(1) 

tiroid rahatsızlığı

clones #1586971 
Merhaba şu an euthroxy kullanıyorum. Önceden gittiğim doktor özele geçtiği için devlet hastanesinde muayene olmak istiyorum. Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir hastane veya doktor var mı?
(1) 

it takes two

clones #1567050 
Tek kişilik oynanıyor mu bu oyun? oynayabileceğim kimse yok maalesef

Otomobillerdeki grade ne anlama geliyor?

clones #1566851 
Merhaba araba modellerin yanındaki grade ne anlama geliyor.
hizliresim.com

one strange rock

clones #1539769 
Bu belgeselle eşdeğer verebileceğiniz kitap tavsiyeleri var mı? evren ve dünya oluşumu konu alan özellikle.

San Cugat-İspanya ulaşım

clones #1533389 
Ekim ayı başı eğitim için birkaç günlüğüne San Cugat-İspanya'ya gideceğim. Barcelona Havalimanı'ndan ulaşım seçenekleri nedir? İlk defa gideceğim için sormak istedim
(2) 

müzik, müzik tarihi ve teorisi ile ilgili kitap tavsiyeleri

clones #1533381 
Merhaba bu konuda her türlü kitap tavsiyelerine açığım. Özellikle okuyup önerebileceğiniz kitaplar varsa süper olur. Bir senedir piyano öğreniyorum. İşin daha da derinine dalmak istiyorum. Hatta beste yapmak konusunda da kaynaklar olursa da tadından yenmez. Şu an halihazırda kıt bilgimle 4 tane beste yaptım. Özellikle bunu daha da ileriye götürmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler
(4) 

Dijital Piyano ile ses kaydı

clones #1528493 
En iyi şekilde çaldığım parçaları kaydetmek istiyorum. Fakat bütçem oldukça kısıtlı. Bu konuda tam olarak ne yapabilirim? Birebir ürün önerisinde bulunabilirsiniz çok iyi olur. Her tavsiyeye açığım. Şimdiden teşekkürler

Yetişkinler için müzik kampı

clones #1527867 
Böyle bir şey yok mu hep çocuklar için olanına denk geliyorum.
(9) 

konser performansı-piyano

clones #1526594 
Bir senedir piyano öğrenme gayreti içindeyim. Son 9 aydırda kursa gidiyorum. Gayet güzel gidiyor yavaş ilerlesem de. Şimdi hoca bu pazar kurstaki öğrencilerin performans göstereceği bir konser olacağını söyledi. Bana da sordu orda performans göstermek ister misin diye. Ben de o kadar kısa zamanda hazırlanamam dedim bir parça için. Önceden ona yaptığım bir besteyi çalmıştım, beğendiğini söylemişti. O zaman besteni çalabilirsin konserde diye ekledi. Ama şu an biraz çekiniyorum. Yaptığım beste yaptığım iki besteden bir tanesi sadece ve son bir ay içinde yaptım ama solfej açısından oldukça basit bir parça. Her ne kadar benim için hissettirdikleri çok güzel olsa da (ve tabii başkalarını dinletmeyi isterim) konserde performans gösterecek kadar uygun bir parça mı emin olamadım

Bi de konserde diğer performans gösterecek diğer öğrencilere de haksızlık olucakmış gibi geliyor kendi bestemi çalarsam, biraz kolaya kaçmak gibi olucak. Yarına kadar karar vermem gerekiyor. Sizce ne yapayım?

Elden Ring PS4

clones #1516322 
PS4'te oynayan var mı performansı nasıl?
(2) 

İstanbul Klasik Müzik Konseri

clones #1512597 
Uçuk fiyatlarda olmayan var mı? Ara ara gitmek istiyorum.
(1) 

Ps Store Skyrim

clones #1504361 
Şu special edition versiyonunda tüm dlcler dahil mi?

store.playstation.com
(14) 

Covid Pozitif

clones #1500715 
An itibariyle pozitif olduğumu öğrendim. Aradılar beni ilaç getireceklerini söylediler. Fakat çevreden bu ilacın oldukça ağır etkileri olduğunu söyleyenler var. İki doz biontech aşım var bu ilaçları kullanmam gerekiyor mu?
(2) 

Garanti bankası vadesiz döviz hesabı

clones #1499462 
Garanti bankasında bundan ücret alınıyor mu? Maaş hesabım var ama tl cinsinden ondan alınmıyor ama ekstre bir hesap açsam bundan alınır mı?
(2) 

çalışma masası bakım

clones #1498995 
masanın bazı yerleri aşağıdaki fotoğraflardaki gibi. nasıl düzeltebilirim bunları?
edit:
imgyukle.com
imgyukle.com
(1) 

istanbul avrupa yakası havuz önerisi

clones #1489564 
haftasonları gidebileceğim bir havuz arıyorum. Var mı tavsiye edebileceğiniz üyelik konusunda uzun süreler beklemeyeceğim bir yer?
(1) 

Vakıf Serisi-okuma sırası

clones #1487535 
Genelde internette okuma sırası listelerine baktığımda Vakıf ve Dünya en son sırada görünüyor. Ama yazılış sırasına göre 5. sırada. Neden genelde okuma sırasında en sona bırakılıyor? Çıkış zamanına göre okuma yaptığım için kafama takıldı. Bir sebebi var mı? Spoiler verilmeden cevap verilirse güzel olur.
(1) 

Gillette Proglide Makine

clones #1484707 
Gillette Proglide Makine Plus

Bu ürün nasıl? Tavsiye eder misiniz?
(3) 

İstanbul-Cumartesi Boğaz Turu

clones #1483169 
Bu vapurlarla boğaz turu yapılıyordu. Bindiğin yere tekrar getirmeli turlardan bahsediyorum tabi. Bu dönemde hala yapılıyor mu? Yapılıyorsa nerde yapılıyor?
(4) 

istanbul gezilecek yerler

clones #1482208 
Yarın annemi arabayla deniz kenarı olabilecek yakın yerlere götürmek istiyorum. Aynı yemek yiyebileceğimiz bir yer de olursa güzel olur. Nereye götürebilirim. Avrupa yakasında oturuyorum ama duruma göre karşıya da geçebilirim.
(2) 

19 Mayıs kargolar açık mı?

clones #1479929 
Yarın kargo açık olur mu?
(2) 

piyano

clones #1478984 
buna başlık ne koyacağım bilemedim. aşağıdaki paylaştığım videodaki görseli nasıl ve hangi programla yapıyorlar?
www.youtube.com
(3) 

Sokağa çıkma izni

clones #1477019 
Halam yarın kemoterapi için hastaneye gidicek annem de ona eşlik etmek istiyor. Bunun için şu son günde ne yapılabilir. Edevlet üzerinde sadece seyahat izni alınabiliyor. Var mı bunun için izin alma imkanı?
(3) 

Işınlanma ile ilgili deney

clones #1477010 
turkiye.gov.tr'de böyle bir hizmet var nedir bu?

Türkiye Enerji Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu
Işınlama İle İlgili Deney
(2) 

Müzik Teorisi ile ilgili kitap önerisi

clones #1473569 
Özellikle piyanoya yönelik olursa güzel olur. Her türlü tavsiyenize açığım.
(1) 

İstanbul piyano kursu

clones #1470611 
Önerebileceğiniz güzel bir piyano kursu var mı? Öncelik avrupa yakası ama asya yakası olabilir.
(1) 

Simply Piano

clones #1466605 
Piano ile bunu çalışabilmek için kabloya ihtiyaç var mı? Mikrofon açarak sesleri tanıyabiiyor mu? Eğer kablo gerekiyorsa iphone için hangisiyle en verimli şekilde çalışabilirim.
(4) 

Beşiktaş Piyanocular sokağı

clones #1466331 
Beşiktaş'ta piyanocu dükkanlarının olduğu bir sokak varmış. Tam olarak nerede burası?
(5) 

Dijital Piyano tavsiyesi

clones #1465889 
Piyano çalmayı öğrenmek için dijital piyano almak istiyorum. Bu konuda başlangıç seviyesinde tavsiyelerinizi alabilir miyim? Zaten halihazırda araştırma yapıyorum. Bu konuda burda tecrübeli kişilerle iletişime geçmeyi de isterim. Şimdiden teşekkürler.
(5) 

Adres değişikliği-Nüfus Kayıt Müdürlüğü

clones #1464324 
Biz çok uzun zaman önce aynı apartman içinde farklı bir daireye taşınmıştık. Fakat bu değişiklik için adres bildiriminde bulunmayı unutmuşuz. Adres bilgisinde sadece daire no değişecek. E-devlet üzerinden yapmak istediğimde 20 günü geçtiği için işlemi yaptırmıyor. Taşınma tarihini yakın bir tarih girsem başıma bir iş gelir mi? Yoksa nüfus müdürlüğüne gitmem mi gerekiyor?
(3) 

Dijital indirmeli PS4 oyun satışı

clones #1454507 
Bu mevzu nedir? Normalinden düşük bir fiyata satılan yeni oyunlar var. Bunu nasıl yapıyorlar? İşin içinde bir bit yeniği var mı? PS Store dışındaki sitelerden yapılan satışlardan bahsediyorum tabi.
(5) 

kitap önerisi

clones #1443069 
Dünya klasikleri, felsefe ve tarih türünde kitap önerilerinizi alabiir miyim? Şimdiden teşekkürler
(4) 

İdefix

clones #1442729 
Şimdi burdan ilk defa bir kitap seti alıcam ve yüksek bir meblağ olacak fakat sözlükteki yorumlardan dolayı tırsıyorum, başıma bir şey gelir diye. Son zamanlarda burdan alışveriş yapıp sorunsuz kitaplarını alabilen var mı?
(2) 

Hızlı okuma tekniği

clones #1442189 
Bu teknik öğrenmeye değer mi? Sırf kısa sürede daha çok kitap okumak için okuma kalitesini de düşürmek ve zihnen kendimi de yormak istemiyorum. Kitap okuma aşkıyla yanıp tutuşan biri olarak bunu önerir misiniz? Önerirseniz önerebileceğiniz kaynaklar var mı? Yoksa boşver kendin bildiğin gibi mi yap dersiniz?
(3) 

İstanbul içi gezilecek yer

clones #1442129 
Yarın annemi istanbul içinde denize yakın çay vb şeyler içebileceğimiz bir yere götürmek istiyorum. Arabayla gidip park sorunu olmayan bir yer tavsiye edebilir misiniz? Avrupa anadolu yakası farketmez. Şimdiden teşekkürler.
(3) 

instagram sahaf öneri

clones #1440242 
Takip ettiğiniz kitap satışı yapan önerebileceğiniz ve güvenilir hesaplar var mı?
(11) 

Vakıf Serisi

clones #1436636 
Şimdi bu seriyi almak istiyorum, toplamda kaç kitap var. Hepsi türkçeye çevrilmiş şekilde var mı? internette araştırdım da 3 kitaplık bir seri var o nedir anlayamadım.
(10) 

Tatile gitme kararsızlığı

clones #1436137 
İki haftalık bir tatil planlamıştım. İlk haftası izmir ve eskişehirde geçti. Yarın kaş’a doğru yola çıkacağım. Ama sanki içimde en ufak bir istek yok, ölmüşüm de gömenim yok gibi. Gitsem gitmesem mi çok kararsızım. Eğer gitmemeye karar verirsem izmir’den istanbul’ a döneceğim. Böyle akıl alabileceğim bir arkadaşım olmadığı için de buraya sorayım dedim. Bok gibi hissediyorum kısacası.
(2) 

Yol için müzik listesi önerisi

clones #1434880 
Merhaba

İki gün sonra uzun yola çıkıyorum. Bir liste oluşturmaya çalışıyorum. Önerilerinize açığım. Bir liste oluşturdum örnek olması açısından tabi seçimler olarak biraz tutarsız bi tarafı var fikir vermesi açısından paylaşıyorum.

open.spotify.com

Şimdiden teşekkürler
(4) 

Antalya Tatil

clones #1431475 
Ağustos başı gibi iznimden dolayı gidicem. Nerde kalınır? tavsiye verebileceğiniz bir otel var mı? Deniz haricinde alternatif ne yapılır? Önerilerinize açığım. Arabayla gideceğim için ulaşım rahat olacak
(3) 

Antalya konaklama

clones #1431021 
Antalya'nın farklı yerlerinde tarihi, kültürel ve doğal alanları gezmek isteyen biri nerde kalmalı ki arabayla ulaşımı konusunda sıkıntı yaşamasın?
(4) 

darks souls 3

clones #1426646 
ps storeda indirime girmiş, almak istiyorum fakat önceki oyunlarını oynamadım. konu gereği önceki oyunlarını oynamak gerekiyor mu? halihazırda bloodborne oynayan biriyim yani oyunun zorluğunu tahmin edebiliyorum ve tabi hikayeyi sunuş şeklini de ama hikaye tutarlılığı açışından önceki oyunlarını oynamak gerekiyor mu?
(6) 

“Success is failure in progress.”

clones #1426130 
Şunu en güzel ve uygun nasıl çevrilebilir? Motomot çevirisi olmadan tabi.
(1) 

Kerbal Space Program PS4

clones #1422428 
Bu oyunu konsolda oynayan var mı? İncelemelerine baktığımda modsuz oynamak çok zor demişler. Konsolda oynaması nasıl merak ettim.
(1) 

Batman PS4 Serisi

clones #1419644 
Batman: Return to Arkham - Arkham Asylum
BATMAN™: ARKHAM KNIGHT
Batman: Return to Arkham - Arkham City

Şu üç oyun hangi sıralamaya göre oynanmalı ve ayrıca bu oyunlar dışında PS4'te başka bunlara bağlı olan başka Batman oyunu var mı?
(6) 

Son dönem elektrik faturası

clones #1417281 
Bu ay size ne kadar elektrik faturası geldi. Normalde bize en fazla 100 lira gelirdi. Fakat bu ay 433 lira gelmiş. Böyle yüksek meblağ gelen var mı?
(3) 

Garanti Euro hesabı

clones #1409196 
Garanti'de maaş hesabım var ama bir de bunun yanında ben vadesiz euro hesabı açmak istiyorum. Hesabı açmak ücretsiz mi ve hesap işletim ücreti alınıyor mu?
(2) 

Pasaport ve yeni kimlik

clones #1407380 
Bu ikisine de aynı günde başvurabilir miyim? Sanırım ikisi de nüfus müdürlüğünden oluyormuş ve kaç gün içinde alabilirim bunları?
(3) 

Yılbaşı Ritüeli

clones #1399056 
Yılbaşına benim gibi yalnız girenler el sallayın, belli edin kendinizi.

Mutlu yıllar herkese
(5) 

Yılbaşı Paketleri

clones #1398979 
Şöyle bir kişilik marketlerin alkollü yılbaşı paketleri var mı? Yine her zamanki gibi yılbaşında tek olucam. Evde kendimce boş geçirmek istemiyorum.
123456789  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık