(1) 

3 üncü p.eğt.tug. 58 inci p.eğt.a.k.liği / burdur merkez

pandaman #969711 
arkadaşlar selamlar.

kuzenim uzun dönem askere gidecek. bu sabah sevk yerine baktık başlıkta verdiğim yer görünüyor. tavsiyeniz ve/veya önerileriniz varsa seve seve dinlemeye hazırız.

şimdiden hepinize teşekkürler.
(7) 

amsterdam'da konaklama önerisi

pandaman #716013 
nisan ayı başlarında iki evli çift olarak amsterdam'a gitmeyi planlıyoruz. daha 3 ay falan olmasının avantajı ile nispeten uygun biletler denk gelirken konaklama olayı fena bel büküyor.

expedia, tripadvisor falan karıştırıyorum ama fiyatlar baya yüksek. acaba benim atladığım bişey mi var diyorum.

amsterdam hakkında bilgisi olanlar ya da yurtdışı tatilini tur şirketine bırakmadan kendisi ayarlayan arkadaşlar bi yardım edin hele :/

hangi sitelere bakmalı? bulacağımız otel/motel/pansiyon şehrin nerelerine yakın olmalı, daha önce kaldığınız/önerdiğiniz bi yer var mı? ya da hepsini geçip bir tur şirketiyle mi görüşmeli?

bu arada otelden falan beklentimiz yüksek degil. temiz konaklama ve gezilecek yerlere yakın olsun yeter.

şimdiden teşekkürler.
(1) 

playstation plus ve psn

pandaman #593008 
anlayan arkadaşlara birkaç sorum olacak:

1- playstation plus'a üye olunca bazı oyunları bedava indirme imkanı sunuyor. bu indirdiğimiz oyunlar plus üyeliğimiz sona erince de oynanabiliyor mu? yoksa üyelik sona erince oyun kendini bir türlü kilitliyor falan mıdır nedir? indirdiğim bir oyununun bilgilerine bakarken "kalan süre" diye bir satır vardı ve bu süre plus üyeliğimin kalan süresi ile aynı idi.

2- psn üzerinden aldığımız oyunları başka bir arkadaşımız da indirebiliyor mu? kaç kullanıcıya açılıyor? plus'tan bedava indirilenler de paylaşılabiliyor mu?

3- başka biri benim şifremle girip kendi makinesine oyun indirebilir mi?

4- psn'e UK hesabı açın benzeri ifadeler ne demektir? UK store daha mı ucuz, kapsamlı? ordan oyun alınca tr üzerinde oynanabiliyor mu?

5- bu mevzuların derli toplu ve güvenilir bir şekilde anlatıldığı bir ortam var mı? varsa gidelim okuyalım.

teşekkürler efenim.
(6) 

askerde hangi telefon kartı avantajlıdır?

pandaman #392636 
12 nisanda asker olacak yazarlardan biri de benim. malum, alışveriş vakti geldi. telefon kartı olarak ne alayım diye neti biraz karıştırdım, ağırlıklı olarak aile kart önerilmiş. ancak benim o kartı bağlayacak bir ttnet aboneliğim ya da sabit hattım yok.

dedelerim ne önerirsiniz?
1

mobil görünümden çık