Satılık PS4 500GB + RDR2 Disc

tamam #1571397 
Merhaba,

Sapasaglam vaziyetteki PS4 konsolumu satmayi dusunuyorum. İlk cikan model, slim degil. İki kol var, ikisi de calisiyor. Bazen L2 tekliyir, onun da tozunu alinca halloluyor. Bir de en sevdigim oyun olan RDR2 disci var. Bir isime yaramaz diye dusunerek onu da hediye edecegim.
Fiyatlari pek bilmiyorum. Piyasa ortalamasi neyse o fiyata veririm.
Sozlukten de yazabilirsiniz.
Selamlar.
(3) 

Bisiklet arka bagaj montaji

tamam #1464713 
Merhaba,

Bisikletim icin bir arka bagaj almayi planliyorum, almayi planladigim marka model ise Racktime Eco Tour 2.0 28". Bu noktada bir detaydan emin olamadim. V frenli Merida Crossway 20 model bisikletime bu montaji yaptigimda bagajin sabitleyicileri muhtemelen V frenime temas edecek gibi gorunuyor. Teknik resimlerden gordugum kadariyla sabitleyiciler olabildigince yatay uzanacak ve fren orada araya girmis olacak.

Sorum sudur ki, frene temas etmesi kesinlikle bir problem midir (bence oyle ama yine de sorayim)?
Diger yandan onca arastirma sonucu begendigim bu bagaj modelini almaya hevesliyken gidip tekrar baska bir sey bakmak taraftari degilim, sizce bu detaya takilmak gereksiz midir, bu basit bir sekilde cozulebilen bir sey midir? (Ne bileyim basit bir clamp alip yukariya monte etmek mesela?)

Yorumlarinizi bekliyorum.

Selamlar.
(4) 

Kopegimin ucak kabin icerisinde ucusu

tamam #1336621 
Merhaba,

Kopegim ve esim bu hafta yanima tasinacaklar, tum evraklar su bu hazir ama gel gelelim kendisi 7,5 kg civarinda ve kabinde ucmasi gerekecek. cantasiyla beraber 8 kg max sinir var ama muhtemelen 8.5 kg gibi bir agirlik olacak. tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi acaba, problem teskil eder mi bu durum? kabusumuz oldu dunya paralara cantalar alip bakiyoruz, sigacak mi agir mi olacak diye.

Tesekkurler
(3) 

Gaziantep Gezisi

tamam #1313926 
Haftasonu iki gün boyunca Gaziantep'te olacağız. Araç kiralamayı düşünüyorum ama sizce araç kiralamak gerekli midir gerçekten?

havaalanından merkezdeki otele gidiş için araç güzel. ama bunun dışında aracı tüm gün otoparkta yatıracaksam da üzerine bir de otopark ödeyip saçma bir şey mi yapmış olurum diye düşünmeden edemedim.

yani etrafta arabayla gezilecek yerler varsa gidip görmek isterim, bu yüzden araba düşünüyorum biraz da. hızlı bir tavsiye işime yarar.

Teşekkürler.
(1) 

laptop tamiri - tavsiye

tamam #1308974 
merhaba,

laptop tamiri için güvenilir bir tavsiye var mıdır? kadıköy'de ikamet ediyorum. çok uzak olmayan semtlere gidebilirim.

arıza ise; makine açılmıyor. işıkları yanıyor, ekran karanlık. bir dönem bu sorunu aç kapa aç kapa yaparak (sanki ısındırır gibi) 20-30 kez aç kapadan sonra makine açılıyordu. bir noktadan sonra bu da olmamaya başladı. fikirlere açığım.

teşekkürler.
(2) 

İspanya ligi maç biletleri

tamam #987134 
Merhaba,

19-25 Ekim arası bir ihtimal Barcelona-Madrid civarlarında olabilirim. Gitmişken maç izleyeyim diyorum. 25'i haftası da Madrid'de olma ihtimali yüksek olduğundan elimde sadece Atletico-Valencia maçı kalıyor.

İlk soru bilgi, ikincisi fikir.

1- Bilet nasıl alınır, internetten dümdüz bilet alma olayı İspanya'da geçerli midir?
2- Aynı hafta Barca-Eibar maçı da var. Sırf messi izlemek için rota önce madrid sonra barcelona yapılır mı?
(3) 

Buzdolabı genişlik?

tamam #974207 
Oturduğum evde ankastre tipi ufak bir mutfak tezgahı ve hemen bitişiğinde bir buzdolabı bölmesi var. Bir süre ufak buzdolabı ile idare ettim ama artık iyi bir dolap almak istiyorum. Ölçtüğümde genişlik tamı tamına 73 cm görünüyor. minimum 500 lt hacimli bir dolap almak istiyorum ve karşıma sürekli 74 cm genişlik çıkıyor.

1- İnşaatı yapan adamlar 73 cm'i neye göre belirlemiş olabilir?
2- Acaba 74 cm olarak belirtilen dolaplar kapağın gerisinde kalan kısmıyla bu 73 cm'e bir şekilde sığabilecek şekilde olabilir mi (bu her şeyi çok mantıklı kılar)
3- 73 cm genişlik, 190 cm yükseklik ve 60-65 cm derinlikteki bölmeye uygun min 500 lt hacimli buzdolabı önerileriniz varsa çok işime yarayabilir.
(5) 

Passolig kart kaç günde elime ulaşır?

tamam #915255 
Merhaba,

Soru başlıkta. haftaya perşembe günü oynanacak olan beşiktaş-brugge maçına gitmek için passolig başvurusu yapsam ve biletimi alsam, kart elime kaç günde ulaşır? Deneyimlerinizi paylaşsanız yeterli olacaktır.

Teşekkürler
(5) 

Olimpiyat Stadı ulaşım - Tuzla

tamam #910287 
Merhaba,

Yarın Tuzla'daki işyerimden saat 4 gibi çıkıp maça gideceğim. Öncelikli soru kendi arabamla mı yoksa toplu taşımayla mı gitmeliyim? Toplu taşıma diyorsanız lütfen en hızlı ve az yorucu opsiyonu paylaşır mısınız?

Teşekkürler.
(9) 

TV'den 3D film izlemek ile ilgili bazı sorularım var :)

tamam #845128 
Merhaba,

Bilgisayarımda VLC Player ile 3d filmi açarak, bilgisayarımda da "Yan yana" seçeneğini seçerek 3D filmleri biraz izlenir şekle getirdim gibi. Ama bazı sorularım var;

-Açtığım anda gözlerim garip oluyor, 5 saniyeden sonra odak noktasını bularak görüntü gözümde netleşiyor. Ama bu da gözüme yanlış bir şey yapıyorum hissi veriyor. Bu normal midir, 3D izlemek için göze o hissi yaşatmak şart mıdır?
-İhtiyaç halinde bu filmler için altyazı ekleme olayı nasıl oluyor? Normal altyazı uygun olmayacaktır diye düşünüyorum.
-VLC player doğru seçim midir? (Stereoscopic player yükledim ama 5 dakika sonra kapatıyor, parasız sürüm bu kadarlıkmış)
-İlk soruya dönüyorum, odaklandığımda odak noktasının dışındaki yerleri o kadar iyi göremiyorum. Gözümü oynattığımda da odağı kaybediyorum. Yani bu kadar çaba sarfetmek de çok normal gelmedi bana. Bu odaklanma ile ilgili bir şeyler paylaşın lütfen durduk yere 1 numara gözü 2 yapmayalım.

Özetle lütfen hadi bir el atın da bu akşam Avatar'ı izleyip uyuyayım.

Teşekkürler.
(2) 

3D filmler

tamam #843527 
merhaba,

düne kadar pek ilgim yoktu, ama 3d özelliği olan bir tv aldım. ve henüz bu özelliği deneyemedim. açıkçası çok film-dizi download ettik ama sanırım bu 3d olayı biraz farklı. (belki de değil bilmiyorum) yardımcı olur musunuz, 3d film nerelerden dl edebilirim ve hatta en güzel örneklerinden şöyle birkaç tane de yazarsanız hiç fena olmaz aslında.

Teşekkürler.
(5) 

Tuzla'ya çok uzak olmayacak şekilde ev arayışı

tamam #799626 
Merhaba,

İşim Tuzla'da, E-5'in kenarında. Buraya çok aşırı uzak olmayacak şekilde Anadolu Yakası'nda nerelerde oturabilirim? Hatta var mıdır bildiğiniz bir ev?

*Kira 700 TL, gönlümden geçen sınır.
*Arabamı park etmekte zorlanmamalıyım.
*Arabasız çıktığımda ulaşım güçlüğü çekmemeliyim.
*Evin mutfağı ve banyosu temiz, mümkünse yeni olmalı.
*Muhit güvenli olmalı.

Var mı arkadaşlar böyle bir yer? Eğer yoksa hiç boşuna taşınmaya çabalamayayım.

Not: Paylaşımlı eve, ev ve ev arkadaşı müthiş ise sıcak bakarım ama o şartlarda 500 TL'ye düşüyor üst sınırım.

Teşekkürler.
(2) 

Pfizer İngilizce ve Psikoteknik sınav?

tamam #715772 
Merhaba,

Pfizer firmasından sınav daveti aldım, hali hazırda işim gücüm olduğundan gidip gitmemekte kararsızım. mevcut maaşımın üzerine çıkacağının farkındayım, ama bu mülakatlar için sürekli izin almak zorunda kalacağım ve mülakatlardan sonra işi alma ihtimalimin alamama ihtimalimden daha az olduğunu düşünüyorum nedense. bu birinci soru işareti.

diğeri de sınava giren varsa sınav hakkında bilgi verebilir mi? özellikle ingilizce sınavının zorluğu nedir?

sınav perşembe. hızlı cevap lütfen.
(1) 

Ağaç Dergisi

tamam #341220 
arkadaşlar merhaba,

Necip Fazıl'ın 1936da çıkardığı 17 sayılık Ağaç dergisi için arayıştayım. serinin hepsini aynı yerden bulmak zorunda değilim, bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
(5) 

laptop ekranını tamamen çıkarmak???

tamam #306521 
arkadaşlar kırılan hp laptop ekranını tamamen sökmek atmak istiyorum. istiyorum ki kalan kısmı ile hali hazırda kullandığım lcd monitör kalsın sadece. bu mümkün müdür yoksa çok saçma bir şeyin peşinde miyim? ekran sadece ekran değil mi, başka işlevleri de var mı yoksa yani çıkarırsan bodoslama, bilgisayar calısmamazlık yapar mı?
1

mobil görünümden çık