(1) 

istanbul-selanik otobüs

tepedeki psychedelic adam #1585096 
son birkaç senedir kullanan var mı? benim daha önce gitmişliğim var ama şimdi baktığımda tanımadığım firmalar var. gerçi genelde hepsi aşağı yukarı aynı sanırım yurtdışı seyahatlerinde ama aşağıdakileri bu sene ya da son birkaç senedir kullanan var mı, yorumları nedir? ya da bunlardan başka önerisi olan varsa o da olur ama ben göremedim.

lilian express
arda tur
özikizler
alpar
(8) 

uzaktan çalışmak için lokasyon tavsiyesi

tepedeki psychedelic adam #1582700 
pandemiden beri uzaktan çalışıp bahar, yaz başı filan bir yerlere gideyim değişiklik olsun diye düşünüp hiç gidememiş biri olarak bu seneyi de pas geçeceğim sanırım. tercihim denize yakın olsun. arada yarım saat ara verince bi denize girip çıkayım olur ama zorunluluk da değil o kadar. şuraya gittim rahat rahat çalıştım, iyi de vakit geçirdim diyen biri çıkar belki diye bir sorayım dedim bakalım. olmazsa olmaz olan stabil ve makul hızda internet.
(2) 

izmir'de birtakım mekan tavsiyeleri

tepedeki psychedelic adam #1579722 
önceliğim alsancak civarı ama fahrettin altay'dan bostanlı'ya kadar sahil şeridi civarında yerler de olabilir.

1 - canlı müzik dinleyebileceğim bi yer. ör: kadıköy'deki ağaç ev. klasik rock, blues vs.

2 - barı olan bi yer. izmir'de hiçbi zaman böyle bi yer olmadı doğru düzgün bildiğim kadarıyla ama yeni bi yerler açıldı mı merak ediyorum.

3 - 15-20 sene önceki alsancak tadına yakın bi yer. eskiden hayalbaz'ı çok severdim mesela bilen varsa. en kötü tato'ya gideceğim, o şekilde düşünebilirsiniz.
(5) 

yoğurtçu parkı'nda şurası ne tam olarak bilen var mı?

tepedeki psychedelic adam #1578827 
herhalde bir konut, yani birisi yaşıyor ama arada köfte ekmek, balık ekmek satıldığı filan da oluyor. ayrıca konutsa burada nasıl kalabilmiş filan. yıllardır görüp aklıma geliyor bazen sorayım dedim.

tinyurl.com

eksisozluk.com
(1) 

dolap'ta süreç nasıl işliyor? - satılık 2 mutfak aleti ilgilenen varsa

tepedeki psychedelic adam #1575387 
dolap'ı hiç kullanmadım daha önce. sitede ya da uygulamada böyle genel bir açıklama da göremedim. bir mikrodalga fırın ve bir de tost makinesi var. mikrodalga fırını satıp tost makinesini de ücretsiz elden çıkarmak istiyorum. isteyen varsa buradan da yazabilir, hiç uğraşmam bunlarla.

- sadece ürünlerim kısmına fotoğrafları ve diğer gerekli alanları giriyorum ve onaya gönder diyorum. onaylanınca doğrudan yayınlanmış oluyor herhalde öyle mi?
- bir kayıt işleminde iki ürünü de koyabiliyor muyum? yani mesela mikrodalga fırını satıp tost makinesini de ücretsiz vereceğim ben, bu şekilde olabiliyor mu?
- kargo gönderimi için dolap uygulaması elemanı ya da dolap uygulamasının anlaştığı bir kargo şirketinin elemanı eve gelip kargoyu alıyor mu? paketlemeyi vs. benim yapmam gerekiyor sanırım değil mi?
- bu işlemleri hep uygulamadan yapmam gerekiyor sanırım öyle mi? web sitesinden yapılamıyor yani.
(4) 

stockholm - kopenhag tren bulma

tepedeki psychedelic adam #1572813 
omio'dan bakıyorum ama bilet aramak için farklı önerisi olan var mı? rome2rio da buraya yönlendiriyor zaten mesela.
(1) 

parmakta derin kesik durumunda nasıl hareket etmek lazım?

tepedeki psychedelic adam #1571871 
bugün mutfakta bir şeyler doğrarken hafif bir kesik oldu ama parmakta derin bir kesik olduğunda, dikiş vs. hastaneye gitmeyi gerektiren bir durumda doktor tarafından işlem yapılana kadar olan süreçte ne yapmak lazım?
(1) 

fitilli kadife pantolon

tepedeki psychedelic adam #1571870 
f/p'yi de göz önüne alarak hangi markayı tercih etmek lazım? yakın zamanlarda alan varsa tavsiye edebilecek olan var mıdır?
(1) 

kadıköy - sabiha gökçen metrosu 24 saat çalışıyor mu?

tepedeki psychedelic adam #1567912 
internette 06.00 - 00.00 yazıyor ama 24 saat çalışıyor yazan yerler de var. ben bir süre önce kadıköy metro girişinde sadece 2 girişin 24 saat açık olduğuna dair bir bilgi asıldığını net hatırlıyorum. yakın zamanda gece kullanan, net bilgisi olan var mı?
(2) 

yunanistan operatör sorusu

tepedeki psychedelic adam #1565849 
2 hafta kadar yunanistan'da olacağım. düz vodafone kullanıcısıyım. daha önce yurtdışı paketi vs. alıyordum da şimdi bir arkadaş onlar çok pahalı oldu e-sim var vs. dedi. hangisi daha hesaplı olur acaba ya da farklı bir opsiyon var mıdır önerebileceğiniz?
(2) 

pegasus seyahat belgesi alamama sorunsalı

tepedeki psychedelic adam #1562453 
vize başvurusu için belge almaya çalıştığımda data bulunamıyor diye uyarı veriyor. pegasus'a yazdım ama pek sonuç çıkacağını sanmam. bu hatayla karşılaşan, bir şekilde çözebilen var mıdır acaba? pnr no, geliş gidiş tarihlerini gösteren mail gelmişti olmadı onun çıktısını koyacağım ama yeterli olur mu, sorun çıkarır mı bilmiyorum.

çanakkale merkez ya da troya antik kenti'nde

tepedeki psychedelic adam #1560565 
çanta emanet edilecek güvenilir bir yer/emanetçi var mı acaba?

ayrıca troya antik kenti'ne merkezden minibüs var yazıyor aratınca ama otobüsle çanakkale'ye gidileceği düşünülürse o minibüse nereden binilebilir acaba?
(1) 

küba'dan gelecek birinden puro haricinde ne istenir?

tepedeki psychedelic adam #1560100 
(1) 

depremde hayatını kaybeden ya da kayıp olan kişilerin isim listesi

tepedeki psychedelic adam #1551305 
böyle bir liste ya da isim aratabileceğimiz bir ortam var mı acaba internet üzerinden?

65 yaşında bir kişi için telefon ve hat tavsiyesi

tepedeki psychedelic adam #1550072 
whatsapp, facebook kullanılacak android işletim sistemine sahip bir telefon ve özellikle hat/paket tavsiyeniz var mıdır? yakın zamanlarda almış olan vardır belki.

kadıköy'de revani

tepedeki psychedelic adam #1545059 
nereden alınabilir? etraftaki onlarca fırında hiç gördüğümü hatırlamıyorum.
(3) 

son 1 gündür pegasus'tan bilet alabilen var mı?

tepedeki psychedelic adam #1540813 
1 gündür 10 defa filan farklı bilgisayarlardaki farklı tarayıcılardan ve mobil uygulamadan denemelerimde aşağıdaki uyarıyı alıyorum. çağrı merkezini aradığımda linkin süresi dolmuştur hatası kredi kartı ya da tarayıcıdandır dediler. ama kredi kartımla internet üzerinden başka alışveriş yaptım sorunsuz son 1 gün içinde. daha önce bu sorunu yaşayan var mı acaba?


"Kullanmış olduğunuz linkin süresi dolmuştur. Konuyla ilgili 0850 399 17 01 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz."
(1) 

ümraniye metro durağı üsküdar arası çalışacak mekan

tepedeki psychedelic adam #1537686 
sabah 11'den itibaren filan önerisi olan var mı? nevmekan denen yerin kütüphanesi olmaz, orası da çok sessiz konuşmam gerekebilir çünkü. kafe tarzı bir öneri daha iyi olur.
(1) 

şu barmen item'ının adı ne?

tepedeki psychedelic adam #1532464 
bi taraf 3 bi taraf 6 cl olmalı sanırım, bunu hangi isimle aratmak lazım, tek başına satılıyodur sanırım?
(4) 

strem.io cahiline yardım

tepedeki psychedelic adam #1531051 
bilgisayardan izlemeye çalıştığımda show all addons yazıyor oradan gittiğim sayfadan install ettiğim şeyler de işe yaramıyor, bu diziyi nasıl izleyebilirim acaba? bir arkadaşım aynı diziyi televizyon üzerinden izleyebiliyormuş mesela.

soz.lk
soz.lk
(1) 

bakırköy iskelesi'ne deniz yoluyla toplu ulaşım yok mu?

tepedeki psychedelic adam #1530197 
şehir hatları ve turyol'da göremedim. eskiden vardı sanki.
(2) 

vfs'ye yakın çalışmalık mekan

tepedeki psychedelic adam #1527994 
var mıdır acaba sakince bir yer, taksim'e çıkmadan? mesela yakında arter var, onun öyle bir alanı var mıdır ya da başka bir yer? sabah 9-9:30 gibi açılması da önemli.
(8) 

adobe pro ile pdf düzenlemekle alakalı soru

tepedeki psychedelic adam #1526622 
bir vize başvuru formu doldurulmuş. doldurulmuş pdf üzerinde değişiklik yapmam gerekiyor. pdf'in orijinal halinde buluna başlıklar vs düzenlenebiliyor ama daha sonradan doldurulmuş alanlar düzenlenemiyor. bunları nasıl düzenleyebiliriz acaba, bilgisi olan var mı?
(2) 

kadıköy'de beğendiğiniz canlı müzik yapan grup ya da mekan var mı?

tepedeki psychedelic adam #1524511 
tercihen klasik rock/blues, düzenli olarak çalan bildiğiniz bişeyler var mı?
(1) 

kadıköy'de son bikaç gündür suyla ilgili problemi olan var mı?

tepedeki psychedelic adam #1524500 
sık sık kesiliyor bu genel sanırım. iski'de gördüm çünkü, bugün de kesildi. ama tekrar gelince az akıyor. hatta tam olarak şöyle, musluğu açınca normal akıyor ama giderek azalıyor bi yerde sabitlenip az akıyor hep. bunu yaşayan var mı yoksa evin eski olmasıyla alakalı bi sorun mu acaba diye düşünmeye başladım. özellikle caferağa mah.
(4) 

müzekart'a fotoğraf nerden ekleniyor?

tepedeki psychedelic adam #1521656 
geçen haftasonu rumelihisarı'ndan müzekart aldım bi yerden fotoğraf ekletmem gerektiğini söyledi gişedeki görevli. sultanahmet dedi sanki, orada nerden yapılıyor? fotoğrafsız olmuyor mu? izmir'de yapılabiliyor mu acaba, orada tam olarak nerede oluyodur?
(2) 

boğaziçi üniversitesi'ne herhangi bir kişi girebiliyor mu?

tepedeki psychedelic adam #1521235 
eskiden giriliyordu. sonra bi kapandı olaylar oldu filan şu an nedir durum, girişte bi kontrol filan var mı?
(5) 

izmir'de baklava nerden alınır?

tepedeki psychedelic adam #1520448 
fahrettin altay-alsancak arası bi yerde olursa daha iyi olur.

so long my son - spoiler'lı soru

tepedeki psychedelic adam #1517575 
--- spoiler ------ spoiler ------ spoiler ---

xing isimli bir çocuk var, barajda boğuldu ve öldü.

sonra evden kaçan bir çocuk var. aradılar, kayıp ilanı verildi ama bulunamadı filan. bu evlatlık alınan olmalı herhalde ama bi ara da evlatlık olan çocuğa kimlik filan verildi, git napıyosan yap filan dendi. filmin sonunda da bir çocuk ben geri döndüm diye telefonla aradı, bu kendisi için kayıp ilanı verilen çocuk herhalde ama işte o zaman bu kimliği teslim edilen çocuk kimdi ben anlamadım. 2 tane mi evlatlık çocuk vardı? bi baktım hiç böyle kafası karışan da göremedim, sorun bende herhalde. bunu açıklayabilecek biri var mı?
(2) 

burası neresi? - istanbul

tepedeki psychedelic adam #1515836 
(6) 

board game'lerin ingilizcelilerini bulabileceğimi bir yer var mı?

tepedeki psychedelic adam #1512741 
online ya da bir dükkan da olabilir istanbul'da. hepsiburada'ya bakılmış orda yokmuş mesela.
(3) 

5-6 senedir bekleyen şarapların durumu

tepedeki psychedelic adam #1512370 
hep dik durumda durmuş şaraplar. kapadokya, bozcaada ve duty free'den alınmış şaraplar var. yani marketten alınmış herhangi bir şaraptan daha kalitelidir diye düşünüyorum bu önemliyse. bunu şimdi açıp içsek çok mu kötüdür yoksa makul bir durumda mıdır, açmadan önce bir süre yatık durumda tutmak veya başka bilmediğim bişeyler yapmanın bi faydası olur mu?
(8) 

bahariye'deki inci pastanesi

tepedeki psychedelic adam #1509375 
önünde hep sıra var meşhur filan, ben bikaç defa farklı şeyler alıp denedim ama öyle farklı süper bişey göremedim. çok güzel yaptıkları bir şey var da insanlar onu mu alıyor, bana mı denk gelmedi? inci pastanesinden ne almak lazım?
(7) 

swift esnasında kesilen para

tepedeki psychedelic adam #1501713 
geçen gün biri bana 140 euro gönderdi swift'le 25 euro'su filan kesilmiş. %18'e filan denk geliyor. nedir bu, açıklama var da pek bişey ifade etmiyor. atıyorum 1000 euro gelse 180 mu kesilecekti? çok fazla geldi bana.
(2) 

otostopçunun galaksi rehberi

tepedeki psychedelic adam #1499511 
bununla alakalı soru görünce sorayım dedim. ben bu kitabı okumadım ama okumama nedenlerimden ilki bütün ciltlerin toplandığı kalın kitap, o kitaptan okumak istemiyorum. ikincisi bütün ciltlerin ayrı ayrı basıldığından emin değilim. şu an tekrar baktım yine yok bence. var da ben mi bulamıyorum ya da normal kitap boyutlarında cilt cilt okumak mümkün değil mi? kaç kitaptan oluştuğuna baktığımda bile farklı sonuçlar görüyorum. şu an alfa yayınları tek kitabı 5 cilt bir arada diye satıyor ama 5 kitaptan fazla bildiğim kadarıyla vs. nadirkitap'tan baktığımda da bulamadım.

özet: tek kitapta değil de ayrı ayrı normal boyutlarında kitaplarla okumam mümkün mü şu an? varsa link verebilir misiniz?
(5) 

istanbul'da şu sahaflar nerede bilen var mı?

tepedeki psychedelic adam #1498473 
ikisine de mesaj attım cevap gelmedi. telefon filan da yok.

google haritasında ilgi kitabevi yazınca bir yer çıkmıyor.
www.nadirkitap.com

bunu yazınca çıkan yerdeki sahaf epeydir yok boş orası şu an.
www.nadirkitap.com
(2) 

pegasus'tan internet ve havaalanı dışında nasıl bilet alınabiliyor?

tepedeki psychedelic adam #1496018 
otobüs firmaları gibi yazıhane tarzı şeyleri de yok herhalde. internetten alamayan bir kişi uçak biletini nereden alabilir?
(7) 

bodrum'a normal insan gitmiyor mu?

tepedeki psychedelic adam #1494397 
her yer çok mu pahalı yoksa normal yerleri de var mı? normal yerden kastım marmaris, fethiye vs. gibi düşünebiliriz. ben bir kere 15 sene önce merkezine gitmiştim, bildiğim bi yer değil. eylülde tatil için gidilir mi mesela, neresi tercih edilebilir?
(2) 

yabancılar nasıl hes kodu alıyor?

tepedeki psychedelic adam #1494394 
hayat eve sığar'ı indirmeye çalıştığında not available in your country demiş. sim kartla alakalıdır herhalde diye düşündüm ama illa türkiye'den bi sim kart mı alması lazım ya da başka bir yolu mu var?
(9) 

koşunun aslında zararlı olduğu muhabbeti

tepedeki psychedelic adam #1491478 
ne kadar doğru? dize çok yük biniyormuş her adımda vs. gibi laflar döner arada, bu aralar duruldu sanki gerçi. belki çok şişman kişiler için geçerlidir ama standart bi insan için bir zararı yoktur düşünüyorum. ben ne şişman ne de zayıfım ama spor filan da yapmıyorum, 1.5 senedir de evden çalışıyorum. arada bi koşayım diyorum, bunun bi zararı olmaz herhalde? en azından hiçbi şey yapmamaktan iyidir.

ayrıca bonus olarak pahalı olmayan, tipi önemsiz, koşmak için kullanılacak ayakkabı tavsiyesi de alabilirim.
(1) 

faturasız türk telekom'dan faturalı vodafone'a geçiş

tepedeki psychedelic adam #1490436 
2005 yılından beri hiçbir değişiklik yapmadığım faturasız telekom hattımdan faturalı vodafone'a taşımak için aşağıdaki linkten başvuru yapacağım. onlar sim kartı vereceğim adrese getiriyor herhalde. bunu yaparken telekom tarafında herhangi bir şey yapmama gerek var mıdır acaba, bişeyleri kapattırmak gibi vs.? telekom'u arasam pazarlık yapmaya çalışacaklar filan ondan buraya bir sorayım dedim.

www.vodafone.com.tr
(3) 

İzmir’de cafe tavsiyesi

tepedeki psychedelic adam #1488286 
Tatil beldelerinde değil de fahrettin altay’dan bostanlı’ya kadar olan merkezi yerlerdki tavsiyelerinizi alabilirim. Mesela karataş’taki kırkmerdiven gibi.
(2) 

pastanelerde yaz aylarında ıslak kek olmaması sorunsalı

tepedeki psychedelic adam #1486944 
bugün bir pastaneye sordum yazın yapmıyoruz dedi, başka birine sordum yok bu ara dedi. pastaneciler birliğinin gizli bir anlaşması mı var, yoksa neden yazın ıslak kek yapmıyorlar acaba?
(4) 

kadıköy'de coworking space denen yerlerden var mı?

tepedeki psychedelic adam #1484021 
idea dışında daha profesyonel belki bilmiyorum, pek ilgilendiğim bir şey de değil.

ya da kadıköy'den kolay ulaşılabilecek diye sorayım. mesela karaköy ya da beşiktaş filan.
(1) 

bitaksi kullanabilmek için kart bilgisi mi eklememiz gerekiyor?

tepedeki psychedelic adam #1483849 
ödeme şeklim nakit ama taksi bul dediğimde iptal politikası'ına göre çağrı yapabilmek için eksik bilgilerini tamamlaman gerkiyor deyip ödeme aracı ekle sayfasına yönlendiriyor orda da kart ekleme var sadece. bilmediğim bir ayarı vardır belki ondan soruyorum.
(3) 

2011'de alınmış canon fotoğraf makinesinin seri numarası

tepedeki psychedelic adam #1482488 
silinmiş. bimeks'in internet sitesinden alınmış. sipariş mail'i bulundu ama mail'de seri numarası yok. bimeks diye de bişey yok artık. bu seri numarasını bir şekilde öğrenmenin bir yolu var mıdır acaba?
(8) 

evde bitkiye giriş 101

tepedeki psychedelic adam #1479671 
balkon yok ama bir oda gün içinde belli saatlerde epey güneş alıyor. bakması zor olmayan, fazla böcek yapmayan vs. önerilerinizi duymak isterim. düz yeşil saksı bitkisi yeterli bence şimdilik. yine de çiçek vb. tavsiye de olur. camın önünde tamemen dışarda olacak şekilde ufak bir alan da var. ayrıca bunları internetten sipariş edebileceğim, bilgi vs. de olan kullandığınız bi yer varsa onu da yazarsanız sevinirim.
(1) 

pasaporta kayıtlı telefon satışı sonrası yapılması gerekenler

tepedeki psychedelic adam #1475909 
pasaporttan imei'nin silinmesi gibi bişey yok herhalde. satılan telefon üzerinden illegal bir şey olması durumunda pasaport üzerinden başıma iş açılması gibi bir durum olabilir mi? bununla ilgili bişey yapmak gerekiyor mu?
(3) 

iphone'larda bayram indirimi olur mu?

tepedeki psychedelic adam #1475472 
pek alışveriş meraklısı bir insan olmadığım için olur mu ne zaman olur bilmiyorum. özellikle iphone diye de sordum belki apple'ın kendine göre bir indirim politikası vardır filan. olur diyosanız ne zaman başlar indirimler fikriniz var mı?
(1) 

65 yaş üstüne hat paketi önerisi

tepedeki psychedelic adam #1469767 
biri vodafone biri türk telekom olan hatlar hangi paketleri kullansın, minimum gereksinim olduğu varsayılabilir.
123456789  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık