İstanbul Devlet Tiyatrosu Gişe Saatleri

bi mekan #1575315 
Merhaba,

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda hiç oyuna gitmemiştim, ama şimdi annemler için Hisseli Harikalar'a bilet almaya niyetliyim. Normalde biletler 10.00'da gişede, 10.10'da internette satışa çıkıyor yazıyor, fakat gişelerin hepsinde açılış saati 12.00 gözüküyor. Bu durumda gişelerde 10.00'da bilet satışı olmuyor mu demek bu, yoksa saatlerde mi sorun var? Tecrübesi olan var mı? Teşekkürler.
(7) 

Bodrum Bir Haftalık Park Edecek Yer

bi mekan #1561474 
Merhaba,

Bodrum Merkez'de arabamızı 1 hafta bırakacak bir yere ihtiyacımız var. Özel otoparklar muhtemelen çok pahalıdır, belediye otoparkı kullanılabiliyor mu bu şekilde ve ücreti nedir? Ya da sokak aralarında park edilmesi yasak olmayan bölgelerde örneğin park edecek yer bulabilir miyiz Temmuz sonu - Ağustos başında ve güvenli olur mu?

Teşekkürler.
(2) 

Turkcell Vadi'den Anadolu Yakası'na Dönüş

bi mekan #1526050 
Merhaba,

Bu Turkcell Vadi'de bir konsere gitmeye niyetim var, ama buradaki havaray akşam 11 gibi bitiyormuş. Metro da 12 gibi bitiyor. Konser bitmezse mecbur başka yollara kalırım.

500T'ye binebilirim, ama 20 dk yürüme gösteriyor durağa kadar google'da. Oralar yürünebilir yerler mi, yani o AVM kısmından stadın önüne doğru sanırım yürümem gerekecek, hiç bilmediğim alanlar, o yüzden emin olamadım yayaya uygun mu diye.

Ya da çıkışta metrobüs'e vs ulaşabileceğim taksi dışı alternatifler var mı?

Teşekkürler.
(1) 

Yeni Kimlik Kartı Kaç Günde Teslim Ediliyor Şu Ara?

bi mekan #1507898 
Merhaba,

Yılbaşı yoğunluğu falan var mı? Başvurudan kaç gün sonra geliyor şu ara kimlik kartı? Son dönem başvuran olduysa paylaşabilirse sevinirim.
(4) 

Eski Dergileri Ne Yapmalı?

bi mekan #1502353 
Merhaba,

Elimde yeni - eski birçok dergi var.

Altyazı, Sinema Seven gibi sinema dergilerinin bazı sayıları
Hafta adlı daha hafif, görece yeni bir derginin birçok sayısı
İstanbul Life dergisinin birkaç sayısı
Ot dergisinin birkaç sayısı
Bol bol Herkese Bilim Teknoloji dergisi
Birkaç Atlas dergisi

gibi gibi...

Ev maalesef çok kalabalıklaştığı için bir kısmını vermek istiyorum. Geri dönüşüm çöpüne atsam ya da kağıt toplayıcılara versem diye düşündüm, ama bazı dergileri okumak isteyenler olur belki.

Nasıl değerlendirebilirim? Kargo biraz maliyetli olur. Bazıları böyle bilgi seli dergiler olmadığı için sahaflar pek ilgilenmez zannediyorum. Kütüphanelere de çok uygun gelmiyor hepsi.

Fikirlere açığım.
(2) 

İDSO Konserlerinde Emekliler İndirimli Bilet Alabiliyor mu?

bi mekan #1395225 
Merhaba,

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nın konseri için babamlara bilet alacağım da. Emeklilerin indirimli bilet alma hakkı var mı operadaki gibi ve online alımda da indirimli seçeneğini seçerek bunu yapabiliyorlar mı?

Teşekkürler.
(2) 

Sofya Ekspresi’ne İzmir’den Bilet?

bi mekan #1390135 
Merhaba,

Bu İstanbul Sofya Ekspresi’nin biletlerini İzmir’de Basmane’den almak mümkün mü? Yoksa bir tek Sirkeci ve Halkalı’da mı satış var?
(1) 

İzmir Emanet Bagaj

bi mekan #1388753 
Merhaba,

Önümüzdeki hafta Didim'de olacağım ve İstanbul dönüşünde önce İzmir'de Picasso sergisini ziyaret edip, oradan uçakla döneyim diyorum.

Alsancak tren garında emanet dolapları var diye bir şey yazılmış 2015'te, halen var mı ve dolaplarda boş yer oluyor mu? Ya da havaalanına bırakıp, oradan şehre geçmek daha mı mantıklı?

(Veya şehir merkezinde başka alternatif yerler de olabilir...)

Teşekkürler.
(5) 

Booking’den Türkiye’de Otel Ayırtma

bi mekan #1372458 
Merhaba,

Ben mesela kendi hesabımdan yurtdışındaki bir arkadaşım aracılığıyla Türkiye’de bir otel ayırtsam ve sonra kendi hesabımı Türkiye’de kullanmaya devam etsem, rezervasyonun geçerliliğiyle ilgili bir sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler.
(1) 

Rough Guides Satan Yer (İstanbul)

bi mekan #1323072 
Merhaba,

Rough Guides'ın kitaplarını bulabileceğim bir yer var mı İstanbul'da? Homer, Remzi (Suadiye) ve Pandora daha çok Lonely Planet satıyor. Rough Guides'ın spesifik olarak Mayıs 2018'de çıkan Yunanistan kitabını arıyorum.

Teşekkürler.
(2) 

Sinemia Kartsız ile Akasya'da IMAX Bilet Alabiliyor muyuz?

bi mekan #1321206 
Merhaba,

Bu sinemia kartsız tüm salonlarda geçerli değilmiş, geçerli olduğu salonları da bir türlü bulamadım. Kendilerine ulaşmak da pek mümkün değil, ulaşma seçeneklerinden de dönmüyorlar. Gerçi bu bende üyelik için soru işaretleri de uyandırdı ama.

Şu an sinemia'ya üye olsak, henüz kart gelmeden, anında Akasya Cinemaximum IMAX salonuna bilet alabilmemiz mümkün mü?

Teşekkürler.
(5) 

IMAX Fırsat Sitesi

bi mekan #1320322 
Merhaba,

Bir zamanlar fırsat sitelerinde IMAX için de kampanya biletleri olurdu. Opet ve Migros biletleri IMAX’te geçerli değilmiş. Bir kampanya sitesi de bulamadım. Var mı öyle bir yer hala?

Teşekkürler.
(2) 

Uniq İstanbul Otopark Ücretleri

bi mekan #1267270 
Merhaba,

Otopark ücretleri nedir? Konser gibi etkinliklere gelenlere ücretsiz olması gibi bir durum var mı?

Teşekkürler.
(7) 

Almanya'dan Bilgisayar Almak

bi mekan #1242781 
Merhaba,

Şimdi ben sadece yazı yazmak, dizi-film izlemek ve bir de fotoğrafları depolayıp-harici harddisk'e atmak dışında bilgisayarda çok kompleks işler yapmıyorum. Biraz büyük ekran istiyorum sadece. Şunu buldum:

www.mediamarkt.de

Ama Almanya'da olan HP'leri Türkiye'de göremiyorum, buradakiler de orada yok. Dolayısıyla fiyat karşılaştırması yapamıyorum. Bunu almaya değer mi sizce? Yoksa Türkiye'den almak mı daha mantıklı?

Teşekkürler.
(3) 

Apple Almanya Alışveriş Sorusu

bi mekan #1240990 
Merhaba,

Şimdi arkadaş Almanya Apple’dan telefon alacak da, son aşamaya kadar geldiğimizde ancak bugüne check-in tarihi veriyor mağazadan teslim için.

Bundan ilk olarak telefonun mağazada olduğu sonucunu çıkarabiliriz değil mi? Bir de ben 29’unda gidiyorum oraya ve ancak 30’unda alabilirim telefonu. Check-in’de ileri tarihler seçilemiyor, bu sıkıntı olur mu? Ya da alacağımız gün mü internetten satın almalıyız?

Son olarak havaalanında tax refund alabilirim internet alışverişiyle de öyle değil mi fatura benim üzerime olduğu sürece?

Site tamamen Almanca da, emin olmak istedim.

Teşekkürler.
(1) 

AB ülkelerinin bayrakları neden yarıda?

bi mekan #1236984 
Merhaba,

Şimdi yürürken dikkatimi çekti. İtalya, Almanya ve Avusturya konsoloslukları bayrakları yarıya indirmiş. Sebebi ne? Martin Luther ile mi ilgili?
(1) 

İzmir Havalimanı Geliş'ten Gidiş'e Geçiş Var mı?

bi mekan #1236649 
Merhaba,

İzmir Havalimanı'nda uçağın beklenen iniş saati ile benim shuttle aracımın kalkış süresi arasında 1.5 saatlik bir zaman var. Arındırılmış alandan çıkmadan önce gidiş katına geçip orada lounge'a (TAV Primeclass) girmem mümkün mü İzmir'de?
Zira bu shuttlelar'ın kalktığı yerde bir tane Ekmekiçi diye bir büfe var, her seferinde orada kazıklanmaktan gına geldi. Ya da havaalanının içinde banklarda boş boş oturacağım.

Teşekkürler.
(4) 

Yunan Müziği sevdalıları

bi mekan #1221151 
Merhaba,

Şu şarkının adı ve söyleyeni kimdir? En azından Yunanca anlıyorsanız sözleri yazarsanız google'dan çıkarabiliriz.

youtu.be

Dün yemekte söyledi de bu kadın, çok merak ettim orijinalini...

Teşekkürler.
(1) 

İstanbul - Erdek Nasıl Gitmeli?

bi mekan #1217123 
Merhaba,

İstanbul - Erdek yolculuğu yapacağım, aslında en mantıklısı bin otobüse git... Fakat Pamukkale ta Kurtköy'den kalktığı için sabah 7 otobüsüne Bostancı servisi 5.15'te kalkıyor, muhtemelen her yeri dolaşarak gidiyor.

Kamil Koç'un saat 9'da otobüsü var en erken, o sarmadı. Bir de Kamil Koç malum Metro Turizm gibi bir şeye dönüştü son yıllarda.

Şu çok mu mantıksız?

Sabah 07.30 - Bostancı - Yenikapı (İDO)
08.30 - Yenikapı - Bandırma (İDO)
10.30 - Bandırma varış ve oradan Erdek'e gidiş

Deniz yolculuğu da daha zevkli olur sanki. Başka öneriniz var mı?
(2) 

Hangi Aksiyon Kamerası?

bi mekan #1212474 
Bu iki aksiyon kamerasından birini alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Bu mu?

www.herigo.com

Yoksa bu mu?

www.herigo.com

Bu galiba Eken h9r'nin üzerine başka marka yapıştırılmış versiyonuymuş.

Teşekkürler.
(1) 

Ankara YHT Tandoğan'dan Geçiş

bi mekan #1209490 
Merhaba,

Bu yeni tren garına o Tandoğan'daki alt geçitten geçilebiliyor mu ve o alt geçit açık mı halihazırda?

Teşekkürler.
(1) 

Google Sertifikalı Android Tv

bi mekan #1205491 
Merhaba,

Android tv boxlar'ın google sertifikalı olup olmadığını nasıl anlarız? Bu Xiaomi mesela değil galiba. Google sertifikalı olması benim kullanım amacım açısından önemli.

Önerebileceğiniz model var mı?

Teşekkürler.
(2) 

Midilli adreste Türkiye yazıyor, vizede sorun olur mu?

bi mekan #1205280 
Merhaba,

Booking.com'da yaptığım Midilli Adası rezervasyonlarında, rezervasyonları yazdırınca adreslerde "Türkiye" diye çıkıyor. Booking.com buna bir çözüm bulamadı. Vize başvurusunda bu sorun olur mu? Otellere mesaj atayım mı bana ayrı bir konaklama belgesi yollasınlar diye?

Teşekkürler.
(5) 

Apple TV Olaylarını Doğru mu Anlıyorum?

bi mekan #1204815 
Merhaba,

Şimdi evde smart tv yok, zamanında tv alırken bunları öngöremediğim için "amaaaan televizyonda internete mi girerim, bu kadarı da manyaklık" demiştim, tabii şimdi dizi vs seyretmek için bilgisayarı televizyona bağlıyorum. Netflix'tir, Blutv'dir, ki Blutv de annemler yerli dizilerini de seyrediyorlar.

Yeni bir smart tv'ye para vermek yerine Apple TV alsam aynı amaca hizmet eder mi? Ya da daha uygun fiyatlı başka çözüm önerileriniz var mı? Bilgisayarı tv'ye bağlamak her seferinde ve hatta annemin de dizilerini seyretmek için bilgisayarda benim işimin bitmesini beklemesi falan kısmını aşsak... Kötü bir fikir mi? Fiyatı da az değil, 750 TL imiş...
(4) 

Uzun Süreli Seyahat Sağlık Sigortasının Vizeye Etkisi

bi mekan #1203846 
Merhaba,

Vize başvurusu esnasında seyahat sağlık sigortasını örneğin 1 yıllık yaptırsam, diğer tüm faktörlerin yanı sıra vizenin uzun süreli çıkmasına katkısı olur mu, yoksa etkisiz eleman mıdır?

Schengen için soruyorum.

Teşekkürler.
(1) 

Wix'e Domain Taşıyınca

bi mekan #1193241 
Merhaba,

Çok anlamıyorum bu işlerden, wix'i önerdi bir tanıdığım, ama sorumu o da net cevaplayamadı. Wix'ten premium plan alıp, halihazırda kullandığım domain'i oraya taşıyınca, o domainin içeriği de otomatik olarak wix'e taşınmış oluyor mu?

O domain ve domain'in içeriği wordpress altyapısı ile oluşturulmuş durumda bu arada. Tasarımı da wix'le oynayabilir hale geliyor muyum ve de?

Teşekkürler.
(1) 

İstanbul'da Erguvan Zamanı

bi mekan #1183769 
Merhaba,

İstanbul'da erguvan zaman tam olarak? Başladı galiba, ama haftaya da görme olanağımız olur mu? Veya en iyi zaman ne zaman?

Teşekkürler.
(1) 

Bursa - Yalova İDO Ulaşım

bi mekan #1180879 
Merhaba,

Normal şehirlerarası otobüslerle mi gidiliyor? Yoksa başka bir servis vs var mı? Ya da Yalova otogardan burası yakın mı?
(1) 

Fenerbahçe Sahilden sonra Bisiklet Yolu

bi mekan #1176796 
Merhaba, bu Bostancı - Fenerbahçe arası geldikten sonra oradaki yol devam ediyor orduevinin önünden. Nereye kadar kesintisiz gidiyor o bisiklet yolu?

Teşekkürler.
(5) 

iphone silinen fotoğrafı geri getirme

bi mekan #1176052 
Merhaba,

Fotoğrafın hiç ama hiçbir yedeği yok. Ancak bir whatsapp grubuna yollamıştım, herkes de silmiş. Icloud yedeklemesi vs yapılmıyor. Var mıdır fotoğrafı geri getirmenin yolu?
(2) 

İstanbul Anadolu Yakası Adamakıllı Bowling Salonu

bi mekan #1175332 
Merhaba,

Şöyle geniş, ferah, yer altında olmayan, basık olmayan, aydınlık, hemen dibinde çocuk oyuncakları olmayan, insanlarla dip dibe oturmak zorunda kalmayacağınız bir bowling salonu yok mu Anadolu yakasında, Kadıköy - Maltepe arasında.
(1) 

Ankara Asbest Mevzusu

bi mekan #1175218 
Merhaba,

Çarşamba günü İstanbul'dan Ankara'ya gitmem gereken bir durum var, işim Tunalı'da. Bu asbest mevzusu kapandı mı? Etkisi azalmış ya da geçmiş midir? Ya da ne tür önlemler almam gerekir, maske vs takmalı mıyım? ne zaman nispeten güvenilir olacak Ankara sokaklarında dolaşmak ve de tahminen?

Teşekkürler.
(1) 

Tripod'dan Anlayanlar

bi mekan #1173606 
Merhaba,

Ben geçen hafta Manfrotto aldım, arkadaşa da tripod bakıyorduk, o da Manfrotto alacak gibi duruyordu, ama Almanya'da bir mağazada şunu gösterdiler:

www.cullmann.de

Befree buna göre baya kötü dediler ve de. Bu sanırım Alman markası ve Türkiye'de galiba yok.

Siz hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.
(3) 

Fiat Linea Bagaj Boyu

bi mekan #1173159 
Merhaba,

120 x 40 boyunda bir kutu (içinde puset bebek arabası var) Fiat Linea'nın bagajına sığar mı? Bana çok büyükmüş gibi gelmedi, ama arkadaş sığmaz diye kuruntu yapıyor. O yüzden netleştirmek istedim. Ona göre kiraladığımız arabayı güncelleyeceğiz.

Teşekkürler.
(2) 

Iphone Kulaklık Girişi sorunu

bi mekan #1170907 
Merhaba,

Ios 10 yüklü bir iphone 5s telefonum var. Herkesin iphone'unda çalışan selfie çubuğu benimkinde çalışmıyor.

Şimdi bir kulaklık aldım, ipod'da çalışıyor, başka iphone'da çalışıyor, bende mikrofon ve ses kontrol özelliği çalışmıyor. Bunun aksine apple kulaklıkların ses kontrolleri çalışıyor.

Artık bir servise gitme zamanı mı geldi telefonun? Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Teşekkürler.
(2) 

Yunanistan'ın 1 yıllık Schengen verme olasılığı

bi mekan #1169161 
Merhaba,

Mart ayı içerisinde bir haftasonu iki günlüğüne Selanik'e gitme planımız var ailemle birlikte. Asıl sorun şu ki, Avrupa ile ilgili planlarım bununla bitmiyor, o sebeple uzun süreli bir Schengen vizesine ihtiyacım var. Eylül ayında 1 haftalık bir Midilli tatili, Ekim ayında Almanya ziyareti gibi planlarım var. Son yıllarda Avusturya'dan alınmış 1 ve 6 aylık, İtalya'dan alınmış 6 aylık ve Yunanistan'dan alınmış 3 aylık Schengen vizelerim var. Son olarak geçtiğimiz Nisan'da Avusturya'dan aldığım 6 aylık Schengen vizesi ile Avusturya ziyaretimin ardından, bu yaz içerisinde 3 kez Yunanistan'a giriş çıkış yaptım. Tüm bu bilgiler ışığında, Yunanistan'ın bana 1 yıllık Schengen verme olasılığı nedir? Eğer böyle bir olasılık düşük ise, Mart ayını pas geçip, doğrudan yaz için ileride başvuracağım. Midilli ve Almanya planından vazgeçmek istemiyorum, ama kısa aralıklarla iki kez vize başvurusu yapacak isteğim de, enerjim de yok açıkçası. Mart ayını pas geçmek, bu riski almaktan daha mantıklı sankİ?
(3) 

Kablosuz Bağlantı Sorunu

bi mekan #1168453 
Merhaba,

Şöyle ilginç bir sorunum var. Evdeki kablosuz bağlantım, bilgisayarla bağlandığımda düzenli aralıklarla kopuyor ve bağlantı kesip, tekrar bağlanana kadar da düzelmiyor.

Bilgisayar başka bağlantılarda bu sorunu yaşatmadığı gibi, bu modemle başka cihazlarla da benzer sorunu yaşamıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir, benzer şey yaşayan varsa çözümü nedir? Teşekkürler.
(1) 

Kayak Gözlüğünde Buğu Engelleme

bi mekan #1168054 
Merhaba,

Numaralı gözlük kullanıyorum, kayak gözlüğünü üstüne takınca içeriden mutlaka buğu yapıyor. Birçok değişik gözlükle denedim, hepsinde aynı sorunu yaşadım. Araştırırken şöyle bir şey buldum öneri olarak:

tr.aliexpress.com

Şu aparat kayak gözlüğünün altında numaralı gözlükteki buğuyu engeller mi?

Ya da başka önerileriniz var mı lens takmak dışında?
(6) 

Sony a6000 pil sorunu?

bi mekan #1167671 
Merhaba,

Sony A6000 fotoğraf makinem henüz iki tam şarj olmuş olmasına rağmen pil şarjı çok hızlı bitiyor, neredeyse her fotoğrafta yüzde 1 düşüyor, pil ömrünün kısa olduğunu biliyordum, ama bu kadarı da normal mi? Ve bugün sabah -10 derece gibi bir havada çıktım fotoğraf çekmeye, çıkarken yüzde 70 iken şarj, dışarı çıkış da açar açmaz yüzde 55'e düştü. Soğuk havada her pilin kaderi midir bu, yoksa bu da normal mi? Canım baya sıkıldı, yedek pil alsam bile yanıma, yine de yetmeyecek tüm gün gezdiğimde gibi bir havası var. Açıklamalarında 480 fotoğraflık pil ömrü yazıyor idi... Fotografium'a bununla ilgili bildirimde bulunmadan önce bir sorayım dedim normal mi değil mi diye...
(3) 

Amazon neden parayı hemen çekmedi?

bi mekan #1166847 
Merhaba,

Amazon'dan bir sipariş verdim Almanya içi röportaj, her şey tamam, Cumartesi sipariş elinde olacak gibi duruyor arkadaşın. İlk kez Amazon'dan sipariş veriyorum ve parayı çekmedi benden tuhaf bir şekilde. Sanal kartla sipariş verdim, limit süresi 3 saat, bu sürede parayı çeker mi? Çekmezse ne olur, onu sürekli takip etmem gerekir mi? Teşekkürler.
(2) 

Kulaklık bulmaca

bi mekan #1166658 
Merhaba,

Kulaklıkla telefon açıp kapama işlemini, hatta tercihen ses açıp kapama işlemini yapabileceğim, çok uçuk fiyatı olmayan, ne kafa üstü ne kulağa doğrudan giren kulakiçi olan kulaklık önerilerinizi alabilir miyim?

Apple kulaklıklara 100-130 lira vermek istemiyorum.

Teşekkürler.
(2) 

Apple Music Bilgisayarda Dinleme Sorunsalı

bi mekan #1159577 
Merhaba,

Apple Music üyesiyim, telefon aracılığıyla indirdiğim albümleri bilgisayarda itunes'u açtığımda görüyorum, ama çalmak istediğimde "you must be signed in to Apple Music" gibi bir uyarı veriyor, bazen de çalıyor, ama çoğu zaman uyarı veriyor.

Apple Music'in sayfasına girdim, Spotify gibi ayrı program mı var acaba diye, e gene itunes indirtiyor. Orada apple id ile giriş yapmış durumdayım, başka nereden ne ayar yapayım da ben apple music'i bilgisayarda da kullanabilir hale geleyim?

teşekkürler.
(2) 

TİM Maslak Show Center'dan Bostancı'ya Nasıl Dönülür?

bi mekan #1156702 
Merhaba,

Buradan gece 12'den sonra Bostancı'ya nasıl dönülür? Ya da arabayla gitmek (Cumartesi akşamı) çok sıkıntılı mı olur? Toplu taşıma her halükarda tercihimdir, en azından giderken metro kullanırım da, dönüş sıkıntı olabilir.
(3) 

Decathlon'da biten ürünler ne sıklıkla yenileniyor?

bi mekan #1156407 
Merhaba,

Kar botu almaya niyetliydim, fakat numarası kalmamış gözüküyor internette şu an. İstanbul içindeki mağazalarda da yok, perşembe Ankara'ya gidiyorum, orada var gözüküyor da kalmayabilir vs.

Neyse, sonuçta kış daha devam edecek sayılır, herhalde bu ürün pat diye bitti demez, yenisini getirirler diye düşünüyorum da, ne sıklıkla yenileniyor ürünler bir fikriniz var mı?

Teşekkürler.
(1) 

Gürcistan Gezi Rotası

bi mekan #1153256 
Merhaba,

Gürcistan için kabataslak bir gezi rotası çıkardım da, kafamda bazı sorular var.

Ermenistan'a da geçmeyi planlıyorum, ondan aslında Gürcistan'a ayırdığım vakitten biraz kısmam da gerekiyormuş gibi hissediyorum ama durum şu:

2 gün Tiflis
1 gün Mtskheta
1 gün Davit Gareja (bu iki yer Tiflis'ten günübirlik geziler şeklinde)
1 gün Kakheti'ye gitmek istiyorum aslında, bir şarap bağı seçip oraya tadım ve tura katılmak istiyorum. Fiyatlar da epey uygun duruyor. Telavi'de mi kalmak mantıklı? Ya da başka bir köy/şehir öneriniz var mı kalacak yer olarak bu bölgede?

Başka eklemek istediğiniz bir yer var mı? (Batum demeyin, oraya Karadeniz üzerinden giderim daha sonra diye düşünüyorum. Şu an çok uzaklaşmak istemiyorum bu bölgeden, zira yolum Ermenistan'a gidiyor...)

Teşekkürler.
(1) 

Fotoğraf Makinesi Fiyatlarına Zam

bi mekan #1152826 
Merhaba,

Bir fotoğraf makinesi almak istiyorum da, bu fiyat Ocak ayında aynı kalır mı, beklenen bir zam falan var mı?
(4) 

Fotoğraf Makinesi Nereden Alınır?

bi mekan #1152219 
Merhaba,

Fotoğraf makinesini nereden almak daha uyguna gelir? Kampanya yapan yerler veya yararlanabileceğim başka başka kampanyalardan bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. (BKM Express'le şu kadar indirim gibi...)

Teşekkürler.
(2) 

Tripsta Biletini Görüntüleme

bi mekan #1150552 
Merhaba,

Tripsta üzerinden Atlasglobal Havayolları bileti aldım, bilet geldiğinde yazan havayolu kodunu ne Atlasglobal'de ne de checkmytrip'te görüntüleyebiliyorum. Bileti nasıl teyit edebilirim, bir sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler.
(1) 

PTT Sarı Posta Kutuları

bi mekan #1146898 
Merhaba,

Bu sokaklarda belli yerlerde duran posta kutuları işlevsel halde mi? Evimin dibinde var bu kutulardan, postaneye kadar gitmek yerine oradan göndersem göndereceklerimi pullarımı yapıştırıp diyorum. Ama kaç günde bir kontrol ediliyor acaba.

Dışarıda kutularda "şu günlerde gelip alıyoruz" diye yazıyor halbuki, bunların üzerinde hiçbir yazı yok. Attığımla kalmak istemiyorum. Kullanan var mı?
(3) 

Rüzgarda Ters Dönmeyen Şemsiye

bi mekan #1144407 
Merhaba,

Çok pahalı olmayan, rüzgara dayanıklı ve mümkünse cep şemsiyesi, nereden bulabilirim?

O kadar küçük olmasa da sırt çantasına girecek büyüklükte olsa en fazla ne kadar da güzel olur, baston şemsiyelerle dolaşmaktan nefret ediyorum.
1234567  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık