(1) 

Ankara'da Perseid Göktaşı Yağmuru'nu İzlemek İçin Yer Önerisi

neverending nightmare #1588654 
Merhaba, sözlükte Perseid başlığı altında ışık yoğunluğunu görebileceğimiz bir site önerilmiş fakat oraya göre şehirden 1.5 saat uzaklaşmak gerekiyor. Bu kadar uzağa gitmeden yağmurun izlenebileceği yer önerisi olan var mıdır? Teşekkür şimdiden.
(1) 

Only you- Elvis

neverending nightmare #1137521 
Şarkısını bildiğim reklamı arıyorum. Hangi reklamda kullanıldı bu şarkı?
(2) 

Arabayla Avrupa Seyahati

neverending nightmare #1071407 
Merhaba,
Temmuz ayında eşimle arabayla Avrupa turuna çıkmayı planlıyoruz.İkimiz de devlet memuruyuz. Vizeyi, Bulgaristan sıkıntı çıkardığı için Yunanistan'dan almayı düşünüyoruz ancak Yunanistan'da konaklamayı düşünmüyoruz. İstenilen belgelerde konaklama rezervasyonu ve uçak/otobüs bileti gösterilmesi isteniyor. Bizim esnek bir planımız olduğu için herhangi bir konaklama ayarlamak istemedik. Bu belgeler olmadan başvuruda sıkıntı çıkar mı? Bir de vizeye direkt konsolosluktan mı başvurmak iyidir yoksa aracı firmadan(vfs) mı?
(1) 

Rustik perde

neverending nightmare #951046 
Merhaba, rustik perde kullansam ancak beyaz guneslik kullanmadan tul ustune fon perde assam ve aksamlari fon perdeyi ceksem iceriden cok abes gorunur mu? Fon perde guneslik olarak kullanilabilir mi? Kullanan var mi? Tuller cok cabuk eskir guneslik olmadan dediler ama
(3) 

Gurcistana gezi

neverending nightmare #582086 
Daha once gitmis olanlar varsa aklima takilan ve cevabini internette bulamadigim bir soru var. Kadin cinsiyetli tek basina batum ve tifliste rahat bi sekilde dolasabilr mi?
(2) 

Sabiha Gökçen-Bursa

neverending nightmare #356117 
Akşam 9da uçak iniyor. hiç bir firmanın servisi de havaalanından yolcu almıyor. şimdi önceki başlıklardan araştırdım buna göre sorularım var:
1- e-10 ne kadar zamanda kadıköyde olur?
2- havaşla kozyatağına gitsem ordan otobüs yazıhaneleri ne kadar uzaklıktadır? nasıl gidebilirim?
3- pendik ne kadar uzaklıktadır? nasıl gidilir? taksiyle gitsem kaç yazar?
4- bursaya otobüs kalkan en yakın hareket merkezi hangisidir? taksiyle ne kadar tutar?
Not: İstanbul'u hiç bilmiyorum.

Bir de pegasusun servisini başka firmadan biletli olup da kullanan var mı? adam baştan bi sun express ve pegasus için geçerli dedi, sonra ayarlanır bir şeyler dedi. Kafam karıştı.
(4) 

16. günde bozulan mp3 player

neverending nightmare #137523 
geçen ay media markttan indirimli bi mp3 almıştım. 2 hafta içinde bozuldu ama 14 gün içinde geri götüremedim. 16. günde geri götürdüm bütün aksesurları ve kutusuyla birlikte ama 14 günü geçtiği için ürün değişimi yapılamıyormuş o sebepten de servise gitti. Bugün aradılar, gittim. ürün tamir olamamış ve bana yenisini vermek yerine hediye çeki verdiler 30tl'lik. (Ben aldığımda ürün fiyatı 30du, indirim bitince 40 olmuş) Ben de para iadesi istedim, para iadesinin de yüksek meblağda olan ürünlere yapıldığını söylediler, o zaman aynısından verin bana dedim. Onu da yapmadılar. Ama bu para iadesi yapılamıyor konusunda bunlar beni yedi mi yoksa böyle bir şey var mı cidden?
Para iadesi sadece fiyatı yüksek olanlara mı yapılır?(öyleyse çok salakça bir şey bu)
(2) 

nedir ki bu

neverending nightmare #122598 
bu vidyoda 19. snden sonra başlayan parçanın adı ve bestecisi kimdi ki ?
www.facebook.com
(4) 

kablosuz modeme şifre koyma

neverending nightmare #60956 
bunu yapmaya çalıştım, bilgisayar bilgim pek fazla değil ve forumlardan gördüğüm şekilde yaptım. ama şu an "bu bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor" diye bir uyarı çıkıyor ve bağlan seçeneği yok. nasıl düzeltebilirm?
modem: zyxel, 660 HW-61
resim ekleyemedim, link: rapidshare.com
(8) 

midye dolma

neverending nightmare #57999 
canım feci şekilde midye dolma çekiyor ama türkiyede değilim. markette dondurulmuş ya da konserve olarak satılan midyelerle yapamam mı bunu? kabuğu olmadan olmaz mı gulp?
(3) 

bi film vardı

neverending nightmare #56625 
hiçbir sahnesini, oyuncularını hatırlamamama rağmen konusu şöyleydi efenim: hatun kişinin ayrıldığı bütün erkek arkadaşları evleniyordu.
sarı çizmeli olmadı inşalla.
1

mobil görünümden çık