whatsapp yedeği indirme

sayha #1586138 
google depolama alanında yer kalmadı uyarısı veriyor. sohbet yedeğim 13gb. google'a yedeklenmiş bu sohbeti indirmenin bi yolu var mı?
(1) 

büyükesat-gop dikmen

sayha #1565109 
arkadaşlar gop büyükesat birlik mahallesi civarlarından dikmen ve civarına(öveçler,cevizlidere,akpınar vs} sadece kızılaya giderek mi ulaşabilirim. tek vasıta gidilemiyor mu? dolmuşla mesela.
(2) 

android tv reklam engelleme

sayha #1551099 
arkadaşlar bu televizyonlarda reklamları engelleyebiliyor muyuz? uygulamalarda ve youtube'da reklam engelleme mümkün mü? ben birkaç yol denemedim nette ulaştıktıklarımdan ama sonuç alamadım. ya ben yapamadım ya yöntem artık çalışmıyor. bir yol gösterseniz sevinirim.
(1) 

onedrive hesapları arasında taşıma

sayha #1545985 
üniversitenin verdiği onedrive hesabıma normal kullanıcıdaki fotoğraflarımı taşımaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. powerautomate kullanayım dedim kurumunuz izin vermiyor dedi. var mı bu fotoğrafları taşımanın bir yolu?
(4) 

eskişehir'de nereleri gezelim?

sayha #1530054 
netteki bilgiler genelde reklam koktuğu için siz duyuru sakinlerine sormak istedim. ne dersiniz eskişehirde nereleri görelim. ne yapalım?
(4) 

yahşi batı

sayha #1510663 
bu filmde atlı araba sahnesinde geçen;
knock knock. - who's there? - ottoman - ottoman who? - ottoman empire diyaloğundan sonra lemi nükteyi anlamadı diyor. bu esprinin olayını bilen var mı?
(2) 

windows 11 pencere gruplama

sayha #1500217 
windows'un en sevmediğim özelliği gruplandırma. her zaman kapatırdım ama win11 de bunu kaldırmışlar sanırım. ayarların altını üstüne getirdim görev çubuğunda bunların üst üste görünmesini engelleyecek ayarı bulamadım. yok mudur bunun bir yolu?
(1) 

şampiyonlar ligi hangi kanalda?

sayha #1492150 
şimdi s sport yayın haklarını alıp exxen'e dijital yayını vermiş. evde benim ssport ve ssport2 kanalları açık. tvden bu kanallar üzerinden izleyebilecek miyim şampiyonlar ligini? yoksa başka bir kanal mı verecek bunu?
(2) 

sapanca kahvaltı

sayha #1489397 
misafirlerim sapancayı görmek istediler. göl kenarı kahvaltı yapılacak güzel mekan önerisi yapabilecek olan var mı?
(3) 

bu tip dosyaları nasıl indirebilirim?

sayha #1469442 
www.sadikuygun.com.tr

yukarıdaki gibi site içine flip veya html5(adı başka bir şey belki) olarak gömülü dosyaları nasıl indirebilirim?
(5) 

Kia Stonic mi Citroen C3 mü

sayha #1466533 
Otomatik vites olarak alınacak. hangisini almak daha mantıklı? fiyatları birbirine çok yakınç
(6) 

yatırım amaçlı ev

sayha #1459129 
istanbulda tavsiye edebileceğiniz bölgeler var mı acaba? ileride değerlenme potansiyeli olan, deprem riski düşük.
(1) 

harry potter ürünleri

sayha #1443419 
benim oğlan kitaplarını okudu mürver asa alır mısın dedi hevesi geçer diye dandik bir şey aldım ama hevesi geçmezse kalitesiz olmayanları almak istiyorum. harry potter ürünlerini uygun fiyatlı ve güvenilir nereden alabilirim acaba?
(2) 

yüksek lisans başvurusu

sayha #1442530 
bir üniversiteye yüksek lisans başvurusu yapacağım. önceden tezsiz bitirmiştim. diploma notu alanında tezsiz yüksek lisans puanımı kullanabilir miyim yoksa lisans mezuniyetini girmek zorunlu mu? yüksek lisans ortalamam daha yüksek o yüzden onu kullanmak istiyorum.

not: üniversite başvuru sayfasında mezun olunan bölümleri listele deyince yüksek lisans bölümüm de geliyor. onu seçsem kesin kayıtta sorun yaşar mıyım?
(2) 

video birleştirme

sayha #1419998 
ekranı küçük karelere bölerek yapılan videolardan yapmak istiyorum. örneğin buradaki gibi www.youtube.com

bunu hangi programlarla yapabilirim.
(7) 

pdf şifre kaldırma

sayha #1418240 
arkadaşlar elimde bi pdf dosyam var fakat şifresini bilmediğim için açamıyorum. bu şifreyi nasıl kaldırabilirim acaba? yazdırma koruması değil bahsettiğim. açar açmaz parola girin ekranı geliyor.
(1) 

çamaşır makinesi tavsiye

sayha #1412879 
makinem bozuldu. alırken nelere dikkat etmeliyiz veya makine tavsiyesi olan var mı? fikir verirseniz çok sevinirim.
(1) 

tek bir resmi dört tane yazdırma

sayha #1408441 
elimde bir tane pdf şeklinde resim var. tek sayfaya aynı resmi 4'e bölerek yazdırmak istiyorum yapabilir miyim? pdf olmuyorsa jpeg formatında da var aynı resim elimde. istediğim şey tam olarak şu; static.sihirlielma.com

ama bunun farklı resim olanı değil tek resim olanı.
(6) 

ulus adnan saygun caddesi

sayha #1400773 
bahçelievler metrobüsten buraya nasıl ulaşabilirim en kolay?
(7) 

gemi adamı cüzdanı

sayha #1386430 
arkadaşlar bir öğrencim gemi adamı olmak istiyor pek durumu da yok. bir firma buna 1500 tl'ye gemi adamı cüzdanı çıkarırız demiş. bu tip firmalara güvenilir mi acaba? firmanın adı Stellae Denizcilik. belki bilen duyan vardır. nette aradım ama bu işlerden anlayan varsa yardımcı olursa çok makbule geçer. gariban fakir bi çocuk. büyük paralar bunlar onun için. 10 gün eğitime yollayacağız sonra iş vereceğiz demişler. garanti.

şöyle bir haber buldum; www.denizhaber.net
(8) 

notepad++ kullanımı

sayha #1379693 
arkadaşlar benim elimde bir link var ve bu linki notepad'de 1000'e kadar çoğaltmak istiyorum. yani wwww.xxxxx.com/1.jpg şeklindeki linkin sonundaki 1 sayısını 1000'e kadar sıralayarak kopyalamak istiyorum. nasıl yapabilirim bunu?
(5) 

apartman yönetim programı

sayha #1372446 
arkadaşlar merhaba. gün itibari ile apartman yöneticiliğini bana kitlediler. bizim binanın şöyle bir sorunu var; su faturası binaya geliyor, tüketimin su saatlerinden okunup dairelere düşen miktarın hesaplanması gerekiyor. bunun için bir excel oluşturmak istedim ama başaramadım. yardımcı olabilecek var mı? bir de aidat takip ve apartman girişine asmak için çizelge oluşturmak istiyorum ama beceriksiz olduğum için yapamadım. bu konularda yardımcı olabilecek varsa inanın çok makbule geçer. teşekkür ederim.
(1) 

fm 19 oyuncu numaraları

sayha #1371622 
ne transfer döneminde ne transfer dönemi dışında oyuncuların forma numarasını değiştiremiyorum. oyuncu numaraları bölümüne giriyorum hep pasif durumda. lig ingiltere ligi bu arada. kaçırdığım bir şey mi var?
(1) 

bisiklet taşıma bagajı

sayha #1363565 
araç için almayı düşünüyorum önerebileceğiniz markalar var mı? yoksa hepsi aynı işi görüyor mu?
(3) 

reddi miras belgesi

sayha #1347881 
zamanında reddi miras yapmıştım şimdi belgeyi aradım bulamadım. bu belgeyi nereden bulabilirim? ben istanbuldayım ama mahkeme başka şehirdeydi. uyap üzerinden alma şansım var mı acaba?
(3) 

akıllı saat

sayha #1346504 
çocuğumuza akıllı saat almak istiyoruz. piyasada birçok model var ama benim merak ettiğim xiaomi gibi dahili gps özelliği olan saatlerden alsam yanımda olmadığı zaman sadece konumunu tespit edebilir miyim? yoksa telefonla senkronize mi çalışıyor bu özellik.

son olarak sizin tavsiye edeceğiniz başka bir model varsa bilmek isterim. teşekkürler.
(3) 

pdf sorusu

sayha #1340384 
2 sayfalık bir pdf var elimde. son sayfasında sadece toplam sayı yazıyor. ben bu iki sayfayı tek sayfa gibi nasıl yazdırabilirim. arkalı önlü veya yan yana değil tek yüze iki sayfayı yazdırmak istiyorum.
(5) 

ters yöne girme ceza

sayha #1331395 
arkadaşlar bugün bilmediğim bi yerde yanlışlıkla ters yöne girdim. internette cezası 2000 lira yazıyor. doğru mu bu? bu nasıl bir ceza ki alkollü araç kullanma 1000 lira.
(3) 

android uygulama

sayha #1318774 
arkadaşlar parasına değen tavsiye edebileceğiniz android uygulamaları var mı? en iyi ücretli uygulamalara baktım bi tane iptv programı satın aldım ama bir türlü çalışmadı. o yüzden size sormak istedim. işlevsel güzel bir uygulama olursa çok sevinirim.
(2) 

geleceğe dönüş çizgi film

sayha #1315789 
arkadaşlar geleceğe dönüş çizgi film türkçe dublaj serisini elinde bulunduran, bulunacağı yer bilen var mı? yardımcı olun lütfen.
(3) 

bu şarkıyı bilen

sayha #1314801 
youtu.be

linkteki zamanda başlayan şarkıyı bilen var mı arkadaşlar?
(5) 

kaft tişört bedenleri

sayha #1307267 
normalde large giyen biri bu tişörtlerden hangi bedeni almalı arkadaşlar? bedeniyle alakalı farklı görüşler okudum. kullananlar bilgi verebilir mi acaba? teşekkürler.
(4) 

Otomobilden anlayanlar hele bir bakın

sayha #1304301 
polo 1.4 trendline 2006 otomatik alınır mı? Marka nefretinden bağımsız soruyorum. Kronik sorunları var mı? Artıları eksileri nelerdir? Bu araç işlerinden anlamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
(2) 

Sizce orijinal mi

sayha #1293192 
www.sahibinden.com

İlandaki ürün orijinal mi sizce?
(1) 

yahşi batı şarkı

sayha #1292700 
youtu.be

bu sahnede cem yılmazın söylediği ingilizce şarkıyı bilen var mı?
(1) 

Robert koleji mezunları derneği ulaşım

sayha #1290717 
Bir tanıdığım avcılardan buraya gidecek bana sordu ben de size soruyorum. Avcılardan buraya nasıl gidilir. Kuruçeşmedeymiş sanırım.

Ben metrobğs metro beşiktaş otobüsleri dedim ama emin olamadım.
(10) 

apartman asansör uygunsuzluğu

sayha #1279382 
apartmanımızın asansörü yapılan denetimde uygunsuz bulunmuş ve belli bir ücret çıkarılmış daire başı. ben kiracıyım. bu asansör ücretini benim mi ödemem lazım yoksa ev sahibinin mi? tekrar söyleyim asansör arızalı değil uygunsuz bulunmuş.
(2) 

illüstrasyon grafik vector tasarım

sayha #1274411 
bunları yapmak için hangi bölümde eğitim almak mantıklı? bir de bu işlerin bölümleri hep özel yetenek sınavı ile mi alıyor? bir arkadaşımızın çocuğu üniversite sınavına girecek bu tarz bi bölüm okumak istiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
(4) 

alınır mı?

sayha #1273505 
alınırsa neden?
alınmazsa neden?

bilgisayar alana kadar başınızı ağrıtacağım.

www.hepsiburada.com
(8) 

anlayamadım

sayha #1273307 
bugün çok anlamsız bir mesaj aldım. ne dediğini anlamıyorum, bana neden bu mesajı attığını da. ingilizcem çok iyi değil zaten. ne demiş burada? ve ben ne yazayım sürekli yanlış anladın diyor.

hahah no no, my question is how to put blue tag that says reveal hahah because when i post there, next to mine post it says oc titty drop, but i want it to say reveal because it is reveal. hope you understand what i want to ask haha
(6) 

teknolojiden anlayanlara bi soru

sayha #1272873 
www.hepsiburada.com

linkteki bilgisayarın muadillerine göre(i7 işlemcili) ucuz olmasının sebebi nedir acaba? işletim sistemi demeyin baktıklarımın hepsi ubuntu veya freedos zaten. nedir bu bilgisayarın eksi yönü?
(3) 

notebook önerisi

sayha #1272282 
açıkcası macbook air almayı düşünüyordum ama football manager oynarken sorun yaşatacağını düşündüğümden vazgeçtim. bilgisayar piyasasını çok takip edemedim ama dell veya asus i7 işlemcili notebook tavsiyesine ihtiyacım var. oyun(fm) müzik film dizi ve office programlarını kullanıyorum. ssd modeller de olabilir. 3500 tl bandını geçmeyecek şekilde önerilere açığım. yardımcı olursanız sevinirim.
(2) 

macbook air alınır mı?

sayha #1272218 
almayı düşünüyorum ama apple desteği kesecekmiş sanırım. ayrıca bir de oyun performansı düşük deniyor. ben sadece fm serisini oynuyorum. football manager oynarken ısınma sorunu olur mu acaba? ne dersiniz almaya değer mi air?
(5) 

org tavsiye

sayha #1263784 
arkadaşlar 7 yaşında çocuk için 3 veya 4 oktav(54 veya 61 tuşlu) giriş seviyesi pratik yapabileceği org tavsiyesine ihtiyacım var. öğretmeni jwin tavsiye etmedi yüksek segment almanıza gerek yok 200 lirayı geçmesin şimdilik dedi. bu işlerden anlayan üstadlar mesela werner markası nasıldır veya bu fiyat özelinde ne tavsiye edersiniz? yardım için şimdiden teşekkürler.
(7) 

robotik kodlama sınıfı

sayha #1251696 
arkadaşlar okulumuza(ilkokul) robotik kodlama sınıfı açmak istiyoruz ama bu konu hakkında teknik bilgiye haiz değiliz. bu sınıfı açmak için gereken malzemeleri bilmiyoruz. yani aslında bilmiyoruz derken başta da dediğim gibi teknik bilgiye tam manası ile sahip değiliz. yapacağımız işin iyi olmasını istiyoruz. bu açıdan bize teknik anlamda ve malzeme konusunda bilgi verebilecek olanların desteğini bekliyoruz.

farkındalık oluşturmak adına buradan da sormak istedim. yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. şimdiden teşekkürler. yukarıda yazdım ama tekrar edeyim ilkokuluz. bize sınıfın oluşturulmasında sponsor olabilecekler varsa onları da bekliyoruz. finansbankın mesela böyle bir projesi var ama ulaşamadık. (tikler gecikebilir kusurumuza bakmayın)
(3) 

reddcoins nedir?

sayha #1250585 
reddit'te paylaştığım bi içeriğin altına +/u/reddtipbot 10 [Verified]: /u/ReddcoinTipper -> /u/sayha Ɍ10 Reddcoins [help] gibi bi yorum bırakmışlar. help kısmına bastım şu sayfa www.reddit.com çıktı. okudum ama anlamadım. kayıt olmanız gerekiyor falan demiş. ne kaydı acaba? bilgi verebilecek olan var mı?
(1) 

bu sahne hangi filmden

sayha #1218489 
alkislarlayasiyorum.com

açıklamaya elveda yazmışlar ama o film siyah beyaz ve böyle bir sahne yok.
(6) 

sigorta şişirmesi

sayha #1216774 
arkadaşlar yeni ehliyet aldım sahibinden de araç bakıyorum sigorta şişirmesinden kaynaklı ağır hasarlı falan yazıyorlar. öyle yüksek bütçem de yok. en fazla 33 bin falan verebilirim. durumumuz belli. bu tip araçlar alınır mı? çok anlamıyorum bu işlerden. aradığım araç honda jazz otomatik bu arada. jazz satan varsa veya tanıdığı falan olan haberleşelim.
(3) 

Kelimelik hangi hamle

sayha #1170128 
Hangi hamleyi yapayım sörf ve taraf yapıp yıldıza mı gideyim yoksa kula ve refakat yazıp tüm harfleri mi kullanayım. Tüm harfleri yazarsam kelimenin iki katı da geliyor. Hangi hamle daha çok puan getirir.
(1) 

jack wolfskin ayakkabı bedeni

sayha #1153032 
normal spor ayakkabı bedenlerine göre kalıbı nasıldır? bir numara büyük mü almalı yoksa spor ayakkabıda giydiğimiz beden denk gelir mi?
1234  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık