(1) 

abdde banka hesabi acmak zor mu

monicapp #1583939 
sifirdan şirket kuruyorum ancak sanal posa izin vermedikleri icin abdde şirket kurayım diyorum (LLC). ama simdi de diyorlar ki abdde banka hesabi acmak çok zor, fiziksel olarak ofisinize gitmeniz lazım vs. nedir bu isin dogrusu?
(1) 

sermaye taahudu

monicapp #1582782 
belirtilen miktarın çeyreğini şirket kurulumunun ilk 2 ayinda yatırmak gerekiyor mu?

wordpress'ten anlayan var mı

monicapp #1582477 
sanıyorum hintli bir firma tarafından dolandırıldım, dolandırıldıysam acil aksiyon almam lazım bütün site bilgilerimi verdim. anlayan varsa bana yazabilir mi
(2) 

sanal pos alamama

monicapp #1582306 
online vize danismanligi sitemi yaptım, hersey hazır ama sanal pos alamıyorum, hiçbir firma kabul etmiyor..sebebini de soylemiyorlar..musteri kitlem tamamen yurtdisi, su ana kadar herhangi bir gelirim yok operasyona baslayamadigim icin. çözüm önerilerine acigim
(1) 

vize danışmanlığı - türsab

monicapp #1582021 
online vize danışmanlığı veren bir site hazırladım, burada kişiler istedikleri vize için başvuru yapıyor ve süreç sonunda vizelerini alıyorlar. bu türsabın alanına giriyor mu? türsab belgesi almam gerekiyor mu?
(1) 

e ticaret sitesinin ödeme yöntemi

monicapp #1581418 
iyzico mu stripe mı önerirsiniz? nedenini de belirtirseniz sevinirim
(1) 

akciğerdeki tümörler

monicapp #1581295 
akciğerdeki ve nefes yollarındaki tümörlere ilaçlar ya da supplementler neden nefes yoluyla verilmiyor? (örneğin astım ilacı için kullanılan cihaz) kemoterapi olsun , immunoterapi olsun her ilaç için kullanılabilir. sonuçta ciğerlere etki edecek en etkin yol nefes almak...1-2 makale gördüm, hayvanlarda da başarılı olduğunu gördüm ancak bunun insanda denendiğini görmedim.

hostinger wordpress sorusu

monicapp #1577848 
hostinger'den web hosting aldım, godaddy'den de domain, siteye girişi hostinger üzerinden yapıyorum (Wordpress admin panel) ancak Wordpress üzerinden girmek istediğimde giremiyorum, şifre hatalı diyor. kafam karıştı biri beni aydınlatabilirse sevinirim.

ofis & oyuncu koltuğu tavsiyesi

monicapp #1576411 
hergun uzun saatler evde bilgisayar basında çalışacağım, arkaya yatsa hafif güzel olur (oyuncu koltuğu da olur), bütçem 6-8 bin tl arası. öneriniz varsa makbule geçer
(1) 

bilgisayar ekspertiz

monicapp #1576309 
macbook alacagım ikinci el, fiyatı da baya yüksek riske girmek istemiyorum. nerede makinanın düzgün calıstıgını test ettirebilirim?
(1) 

ercument ovali

monicapp #1575823 
sahtekar mi? kendisinin hic mi olumlu referansi yok?
(2) 

hollanda saglik sigortasi

monicapp #1575295 
annemin gormesi gereken tedavi hollanda'da basic insurance altinda bedava, deneysel bir tedavi, diger turlu 60.000 euro uzerinde.

dutch health insurance (en basic versiyonu) nasil elde ederim? okula kayit, dil kursuna kayit olur mu? ya da tanidik biri bulup ya da birisine para veirp gecici calisan olarak gosterse?

yurtdisina sac boyasi yollamak

monicapp #1575225 
10 kutu yollamak istiyorum, ozel izin almam gerekiyor mu
(1) 

apple ogrenci indirimi

monicapp #1574043 
amerikadan ya da fransadan alacagim. ogrenci indirimi icin ne yapmam gerekiyor?
(2) 

twitter'da hicbir sey acilmiyor

monicapp #1573389 
hicbir sey aratamiyorum, linke tikladigimda nothing to see yet yaziyor. baskasi profilime bakinca postlarim gozukmuyor ancak herhangi bir mail de almadim twitterdan. herhangi bir ofansif ya da kufurlu paylasimim da yoktu, ne oldu acaba?
(1) 

Thy fiyat sacmaligi

monicapp #1571577 
Ist tokyo 27k, belgraddan ist aktarmali tokyo 16k .. niye turkiyeden ucuslar cok daha pahali?
(2) 

alplerde kayak

monicapp #1569794 
daha once giden oldu mu? memnun kaldiniz mi? yer onerisi alabilirim

tatile nereye gideyim

monicapp #1569465 
biriktirdigim millerim var, kasim sonu new york seyahatim var birlestirebilirim. bu donemde kacirma diyeceginiz ozel festival, etkinlik, yer vs varsa tavisyelerinize acigim.
(2) 

is fikri onerisi

monicapp #1567898 
elimde dunyada neredeyse butun vize islerinde danismanlik veren kendi alaninda dunyada ilk 5 bir site var. ek gelir yaratmaya calisiyorum, ne yapabilirim?

ornegin turk vizesi basvuranlara, turkiyede otel dahil tur ek olarak onerebilirim ya da unlu sac ekim merkezleriyle anlasip, turk vizesine basvurana mail olarak orayi onerebilirim.

tum onerilere acigim.
(2) 

parayi faizde tutmak

monicapp #1567181 
dolar her gun azar azar artiyor ancak bir yandan 3 milyon tl'ye 100.000 gibi bir rakam var ortada. kisa vade icin hangi taraf mantikli?
(2) 

egzoz gazi olcumu

monicapp #1566651 
istanbulda muayene randevumu aldim ancak egzoz gazi olcumunu de yapmam gerekiyormus. nerede yaptirabilirim? muayene yapilan yerde yapiliyorsa 1 saat once gitsem yetisir mi?
(2) 

Jiletle tras sonrasi sivilceler

monicapp #1564718 
Bunlar nasil gecer?
(3) 

yurtdisina calisirken vergi muafiyeti

monicapp #1561261 
vergi dairesine gittim, turkiyede merkezi olmayan bir firmadan usd yatiyor maas, herhangi bir sey yapmaniza gerek yok, vergiden muafsiniz dendi, bu sekilde maasini alan var mi?
(1) 

Thasosa gidis (yarin)

monicapp #1560967 
Kadikoyden cikiyorum, Yarin saat kacta cikayim hangi yolu kullanayim ve trafik olur mu?
(1) 

amerikan vizesi randevu

monicapp #1560603 
ucak bileti aldim ekim ayina ancak simdi goruyorum ki vize randevulari 9 ay sonraya veriliyor, var midir randevuyu erkene cekmenin bunun bir yolu?
(5) 

forex'da haftada yuzde 20 karli yatirim

monicapp #1558656 
bir arkadas var, para problemleri var diyince haftada yuzde 20 kar ettiririm sana dedi, 2 haftada 100kden 40k kar ettirdi. sistem isliyor diyor ama bir yandan da ben korkuyorum, dolandiricilik yontemi olabilir mi? cunku bu cok ciddi bir kar orani, algoritmamiz var dedi ekibimiz var diyor, trader zaten sirketleri de var. daha yuklu girsem ne olacak ki? islemleri kendi hesabimdan yapiyorum sadece ne yapmam gerektigini o soyluyor. dusuncelerinizi merak ettim
(2) 

wise kullanimi

monicapp #1558602 
su an hesabimda dolar var, bunu hollandadaki bir hesaba yollayabiliyor muyum turkiyedeki musterilerin islemlerini tamamen mi kapattilar? kapattilarsa ben bu parami nasil cikarabilirim

kolit hastaligini onlemek

monicapp #1558086 
annem kolit hastaligina sebep olabilecek bir ilac kullaniyor, 1-2 gundur birkac semptomu kolit hastaligini gosteriyor. ancak bugun semptomlar kayboldu. dogru beslenerek, takviye kullanarak (bromelain gibi), kolit hastaligini baslasa da ilerlemeden yok etmek mumkun mudur?
(3) 

yurtdisindan odeme alma yolu

monicapp #1557454 
payoneer secenek degil, wise islemleri kisitlayacakmis, paypal banli, var mi bilmedigim bir secenek?
(1) 

umre seyahat acentasi

monicapp #1557312 
umra ya da hacca gidis icin en guvenilir en bilinen firmalar hangileridir? turk de olabilir yabanci da olabilir

brokoli filizi saklama

monicapp #1557146 
hazir olanini aldim saksida, buzdolabina mi koymak lazim yoksa oda sicakliginda mi durmasi lazim
(4) 

hdp'nin tahmini oyu

monicapp #1556637 
2015'de 6 milyon almislar, sonra bombalamalar vs 5.100'e dusmus, sonra 2018de 6.2ye cikmis. bu secimde tahminen kac oy almalari bekleniyor?
(3) 

Amerikadan alınan aspirin

monicapp #1555783 
İçeriğinin türkiyedeki aspirin ile alakası yok, sebebi nedir?

Abd versiyonu: carnauba wax, corn starch, aliminum lake, ferric oxide, methacryclic acid…
Turk versiyonu: aseltisalisik asit
(1) 

kanserda fenbendazole kullanimi

monicapp #1553444 
cevrenizde fenbendazole (bagirsaklarda kurtlari temizleyen bir ilac) ile kanseri tedavi eden var mi? twitter ve forumlarda 4.evre kanseri bu ilacla + chemo + immunotherapy yendigini soyleyen cok kisi ile konustum, bazilari da bunlarin dogru olmadigini, bir suru insanin da bu ilaci aldiktan sonra oldugunu soyluyor,(hatta bir doktor bu ilaci alanlarin yuzde 97sinin oldugunu soylemis) bir acidan dusununce son seviye kanser olan insanlarin cogunun olmesi de normal ama bu kadar etkisiz olsaydi internette daha cok gorurduk diye dusunuyorum. dusuncelerinizi de merak ettim
(2) 

Mr sonrası radyoloji doktoru neden görüşmek ister?

monicapp #1551835 
Kanser kontrol için mr’a girildi, mr rapor da sıkıntı olmadıgı yazıyor. Ct scan’e de girildi ancak sonuc gozukmuyor. Bu zamana kadar sonucu sadece doktorla görüşüyorduk, ne olmus olabilir?
(4) 

odemedigim hastane ucreti

monicapp #1551094 
oncelikle sunu belirteyim senede 15.000 tl sigortam icin oduyorum. hastaneye gitmeden once hastane ve doktorun sigorta kapsaminda oldugunu ogrendim. zaten sigortam sadece o hastanede geciyor, tamamlayici bir sigorta.

yapmak istedigim islem: kan benini lazer ile aldirma

kimligimi verdim, doktora girdim, doktor bizde bunun cihazi yok,birsey yapamayiz dedi...ben de gelmisken sivilcemi gostereyim dedim ciktim doktordan....
sonrasinda sigortamin kan beni tedavisi icin gecerli olmadigini soylediler. ancak ben kan beni icin gitmis olsam da ne yorum olarak ne tedavi olarak bir sey gormedim. kan beni oldugunu bile ben doktora soyledim. tartismalar sonrasinda parasini odemedim hastaneden ciktim.

1. parasini odemedigim icin hastane beni muayene ucreti icin dava eder mi?
2. ben hastaneyi bana istisna durumu soylemedikleri icin dava edebilir miyim?
3. istisna durumu yaratan sey doktorun hastalik tanimina kan beni yazmasi ancak bu tedaviyi de gormedim. bu konuda ne yapabilirim.
(3) 

uzun sure d vitamini takviyesi

monicapp #1549720 
annem 20.000 lik olandan haftada 2 hap olarak 1 senedir kullaniyormus...doktora goturecegim de merak ettigim bobrege zarar vermis midir?
(3) 

hatayda yikilan binalar

monicapp #1549630 
antakya ozelinde dikkat ettigim hep nehir kenarinda gibi gozukuyor. genel anlamda da boyle mi durum? bir de tahminen tamamen yikilan binalar, toplam binalarin yuzde kacini olusturuyordur?
(6) 

binalarin cogu ilk depremde mi yikildi?

monicapp #1549523 
sb.
(1) 

18 jant suv icin kar zinciri

monicapp #1549009 
kirilmayacak ancak fiyati da cok yuksek olmayan oneriniz var mi?
(3) 

egitim icin tool onerisi

monicapp #1548707 
calisanlarima egitim amacli bir dokuman hazirliyorum. ornegin 1. kutu: yangin durumunda yapilacaklar. bu kutucuga basildiginda, ekrana 2-3 kutu cikacak ve yapilmasi gereken farkli seyler yazacak bu yeni kutularda. nasil bir tool isimi gorur?
(3) 

yurtdisindaki parayi getirme

monicapp #1548607 
yurtdisindan tek seferlik para getirecegim, varlik barisindan daha once faydanlandigim icin yararlanamiyorum artik. gelir vergisi dilimine girmemesi icin getirilebilecek maksimum miktar nedir?
(4) 

premium araba fiyatlarindaki mantiksizlik

monicapp #1548591 
yakin bir zamana kadar benim arabanin ikinci eli 650-750 arasindayken (c5 aircross), mercedes gla ikinci elleri 1 milyon tl civarindaydi, simdi benim araba 1 milyon tl oldu, gla'lar 2 milyonlara gelmis, ayni sey mercedes audi ve bmwlerin cogu aracinda var, beklemek mi lazim almak icin? niye boyle oldu
(4) 

maas zammi nasil isteyeyim

monicapp #1548292 
uzaktan calisiyorum, sirketin cogu guney amerikadan, sirkette 1 sene dolmak uzere, onlarin kulturunde zam istemek ayip kacar mi yoksa adimi onlarin atmasini mi bekleyeyim?

adim atacaksam mail ile mi yapayim slack uzerinden mi yoksa birebir gorusme mi talep etmek lazim
(4) 

dolap uygulamasinda dolandiricilik

monicapp #1547485 
kardesim tabletini satmis, alici urunu almis ancak onaylamiyor, onaylamadigi icin para gelmiyor, urun de karsi tarafta. urunun seri numarasi vs var bizde ama dolandirilma ihtimalimiz var mi?
(3) 

qnb first miles smiles

monicapp #1547026 
gecmeye deger mi yoksa qnb miles smiles da mi kalayim?

tobrased kullanimi

monicapp #1546575 
gozumun uzerine ve altini dikis atildi, tobrased'i dikisli yerlere suruyoruz degil mi?
(7) 

gunluk faize konan para

monicapp #1546169 
parami bugun gunluk faize yatirsam, yarin cekebiliyor muyum?
(2) 

thy elite kart statusu

monicapp #1545458 
bunu satin alabilecegimiz bir yer var mi?
(1) 

calisanlara verilecek online test

monicapp #1544249 
sirkette calisan musteri temsilcilerinin bilgilerini arada sirada olcmek icin test yapmam gerekiyor, test sonuclari interaktif olarak gozukucek yani yarisma gibi sadece yazi degil ayni zamanda video uzerinden de soru sorabilmem lazim. var midir boyle bir servisi ucretsiz ya da az maliyetle satan bir firma?
12345  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık