Saat 8 deki okula 8:15 te yetişmeye çalışıyorum reelsi

ecece #1558300 
Böyle bir reels vardı kadın yolda koşuyordu.
(6) 

Dil bilgisi yardımı

ecece #1456116 
Boş vakti olup yardım etmek isteyen biri, göndereceğim kısa bir yazıdaki hataları gösterebilir mi?
Uzun zaman sonra burayı hatırlayıp, üzerine şifremi hatırlayıp girebildim, bir yardım ediverin.
(7) 

bu şapka sizce nasıl?

ecece #710723 
bu şapka size hediye edilse hoşunuza gider miydi?


www.tchibo.com.tr
(3) 

bu durumda ne yapardınız?

ecece #435582 
diyelim ki yaz okulunda çalışmak istiyorsunuz iki ay, ama askere gidecek olan nişanlınız 10 günlüğüne bulunduğunuz şehre gelecek, ya o 10 gün için 2 ay çalışmaktan vazgeçeceksiniz aylarca göremiceğiniz sevgilinizle vakit geçireceksiniz ya da o 10 gün boyunca da çalışacaksınız sevgilinizi yarım gün göreceksiniz, erken uykunuz gelecek akşamdan da bişi anlamicaksınız, paraya çok ihtiyacınız yok ama para toplamak birlikte kurduğunuz hayallere daha erken kavuşmanıza yardımcı olacak. napardınız bu durumda?
(7) 

activıa

ecece #228146 
danone nin probiyotik yoğurdu actıvıa var ya, son kullanma tarihi 25 şubatmış fark etmedim az önce yedim. yoğurt riskli gibi, bişi olur mu?
(4) 

keman alırken

ecece #207884 
başlangıç seviyesinde, keman alırken nelere dikkat etmeli, nasıl bişi almalı, bir de fiyat aralığı ne olmalı?
(1) 

saba tümer'le bu gece

ecece #112701 
şu an saba tümer in programında ne oluyor, konu ne anlayan var mı?
(8) 

kuşlar ne kadar zamanda uçmayı öğrenir?

ecece #76519 
odamın balkonunda bir kuş yumurtlamıştı, 21 günde çıkar dediler. 1 ay sonra kuş çıktı, büyümeye başladı, gövdesi falan büyüdü büyük bi kuş ama hiç tüyü yok. siyah bir kuş, sarı tüyleri var ve ayakta duramıyor. çirkin bir kuş annesi arada gelip besliyor. 2 ay oldu bu kuş gitmek bilmiyor. balkona çıkamıyorum, kapıyı açamıyorum, klimayı kullanamıyorum hem ben deliricem hem de bu kuşun bu kadar zamanda uçması gerekmıyor muydu? bu kadar zamanda gidicek olsa giderdi hasta bı kuş mu acaba, alıp ön balkona götürsem annesi bulabilir mi?(aslında çok sevimsiz bi kuş elime alabileceğimide sanmıyorum)
1

mobil görünümden çık