(3) 

Hangi operatör/tarife tercih etmeliyiz?

hexdizard #1587677 
Merhaba, annem ve babam yaşlı insanlar. Turkcell'in yıllık mutlu mega tarifesini almıştık ve yarın sona eriyor 1 yıllık süre. Turkcell faturasız yıllık paketi kaldırdığı için bir seçeneğimiz yok. Çok fazla konuşmuyorlar internete de fazla ihtiyaçları olmuyor. İstediğimiz şey çok fahiş olmayan yıllık faturasız bir abonelik. Hangi operatör/tarife sizce mantıklı olur?

Teşekkürler.
(2) 

Kıbrısta hangi hattı almalıyım?

hexdizard #1379803 
Sadece internet için kullanacağım, ne önerirsiniz? teşekkürler.
(2) 

Pegasus bilet değiştirme ve açığa alma

hexdizard #1315966 
Selam,
Pegasustan daha önce uygun fiyata yurtdışına aldığım bir bilet var, fakat gidebilecekmişim gibi görünmüyor. Bileti açığa almak istediğimde “açık almak istediğiniz uçuşunuz içn açık bilet tarifesi bulunmamaktadır yazıyor. Fakat değişikliğe izin veriyor gibi. Değişiklik yapmak istersem ne kadar ceza öderim?

Teşekkürler
(2) 

Kıbrıs transfer

hexdizard #1314909 
Ercan havalimanından merit royale transfer lazım, transfer için önerileriniz varsa açığım.
Teşekkürler
(2) 

Antalya havalimanından Kemer’e transfer

hexdizard #1302341 
Selamlar,
Antalya havalimanından Kemer’e gideceğim, ulaşım için nereyi tercih etmeliyim? Havalimanından Kemer’e minibüs vs gidiyor mu? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler.
(5) 

Kredi kartındaki artı bakiye

hexdizard #1235694 
Selam arkadaşlar, kredi kartımda artı bakiye var, yanlışlıkla fazla ödeme yapmışım. şimdi bu yapmış olduğum fazla ödeme tutarını nakit avans şeklinde hesabıma çeksem herhangi bir faiz vs ödemem gerekiyormu? örneğin kredi kartı limitim 2000 TL benim şu an kullanılabilir limitim 3000 TL, yani 1000 TL fazla bir para ödemesi yapmışım kartıma, bu 1000 TL yi nakit avans olarak vadesiz hesabıma çeksem faiz ödermiyim?
(2) 

Atatürk havalimanı lounge

hexdizard #1224819 
Merhaba arkadaşlar, esenboğadan atatürk havalimanına gideceğim, fakat indikten sonra 3 saat gibi bir zamanım olacak. Bu süreyi uçaktan indikten sonra havalimanından çıkış yapmadan önce tav primeclass lounge'da geçirmek istiyorum. Havalimanından çıkış yapmadan önce girebiliyormuyuz? Teşekkürler
(2) 

Sağlık ocağından rapor alsam işyeri kabul edermi?

hexdizard #72014 
Merhaba arkadaşlar,

son iki gündür gerçekten ağır bir grip yaşıyorum, sormak istediğim şu, yarından geçerli olmak üzere iki gün rapor almak istiyorum. özel bir firmada çalıştığım için sağlık ocağından alacağım 2 günlük rapor işyerinde geçerli olurmu?

sağlık ocağına gidip rapor alabilmek için işyerinden vizite kağıdı almama gerek var mı?

teşekkürler..
(3) 

işyerindeki bilgisayarıma veri yükleyemiyorum

hexdizard #60924 
Merhabalar,
İşyerindeki bilgisayarıma önceden usb flash disk ile istediğim müzikleri ve videoları aktarabiliyordum, fakat dün itibariyle tüm bilgisayarlar elden geçmiş ve usb den flash disk taktığım zaman bir program devreye giriyor bilgisayarı yeniden başlatıyor. o programı kaldırmak içinde windowsta admin oturumu açmak gerekiyor. malesef ben admin şifresini bilmiyorum ve söylenmiyor. açıkçası bazen canım sıkıldığında müzik dinlerdim, evden getirdiğim dizileri izlerdim , ama artık bunları yapamıyorum. arkadaşlar ne yapmam lazım? usb flash diskimle bilgisayara nasıl veri yükleyebilirim? o programı admin oturumu açmadan nasıl devre dışı bırakabilirim? ( bilgisayarda cd rom yok, bilgisayara veri yüklemek için tek alternatif usb flash disk)

teşekkürler
1

mobil görünümden çık