(1) 

Biyopsi Sonucu

kumlupara #1571503 
Merhabalar, eşim küçük bir operasyon öncesi biyopsi oldu. sonucu bugün aldık ancak bir kaç gün sonraya randevumuz var. Bir kaç şey yazıyor ister istemez aklımıza takıldı. Sonuçları yorumlayabilecek olan var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Makroskobik Bulgular
0,4 cm çapında bir adet mukozal doku parçası. TK

Ek Rapor:
Giemsa

Tanı:
35334: Mide Antrum, EndoskopikBiyopsi
-Reaktif Gastropati
Helikobakter Pylori (-)
(1) 

Safari yer imi ekleme

kumlupara #1021038 
Ios 9'da bunu nereye koymuşlar acaba. Eskiden adres satırının yanından hallediyorduk. Şimdi yapamıyorum. Yardımcı olsanız baya bi güzel olacak.
(2) 

rayiç bedeli vs...

kumlupara #129597 
değerli duyuru ahalisi,

"bu yılki rayiç bedellerine göre bir dava açmak gerekirse hangi mahkemeye ne kadar para için dava açılır?"

şeklinde bi soru ile karşılaştım. aramaya inanmama rağmen başarılı da olamadım şunu bi buldurtuverseniz baya bi sevaba gireceksiniz.
(2) 

antalya'yı bilenler

kumlupara #126079 
sevgili duyuru ahalisi, bu gece saat 2 gibi antalya'da olacağım sabah 7'de de uçağım var. merak ettiğim; gece o saatte havalimanı kavşağında insem bi zorluk çıkar mı? hani yağmurdu, seldi ya da gecedir karanlıktır vs... alternatif olarak da; otogardan havaş'ın arabaları var mıdır? varsa, kaç saatte bir, ne zaman kalkarlar?
(1) 

toshiba laptop yardımı

kumlupara #123082 
sevgili duyuru ahalisi laptopun ışıklarını bir yaktım, lüzumsuz olduğu halde bi daha da söndüremedim. hani şu media player'i kontrol ettiğimiz dokunmatik paneldeki ışık. bunun yanında fn tuşuna bastığım halde ekranın üst kısmında beliren fn menüsünü de göremiyorum. ikisi de eş zamanlı ortaya çıktı. ne yapılır, nasıl edilir de bu ışklar söner, fn menüsü de yeniden ortaya çıkar.
(1) 

jeologlar, ormancılar, temacılar....

kumlupara #102457 
takıntılı bir hocanın ödevinden "erozyona etki eden faktörler" ile ilgili olarak ödev hazırlamam gerek. slayt vs... de yapılacağından kapsamlı bir ödev olması gerek. wikipedia gibi bilindik kaynakları da istemiyor. kısacası şöyle güzel bir kaynka gerekli. bi bulduruverin bi zahmet...
(3) 

sararan dişleri beyazlatma...

kumlupara #99733 
sevgili diş hekimleri ya da ilgilileri; ıspartalı dişi diye tabir edilen ön tarafı sararmış dişlere sahibim ve bu beni rahatsız ediyor. diş hekimine danıştığımda bunun sudaki flordan kaynaklandığını ve dişin kimyasına işlediğini beyazlatma işleminin yani bleaching'in pek bir etki etmeyeceğini söyledi. ancak; ben hala umudumu yitirmedim bu yöntem işe yarar mı ya da değişik alternatifler var mı?..
1

mobil görünümden çık