İkinci el kitap ve dergi

mvpdirk #1581395 
Bir arkadaşımın duyurusunu aşağıda sizinle paylaşıyorum.

---

Merhaba,

İstanbul'da yaşayan, sosyal bilimci bir akademisyenim. Yakında yurt dışına taşınacağımız için eşimle birlikte kitaplığımızın büyük bölümünü elden çıkarıyoruz. Kitaplıkta çoğunluğu sosyal bilimler ve edebiyat oluşturuyor.

Kitap ve dergileri listeleyip bilgilerini ve makul gördüğümüz tutarlarını yazdık. Önceliği çevremize ve öğrencilere verip duyurusunu bu şekilde yaptığımız için bir kısmı satıldı. Satılanların üstü çizili. Liste için bağlantı adresi aşağıda. İlk sayfasında kitaplar, ikinci sayfasında dergiler var.

docs.google.com

Tek tek elden çıkarmak meşakkatli bir iş olduğundan küçük de olsa bir sınırlama getirme ihtiyacı hissettik ve 250 TL’lik bir minimum sipariş limiti belirledik. İstanbul içinde uygun bir yer (tercihen Kadıköy, Üsküdar veya Çengelköy) ve zaman belirleyerek elden teslim edebiliriz.

İlginizi çeken kitap ve/veya dergiler olması hâlinde e-posta adresim (kadirengil@gmail.com) üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.
(1) 

Ankara ÖSYM Esenboğa Sınav Merkezi

mvpdirk #1572159 
Merhaba. Sınav merkezinde otopark var mıdır? Bir de emanet eşya dolabına eşyalarımı bıraktıktan sonra dolabın anahtarıyla sınava girebiliyor muyum sorun çıkartırlar mı?
(6) 

Baskül Tavsiyesi

mvpdirk #1558161 
Merhaba. Doğru ölçüm yapan bir elektronik baskül var mıdır? Evde fakir marka bir baskül var ancak düz zemine koymamıza rağmen düzgün ölçüm yapmıyor memnun değiliz. Tavsiyelerinizi alabilirim.
(4) 

Tansiyon aleti tavsiyesi

mvpdirk #1557516 
Merhabalar. Tavsiye edebileceğiniz en doğru ölçümü yapan tansiyon aleti marka ve modelleri hangileridir?
(8) 

SSD

mvpdirk #1257539 
merhaba, SSD almayı düşünüyorum. mediamarkt gibi elektronik marketlerden alırsam montaj, kurulum vs. herşeyi komple hazırlıyorlar mı yoksa kendimiz mi yapmamız gerekiyor?
(1) 

İphone ozel numara degistirememe sorunu

mvpdirk #1162620 
Selamlar, iphone 6s plusta telefon kendi kendini ozel numara yapti ve degistirme butonu da aktif degil. Telefonu kapatip açtım fakat durum degismedi. Formatsiz bir cozumu var midir?
(5) 

İzmir'de beyran yapan yer?

mvpdirk #1118518 
günaydın. izmir'de beyran yapan bir yer var mıdır?
(3) 

Word 2013 - the file is corrupted and cannot be opened hatası

mvpdirk #1089423 
merhaba, haftalardır düzgün bir şekilde çalışan çok önemli bir dosyamı mailime kaydetmiştim. indirip dosyayı açtığımda ''the file is corrupted and cannot be opened'' hatası alıyorum. yazıların şekli şemali değişmiş ve dosyadaki bütün resimler gitmiş. bunun bir çözümü var mıdır? googleda arattım fakat çıkan trust center settings ayarlarından da bir sonuç çıkmadı. acil yardıma ihtiyacım var bu akşam yüksek lisans ödevi teslim edicem.
(3) 

Yurtdışından telefon almak ve pasaport kaydı

mvpdirk #1013183 
iyi akşamlar, yurtdışından telefon getirticem fakat pasaport sorunu var. kafama takılan soru ise dubai'den gelen bir telefonu illa dubai'ye giriş çıkış yapmış birinin pasaportuna mı kayıt ettirmek gerekiyor yoksa başka bir ülkeye giriş çıkış yapmış herhangi bir pasaporta kayıt yaptırılabilir mi?
(3) 

Note 2 twitter sorunu

mvpdirk #1006198 
İyi akşamlar, note2 cihazımda twitter timelinedaki fotoğraflara tıklayınca hiç biri açılmıyor. En son güncellemeleri de yaptım. Bu sorunun çözümü var mıdır?
(3) 

Çeşme Altınkum Plaj

mvpdirk #971601 
Eskiden burda ramo beach vardı ona giderdik de orası kapanmış. altınkum tarafında golden beach dışında bildiğiniz tavsiye ettiğiniz iyi bir plaj var mıdır?

not: çeşme'nin başka koyları da olabilir. solemare, paparazzi, babylon gibi mekanlar yerine biraz daha mütevazi bir yer olsun istiyoruz.
(2) 

Şubat celpi askerlik

mvpdirk #964099 
selamlar. 2017 aralık yılına kadar tecilim var fakat tecili bozdurup 2016 şubat celpinde askere gitmek istiyorum. tecili hangi ayda bozdurup başvuru yapmalıyım?
(5) 

Ankara Kiralık Ev

mvpdirk #929402 
merhaba, ankara'da çukurambar, emek, bahçelievler, balgat taraflarında 1+1 eşyalı kiralık ev aranıyor. sahibinden.com'da arattım fakat sadece tek bir ev görünüyor. bu semtler dışında çalışma bakanlığına ulaşımın kolay olduğu tavsiye edebileceğiniz başka hangi semtler var?
(6) 

nusr'et steakhouse fiyat listesi

mvpdirk #920159 
Güncel fiyat listesine ulaşabileceğim bir link veya buradan bilgilendirebilecek kimse var mıdır? Lokum, t-bone, şaşlık fiyatları ne kadardır?
(4) 

Laptop tavsiyesi

mvpdirk #888750 
merhabalar, i7 işlemci en az 8 gb ram 4gb ekran kartı olan pc bakıyorum bütçe maksiumum 2800. aşağıdaki pcler arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
bir de i7 işlemcilerin bazısının yanında 4510u, 4700mq, 3630qm gibi şeyler var bunlar neyi ifade ediyor?

1) www.teknosa.com

2) www.teknosa.com

3) www.teknosa.com

4) www.teknosa.com

5) www.teknosa.com
(1) 

yüksek lisans terk ve askerlik tecil işleri

mvpdirk #881231 
yüksek lisans birinci sınıf öğrencisiyim. askerliğim 3 yıl 3 ay daha tecil edildi. yüksek lisansı yarıda bırakmak istesem tecil hakkım devam eder mi?
(8) 

İzmir Arena Ulaşım

mvpdirk #869726 
Selamlar,

Gaziemir'den izmir arena'ya ulaşmaya çalışıyoruz. bir kaç tane sorum var:

1) izbanla turan'da mı bayraklı'da mı insek yürüme mesafesi olarak daha yakın olur?

2) gece dönüş için izban en son gece saat 00.33'te var görünüyor, arena'dan saat kaçta çıksak son trene yetişiriz?

3) arena'dan çıkışta izbana yürüsek o yol gece vakti güvenli olur mu, yoksa taksiye mi binelim?

izmirli suserların yardımını bekliyorum.
(4) 

Note 2 yazılım güncelleştirme

mvpdirk #817240 
arkadaşımın note 2'si alındığı günden bu yana 4.1.2 ile yüklü ve güncelleme butonuna bastıktan sonra en son yazılımlar yüklü diyor. rom veya root yapılmadı hiç. benzer durumla karşılaşan var mı ve çözümü nedir?
(2) 

Söğütlüçeşme'den Kalamış Marina'ya Ulaşım

mvpdirk #809730 
Merhabalar, söğütlüçeşme metrobüs durağından kalamış marina'ya toplu taşıma kullanarak nasıl ulaşabilirim ve yol tahminen kaç dakika sürer?
(3) 

Üniversite tercihi hakkında yardım / Yeditepe hakkında bilgisi olan

mvpdirk #803933 
Dershanede rehberlik hocası bulunmadığından(valla kime desek inanmıyor. aylardır hoca yok mk) ve bu işlerden anlayan bir eş dost olmadığından buraya danışmak istedim.


Kardeşimin ts2 sıralaması 3750 lerde.

Tarih bölümü yazmak istiyor,
odtü tarih geçen yıl 3590 ile kapatmış.
Yeditepe tarih ise 4550 ile kapatmış.

Diğer yandan Yeditepe Halka İlişkilere de tutuyor. onu da bir tercih olarak düşünüyor.

Neden diğer özel üniler değil de yeditepe diye soracak olanlar için söylemek gerekirse, tek sebebi burs imkanları.

Bilgi ve Bahçeşehir Halkla İlişkiler de tutuyor ama o okullar sadece eğitim bursu veriyor.

Yeditepe ise barınma ve yemek bursu da veriyor. hazırlıkta da bir sene kalma hakkı vermişler.


şimdi durum böyle iken, fikir verecek olanlar varsa çok makbule geçer.
(2) 

Samsung Note 2 kendi kendine ekran açılma sorunu

mvpdirk #785048 
Merhabalar, muhtemelen telefonuma bir virüs bulaştı. Hiç bir bildirim gelmemesine rağmen belli periyodlarla telefonun kilit ekranı açılıyor 10 saniye sonra kapanıyor ve 1 dakika sonra tekrar aynı şekilde açılıyor. Tabi bu durum telefonun hem performansını hem de şarjını olumsuz yönde etkiliyor. aralıksız bir şekilde üç gündür devam ediyor bu sorun. fabrika ayarları kesin çözüm diyorlar fakat programları tek tek yüklemekle ve ayarlarla yeniden uğraşmak istemiyorum başka bir çözümü var mıdır bunun?
(5) 

Google Maps mesafe ölçme aracı

mvpdirk #766447 
merhabalar, google maps'in eski arayüzünde sol alt köşedeki labs bölümünden mesafe ölçmeyi etkinleştirebiliyorduk fakat yeni gelen arayüzde bu özelliği bir türlü bulamadım. tarif edebilecek kimse var mıdır?
(3) 

samsung ativ book 9 Lite TV output

mvpdirk #756862 
başlıkta bahsedilen laptopun tv çıkışının ucu eski laptoplara göre biraz farklı sanırım, projeksiyona bağlamak için dönüştürücü ara kablo gibi bir şey kullanılıyor heralde. bu ara kabloyu nerden ve nasıl bulabilirim?
(3) 

İzmir Hilton Oteli

mvpdirk #752741 
Alsancak Garı'ndan buraya hangi otobüsle ulaşabilirim, hangi durakta inmem lazım?
(5) 

KYK Geri Ödeme

mvpdirk #748329 
KYK borcunu toplu ödeme yapıp kapatınca herhangi bir indirim oluyor mu?
(5) 

Wifi Sinyal Güçlendirici Kullanıcıları

mvpdirk #693290 
Komşuyla ortak internet kullanıyoruz modem onun evinde bizim evden de yüzde 40 civarında çekiyor. Buna çözüm olarak wifi güçlendirici alalım diyoruz fakat internette çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım, wifi güçlendirici kullanan nasıl bişeydir bilen varsa tavsiyeleri bekliyoruz.
(4) 

İzmir Buca'da yeme içme

mvpdirk #675930 
yaklaşık 2 sene buca'da ikamet edeceğim, bir etobur olarak buca'da sağlam kebap veya et yemeği yiyebileceğim veya sipariş edebileceğim mekanlar nerelerdir?
(6) 

Antakya'da yeme içme gezme için tavsiyeler

mvpdirk #654517 
yarın 2 günlüğüne antakya'ya gidiyorum, ağrlıklı olarak yeme içme üzerine bi gezi olacak. en iyi kebap ve künefe nerede yenir ve ''antakya'ya gitmişsin orayı ziyaret etmeden geri dönme'' denilebilecek mekanlar nereler, antakya'yı bilen suserların yardımını bekliyorum.
(1) 

Emeklilik müracaatı ve maaşı

mvpdirk #650558 
dayım ayın 19'unda emeklilik için müracat etti ve kabul edildi, ilk emekli maaşı ne zaman yatar, eylülde alabiliyor mu yoksa daha sonraki aylarda toplu mu alır?
(4) 

İstanbul'da güzel temiz hamam aranıyor

mvpdirk #640231 
hamama gidicez de temiz ve kalitelisinden bi hamam arıyoruz. istanbul avrupa yakasında olursa güzel olur.
(2) 

Kadıköy veya Bağdat caddesi haftasonu eğlenmelik mekan

mvpdirk #580433 
Kadıköy veya Bağdat caddesi civarlarında alkollü, güzel müzikli, dağıtabileceğimiz ama kasıntı olmayan güzel mekan arayışı içerisindeyiz. tavsiyelerinizi bekliyorum.
(6) 

Note 2 'nin kasması

mvpdirk #548207 
rehber, mesaj ve widgetlar arasında geçiş yaparken telefonda kasılmalar oluyor. görev yöneticisine ne zaman girsem ram 1 gb'ı gösteriyor sıfırla dediğimde de 700'lere iniyor. android dünyasına yeni adım attım konuya pek hakim değilim, telefondan en iyi şekilde verim alabilmek için ne yapmak lazım note 2 konusunda tecrübeli kimse var mıdır?
(6) 

Samsung Note 2 hoparlör?

mvpdirk #546410 
telefonum sesli moddayken bir arama geldiğinde zil sesinin ilk 1 saniyesi kısık sesle çalıp sonra normal tonunda çalıyor. donanımsal bir hata mıdır ne yapmam gerekli?
(1) 

Bağcılar inönü caddesi'ne ulaşım

mvpdirk #537447 
inönü caddesi üzerinde collezione'un genel müdürlüğü varmış iett'den baktım otobüs durağı olarak en yakın durak karacaoğlan ilköğretim okulu görünüyor. avcılar'dan buraya en kolay nasıl gelebilirim?
(1) 

Telefon için pasaport kaydı

mvpdirk #537371 
almanya'dan getirilen bir telefonu amerika'ya giriş çıkış yapmış birisinin üstüne kaydedebiliyor muyuz?
(1) 

Urfa - Balıklı göl

mvpdirk #514928 
selamlar. yarın antep'ten urfa'ya geçeceğiz balıklı gölü gezmek için. orada öğlen yemek yemek için mekan önerisi lazım ve balıklı göl yakınlarında gezmelik görmelik nereler var?
(2) 

Herhangi bir doktor bakar mı?

mvpdirk #513123 
Son günlerde sürekli üşümeye başlamam sebebiyle googledan bakayım dedim nedir ne değildir diye.

şu gözüme çarptı
www.tavsiyeediyorum.com

TİROİT BEZİ YETMEZLİĞİNDE OLUŞAN ŞİKAYET VE BELİRTİLER

kısmındaki hemen hemen tüm belirtiler bende mevcut.

Şimdi ssk ya gideceğim de, hangi bölüm doktoruna görünmem gerekiyor?
(12) 

Askerlik için tavsiye

mvpdirk #512654 
Bir kaza bela olmazsa 12 aralıkta kısa dönem askerim.

Biliyorum komik gelecek ama, askerlikle ilgili kafaya en çok taktığım şey orada lazım olacak şeyler listesi.

Donundan kilidine, çengelli iğnesine kadar hiçbir şey eksik kalmasın istiyorum giderken.

Gerek burada, gerek diğer sitelerde tavsiyeleri okudum milyon tane şey alın yanınıza diyor fakat bir kısım da boşa yanına alma kantinde çorap don eldiven vs bile bulunur diyor.

Bu işin standartı yok mudur? tamamen gittiğimiz yere göre mi değişiyor nedir durum.

Bir de bu kantin denilen yerde her şey bulunuyor mu arkadaş ben anlamadım ki.
(2) 

Atatürk Havalimanı'nda Lig Tv olan cafe var mı?

mvpdirk #512075 
akşam atatürk havalimanında olmam lazım ama beşiktaş maçı da var. atatürk havalimanındaki kafeler arasında lig tv'si olan bildiğiniz bir mekan var mı?
(2) 

Bayrampaşa Carrefour ulaşım

mvpdirk #507593 
osmanbey'den buraya en basit nasıl gidebilirim?
(9) 

Betsson ve st. petersburg game

mvpdirk #504220 
betsson'da bu yöntemi uygulamak istiyorum yani kaybettikçe her defasında ortaya koyduğun parayı ikiye katlamak ve tutana kadar oynayıp kara geçme olayı. betsson bu yöntemi kullanmaya izin veriyor mu yani kullanıcı hesabımın kapatılması veya paramı alamama gibi bi olayla karşılaşır mıyım?
(3) 

lise 1 geometri ve matematik kitabı

mvpdirk #504081 
toplama çıkarma dahi zor yapan bir öğrenciye lise 1 matematiği ve geometrisi dersi vermeye başladım. okulda verilen kitaplar çok dandik, bu seviyedeki bi öğrenci için çok basit ve temelden konu anlatan ve örnek çözümü olan bi kitap önerebilir misiniz?
(2) 

Uydunet hız testi?

mvpdirk #498446 
10 mbps hıza kadar olan tarifeleri kullanan kimse var mıdır? hız testi genelde kaç mbps civarında? ona göre tarife değiştiricem de ttnet gibiyse hiç bulaşmayayım.
(2) 

Twitter - kendi kendine retweet

mvpdirk #453227 
twitter hesabım saçma sapan şahısları kendi kendine retweet ediyor veya ettiriliyor. buna bi önlem almak mümkün mü gördükçe sinirim bozuluyor.
(1) 

Ninelerin göbek attığı şarkı ???

mvpdirk #433772 
www.swfcabin.com

bu linkte ninelerin göbek attığı şarkı nedir nerden bulabilirim?
(1) 

web tarayıcısının kendi kendine kapanması

mvpdirk #413500 
hangi web tarayıcısını kullanırsam kullanayım (firefox, chrome vs) 10 dakikada bir kapanıyor ve 4-5 saniye sonra yeniden kendi kendine açılıyor. bunun sebebi nedir ve nasıl düzelir?
(10) 

Göğsün ortasında ağrı hissetmek

mvpdirk #406931 
selamlar,

yaklaşık 1,5 ay önce halısaha maçı yapmıştım ve maç bittikten 1-2 saat sonra resimde kırmızıyla belirttiğim bölgede kısa süreliğine çok şiddetli bir ağrı hissettim. o ağrıdan sonraki süreçte bunun kadar şiddetli olmasa da her derin nefes alıp verişimde ve orayı kastığımda aynı bölgede batma gibi bir acı hissediyorum. ilk başta kalp veya ciğerlerle alakalı olduğunu sanmıştım ancak ikisine de baktırdım ikisinde de sorun çıkmadı. dahiliye doktoru kaslarla ilgili bi sorun olabilir dedi kas gevşetici verdi 2 hafta kullandım ama o da ağrıya etki etmedi. anlayan arkadaşlara soruyorum sizce o bölgede ne olmuş olabilir? ben kaslarla veya kemikle ilgili olabileceğini düşünüyorum, hastaneneden randevu almam gerekirse hangi birimden randevu almam gerekir?
(4) 

Pc de 3d izleme

mvpdirk #395261 
Şimdiye kadar hdd ye arttırdığım tüm 3d filmler, usb den tv ye bağladığımda sorunsuz çalışırken bugün indirdiğim deep sea belgeseli çalışmadı usbden.

Laptoptan açıp hdime ile bağlayıp tvden öyle izleyim dedim.

Fakat gomplayer olsun, mediaplayer olsun bunlarda dosyayı açmasına rağmen dikey şekilde 2 ye bölünmüş bir görüntü oluyor. üst üste bindiremiyorum.

Normalde usbden bağladığımda da böyle olurdu ama 3d ayarlarından yanyana seçeneğini seçip istediğim görüntüye ulaşırdım.

Yanyana olan 2görüntüyü birleştiremiyorum arkadaş!


Bunu bilgisayar ortamında nasıl yapacağımı anlatan olursa çok çok memnun olurum.
(2) 

hp laptop cd olmadan format atma

mvpdirk #391489 
bazı laptoplarda bilgisayar açılırken siyah ekran çıktığında bir veya birkaç tuşa basıp format atmaya başlanıyordu. hp'lerde böyle bir özellik var mı? varsa izlenecek yolu yazan olursa sevinirim.
(6) 

Ankara onkoloji hastanesi ulaşım

mvpdirk #363062 
gece istanbul'dan yola çıkıp sabah ankara otogara ineceğim, ankara abdurrahman yurtaslan onkoloji hastanesine gitmem gerekiyor. otogardan bu hastaneye en kolay ulaşımı nasıl sağlayabilirim taksi tutsam aşağı yukarı ne kadar yazar? otobüs firması ulusoy, demetevlere servisi var mıdır acaba?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık