25 Mayıs'ta Stand up - Bizleşmiş Milletler - Bilet devri

nihayet #1581898 
Caddebostan Kültür Merkezinde düzenlenecek Bizleşmiş Milletler Stand up gösterisi için elimde 2 bilet var. Alış fiyatı iki bilet toplam 656 TL. İki bileti toplam 550 TL'ye bırakabilirim. İlgilenen olursa havale sonrası e-posta veya WhatsApp'tan bileti devredebilirim.
(3) 

Hayatımda ilk defa Galatasaray maçına gideceğim. Tavsiyeniz nedir?

nihayet #1535182 
Koca adamım, hatta ömrüm İstanbul'da geçti ama ilk defa kısmetse Konya maçında Nef arenaya gideceğim. Anadolu yakasındayım. Kalabalıkta ezilmeden çıkışta bunalmadan dönmek için tavsiye istiyorum.

İki senaryo var duruma göre. Arabayla stad civarına bırakabilir eşim. Bu durumda vadi İstanbul civarında insem dönüşte de o civardan alsa aşırı trafiğe takılır mıyız? Ya da en optimum indi idi nereden yaparız?

Maç 8'de 7'de orada olsam yeterli midir?

Stad içinde atıştırmak istesem büfe var mı? Varsa kuyruk para üstü vs problem oluyor mu? (Kart geçiyorsa zaten sıkıntı değil) Fiyatlar absürt mü? Karışık tost 50-60 TL vermek istemiyorum.

Diğer senaryoya göre Kartal tarafından toplu ulaşımla nasıl gelir, nasıl dönerim. Bir de muhtemelen erken çıkmak istemem zaten ama rahat çıkmak için maç bittikten yarım saat sonra çıkmak mı daha mantıklı yoksa 5 dakika önce çıkmak mı daha mantıklı?

Stad kaç dakikada boşalıyor. Çevrede girişten önce seyyar satıcı var mı?

Müzeyi gezeyim desem, maç günü açık mı, tavsiye eder misiniz?

Ekstra tavsiye varsa onlara da açığım. Teşekkür ederim şimdiden.
(1) 

fifa online 4 - 0xe019100b hata kodu

nihayet #1524330 
fifa onlin 4 bugünden beri "0xe019100b" böyle bir hata veriyor ve oyundan atıyor. neden olabilir? Çaresi nedir?
(3) 

Havalimanı güvenliğinin elime beyaz bant yapıştırmasının nedeni nedir?

nihayet #1521621 
Antalya Havalimanında güvenlikten geçerken güvenlik görevlisi beni yanına çağırdı. Kenara çekti. Ellerime medikal tipi beyaz ince dikdörtgen bant yapıştırdı. Sonra iki elimin de üst yüzeyine yapıştırdığı bu bantları söküp zannedersem bir makinaya okuttu. Ardından "tamam gidebilirsiniz" dedi. Senelerdir hep birine sorayım diyorum. Kısmet bugüneymiş. Bir çeşit uyuşturucu kontrolü müydü bu neydi?

Sarhoş veya madde etkisi altında değildim. Sigara dahil hiçbirini de kullanmıyorum. Ama aklıma başka bir şey de gelmedi. Ne olduğunu bilen var mı?
(3) 

100 mb Turk.net ve Wifi sinyal gücü sorunu

nihayet #1495934 
Merhaba,

Türk.net'e geçtim. 100 mb internet vaat ediyor. Modemin yanındayken dizüstü ile hız testi yaptığımda 85 mb alıyorum. Modem Türk Telekom'dan kalma bir modem. İade etmedim. Türk.net benim adıma modemi devraldı. Buraya kadar bence sorun yok, 15 mb'nin peşinde değilim. Ancak "salondayken" dizüstü bilgisayarımdan hız testi yaptığımda 25 mb ile 30 mb arası hız alıyorum. Modem evin ortasında. Salonla modemin olduğu oda arasında mutfak var. Bu kadar büyük bir düşüş normal midir? Bu arada dizüstünde wifi sinyal gücü dört diş (tam) gözüküyor. Nadiren 3'e düşüyor. Sinyal gücünü google play'den edindiğim bir programla ölçtüğümde ise alt kattaki wifi bağlantılarının bile benim modemden daha güçlü sinyal gönderdiğini görüyorum. Alt kat -54 dBm, benim modem -74 dBm güç veriyor. Modemin 2.4 ve 5g sinyal seçeneği var. Problem modemde mi, dizüstünde mi, bağlantı kalitesinde mi? Ya da nerede? Varsa çözümü ne? Gerek hız gerekse kopmaları önlemek açısından router alsam, router'ın hatırı sayılır bir katkısı olur mu?
(4) 

windows 7 için ses kartı ve hoparlör tavsiyesi.

nihayet #110162 
arkadaşlar 5.1 almaya niyetlendim ama almışken ses kartı da alayım diyorum. pek çok yerde creative audigy 7.1 tavsiye ediliyor ancak hepsiburada.com'dan baktığım kadarıyla win.7 desteği yok? hatta vista desteği bile yok. bu ciddi bir problem olur mu? w7'yi daha yeni yükledim. bir de aklımda logitech x-540 5+1 var ama creatıve ınspıre t6160 5+1 de chip'ten çok iyi puan almış. profesyonel şeyler yapmaya niyetim yok, biraz keyfi bir alış olacak bu. bilenler yol gösterirse sevinirim. şimdiden teşekkürler.
(4) 

LCD monitör ama hangisi?

nihayet #52921 
Aslında burada lcd monitör diye arama yaptırıp bütün yazılanları inceledim ama yine de sormadan geçemeyeceğim. Kendi kafamda belirlediğim 2 aday var. Öncelikle doğru veya yanlış bilemiyorum. Benim araştırmalarımdan edindiğim bilgileri aktarayım. Zaten adaylar bu bilgiler ışığında seçildi. Yanlış kısımları düzeltin. Eksik olanı ekleyin. Unutmadan bilgisayarı oyun için kullanacağım.

Aslında 8ms bile yeterli diyorlar ama ben maks.5ms.den yanayım.
Dinamik kontrast bi halta yaramıyor o yüzden hiç dikkate almadım.
Piksel aralığı ne kadar düşükse o kadar iyiymiş.
Kesinlikle dvi girişli olması gerekiyormuş. (ekran kartım nvidia 9600gt)
Bir de tabi satış sonrası destek kısmı da önemli.
Fiyat da 250ytl - 400ytl arası olabilir.
...ilk aklıma gelenler bunlar.

samsung 2053bw

www.hepsiburada.com

Bu favorim. 20.1 inç piksel aralığı 0,25 dp. ki çoğu lcd'de bu 28 dp. 16:10 ekran tipi sc/dc: 1000/8000 görüş açısı y/d: 170/160 hepsiburada fiyatı 320 ytl

INCA IL-820-DVI 20.1" 2ms MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

www.hepsiburada.com

yukarıdakinden farklı olarak 20 inç, piksel aralığı 26 dp, görüş açısı 160/160 ve ekran tipi 16:9 hepsiburada fiyatı 250 ytl.

hangisini ya da başka nasıl bir modeli tavsiye edersiniz.
1

mobil görünümden çık