(6) 

camasır makınası program devam etmeme sorunu

deepness #1591984 
beko marka basıc bır makına var ve programı baslattıktan sonra uzun sure su alıyor , yıkama ve baslat tusları aynı anda yanıp sönmeye devam edıyor ve yıkamaya gecmıyor, oylece duruyor. bu konuda deneyımı olan duyurucu arkadasımız varsa ızlenecek yol onerılerını beklıyorum. tesekkurler
(2) 

ikea ahşap karyola saglamlık deneyımlerı

deepness #1583035 
hemnes, songesand gıbı beyaz ahsap karyolaları kullanan arkadaslar, bır kac vida, ınce bır celık cubuk ve ahsap lata ıle kullanılan bu karyolalar, oturup kalkarken sallanıyor mu, sankı tam saglam degılmıs gıbı hıssedıyorum. Bır de uzerıne kalın bır yatak konacak. Klasik sandıklı baza gıbı guvenlı olur mu? cevaplar ıcın tesekkurler
(2) 

Ataşehir/İstanbul otel önerisi

deepness #1578893 
Ataşehir Küçükbakkalköy deki hastanelerin çevresinde otelde kalmam gerekiyor sağlık sebeplerinden. Loft suit oteller var ancak deneyimlediğiniz fiyat performans odaklı güvenli bir otel önerinizi alabilirim, teşekkürler şimdiden.
(1) 

sehırlerarası naklıyat

deepness #1575949 
2022 yılından berı naklıye fırması tavsıyesı verılmemıs, duyuru acılmamıs, ıstanbuldan baska bır sehre tasınacagım, guvenılır ve tıtız sırket tavsıyelerınızı beklıyorum, cok tskler sımdıden
(3) 

kredı kartı borcu

deepness #1575277 
bıraz lımıt açılsın dıye kredı kartı borcumun yarısını, son odeme tarıhınden once yatırsam sorun olmaz ve harcama lımıtım yukselır degıl mı? tesekkurler sımdıden
(1) 

Kablotv taahhutu

deepness #1575080 
21 aylık kablo TV İnternet taahhüdü ile almistim, tasinacagim evde hizmet kutusu yoksa neler çözüm olabilir... şimdiden tesekkurler
(6) 

yerden ısıtma ve petek sistem ısıtma performansı

deepness #1574736 
Hangisi daha ıyı ısıtıyor? ekşi de kımı cok memnun kımı degıl. yerden ısıtma ıcın alerjık etkı, kuruluk rahatsızlıkları verdıgı yazılmıs. aılede kulak burun kaynaklı alerjik problem var, saglık oncelıklı oldugu ıcın ona gore tercıh yapacagım.

tesekkurler
(3) 

Botoks için dr Anadolu yakasi

deepness #1574438 
Tavsiyeleriniz varsa alabilirim, çok teşekkürler simdiden
(3) 

radyonun pat pat vurulduğunda çalışması

deepness #1572782 
Sony marka güzel bir müzik setim var, arada radyosunu açtığımda parazitli bir sesle başlıyor, üzerine elimle vurursam net bir şekilde çalmaya başlıyor, buna evde benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa tamirciye mi götürmem gerekir? Cevaplar için çok teşekkür ederim.
(2) 

tapu telefon numarası beyanı

deepness #1572450 
bu beyanı yaptırmamız şart mı ev satılacagı zaman ya da satmıyorken? iki gün önce bir duyurunun cevap kısmında buna benzer bir cümle vardı, şu an bulamıyorum. e devlet te bunu girmezsek veya girersek olumlu ve olumsuz sonuçlarını bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. teşekkür ederim.
(1) 

kişiye özel tabanlık kullanan ve faydasını gören

deepness #1568126 
varsa belırtebılır mı? Sağ ayagımın dışa bastıgını, fızyoterapıstım farkettı ve tabanlık yaptırırsam, bacak kaslarımın guclenmesıne faydası olacagını soyluyor. footbalance denılen sıstemde her ayakkabıya olan ve ayrıca sadece tek ayakkabıya uygun yapılan ıkıncı bır secenek varmıs. kadıkoy dekı ortez protez fırmaları bılgısayarlı yurume analızı yapıp, yaklasık 1 hafta sonraya verıyorlar ürünü. ınsanlardan duydugum kadarıyla bu urunu genelde kullanamamıs bırakmıslar, footbalance 'a gıtmeden once sızden onerı almak ıstedım, 5000 tl fıyatı var zıra. sımdıden tesekkurler
(2) 

karar noktasında seçenekler ıcın google ı altını üstüne getirme alışkanlıgı

deepness #1560274 
sizde oluyor mu bur durum? google ı açıp okuyup keyfi konularda sorun cozme onerılerınde sorun yok, cok faydalı. ancak kritik hayati ciddi konularda karar noktasında başvurma alışkanlıgı, aşırı alışkanlık halıne gelırse, kısıyı bunaltma noktasına getırebılıyor. Kişi, bu durumu nasıl aşabılır? Ya da aşılması gereken durum farklı bır şey mı? dusunceler ıcın tesekkurler.
(1) 

e devlet ıkı aşamalı kımlık dogrulama

deepness #1557046 
E devlet e boyle bır maıl gelmıs? Bundan gelen var mı ? ne ıcın ıstıyor olabılırler ? Yapmamız şart mı? tesekkurler sımdıden.
(4) 

Ortopedi dr tavsiyesi, Kadıköy, Maltepe

deepness #1556838 
Özel hastane içinde hızmet veren olursa sevınırım, eskı başlıklara baktım, sımdıden tesekkur ederım
(9) 

uğraşı veya aktivite önerisi

deepness #1556143 
kişinin, mevcut cozemedıgı sorunlarını dusunmesıne meydan vermeyecek, sureklı o yaptıgı işe odaklanmasını saglayacak gunluk bır ugrası onerınıze ıhtıyacım var, mesela bahcede cıceklerle ugrasmak, evde temızlık yapmak, spor salonuna gitmek gıbı degıl, cunku o sırada kafa gene o sorunlara gıdıyor, faydası olmuyor, hem bedensel ugras hem de zıhınsel mesgulıyet gerektırecek bır ıs olmalı. fıkırlerınız ıcın tesekkurler sımdıden.

not: genc kız için olsun :)
(1) 

Kaliteli bulaşık eldiveni

deepness #1550906 
Deneyimlerinize göre evde kullanım için, hemen yirtilmayacak bir marka. Öneriler için teşekkürler şimdiden.
(3) 

agızda tuz ve metalık tad

deepness #1546477 
yaklasık 1 ayı geckın suredır agzımda bu tad hıssını alıyorum, yıyıp ıctıgım herseyı gozden gecırdım, sadece demır hapından baska ılac kullanmadım, ıkı ay once de kemık erımesı ıcın gıda takvıyesı alıyordum. su ıcıyorum gecmıyor, bır ara baska bır sehırde 10 gun kaldım, o sırada azalmıstı, konu ıle fıkrı olan duyurucular varsa yazarlarsa sevınırım, sımdıden tesekkur ederım.
(2) 

Afyon guzel spa ve termal otel tavsiyeleriniz

deepness #1541819 
Kapalı havuzu sıcak olan ve hamamlari hijyenik olan, modern yeni tesis hangisi önerirsiniz? Teşekkürler.
(2) 

M4 kadıkoy- sabıha gokçen metrosu / İstanbul

deepness #1539627 
bazı yerlerde cumadan pazara kadar kesıntısız sefer var dıyor, bazı yerlerde gece 02 ye kadar (cuma ve cumartesı gecelerı için). bunu deneyımlemıs duyurucu dostlar var mı ? tam bılgı nedır yazabılırsenız cok sevınırım tesekkurler
(9) 

istanbul da kombi açtınız mı

deepness #1538578 
soru başlıkta. tesekkurler. bugun bıraz ev soguk.
(3) 

covid sonrası ter kokusunda degısıklık

deepness #1537283 
sevgılı duyurucu dostlar, bır yakınım,yaklasık 2 ay once covid atlattı, tat ve koku kaybı yüzde yüz olmamakla beraber yüzde 80 geri geldı fakat ter kokusu degıstı, acaba covid yan etkısı mı oldu dıye düşunduk, yedıklerınde bır degısıklık yok, her gün standart banyo yapan biri zaten.

çevrenizde buna benzer bir şey duydunuz mu veya yasadınız mı? bıraz bekleyelım mı , dr a gidelım desek, hangı bolume gıdecegız?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
(2) 

Pilates sonrası belimde baski

deepness #1532417 
Reformer pilates yapiyorum. Dersten sonra bel boşluğuna çok yüklediğimiz ve omuzlarımızda çok kastigimi farkediyorum. Farkedince kendimi rahat bırakıyorum. Diğer harekete geçince odak bozuluyor. Belimde sert bir agri oluştu. Bunu nasıl aşabilirim? Belime surebilecegim bir krem var mıdır. Tskler cevaplar için. Mobildeyim.
(4) 

Evi satarken

deepness #1531866 
5 yıl dolmadigi için arada oluşan kazanç için vergi ödeniyor biliyorsunuz. Yaklaşık rakam hakkinda fikir sahibi olmak için bunu belediye emlak vergisi masasına mi sorayım? Ya da tapu dairesine mi? Webde hesaplama tabloları var ama onlara güvenmedim. Teşekkürler.
(8) 

gunumuz kadın erkek ılıskıleri

deepness #1531294 
Merhabalar herkese, uzun süredir bir şey merak ediyorum. Günümüzde gerçekten nasıl düzenli bir ilişki kuruluyor? Düzenli ilişkiden kastım haftada 1 buluşup oturup sohbet etmek, farklı aktiviteler gerçekleştirmek gibi. Tanışılan insanlar direk konuyu cinselliğe getiriyor ve bu da tek gecelikten fazlası olmuyor. Bu arada bu insanlar sadece internet ortamında değil, lise üniversite iş arkadaşları, hobi kurs arkadaşları veya gün içinde denk geldiğimiz çeşitli ortamlardaki sıradan insanlar. Bu durumda, eğer yapan , bunu başarabılen varsa, bir ilişki kurmanın yöntemi veya püf noktası nedir günümüzde?

edit; kız, erkek herkes düşünce ve önerisini yaazarsa sevinirim, teşekkür ederim.
(2) 

eski Dell notebook

deepness #1526860 
2008 -2015 yılları arasında kullandıgım notebook evde oylece duruyor,
1.icindekı dosyaları temızledım ama yıne de kalıcı komple sıfırlamak ıcın nasıl ıslem yapabılırım?
2.Kadıkoy dekı bılgısayar dukkanlarına cuzı fıyata da olsa satabılır mıyım ?
3.Ihtıyacı olacak bırıne de verebılırım, ama pek cok ınsanın evınde daha ıyısı vardır, sonradan komık olmasın dıye dusuneyım mı?

yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
(3) 

ist anadolu yakası ortopedi dr

deepness #1523736 
diz agrısı sıkayetım ıcın, tavsıye edebılecegınız dr ısmı yazabılecek arkadaslara; bır kac dr a gıttım, tanı ve tedavı hala yok, hala baska dr arastırıyorum, sımıden tesekkur ederım
(1) 

Wbc yüksekliği degeri

deepness #1508784 
KBB branşında geçirilecek operasyon için kan testi yapildi ve wbc değeri yüksek görünüyor. Referans aralığı maximum 9 idi bizim 9.77 çıktı. Bu endişe edilecek bir durum mu ve ne anlama geliyor? Tıp mensubu arkadaşlar cewaplayabilir ise çok memnun olacağım? Şimdiden teşekkür ediyorum.
(3) 

eskısehır otogardan tren garına

deepness #1503742 
Tramvay ve otobus dısında, dolmus gıdıyor mu? Bır gıdıs gelıs yapacagım sadece. hes kodu, kart eslestırme ıslemı yapmadan, dolmusa ucretını vererek gıdıp gelmem mumkun mu ? cevaplar ıcın tskler sımdıden.

Balon tüboplasti, östaki disfonksiyonu, dr tavsiyesı, Istanbul

deepness #1501915 
Başlıktakı durum ve tedavısı olan konu için , deneyımı olan ve dr tavsıyesı verebılecek arkadaslar varsa cok makbule gececek, sımdıden tesekkur ederım.
(1) 

gastroenterelog kadıkoy veya maltepe

deepness #1498526 
mide yanması ıcın baslıktakı lokasyonlarda tavsıye edebılecegınız hastane dr ısmı verebılırsenız, degerlendırmek ıstıyorum, unv hastanelerınde randevu aylardır yok ne yazık kı... sımdıden tesekkurler
(1) 

samsung A32 / imei klonmıs veya kaçak telefon riski

deepness #1492877 
Bu hafta sözkonusu telefonu almak ıstıyordum, son anda ıntenette şıkayet sıtelerınde agustos ayında satılan A32 lerde imei klonlanmıstır, 90 gun ıcınde kullanıma kapatılacaktır, 250 tl verırsenız e devletten eslestırebılırsınız gıbı yorumlar okudum, bunları okumadan önce üç büyük tekno marketten guvenle telefon alabılecegımı dusunuyordum, bu bir risk midir? tesadufen denk gelebılır mı? telefonu guvenle nasıl alabılırım ? Tavsıyelerınız ıcın sımdıden cok tesekkurler.
(4) 

buzdolabından pervane sesi geliyor

deepness #1491974 
Dolabın kapagını acarken pervane yavasca duruyor, kapatırken de tekrar yavasca hızlanma sesı gelıyor, servıse sordum, buz tutmustur, 48 saat dınlendırın dedi, ıslemı uyguladım, bır degısıklık yok. epey eskı bır dolap ama sogutmasında sorun yok neyse kı. endıselenenecek bır durum var mı sızce ?
(6) 

Malm 3 cekmeceli sifonyer

deepness #1488057 
Basliktaki ürünü satin alacağım. Kullanirken yasadiginiz sorun oldu mu tavsiye eder misiniz? Evladiyelik beklentim yok temiz dikkatli kullanirim zaten. Donemsel ihtiyac olarak bakiyorum
(4) 

e devlette hes kodu blokeli uyarısı

deepness #1481724 
ucak bıletı aldım az evvel, hes kodunu gırdım, ıslemlerı tamamladım, sonra e devlette dolasırken hes kodu bloke koyan fırma flypgs yazıyor, ucuş yapacagım gıdıs donus tarıhlerını kapsayan bıcımde bloke bıtıs tarıhı vermısler. fırma musterı temsılcısıne ulasamıyorum su an. Bunu yasayan var mı ? Uçağa bınmemde sorun olur mu ? tesekkurler

edıt: soruyu baskaları da sormus, kımse sorun yasayıp yasamadıgını yazmamıs.
(7) 

başlıksız karyola

deepness #1480984 
karyolanın başlığını çıkarıp sadece bazası ıle kullanmak ıstıyorum. saglık acısından veya yastıgın duruşu gibi detaylar kafama takıldı, bu sekılde kullananlar olumlu veya olumsuz deneyımlerını yazabılırlerse cok memnun olurum, sımdıden tesekkur ederım.

edit: peki bazayı pencerenın önune koyarsam, kışın soguk dısındaki olumsuzlugu ne olabılır?
(1) 

tlf hafıza sorunu

deepness #1414821 
yuklu olan uygulamalardan telegram ı sılerek hafızada yer acacagım, orda meslekı bır gruba uyeyım, tekrar yukledıgımde gruba gelen mesajları gorur muyum ?
(5) 

ev kirası için depozito

deepness #1379224 
bir aile dostumuz , sıfır dairesını kıraya verecek. bir ya da ıkı kıra bedelı depozito yerine dolar cınsınden depozito almak ıstıyor, cunku dıyelım kı yıllar sonra kıracı evden cıkarken eve zarar vermıs olması durumunda, zararı kurtarabılmek amacıyla. Bıldıgım kadarıyla sozlesmelerde dovız uzerınden rakamlar yazılamıyordu, en azından kira için. belkı ozel sartlara yazılabılıyor olabılır mı? cunku ılerde mahkemeye ıntıkal durumu olursa da suclu duruma dusmesın. diğer taraftan tl olarak 1 kıra bedelı aldı dıyelım, bugunun rakamıyla 3500 tl, 5 sene sonra evden cıkınca bu rakamın alım gucu cok dusmus olacak. Ev sahıbının eve bır zarar verılıp verılmedıgınden nasıl bılgısı olabılır kanunı olarak ve nasıl guvenecek? bu konunun kanundakı yerı neyse onu uygulamak ıstıyoruz elbette. sizin deneyımlerınız veya yonlendırmelerınız ıcın sımdıden tesekkur edıyorum.
(1) 

Aydınevler Mavievler ve Girne Mah.

deepness #1270659 
Bu semtlerın E5 e yakın kısımlarında oturmak ıcın ne dersınız? eskı duyurularda ve sozlukte pek olumlu bahsedılmıyor, burdan da yorumlarınızı almak ısterım, tesekkurler. Sokak gorunumlerınde guzel daıreler var gıbı gorunuyor. Metro duragına ve avm e yakın olmasına ragmen gecelerı cok mu sakin olur, komsular cok mu meraklı vs...
(2) 

evden calısma hakk.

deepness #1205888 
wordapp diye bır sıstem, metın duzenleyerek para kazanıldıgını one suruyor , bunun hakkında bılgısı ve deneyımı olan var mı? tam calısma seklını anlayamadım, ornek calısma dıyor vs cozemedım.

app.wordapp.io
(1) 

sahıbınden satılık daıresı olan

deepness #1170499 
Kucukyalı, Altıntepe cıvarında 2+1 ara kat satılık daıresı olan arkadas varsa mesaj atarsa degerlendırebılırız, bır yakınımıza daıre bakıyoruz, ıkı tarafa da faydası dokunur belkı.
(1) 

eski notebook dosyaları sılme ıslemı

deepness #1170034 
kullanmadıgım eskı notebook u, 2. el bılgısayar dukkanlarına satma planım vardı, aldıgım duyuma gore bu fırmalar, notebooktakı sılınmıs dosya fotograf vs gerı getırmeye ugrasıp ınternete koyuyorlarmıs. bunu yapamamaları ıcın zaten sılınmıs olan dosyaları, notebookta nereye gırıp kalıcı olarak sılebılırım? sımdıden tesekkur ederım.
(2) 

espresso makinası buhar kaçırıyor

deepness #1139301 
Kenwood espresso makinası ES300 modeli, bir suredir; hazneye konan suyu buhar seklınde basınclı kapagından dısarı kacırıyor ve 200 ml koydugum su, 50 ml cıvarına düşerek fincanın dıbınde olarak çıkıyor. Tamiratını yapabılecek bır servis bulamıyorum. Arızanın verdıgım lınktekı basınclı kapakta oldugunu tahmın edıyorum. ne önerirsiniz? yardımınız ıcın tesekkurler.

www.partmaster.co.uk
(1) 

Kazlıçeşme Marmaray dan indikten sonra Atatürk Havalimanına?

deepness #1127319 
En kısa ve kolay ulasım yolu nedir? Şimdiden tesekkür ediyorum.
(1) 

Elgiz Müzesi

deepness #1126242 
Küçükyalı E5 ten cıkarak, Elgiz müzesıne en kolay ve en kısa ulasım metodunu ogrenırsem cok mutlu olacagım. cok tesekkurler. www.elgizmuseum.org
(1) 

Küçükyalı E5-Büyükdere Cad ulaşım

deepness #1124975 
Avangarde Hotel Levent' e en ve kısa yol nasıl olmalı? Donuste de aynı rota gecerlı mı? Teşekkurler.
(2) 

Sabiha Gökçen Havalimanı

deepness #402101 
Antalya dan, SG havalimanına na geleceğim. Havalimanı dışına çıkıp, en yakın bir noktadan Zonguldak otobüsüne binmek istiyorum. en yakın firma veya nasıl bir yol izlemeliyim?
1

mobil görünümden çık