(3) 

Küçük çocuğun yetişmesi için yazlık-site

velasco #1584312 
Merhaba. 3.5 yaşında bir oğlum var ve yaz döneminde; eskilerde ( doksanlı yıllarda) olduğu gibi arkadaşlıklar edineceği, koşturacağı, eğleneceği, top oynayıp bisiklete bineceği, sonradan görme veya anlayışsız insanların olmadığı bir ev-site arayışındayım. Evlerin eski olması önemli değil. Sizlerin bildiği böyle yerler var mı? Varsa nerede?
(1) 

Sony Xz premium telefon tamircisi

velasco #1552499 
Merhaba,

6 yıldır sony xperia Xz premium kullanmaktayım ve telefonuma aşığım desem yeridir. Halen ilk günkü gibi ne bir donma, yavaşlama ne de bataryasında zayıflama var. %93 batarya sağlığı görünmekte. Ancak açıp kapama kısmında sorun oluşturmaya başladı. Yeni telefonlara saçma sapan paralar vermek istemiyorum. Sony'de malum türkiye'den çekildi. İstanbul/Kadıköy çevresinde bildiğiniz iyi telefon tamircisi var mıdır? Bu telefonu daha bir 5 sene kullanırım. Halen birçok özelliği güncel telefonlardan daha iyi.
(4) 

Tax free param yatmadı

velasco #1546144 
Merhaba. 1 ay önce yurtdışından bir telefon almıştım. 15iş günü içerisinde vergi iadesinin yapılacağı belirtilmesine rağmen 1 aydır gelen giden bir şey yok. İnternette de pek bir bilgim yok. Bilen arkadaşlar var mıdır acaba?
(3) 

Yurt dışından telefon hediyesi

velasco #1543779 
Merhaba,

Yurt dışından eşime telefon aldım ve orada pasaporta işlettim. Eşimin burada kullanabilmesi için, hattının benim üzerime olması mı gerekli? Henüz e devletten kayıt yaptırmadım.
(3) 

İki yüz bin tl ile sizce nasıl yatırım yapılır?

velasco #1540865 
Merhaba,

Bu para ile ile ne ev, ne da araba vs alınıyor bildiğiniz üzere. Siz olsanız nasıl bir yatırım yapardınız? Akıl akıldan üstündür diyerek bu soruyu soruyorum.
(4) 

Çalışan Hakkı Hakkında Bilenlerden Yardım Talebi

velasco #1519477 
Arkadaşlar merhaba,

Çalıştığım şirkette terfi aldım ve aldığım terfi sonucu maaşıma artış yapıldı; ancak terfi artışı yapıldığından dolayı, bana yıl zammı yapılmadı. Bu konuda şirketin böyle bir şey yapma hakkı var mıdır? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.
(2) 

İstanbul Anadolu Yakası'nda araç pisti?

velasco #1517477 
Merhaba, eşime araç sürmeyi öğretmek istiyorum. Anadolu Yakası'nda araç kullanabilecek bildiğiniz bir pist tarzı yer var mıdır?
(3) 

İstanbul çevresi kış tatili önerisi

velasco #1511474 
Herkese merhaba. Uzun süredir yeni doğmuş oğlumuz dolayısıyla eşimle beraber bir tatil yapmadık. Şu an oğlum 1.5 yaşına geld. eşim ve çocuğumla küçük bir kış tatili yapmak istiyoruz ancak İstanbul çevresini hiç bilmediğim için yardımlarınıza ihtiyacım var. Öneriniz var mı bu konuda? Elbette oğlumuzun oradaki mutluluğu en önemlisi. Bütçe olarak bir sıkıntım bulunmamakta.
(12) 

2011 Mini Cooper Mı; yoksa 2021 Hyundai i10 mu?

velasco #1510618 
Değerli arkadaşlar merhaba. bu konuda görüşlerinize açığım. 2011 model 185.000 KM'de mini cooper mı; yoksa 2021 0 km Hyundai i 10 mu? Konu hakkında çok bilgi sahibi olmadığımdan sizlere danışmak istedim. Mini Cooper aşağıdadır.

(git: www.sahibinden.com )
(2) 

Sizce bu rahatsızlık ne olabilir ve hangi branşa görünmeliyim

velasco #1509790 
Merhaba, Bir süredir bir süredir özellikle akşamları karın şişliği ve göğsümün daha çok sağ tarafında hafif bir ağrı ile birlikte, boğazda sıkışma ve balgam hissi, nefes darlığı ve nefes alıp verirken ötme oluyor. Sizce bu ne olabilir veya hangi branşa görünmeliyim? Göğüs hastalıkları,Kbb, kardiyoloji,gastroenteroloji vs?
(8) 

Yeşil renkte küçük akrep?

velasco #1496172 
Merhaba, oğlumu parkta dolaştırırken (Kadıköy koşuyolu parkı) oğlumun bisikletinde gezinen yeşil renkte küçük bir akrebin dolaştığını gördüm. Konu ile ilgili hiçbir fikrim yok açıkçası, bu tür tehlikeli midir? ( hayatımda ilk defa akrep görmemden dolayı fotoğrafını çekmeyi unuttum.
(5) 

Uygun Fiyatlı Mobilya Markaları

velasco #1479657 
Arkadaşlar merhaba. Evimizi tadilattan geçiriyoruz ve mobilyaları da değiştirmek istemekteyiz. Sizlerin bildiği uygun fiyatlı ve tasarımları güzel mobilya markaları var midir? Vivense harici?
(9) 

Doktor arkadaşlardan destek

velasco #1456896 
arkadaşlar merhaba. bir süredir bir problemim var, çeşitli branslardaki doktorlara gittim; ancak halen ne olduğunu bulamadılar. Belki sizlerin bir fikri vardır veya yol gösterir.

Yaklaşık 1 aydır, göğsümde ve sırtımda ağrı, nefes darlığı ve başımın kulak üzeri, başımın üst kısmı ve sol gözümün arkasında ağrı bulunmakta. Kbb, göğüs hastalıkları ve kardiyolojiye gittim. Hatta kardiyolog anjiyo bile yapti; ancak bir şey bulunamadı. ( alerjik rinit rahatsızlığım bulunmakta, sadece göğüs hastalıkları uzmanı desmond verdi, ayrıca covidbtestim de negatif çıktı) ancak halen aynı şikâyetlerim devam ediyor. Sizce bu sorunun teşhisi için hangi branştaki doktora gorunmeliyim? Şu an yazarken bile göğsümde ağrı ve nefes darlığım devam etmekte. Sizden, en azından bir yol göstermemizi rica ediyorum.
(1) 

Tedavi edici krem ihtiyacı

velasco #1439634 
Herkese merhaba. Kedi ısırığı ve tırmalaması sonucu sağ bileğimden septik artrit sonucu iki ameliyat geçirdim. (sıfır şaka) sağ elimdeki yaraların daha çabuk iyileşmesi için fizik tedavi uzmanım iruxol adlı krem önerdi ancak hiçbir yerde bulamıyorum. Bu kremi bulabilmek için yardımcı olabilecek olan arkadaşım var mıdır?
(2) 

Kedimin garip huyu?

velasco #1405103 
Merhaba. Sevgili kedimde çok enteresan bir huy başgösterdi. Kuyruğunun birleşme noktasını kaşımamı çok severdi;ancak son dönemde kaşıdığımda birdenbire kendini yalamaya başlıyor. Ve bunu her kaşıdığımda yapıyor. Sizce bu neden olabilir? Hakikaten çok merak ettim.
(1) 

Excel olap küpü dosya oluşturma

velasco #1403670 
herkese merhaba. Özel bir satış şirketinde çalışmaktayım. Excel olap küpünden detaylı bir rapor hazırlamaya çalışıyorum; ancak açıkçası istediğim raporu oluşturamıyorum. ücreti karşılığı bu işi bilen birisine yaptırmak istiyorum. Tek şart benim bilgisayarımda olacak. başka bilgisayarlarda sistem çalışmamakta. elimde bir örnek var. Ona göre ilerleyeceğiz. sevgiler
(4) 

Çift telefonu aynı anda çalıştırabilen bluetooth kulaklık?

velasco #1398938 
Herkese merhaba. Biri şirket hattı olmak üzere iki telefonum var. Bluetooth kulaklıklarda aynı anda ikisini birden çalıştırma gibi bir özellik var mıdır? Ve varsa önerisi olan var mı? Bilgi ve önerisi olan varsa çok mutlu olurum
(2) 

e-book reader tavsiyesi

velasco #1396524 
Merhabalar. Eşime e-book reader hediyesi alacağım. Konu ile ilgili hiçbir bilgim yok açıkçası. 2. el mi alayım; yoksa 0 mı alayım? Öneri modelleriniz nelerdir gibi sorular var kafamda. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
(6) 

İstanbul-geyikli araç ile ulaşım nasıl?

velasco #1366932 
Selamlar. İlk defa Bozcaada'ya gideceğiz. Geyikli'den vapur kalkıyormuş. Geyikli'ye gitmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler şimdiden
(5) 

Sessiz huzurlu tatil önerisi

velasco #1365280 
Herkese merhaba. Yoğun iş tempomdan tamamen uzaklaşmak, teknolojiden bir süre uzaklaşmak ve eşimle bol bol kimse rahatsız etmeden bira içip yıldızları seyredebileceğim bir tatil mekanı arıyorum. Önerisi olan var mıdır? Yer fark etmez. Her türlü öneriye açığım. Fiyat da çok önemli değil. Ucuz da olabilir, pahalı da. İstediklerimizi karşılasın yeter.
(2) 

Şehir içi kışlık ayakkabı tavsiyesi?

velasco #1354674 
Selamlar. Bildiğiniz gibi kış döneminde outdoor ayakkabılar, botlar vs uçuk fiyatlarda oluyor. Hazır fiyatlar da uygun iken bir adet alayım diyorum; ama tavsiyeye ihtiyacım var. Ayakkabıyı şehir içinde giyeceğim. Öyle kar-kış kıyamet vs pek yaşamıyorum. Kriterlerim: hafif olacak, terletmeyecek ve su geçirmeyecek. Tavsiyelerinize açığım
(2) 

Rüyadan anlayan varsa?

velasco #1349409 
Dün gece yanarak öldüğümü gördüm. Ayrıca çok enterasan bir şey hissettim. Sanki ayaklarımdan ruhum çekiliyormuş gibiydi. Garibime gitti bu yaşadığım. Tıbbi veya farklı bir şekilde açıklamak isteyen var mıdır? Ruh hastası falansam çekinmeyin, yapıştırın cevabı:)
(3) 

yemeksepeti'ne market-süpermarketlerin üye olması mümkün müdür?

velasco #1258200 
merhaba,

soru başlıkta.
(1) 

Prag Hakkında?

velasco #1241008 
Herkese merhaba,

Yaklaşık 1 hafta tek başıma Prag'da olacağım ve bu ilk gidişim olacak. Önerileriniz nelerdir? Gidilecek yerler, bar, pub vs.?
(1) 

küçük bir rica

velasco #1225449 
herkese selamlar. sinemaya çok meraklı 12 ve 10 yaşında iki yeğenim bulunmakta. Bu arkadaşlar kendilerince stop motion video tekniği ile :) video çekmişler ve youtube kanalı açmışlar.bu isteklerinin devam etmesi için sizlerden ricam, videoyu izleyip beğenmeniz veya yorum yapmanız.

destek olan herkese şimdiden çok teşekkürler.

kanal adresi: www.youtube.com
(6) 

Anket- İzmir'de Yaşayanlar İçin

velasco #1209097 
Selamlar, İzmir'de yaşıyorum ve bir dondurma firması için çalışmaktayım. Bir projemiz var. Bu projede bisiklette dondurma satmak amaçlı. Sizce, İzmir'de bisiklet kullanıp aynı zamanda dondurma satılabilecek noktalar nereler olabilir? Örneğin: Bostanlı sahil'de iyi olur vs. gibi
(3) 

Bostanlı-mavişehir civarı iyi müzik çalıp bira içilecek yer var mi?

velasco #1195894 
Selamlar. Haftanın yorgunluğunu azıcık atayım diyorum. Var mı öneriniz? (İlaha bira olmak zorunda değil )
(3) 

avukat arkdaşlardan yardım

velasco #1170378 
çok yakın bir arkadaşımın çalıştığı işyeri, başka bir firmaya devroluyor. Kendileri tazminatı ödemeyeceklerini ve devralan firmaya haklarının geçtiğini belirtiyor. böyle bir şey var mı; veya yapılabilir mi?

şimdiden teşekkürler
(1) 

Dropkick Murphys tarzı grup?

velasco #1145135 
Şöyle dropkick Murphys veya flogging molly tarzı bildiğiniz bir grup var mıdır?
(4) 

maxim tsigalko ismini bilen buraya baksın. yardım gerek

velasco #1131070 
selam. 125 yıl sonra aklıma cm01/02 oynamak geldi ve bilgisayarıma kurdum;fakat insert cd hatası veriyor. yıllardır oyun oynamadığımdan nasıl düzeltildiğini unuttum. yardımcı olabilecek var mı?
(3) 

excel ustalarına bir soru

velasco #1125911 
selamlar. sorum excelle alakalı. aynı hücredeki harf ve rakamları nasıl ayrı birer sütun haline getirebilirim? örneğin "09987987987 asdasvads" gibi. bunları iki ayrı sütun haline getirmek istiyorum
(25) 

kışın dondurma satılır mı? cevap evetse öneriniz var mı?

velasco #1124946 
sb
(2) 

endüstriyel tasarımcılara veya böyle işlerden anlayanlara

velasco #1108455 
selam, bir dondurma firmasında satış departmanında çalışmaktayım ve kendimce küçük bir çalışma yapmak istiyorum. dondurmaların satış noktalarında yeterince teşhirinin yapılmadığını veya yapılamadığını düşünüyorum. kendimce sorumlusu olduğum bölgede lokal olarak kasa önünde dondurmayla alakalı ne tip çalışmalar yapılabilir; veya nasıl farklı standlar yapılabilir düşüncesi içerisindeyim. sizlerin de fikri varsa buna açığım. bölgemde lokal de olsa bunu gerçekleştirmek istiyorum. teşekkürler.
(6) 

Yerinde durmayan kopek

velasco #1103724 
Merhaba, yaklaşık 1 hafta önce bir köpek sahiplendim. Kendisi 1 dakika bile yerinde durmuyor. Bizi uyutmuyor. Bos biraktigimiz veya kizdigimiz anda havlamaya basliyor.kendisi 8 aylik.kızgınlık döneminde olduğu için olabilir mi? Veya hep böyle mi gidecek? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
(10) 

izmir'de nerede ev tutmalıyım?

velasco #1055389 
selamlar. doğma büyüme antalyalıyım. ( rahat adamım anlayacağınız) işim gereği de istanbul'da yaşıyorum bir süredir. yeni bir firmaya geçiş yapacağım ve şansıma izmir çıktı. izmir'de yaşanacak yerler hakkında açıkçası pek de bir fikrim yok.

çalışacağım bölge karşıyaka olacak ve aracım var. otopark problemi yaşamayacağım nerelerde ev tutabilirim? bir de zaman zaman ailem ziyarete gelebilir ve kendileri oldukça yaşlı. o yüzden yaşlılara göre de bir yer olmalı.( huzurlu, yokuşu olmayan vs.) izmirli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

not: soyak siesta oxygen sitelerini gördüm mesela sahibinden.com'da yaptığım basit bir araştırmada. olabilir mi?
(6) 

gömülü 20 yaş dişi çekmeye gerek var mı?

velasco #1049923 
selamlar. bugün kontrol amacıyla diş doktoruna gittim. bana 20 lik dişlerimin gömülü olduğunu ( 4'ü de ) bir çene cerrahına görünüp daha sonra çektirmenin faydalı olabileceğini söyledi. 30 yaşındayım, hiç ağrı veya sızı çekmedim bugüne kadar bu dişlerden. şimdi birdenbire doktor, 20 yaş dişlerini aldır diyor :)

sizce ne yapayım? konu hakkında bilgisi olan?
(1) 

closed loop marketing nedir? bilen ve açıklayabilecek olan var mı?

velasco #1047519 
soru başlıkta.
(7) 

izmir'de nereye gidilir?

velasco #1043975 
Selamlar. Akşam 7'ye kadar izmir'deyim. Hiç bilmiyorum buraları. Ne yapılır, ne edilir?
(1) 

formal yeni yıl mesajı. ne yazayım?

velasco #1032233 
selamlar. müşterilerime yeni yıl mesajı atmam gerekiyor. nasıl bir şey yazabilirim?
(4) 

iphone 6s + mı; yoksa samsung s6 edge + mı?

velasco #1021958 
selamlar. yaklaşık 3 senedir birlikte olduğum galaxy s3 telefonum artık ölmek üzere ve yine uzun süreli ve sağlam bir telefon alayım diyorum. daha önce hiç iphone kullanmamış birisi olarak iphone 6s+ almaya heveslendim; fakat s6 edge+'ı görünce acayip ilgimi çekti. sizce hangisi?

not: bu işlerden pek anlamam. ses kalitesi, şarj ömrü ve dayanıklılığı benim için en önemlileri.
(1) 

Besiktaş yakını sahaf?

velasco #1015481 
Selamlar. Besiktaş civarındaki "iyi sahaflar" nerelerdir? Bilen eden varsa sevinirim. Teşekkürler.
(4) 

kablosuz ağa trojan bulaşması?

velasco #998471 
selamlar. böyle bir problemim varmış: kablosuz ağa trojan bulaşması. bunu nasıl çözebilirim? servis sağlayıcı ve modem yetkilileri yapabilecekleri bir şey olmadığını, bilgisayarcı çağırarak bu işin hallolacağını belirtti. ilk defa duyduğum bir şey benim de. ne yapmak gerekli?
(6) 

anne telefonu?

velasco #994994 
selamlar. anneye yeni bir telefon almayı düşünüyorum. ne önerirsiniz? fotoğraf makinesi iyi olsun yeter. tek isteği oymuş :)
(3) 

hangi hayvan aynada kendini tanıyabilir?

velasco #979510 
google'dan baktığımda şempanze ve yunus diyenler olmuş; fakat bana biraz söylenti gibi geldi. herhangi bir kaynak bulamadım. var mı bu konuda ekstra bilgisi olan?

edit: şöyle bir şey buldum en.wikipedia.org
(3) 

sizde de elektrik kesik mi?

velasco #970024 
Ortaköy'de kesik. Artik bundan bile kıllanır olduk.
(5) 

sosyal medyada en beğenilen markalar?

velasco #969734 
sizce hangileri? benim ilk aklıma gelen enpara.
(4) 

oda kiralama siteleri?

velasco #957100 
selamlar. istanbul'un turistik bir bölgesinde evim bulunmakta. diyorum ki bir odasını yurtdışından, şehırdışından gelenlere kısa süreli kiralamalar yapayım. hangi sitelere ilan veriliyo? bu konu hakkında pek bir bilgim yok.
(1) 

sağlam analiz yapan hesaplar?

velasco #953228 
selam. twitter'daki "hocaların hocası" gibi sağlam analiz yapan hesap arıyorum. var mı bilen?
(9) 

küçükte olsa mı; yoksa küçük de olsa mı? doğru yazımı nedir?

velasco #948588 
soru başlıkta :)
(2) 

içimdeki deniz (mar adentro) filmi hakkında soru

velasco #947661 
bu filmi izleyen arkadaşlara sorum kısa ve net: kadın neden adama söz verdiği gibi gelmedi?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık