(2) 

Siyam kedisi aranıyor

luinanar #1587601 
Sahiplenmek üzere siyam kedisi arıyorum. Bebek olur, yetişkin olur, İzmir'de olursa ne güzel olur.
(1) 

Yılbaşı İzmir

luinanar #1505905 
Herkese merhaba, İzmir'de yılbaşı akşamı bir restauranta gitmek istiyoruz ailecek ve fakat genelde fasıl, pop müzik falan var. Şöyle mesela yunanca müzikler çalan gürültülü olmayan sakin bir mekan biliyor musunuz? Teşekkürler.
(1) 

Almanya'da oturma izni

luinanar #1148778 
selamlar,
Almanya'ya d tipi schengen'e başvurdum, yanıt bekliyorum. Duyduğuma göre vize çıkarsa, almanya'ya gidince oturma izni almak gerekiyormuş. Ve deli sorular;
Bunun maliyeti nedir acaba?
Yabancılar dairesinden alınıyor değil mi?
Kalış süresi vizenin bitimine kadar mıdır? Oturma izninin bitimine kadar mı?
(2) 

Frankfurt Almanca Kursu

luinanar #1096796 
Merhaba,
Başlıkta da yazdığı gibi Frankfurt'ta almanca kursu arıyorum. Elbette hesaplı olanından. Şimdiden çok teşekkürler.
(4) 

Mavi paketli bisküvi

luinanar #803600 
Ya 80'li yıllarda açık mavi paketi olan, üzerinde çikolatayla kardan adam vb desen olan bir bisküvi vardı. Bir pakette 5-6 bisküvi vardı galiba.. O ne güzel tattı.. Var mıdır adını hatırlayan??
(1) 

Şarap mayası ihtiyacı

luinanar #671372 
İki çay kaşığı kırmızı şarap mayasına ihtiyaç var. İstanbul içi Taksim - Bostancı - Kadıköy olursa şukela olur. Elinizde yoksa, böyle az miktar nereden alınabilir biliyor musunuz?
(7) 

piyano

luinanar #384778 
merhaba,
ben 33 yaşındayım. piyano kursuna başlayacağım, hem de yarın. önce bir denemek, yıllardır içimde olan piyano çalışma arzusunu yerine getirmek istiyorum.
enteresan ve galiba komik bir sorum var. hemen piyano almamanın (evin şu anda müsait olmaması nedeniyle) bir çözümünü biliyor musunuz. örnek veriyorum bir yerde olsa ben arada gitsem çalışsam. yoksa hayal dünyasında mı yaşıyorum dersiniz..
(1) 

İzmit Plajyolu

luinanar #305538 
Yaşamak, ulaşım, deprem ile ilgili konularda İzmit Plajyolu hakkında bilgi sahibi olanlar var ise, düşüncelerini paylaşır iseler bahtiyar olurum.
(7) 

Kocaeli'nde yaşamakla ilgili

luinanar #302403 
Merhaba,

Yakın zamanda Kocaeli'de yaşamaya başlayacağım. Şu anda kiralık ev arıyorum. İş yerim merkezde olacak.

Mümkün olduğu kadar merkeze yakın, sempatik, öyle toplu konutlardan birinde olmayan ya da belki nispeten şirin bir site olabilir, tek başına bir bayan için güvenli, karışanı görüşeni de fazla olmayacak bir semt aklınıza geliyor mu? Yoksa ütopik bir şey mi soruyorum?

Sevgiler, şimdiden teşekkürler.
1

mobil görünümden çık