutacağız dememe rağmen, arabamda hasar olmamasını bahane ederek tutanak tutmadan olay yerini terk etti. Kazayla ilgili her türlü resim ve taksicinin kaçarken videosunu çektim. Videoda olay yerinden kaçtığını ve polise şikayet edeceğimi söylüyorum, o da arabanda hasar yok vs diyor. Neyse polisi aradım, olayı anlattım, fotoğrafları ve videoyu izlettim. Onlar da kaza tutanağını benim anlattım gibi yazdı ve kaza raporu çıktı. Raporu tutan polis, rapor çıktıktan sonra, olay bölgesine bakan karakola gidip, şikayetçi olabileceğimi, taksiciye olay yerini terk ettiği için ceza kesileceğini söyledi.

Rapor çıktıktan karakola şikayetçi olmak için gittim ancak polisler arabada bir hasar olmadığı için şikayetçi olsam bile en fazla taksicinin çağırılıp ifadesinin alınacağını, araçta hasar olmadığı için savcının kovuşturmaya gerek olmadığına karar vereceğini söyledi. Arabamda bir hasar varsa tazmini için şikayetçi olabileceğimi ama yoksa bir sonuç çıkmayacağını söylediler.

Şikayet süresi 60 gün olduğu için araştırmaya karar verdim ve şikayetçi olmadan çıktım.

Aklımdaki sorular şunlar;

1. Polise gidip şikayetçi olmam ile aracın tramerde hasar kaydının olmasının bir bağlantısı var mı? Yani şikayetçi olursam benim aracıma bir hasar kaydı işleniyor mu?
2. Şikayet ile bitiyor mu? Tekrar ifade, mahkeme vs gitmem gerekiyor mu?
3. Polisler uğraşmamak için beni başlarından savıyorsa, kibar bir şekilde, görevlerini yapmalarını nasıl sağlarım? Cimer’e şikayet, sosyal medyadan emniyetin hesaplarına yazmak vs?
4. Taksiciyi emniyet dışında nereye şikayet etmeliyim? Taksiciler ve şöförler odası, Büyükşehir belediyesi?
5. Sosyal medyada taksicinin videosunu ilgili kurumları etiketleyerek paylaşırsam, emniyet, taksiciler ve şöförler odası vs, taksici beni şikayet edebilir mi? Yüzü ve aracın plakası gözüktüğü için kişisel verileri koruma kanunu vs dayanarak şikayet gibi
Teşekkürler

Ankara AB RH+ Pozitif Trombosit

crimson king #1512307 
05446265129 Samet bey, Medicana Ankara Söğötözü

A negatif kan acil, Ankara Hacettepe hastanesi

crimson king #1493958 
Hasta Ahmet Yürekli, hasta yakını Oğuz Yürekli 05325576979
(5) 

4449494 otomatik isim getirmesi

crimson king #1474281 
Ankara güven hastanesinin telefonu. telefonda arama bölümüne numarayı yazınca otomatik "Özel Ankara Güven Hastanesi" diye ismi çıkıyor. sık aradığım bir numara ama rehberde kayıtlı değil. böyle bir özellik mi geldi? diğer bildiğim 444'lü numaralarda denedim çıkmadı. iPhone 8 IOS 14.4
(3) 

Bir altyazı (srt) dosyasını, bir mp4 videosuna nasıl eklerim?

crimson king #1470393 
Videonun içinde olmasını istiyorum, yani, bir altyazı vs programı ile okunmasını vs değil, videonun içine işlenmesini istiyorum. telifli bir dosya değil. 75 mb boyutunda, 3 dakika civarı. altyazı ve video hazır.
(1) 

minecraft sorusu

crimson king #1419645 
merhaba,

7 yaşında yeğenim minecraft hastası. windows yüklü bir bilgisayar üzerinden oynuyor. minecraft'a araba modu yüklenmesini istiyor ama karantina sebebiyle yanına gidemiyorum. minecraft'ın internet tabanlı bir oyun olduğu haricinden hiç bir bilgim yok. bu oyuna girilirken bir kullanıcı adı ve şifre mi var? ben onun kullanıcı ve adı şifresiyel kendi bilgisayarımdan giriş yapıp, bu modu yüklesem, sonra ben çıkınca o kendi bilgisayarından girdiğinde bu mod yüklenmiş oluyor mu? bir de bu araba modları birden fazla mı? google'da, youtube'da bir sürü nasıl yükleneceğini gösteren video gördüm ama hepsini aynı modu mu yüklüyor anlayamadım. teşekkürler.
(2) 

O kelime neydi?

crimson king #1398944 
Bugün bir yerde okuyunca güldüm, şimdi hatırlayamıyorum, ilk defa, Ölüdeniz’de, kelebekler vadisine giden tekne biletlerini dışarıda satan tipler için kullanıldığını duymuştum. Böyle çığırtkan, komisyoncu gibi iş yapan tiplere verilen bir ad. Mamut gibi, Mahmut gibi. Neydi Allah’ım. Lütfen yardım.
(2) 

Tatil yeri tavsiyesi

crimson king #1374192 
2 Eylül’e kadar yıllık izindeyim. Hem kafamı dinleyebileceğim hem de günde bir kaç saat ders çalışabileceğim bir yer arıyorum tatil için. Gece hayatı, alkol vs aramıyorum. Doğayla iç içe, yürüyüş vs yapabileceğim bir yer olursa süper olur. Tek erkek olarak bu arada. Son olarak Antalya vs cehennem sıcağı olmaması tercih sebebi.
(5) 

PDF şeklinde bir CV'de iki kelime değişikliği yapabilecek cevval bir yazar

crimson king #1355557 
var mı? çok acil olduğu için baştan hazırlayamıyorum. PDF düzenleme programım da yok. teşekkürler.
(1) 

Superonline taahhüt iptali

crimson king #1319937 
Merhaba arkadaşlar, ben bir halt ettim, Ttnet olan adsl’i iptal ettirip superonline bağlattım 10/11/2018 tarihinde. Ev hattım Türk Telekom olduğu için ADSL hizmetimi bu hat üzerinden alamıyormuşum, bunu bana başvuru veya kurulum sırasında söylemediler. Kuruluma gelen adam da işin kolayına kaçıp, Türk Telekom hattını kesip, superonline hattını yönlendirmiş. Adam gittikten sonda Türk Telekom telefon hattının çalışmadığını fark ettim. Türk Telekom’u arayıp ekip çağırdık, hattı eski hale getirdiler ama tabii internet çalışmadı. Bunun üzerine ADSL iptal etmek için Superonline ı aradım, daha 1 gün önce bağlanan hattın iptali için 220 tl iptal ücreti istediler. Ben de olayı aynı şekilde anlatıp, kurulum yapan personeli şikayet ettim, henüz dönmediler. Tüketici hakları ile ilgili 175’i aradım, onlar da hizmetin niteliğinden ötürü cayma bedeli alınmasının şirketin yetkisinde olduğunu söyledi. Şimdi Superonline’dan şikayet kaydıyla ilgili dönüş bekliyorum. Sizce ne yapmalıyım?
(3) 

Aile bireylerinin tc sini hesaplayan program veya excel

crimson king #1272594 
Bazı sitelerde bunu yapan programların kodlarını görüyorum. Yani kendi tc giriyorum, annemin, babamın, kardeşlerimin vs tcsini hesaplıyor. Programlama bilmediğim için kodlarla bir şey yapamıyorum. Aynı zamanda Excel’de de bu yapılabiliyormuş. Böyle bir program, uygulama, site, Excel vs olan paylaşabilir mi?
(2) 

Avusturya vizesi için Almanca dilekçe çevirisi

crimson king #1270959 
Merhaba, Alamanca’sı olan arkadaş var mıdır? Dilekçe için şu iki satırı çevirse. Şimdiden teşekkürler.

Ülkenize yapmak istediğim ziyaretten sonra, talep ettiğim Schengen vizesinin uzun süreli verilmesi halinde, 2018 ve 2019 yılı içinde Schengen bölgesinde başka ülkelere de gitmeyi planlıyorum. Bu seyahatler, verilmesi durumunda, talep ettiğim vizeye göre planlanacağı için şu an uçak ve otel rezervasyonu ibraz edemiyorum. Başvuruda ibraz ettiğim daha önceki vizelerim ve Schengen bölgesine seyahatlerim dikkate alınarak, vize talebimin uzun süreli ve çok giriş çıkışlı olarak değerlendirilmesini rica ederim.
(4) 

Dinamik ipli kameraya dışarıdan erişim

crimson king #1234975 
Merhaba,

İşyerimizde güvenlik kamerası var. Uygulama ile telefondan dışarıdan da bağlanıp izleyebiliyoruz. Elektrik vs kesilir veya modem resetlenir ise ip değişiyor ve yeni ipyi öğrenip uygulamaya girene kadar kameralara bağlanamıyoruz. Ayrıca işyerinde kameranın bağlı olduğu ağa bağlı iken de aynı ağda olduğumuz için dışarıdan bağlandığımız ip ile değil, 192 li iç bir ip den bağlanmak için sürekli uygulamada ip değiştiriyoruz. Telekomdan sabit ip almak dışında bu ip’yi sabitlemenin ve iç/dış ağdan bağlanırken tek ip kullanmanın bir yolu var mıdır acaba?
(4) 

Enerjisa beni silkelemeye mi çalışıyor?

crimson king #1217400 
2015 yılında bir ev satın aldım. Aldığım ev, mevcutta bir emlakçı tarafından kiraya verilmekte idi. Yani emlakçı eski ev sahibine aylık bir sabit kira ödüyordu, kendisi ise evi, haftalık, aylık gibi sürelerle kiraya verip, ev sahibine ödediğinden daha fazla bir kira geliri elde ediyordu. Biz de kendisi ile böyle anlaştık, kira sözleşmesi yaptık. Bu arada belirtmek istiyorum, mevcut elektrik tesisatı ve aboneliği kimin adına bilmiyordum.

Bir süre sonra emlakçı bize de kira borcunu ödemeden kaçtı. Biz evin kapısını açtırıp, boşalttırıp, tadilatını yaptık. Tadilattan sonra elektrik tesisat aboneliği için Nisan 2017'de başvurdum ve tesisatı kendi adıma açtırdım. Mayıs 2017'de bir kiracı ile anlaştık, elektrik aboneliği için başvurdu ve kendi adına açtırdı. Daha sonra evde kalmaktan vazgeçtiği için aboneliğini iptal ettirdi. Tesisatı kendi adıma aldığım tarihten itibaren hiç elektrik kullanımı olmadı. Bu Başkent Enerjisa ile yaptığım görüşmede de teyit edilmiştir.

7 Ağustos tarihinde bir avukatlık bürosundan "Kaçak elektrik borcunuzu ödemediğinizden hakkınızda savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır." gibi bir mesaj aldım. Dolandırıcılık girişimi olduğunu düşünüp ciddiye almadım. 16 Ağustos tarihinde aynı avukatlık bürosundan telefonla arandım. Aldığım bilgiler ile Enerjisa'yı aradım, tespit edilen "endeks kaybı" için hakkımda icra işlemi başlatıldığını ve borcu ödemezsem hakkımda kaçak elektrik kullanımı ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını öğrendim.

Enerjisa ile yaptığım görüşmelerimde yaşanan endeks kaybının benim tesisat başvurumdan önce yaşandığını, benim tesisat aboneliğimden sonra kullanım olmadığını tekrar teyit ettim. Açıkcası ben borcu ödemeye hazırdım, hatta bunu Enerjisa ile telefonda yaptığım görüşmelerde, e-maillerde dile getirdim ama bununla ilgili bir şey imzalamadım. Hatta Enerjisa ile görüşerek borcun faiz, avukat vekalet ücretinin de düşürülmesi konusunda sözlü olarak mutabık kaldık ama bununla da ilgili bir şey imzalamadım. Ancak internette yaptığım araştırmada elektrik borcunun mülk sahibine rücu edilemediği gibi bilgiler var. Emin olmadan da bir ödeme yapmak istemedim.

Şirketlerin bu tür durumlarda tahsilat yapabilmek için ilamsız icra takibi başlattığı gibi söylentiler de var, bana veya evime bununla ilgili tebliğ edilen bir şey yok bildiğim kadarıyla ama bu bahsettiğim, yani kiraya verdiğim adrese gönderilen bir şey var mı bilemiyorum. Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektir sizce?
(1) 

Ankara'da taze ve iyi kalite fındık, ceviz, badem nerden alınır?

crimson king #1207693 
Sağlıklı beslenmek için her gün ufak bir tabak fındık, ceviz ve badem yesem iyi olur diyorum. Fındık Fiskobirlik'ten alırım diye düşünüyorum da, Ceviz ve badem nerden alınır?
(1) 

Hatay'dan yerel ürünler satan kaliteli bir site

crimson king #1162386 
Zeytinyağı, zeytin, kekik, nar ekşisi, defne sabunu, zahter vs sipariş verebileceğim bir site arıyorum. bu ürünlerin hatay ve doğal üretim olması önemli. tşk kib bye.
(2) 

Eski arabamın plakasına kayıtlı olan OGS ile yeni arabamla geçiş yapsam?

crimson king #1098002 
Bankanın sistemindeki hatadan dolayı plakayı şu an değiştiremiyorum, yeni hgs ogs almaya vaktim yok, eski arabamın plakasının olduğu ogs'de bakiye var, onunla geçiş yapsam ne olur, plaka tutmuyor vs diye ceza gönderirler mi? bi de cihazı uzun zamandır kullanmıyorum, geçişte çalışmazsa, yani kaçış geçiş olursa, 15 gün içinde hgs alırsam cezasız sadece geçiş ücreti alınıyor diye biliyorum, ne dersiniz?
(2) 

Çin'den toptan ithalat yapıp, burada internet üzerinden satış yapan var mı?

crimson king #1093972 
Bu işi çok yapan var mı?
Artıları, eksileri nelerdir?
Hangi ürünleri ithal etmek mantıklı?
Gümrük, vergi işleri sıkıntılı mı?
Teşekkürler.
(3) 

İlk defa Schengen'e başvurmak için en iyi ülke hangisi? Ankara

crimson king #1087127 
Arkadaşımla tatile gidicez, Budapeşte ve İspanya, benim Schengen vizem var, o ilk defa başvuracak. Direkt Macaristan'a veya İspanya'ya mı başvurmalı yoksa x ülke daha kolay vize veriyor diyebileceğiniz bir ülke var mı? Başvuru Ankara'dan yapılacak. Teşekkürler.
(2) 

bir filmi izlemeden önce atıf, gönderme, vs bilgisi alabileceğim site var m

crimson king #1064590 
mesele bir film izliycem, diyelim bu filmde başka bir filme, diziye gönderme, atıf, alakalı espri vs var, bunu anlamak için de önceki filmi izlemiş olmak gerekiyor. Böyle bir site olsa, atalım x filmini izliycem, oradan girip baksam, x filminin şu sahnesinde şu filme şöyle bir atıf var, sebebi vs yazsa, güzel olmaz mı?
(4) 

hangi macbook ve neden?

crimson king #1004669 
bilgisayarım eskidi ve kendimi ödüllendireceğim bir durum oldu. mac dünyasına adım atmaya karar verdim. ipod/iphone dışında apple ürünü kullanmadım. bilgisayar kullanım alışkanlığım mail, sosyal medya, youtube. oyun sadece facebook'ta poker oynuyorum. torrent kullanıyorum ama onun için ayrı desktop var. ekstra olarak swift programlama dilini öğrenmek istiyorum, bu yüzden mac alıcam. kesinlikle pc alternatifi düşünmüyorum. taşıma kolaylığı çok önemli olduğu için air 2 adım önde.
goo.gl
goo.gl
goo.gl
goo.gl
goo.gl
goo.gl
goo.gl
goo.gl
goo.gl
(3) 

İşe giriş için sağlık kurulu raporu

crimson king #995245 
Heyet raporu istiyorlar, özel veya devlet hastanesi 3-7 kişilik heyet olmalıymış. kaç günde çıkar bu, sağlık güvencem yok, özele gidersem kaça patlar? akciğer filmi de istiyorlar, vereme savşlar ücretsiz çekiyordu diye hatırlıyorum, doğru mu?
(3) 

pdf dosyasında bir satır yazıyı değiştirebilecek aslan sözlükçü aranıyor.

crimson king #981909 
dosyada bir satır yazı değiştirebilecek sadece, kopyala yapıştır, acil lazım. yardım.

Edit: halledildi, çok teşekkürler.
(2) 

fiyat performansı yüksek yurt dışı tatil tavsiyesi

crimson king #972544 
daha önce sırasıyla, barselona, amsterdam ve prag'a gittim. 19-22 Mayıs 2016 için tatil planı yapıp ucuzken bileti vs almak istiyorum. Avrupa'da olmak koşuluyla nereyi tavsiye edersiniz.
(10) 

Çalıştığım kurumun mobil uygulamasını indirebilecek sözlükçüler

crimson king #965263 
Çalıştığım kurum mobil uygulamasının yaygınlaştırılmasını istiyor, uygulamayı indirip, tavsiye eden kısmına benim numaramı yazarsanız bana faydası dokunuyor. uygulamayı kullanmanıza gerek yok, numaramı yazdıktan sonra silebilirsiniz. herhangi bir ücret, reklam vs yok, türkiye'nin en büyük şirketlerinden biri, zararlı uygulama vs endişe olmasın. ios ve android destekli. yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj kutumu yakarlarsa detayları göndericem. teşekkürler.
(2) 

hacklenen twitter'ı adam etme.

crimson king #956058 
bir tanıdığıma "Bu şarkı benden sana :) goo.gl/WK3IZE" mesaj gitmiş, linke tıklamış, bir klip çıktı diyor ama ben şimdi açtığımda google linki kapatmış, https:// twiter. kim/ login/ phishing uyarısı çıkıyor. bu tanıdığım bütün listesine gitmiş bu mesaj, şifresini değiştirmesini söyledim, değiştirmiş ama hala mesajlar gidiyormuş bilgisi dışında. ne yapmalı. çok önemli.
(1) 

Sıfırdan IOS uygulama geliştirmeyi öğrenme

crimson king #945829 
Hiç programlama bilmiyorum ve IOS için uygulama geliştirici olmak istiyorum. Ne yapmak, nereden başlamak, hangi kaynaklardan faydalanmak gerekiyor?
(4) 

CHP'ye kaynak bulalım

crimson king #936029 
Merhaba,

Ak-Saray, diyanet işleri başkanının jakuzisi, makam aracı, yeni cumhurbaşkanlığı uçağı vs, Bildiğiniz bu tarz fuzuli harcamaları tutarlarıyla yazabilir misiniz? CHP'ye kaynak bulucam :)
(1) 

fuatavni'nin twit zamanları konumunu mu gösteriyor?

crimson king #935944 
şu an twitter'da yazıyor. türkiye saati ile 23:30'da yazdığında 1:30 PM diyor, yani öğleden sonra 13:30, arada 10 saat fark var, bu onun yazdığı ülkenin saati olabilir mi yoksa bütün twit saatleri amerika'ya göre mi ayarlanıyor. biri eklemeden söyleyeyim, adamın ip değiştirerek, vpn, tor kullanarak türkiye'de bile olsa amerika'dan yazıyor gibi görülme ihtimalini göz ardı ediyorum. sadece merak.
(3) 

spotify nedir, neden alınır?

crimson king #924516 
merhaba, sevdiğim bütün müzikleri itunes'dan alıp iphone'da dinliyorum. ekte görüntüsü de var. gayet memnunum. müziğe para vermekten çekinmediğim için merak ediyorum. spotify tam olarak nedir, benim gibi en fazla 100-200 şarkı dinleyip, her yıl 40-50 tane şarkı alan biri için bir artısı olur mu? bi de dinlemek için internet şart mı, en önemlisi o.
(3) 

Ankara'da kısa süreli kiralık butik ev.

crimson king #917578 
Kurumsal hayattan kurtulup böyle bir işe başladım. herkesi beklerim:) www.facebook.com
(1) 

günlük kiralık ev için internet sitesi

crimson king #917394 
sahibinden.com, airbnb, booking.com, tripadvisor, holiday lettings, wimdu, hemenkiralık ve housetrip dışında bu işi yapan site biliyor musunuz. teşekkürler.
(5) 

m e l t e m nickli yazara ulaşmam gerek

crimson king #912854 
ek$i'de kayıp, burada da mesaj atılamıyor. Allah'ının seven üstüme @ atsın.
(2) 

sevabına türkçeden ingilizceye 1 sayfa çeviri yapabilecek profesyonel

crimson king #910167 
sevabına olmazsa da bira ısmarlarım.
(6) 

Ankara'da günlük kiralık ev işine başladım

crimson king #909636 
şu an tek ev var, Bestekar sokakta, başka yerler de yapıcam, bir isim arıyorum, şirket, facebook grubu vs için, güzel, orjinal bir şey, ingilizce de olabilir.
(1) 

Facebook uygulaması geliştirmek isteyen programcı var mı?

crimson king #905234 
eğlenceli bir fikrim var, dubblaj vs gibi popüler olabilir, benim maddi bir beklentim yok, sadece bunu yapabilecek kişi ile ortak olmak istiyorum. yani fikir benden, uygulama programcıdan, ortağız.
(1) 

iş yerime gelen müşterilerim için kablosuz internet

crimson king #904291 
merhaba,

işim gereği ofisime gelen müşterilerime kablosuz internet gerekiyor. mevcut bağlantım kota ve hız gayet yeterli ama gelen bazı müşterilerle ilk defa çalıştığım ve tanımadığım için endişeleniyorum. iş yerine starbuckstaki vs gibi kendi mail adresleri ile kayıt olup bilgilerini girecekleri ve benim hat sahibi olarak bir sorumluluğumun olmadığı bir sistem kurabilir miyim? buna starbuck vs gibi doruknet gibi bir yerden hizmet alacak bütçe ayıramam. en fazla bir yazılım, donanım vs parası ödeyebilirim.
(3) 

iddaa, futbol bahisleri nasıl düzenleniyor sizce

crimson king #888235 
nasıl oluyor da sürekli şirketler kazanıyor, mesela en çok bahis yapılan maçların takımlarına maç şöyle bitsin diye haber mi uçuruyorlar, ne yapıyorlar?
(3) 

iphone 6 için kılıf ve ekran koruma ne önerirsiniz?

crimson king #870460 
Kılıf için apple'ın orjinal deri kılıfını düşünüyorum, 119 tl, store.apple.com , ekran koruma için de www.otterbox.com şundan düşünüyorum. şu daha iyi diyebileceğiniz bir seçenek var mı? bi de ben bu ekran film nanesini yapamıyorum, baloncuk, iz vs kalıyor, ankara'da bu işi kusursuz yapan bir yer tavsiye edebilir misiniz?
(23) 

kahvaltı masasının olmazsa olmazı

crimson king #869976 
nedir sizin için? mükellef bir kahvaltı sofrasında neler olmalı, yerel ürünler, ithal ürünler vs. ben bir kahvaltı hazırlarsam şunlar mutlaka olurdu diyeceğiniz şeyler. çok teşekkürler.
(6) 

internetten evcil hayvanları için mama ve diğer malzemeler alanlar

crimson king #867150 
nelere dikkat ediyorsunuz, hangi siteleri tercih ediyorsunuz, şöyle olsa çok daha iyi olurdu diyebileceğiniz, eksikliğini hissettiğiniz bir şey var mı? bu işe girmeyi düşünüyorum, fikirlere çok açığım. teşekkürler.
(3) 

komşu ile ortak kullanılan wi-fi internetin sinyal gücünü arttırmak

crimson king #866924 
tek hat var, komşunun balkonunda duruyor, ortak kullanıyoruz, benim evimde sinyal düşük, sinyal gücünü arttırmak istiyorum. hangi cihazı alıp ne yapmalıyım, yardım lütfen.
(5) 

iphone 4s ios 8 güncelleme

crimson king #864307 
ios 6.1.3 yüklü, yıllardır direniyorum, mecbur yükselticem artık, performans kaybı vs yaşamamak içni temiz yükseltme yöntemi nasıldır. pc de itunes yüklü, bi de whatsapp konuşmaları, resimler falan kaybolmasın istiyorum. tenk yu.
(1) 

nakit kartla harcanacak 50.-TL

crimson king #856277 
nuvo'dan indirim için 3 harcama yaptım bu ay, bir 50 lira daha harcamam lazım ne alsam ki, 50 liralık alacak bir ihtiyaç aklıma gelmiyor, arabam yok benzin alamam, itunes'a yükleme de yaptım.
(6) 

kasko, trafik sigortası uzmanları yardım

crimson king #850485 
arkadaşın arabasıyla kaza yaptım, iki caddenin kesiştiği yerde aşağıdan yukarı giden arabaya iki kapının ortasından tam ortadan çarptım. karşı arabada trafik sigortası ve kasko var, bizde trafik sigortası var, araç kredili olduğu için kaskosu varmış, 12 gün önce dolmuş süresi, banka yenilemek için aramış, benim arkadaş sallamamış, alelacele bankayı arayıp kaskonun yenilenmesine ok verdirttik, poliçenin başlangıç tarihi 12 gün önce, yani önceki poliçenin bitiş tarihi ama düzenlenme tarihi kazanın olduğu gün, saat olarak da kaza saatinden sonra haliyle. tutanakta iki tarafta aynı şeyi yazdı, yani şu caddede giderken şurdan gelen ile çarpıştık, çoğu kişi sen sağda olduğu için karşı taraf daha çok kusurlu diyor, acil yardım. yani burda nollur, kim kusurlu, sigorta karşılamazsa ben mi ödemeliyim.
(4) 

sağ kolumun üstüne düştüm, kırık olsa duramazdım di mi?

crimson king #848564 
1 hafta önce marketten çıkarken basamağa takılıp, sağ tarafımın üstüne düştüm, sağ elimden destek aldım ama omzumda hala ağrı var, kas ağrısı gibi, bazen tamamen geçiyor, ama bazen tekrar vuruyor, özellikle çivi çakma gibi şeyleri yaparken çok zorlanıyorum ve ağrıyor. doktora gidemedim, sizce nedir durumum?
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık