(2) 

amazon alışverişlerinde mesafeli satış sözleşmesi yok mu?

ozgur_ozgur_ozgur #1591539 
amazon türkiye üzerinden pazaryeri saracılığıyla satın aldığım bir ürünü iade etmek istediğimde red cevabı aldım. Aramızdaki uyuşmazlığı çözmek üzere Tüketici hakem heyetine başvurmaya karar verdim.

Buraya kadar her şey normal ancak hakem heyeti dosya açılabilmesi için benden "mesafeli satış sözleşmesi" istedi. sorun da burada başlıyor. Hepsiburda, n11, trendyol vs envai çeşit alışveriş sitesinden milyon tane alışveriş yapmış biri olarak her siparişimin altında yer alan siparişe ait satış sözleşmesine amazon'da ulaşamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise "sistemlerinde böyle bir belge bulunmadığını, sadece ön bilgilendirme formu olduğunu" söylediler. Ön bilgilendirme formunda ise yaptığım alışverişe dair hiçbir şey yazmıyor, sadece yasal hakların yer aldığı standart bir belge. Benim istediğim ise "Satıcı, alıcı, alınan mal, ödeme yöntemi" vs bilgilerin yer aldığı "yaptığım alışverişe dair" bir sözleşmeydi.

Şimdi ben hakem heyetine bu ön bilgilendirme formu ile gitsem, kabul edilir mi?
(2) 

“Oyna Devam”hakkında

ozgur_ozgur_ozgur #1572587 
Mehmet Demirkol sanırım bu sezonki bir programda “80’leri övüp durmayın kardeşim. Müzik süperdi ama başka bşr şey yoktu o zamanlarda” diye bir yorum yapmıştı. Hangi kısımdı buldurabilecek bir vatandaş var mı?
(1) 

Usb mikrofon ile yaka mikrofonu ses farkı nedir?

ozgur_ozgur_ozgur #1529156 
Evde podcast tarzı bir şey kaydetmek için misalen hyperx’in solocast usb mikrofonu ile boya’nın by-m1 veya rode smartlav modeli arasında fiyattan başka aman aman bir fark var mı?

Yani illaki her şey parasına göre, fark vardır tabi de telafi edilemeyecek kadar far var mıdır?

XLR girişli mikrofonların ayrı bir kategori ve ayrı bir ses kalitesi olduğunu biliyorum, o yüzden onları hiç karıştırmadım.
(1) 

italya voleybol ligini nereden izleyebilirim?

ozgur_ozgur_ozgur #1505274 
soru başlıkta. italya erkekler voleybol ligini türkiye sınırlarından sorunsuz izleyebileceğim (ücretli de olabilir fark etmez) bir mecra var mı?
(2) 

Dft tarih tarzı animasyonlar için ne gerekli?

ozgur_ozgur_ozgur #1503483 
Youtube’daki şu meşhur dft tarih kanılının 2d animasyonları hangi uygulama ile yapılıyor? Bilen varsa cevaplayabilir mi?

(Orijinal uygulama cevabı makbuldür, alternatif uygulama da kabul edilir)

edit: animasyondan kastettiğim harita üzerindeki 2d animasyonlar, örneğin www.youtube.com adresinde yunan veya türk kuvvetlerinin ilerlemesi vs.
(1) 

Linkteki şarkıyı bilen yardımcı olabilir mi?

ozgur_ozgur_ozgur #1476948 
youtu.be

02:30'da başlayan fasıl şarkısını soruyorum, teşekkkürler.
(2) 

"f1 racing turkiye" arşivi olanlar bakabilir mi?

ozgur_ozgur_ozgur #1357109 
kendi arşivimi kaybettiğim için f1 racing'in 2000-2004 arası üç sayısını arıyorum. arşiv sahipleri aşağıya yazacağım konulardan yola çıkarak hangi sayı olduğu konusunda yardımcı olursa sevinirim.

1) formula 1 aracının her bir parçasının ağırlıkları gramaj olarak veriliyordu. örneğin -sallıyorum- ön kanat 2,250 gr= bir paket un, fren diski 1,750 gr= bir paket fasulye vs gibi.

2) bir formula 1 takımının yıllık maliyetlerini yaklaşık 10 sayfada yazmışlardı. rüzgar testleri, paddock giderleri, pilot maaşları, reklam harcamaları vs.

3) pilot, takım direktörü, fia direktörü gibi isimlere birer sayfa verip "seyahat ederken çantanızda ne taşıyorsunuz?" sorusunu yöneltmişler ve bir dosya yapmışlardı. hatta pilot olarak fisichella yer alıyordu.

bi buldurursanız çok sevinirim.
1

mobil görünümden çık