(5) 

Şehirlerarası yol için elektrikli araba kiralama

vus #1589437 
Merhaba
Eskişehir-Antalya gidiş geliş için elektrikli araba kiralamak güvenli midir, yolda yeterli şarj istasyonu var mıdır, şarj etme ile ilgili bir sorun olur mu acaba konu ile ilgili bilgisi olanlardan fikir alabilir miyim?
(1) 

yüksek lisans ile ilgili şeyler

vus #94578 
yarın günün ilk ışıklarıyla Anadolu Üniversitesi Sinema Televizyon bölümüne başvurmayı düşünüyorum. Fakat İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum ve sinema alanında çok bir birikimim yok. Nasıl olsa mülakatta elenirim diye düşünüp şansımı başka bir bölümden yana mı kullanmalıyım, yoksa aman canım başvuranların hepsi benden iyi mi biliyor sanki diyerek başvurmalı mıyım? Mülakatta ne gibi sorular sorulur, ne gibi cevaplar verilmelidir, yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.
(2) 

Sizce Eskişehir'de ev arayan yabancı var mıdır ?

vus #91497 
Merhabalar,

Ben Eskişehir'de aynı evde kalabileceğim yabancı uyruklu bir bayan arıyorum. Acaba iş sebebiyle falan Eskişehir'de kalması gereken yabancılar ya da erasmus öğrencileri falan var mıdır? Yoksa da bayan ev arkadaşı arıyorum. Madem tanımadığım yabancı birisi olacak, olmuşken iyice yabancı olsun dedim.
(3) 

neden ben ?

vus #79155 
saygıdeğer yazarlar;
her şey çok kötü gidiyor, bari acımı sözlükte paylaşayım derken bir de çaylak oldum! daha doğrusu yarına kadar lanetlendiğim söyleniyor ama bu nedir nasıldır, yarın her şey eskisi gibi olacak mı ne yapmalıyım? kontrol edip bana bildirirseniz sizi çok severim, kullanıcı adım vusvuslat.
1

mobil görünümden çık