Kartal, Istanbul - Kedi sahiplendirmek istiyorum 7 Aylık bir sevgi yumağı

m hzen #1577675 
Selam,
Adı Minik, henüz 7 aylık. Evimiz küçük ve iki kediye bakmak cidden zor o yüzden sahiplendirmek istiyoruz.
Birkaç haftalıkken sokakta bulundu. Kedi sütü ve kaliteli mamalar ile beslendi. Parazit aşıları yapıldı . Enfeksiyonlar için tedavi edildi. Henüz genç olduğu için kısırlaştırılmadı.

i.ibb.co

i.ibb.co

drive.google.com
(1) 

Anker Turizm ?

m hzen #1401797 
Eşimle beraber yurtdışına gitme planı yapıyoruz, araştırmalarımız arasında “Anker turizim” adlı firmanın turuna denk geldik fiyat olarak güzel ama güvenilir mi, mağdur eder mi, daha önce bu firmayla gitmiş tecrübe etmiş arkadaşlar var mı, bunu sormak istedim.


Şimdiden teşekkürler.
(16) 

hata mı ettim?

m hzen #1396295 
Merhaba duyuru, bir kız arkadaşım var, yeni bir ilişki (hala var mı bilmiyorum hatta şu an). genelde evden her çıkmak üzereyken falan çıktığımı söylediğimde ne giydiğimi vs. merak ettiğini söyleyip fotoğraf istiyor, çekip atıyorum ben de. pek düşünmeden çok da kurcalamadan.

kız bu arada inanılmaz kıskanç. babamlara dedim gidiyorum biraz mesaj yazamayacağım, hemen başladı yok başka kızlara mı gidiyorsunlar falan... neyse bugün çıktım evden dedim yürüyorum kahve alacağım, yalnız mısın dedi, dedim evet kaç kişiyle alayım kahveyi. fotoğraf istedi. attım fotoğrafı ama nasıl içime oturdu böyle davranılmak.

dedim hoşuma gidiyor böyle şirin falan kıskanç olmak bir nebze ama azıcık hayatımı kontrol etmeye çalışıyormuşsun gibi oluyor lütfen dedim her evden çıktığımda fotoğraf isteme.

bir alındı sayın duyuru bir alındı, aman allahım böyle sinirleneceğini bilsem hiç ilişki içerisinde olmaz mıydım bilmiyorum. yok ben sadece ne giydiğini merak ettim de, sen nasıl düşünüyorsun da öküz müsün de verdi veriştirdi.

ara verelim dedim, konuşmayalım bir süre bir dünya özür diledikten sonra.

çok detayı atladım ama gerek yok olayı anlıyorsunuzdur diye düşünüyorum.

sorum şu ki öküz müyüm duyuru? yoksa haklı olma ihtimalim var mı?

bu denli kıskanç insanla ilk ilişkim hiç kestiremiyorum neden sordu cidden güvenmiyor mu yoksa masum biçimde dediği gibi merak mı etti.
(6) 

İş bankası atm kodu 7904

m hzen #1249224 
Merhabalar, bir kart kopyalama olayı ile karşı karşıyayız sanırım, başlıktaki 7904 nolu atm'den bir miktar para çekilmiş. Neresi olduğunu bilmem gerek. Var mıdır bir yolunu bileniniz?

edit:görünüşe göre bursa/nilüfer migros teşekkürler duyuru.
(5) 

Playstation 4 12xx Kapanma sorunu

m hzen #1111680 
Merhabalar duyuru aleminin insanları;
Bir hafta önce n11 üzerinden yeni kasa 1216a ps4 aldım. Cihaz kendi kendine kapanıyor. Sonrasında açılmıyor, safe mode'da başlatıyorum restore diyorum bazen açılıyor bazen saatler sonra tekrar denediğimde açılıyor.

Cihazın soğutmasına dikkat ediyorum, her yanı açık. Bir gün internet bağlantısı olmadan kulandım, problem olmadı. Sonrasında standby da iken kapanmış sabah yine açılmadı.

Dükkan garantili cihaz olduğu için gönderdim, servisteki arkadaş "ben saatlerdir deniyorum kapnmadı" diyor.

Yeni kasada mı böyle bir problem var, servisteki arkadaşın bilmediği birşey mi var neler oluyor duyuru, yardım edin help help mayday...
(2) 

inbox invite

m hzen #853949 
Merhabalar
Googlee in yeni e mail uygulamasi inbox için davetiyesi olaniniz var mi? Mail attim fakat kişiden alirsak davetiye daha hizli geliyormuş.

Eğer gelirse pek tabi ben de dağitabilirim.
(13) 

Okumaya yeniden başlayacak biri için kitap tavsiyesi

m hzen #852470 
Merhaba, başlık biraz garip oldu farkındayım ama gerçekten samimi olarak bu soruyu sormam gerekiyor, çünkü benim aklıma fazla bir şey gelmiyor.

Konu şöyle; Mahalleden bir abi geçen gün yanıma geldi kendisi 35-40 yaşlarında, iyi de bir firmada işçi olarak çalışıyor. Fakat liseden mezun olduğundan beri kitap gazete vs. hiçbirşeyi ciddiye alıp okumamış.

Benden ona okumayı sevdirecek kitaplar istedi, benim aklıma popüler romanlar geliyor fakat tam emin olamıyorum, çünkü eğer dediği gibiyse olay, benim önerdiğim kitapla bayağı cebelleşecek.

Var mı bu tarz bir konuda tecrübesi olan?


Ps:Ali ata bak, Ayşegül'ün maceraları vs diyen olursa vururum.
(2) 

Dosyayı açmadan önizleme ( veya öndinleme )

m hzen #728264 
merhaba bolşevik yoldaşlar,

Birkaç ay önce nicky romero ile studyoda tarzında bir videoda görmüştüm, mac osx yüklü bilgisayarda, klasörün içerisinde gezinirken, ses dosyasını açmadan üzerine gelip öndinleme yapabiliyordu. bunu sağlayan programı arıyorum, windows 8.1 kullanıyorum.
(2) 

Hard Brick telefon

m hzen #492045 
ey duyuru insanları;

telefonum hard brick oldu ( bildiği tuğla ). bunu düzeltmek için riffbox denen bir alet gerekiyormuş, nasıl yapabilirim? nerden bulabilirim bunu yapan kişileri? ve kaça yaparlar?
(12) 

Ev Arkadaşı Problemleri (vol. 38) [akıl verin istiyorum]

m hzen #437106 
Merhaba duyurunun güzel insanları. Naçizane uzun bir sorum var, bir akıl verirseniz çok minnettar olacağım.
Efendim olay şudur ki;
Bu senenin başlarında eski ev arkadaşlarımız ben ve bir arkadaşımı satıp eve çıktılar, daha sonra ben bu arkadaş ile ortada kaldım ( bizi satmalarının sebebi bu arkadaşım ile kavga etmeleriydi ( öyle kan gövdeyi götürmedi sadece lafta)). Sonra biz 3 yıldır tanıdığımız başka bir arkadaşla görüşüp üç kişi eve çıktık. Herşey iyiydi güzeldi ta ki bu beraber ortada kaldığımız arkadaşın sevgilisi olana kadar.

Bu sevdiğim arkadaşım o kadar değişti ki, herşeyi beraber yaptığımız insan odasından çıkmaz oldu, çıktığında da elinden telefon düşmüyor. Devamlı mesaj, devamlı birileriyle telefondan muhabbetler felan...

Şunu belirtmem gerek; Biz ortada kaldığımızda, bu arkadaşın burada tanıdığı insanlar onu eve almayı teklif ettiler, beni ortada bırakmamak için onların yanına gitmedi zamanında.

Şimdi ne yapsam bilmiyorum, sonradan beraber eve çıktığımız arkadaş "Ben böyle yapamam, aynı evde kalıyorsak beraber yaşamamız lazım, öyle evin içerisinde ayrı cumhuriyet kurmak olmuyor "diyor.

Arada kaldım cemaat, bir çıkar yol söyleyin.
(4) 

Minecraft

m hzen #274826 
arkadaşlar merhaba, ben bi eşeklik ettim bu oyunu aldım. almadan önce mis gibi oynuyordum fakat aldıktan sonra, launcher den açıyorum "cant connect to minecraft.net" diyor. in browser den açıyorum "Done Loading" kısmında takılıyor. java problemidir dedim javayı komple baştan kurdum, yine olmadı bi size danışayım dedim.
(çünkü minecraft community, youtube, minecraftaddicts, mc help support ta kesin bir cevap bulamadım)

edüt:ha birde diğer bilgisayarımda müthiş çalışıyor.
(2) 

Lucky Strike

m hzen #232964 
İzmit veya Afyon 'da nerelerden lucky strike djarium felan bulabilirim, daha doğrusu bulabilir miyim?
1

mobil görünümden çık