DHgate vergi hk.

Vermillion #1570623 
Merhaba, dhgate.com üzerinden sipariş verirken ürün fiyatı + kargı fiyatı hesaplıyor. Vergi kısmını nasıl ödeyeceğiz? Son olarak dhgate üzerinden sipariş verildiğinde gümrükte vs. sorun yaşanıyor mu ?
(3) 

f1 2020 direksiyon seti

Vermillion #1455731 
Merhaba,

f1 2020 oyunu öncelikli kullandığınız ve ya önerdiğiniz direksiyon setleri var mıdır ? Bütcem 700 tl civarında olduğu için set bulmak zor. 2. el mi alsam ne yapsam bilemedim ? 2. elde bozulma ihtimali vs. şuan çok kararsızım. Öneri ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Sağlıcakla kalın
(1) 

zamanlı ping txt

Vermillion #1433264 
Merhaba,

Saat bilgisi de bulunan bir ping başlatıp bunu txt dosyasına yazdırmak istiyorum. Hangi komutları kullanmam gerekir. Batch file olarak yapılabilir sanırım.

Teşekkürler
(4) 

işlemci ve çekirdek sorusu

Vermillion #1423245 
Merhabalar,

Sizlere 4 çekirdekli ve 8 çekirdekli işlemci ile ilgili bir soru soruyorum. Not: 4 çekirdek işlemcide (4 çekirdek - 4 mantıksal işlemci olan bir işlemci) 8 çekirdek işlemcide (8 çekirdek - 8 mantıksal işlemci olan bir işlemci) yani 8 çekirdekken 4 mantıksal olmayan vs..

- Tek cpu kullanarak çalışan bir uygulama (çoklu çekirdek kullanmayan) 4 çekirdekte mi daha performanslı ve stabil çalışır ? yoksa 8 çekirdekte mi ?

bu konuyu bana detaylı bir şekilde yazabilir misiniz ?
(3) 

Netflix ping sorunu

Vermillion #1417831 
Merhaba,

Online oyun oynarken vs vs. Yani pcdeyken.salondaki diger pc den netflix aacildiginda ping surem belli araliklarla artiyor. Yani 8.8.8.8 pingliyorum 20 ms civari. Ama netflix acildiginda 5 6 saniyede bir 2 kere 300 ms oluyor. Bu durumda online oyun baya etkileniyor oynanmaz hale geliyor. Bununla ilgili cozum yolu var midir ? Modem ayari vs.

NOT: baglantim 23mb dl 2.8 upload hipernet (ttnet)

Cozumlerinizi ve onerilerinizi bekliyorum.
Tesekkurler. Evde kalın
(4) 

Bedelli askerlik hakkında

Vermillion #1307477 
Merhaba,

Normalde 2019 yılına kadar tecilliydim ve e devlet üzerinde askerlik durum belgesi istediğimde bu bilgi yazmaktaydı. Bedelli askerlik başvurusu yaptıktan sonra (15k para yatırıldı ve şubeden kayıt yaptırıldı). Bu işlemlerden sonra askerlik durum belgesine tıkladığımda "en yakin askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekir" yazıyor. Bunun anlamı nedir ? bilen varsa bilgi verebilir mi ?

Şimdiden teşekkürler.
(5) 

Şarkı Önerisi

Vermillion #1175992 
Selamlar,
Aşağıdaki şarkılar tarzında şarkı önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.


Kaleo - way down we go
Rag'n'Bone Man - Human
Imagine dragons - I'm So Sorry
Rag'n'Bone Man - Sirens
Hozier - take me to church
(4) 

Sağlıklı Beslenme Hk.

Vermillion #1046793 
Merhabalar,

Sağlıklı beslenen arkadaşlarım veya spor yapan arkadaşlarım. Gün içinde nasıl besleniyorsunuz. Öğünlerde yiyecek çeşitliliği için öğrenmek istiyorum.


şimdiden teşekkürler.
(2) 

Erkek parfüm öneri

Vermillion #801789 
Selamlar,

Parfüm önerebilir misiniz ey dostlar
(9) 

Görüntü sorunu

Vermillion #798570 
Merhaba,

Ekte bulunan ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum. 2 gündür bu şekilde oluyor. ilk önce ekranda ya çizgiler ya kararıp açılma oluyor sonra bu uyarıyı veriyor. Neden olabilir ?

teşekkürler.

edit: işletim sisteme windows 8.1 64
(1) 

Klip indirme

Vermillion #780383 
Merhaba,

Elinizde klip indirebileceğimiz siteleri paylaşabilirseniz. Hatta tek bir dosya içinde yerli klipler olan bir linkiniz varsa harika olur. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler.
(1) 

FX Piyasa

Vermillion #771497 
Merhaba,
Fx piyasası hakkında hiçbir bilgim yok. Giriş için ve sonrasında bana yardımcı olabilecek bir döküman,web sitesi vb. söyleyebilen olursa çok sevinirim.
Teşekkürler.
(2) 

Outlet

Vermillion #732659 
Selamlar,

Krampon alacağım hangi outletleri önerebilirsiniz, hem uygun fiyat hem çeşit bakımından.

teşekkürler.
(9) 

Cevabını Bulamadığım işlemci ve anakartı uyumu

Vermillion #716423 
Merhaba,

www.asrock.com linkteki anakarta sahibim. Alacağım işlemcilerdeki model kısmındaki kodlar bu cpu listte yok. O model kodları onemlı mıdır ? baska model kodlu olan ama orada yazan işlemciyi alsam çalışır mı sorun çıkarır mı ? bu soru hakkında hiç kesin ve tam cevap alamadım. Şimdiden teşekkürler.
(3) 

ddr3 ram

Vermillion #711028 
merhaba,

kingston hyperx ddr3 1600 mhz 8gb ram alacağım. Anakartım kartı destekliyor. İşlemcim biraz eski amd5000+ sorun çıkarır mı, çalışır mı ?

Teşekkürler.
(9) 

Tek ekran kartından çift monitör

Vermillion #709878 
Merhaba,

1 tane ekra kartından DVI ve VGA ile çift monitör bağlantısı yapabilir miyim ? veya tek ekran kartıyla çift monitör ile görüntü almak için bana bilgi verebilir misiniz ?

Teşekkürler.
(1) 

Sanal Kart hakkında bilgi

Vermillion #630575 
Merhaba,

Garanti internet şubesinden sanal kart açsam benden herhangi bir ücret alırlar mı ? Sanal kart kullanımı nasıldır ? bana bunlar hakkında bilgi verir misiniz? Yalnız hesabım, maaş hesabı ücret kesmeyebilirler sanki yazıyım dedim.

Şimdiden teşekkürler.
(1) 

harici harddisk önerisi

Vermillion #627547 
Merhaba,

Minimum 1TB olup 200tl ye kadar fiyatı olan, kullanıp memnun kaldığınız harici harddisk önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
(4) 

youtube girememe

Vermillion #624903 
selamlar,

Hiçbir şekilde chrome,firefox,ie bu browserlardan youtube giremiyorum.Benim gibi sorun yaşayan var mıdır? çözümü bilen paylaşabilir mi?

Teşekkürler.
(1) 

anakart işlemci uyumu

Vermillion #603942 
Merhaba,

www.asrock.com anakartımın desteklediği cpu listesi.İşlemciyi buluyorum ama Model kısmında yazan serial numaraları tutmuyor.illa omu olacak.ona uyacak bi işlemci bulamadım.yardımcı olursanız.şimdiden teşekkürler.
(3) 

Gizli numara

Vermillion #600687 
Merhabalar,

1 aydır gizli numara tarafından aranıyorum.*253# kodunu yeni öğrendim yaptım ama hala beni arayabiliyor.turkcelli aradım görüştüm.yurtdışından aranıyorsanız ona yapacak birşeyimiz yok diyorlar ve birde biz gizli numarayı kapatamıyoruz illa siz kod yazıp engelleyeceksiniz diyorlar.bunun bir çaresi var mıdır acaba? birde tedirgin oldum yurtdışı ne alaka.geçen cebimde açılmış telefon 1.30 saat açık kalmış beni dinlemiş.sürekli arıyor.önerilerinizi bekliyorum.
(1) 

mp3 player

Vermillion #596243 
merhaba,

f/p olarak iyi olan mp3 player önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
(4) 

gerçek mi

Vermillion #588375 
Merhaba,
göle ceset atarken google maps'e yakalanmakbu başlıktaki olay gerçek mi sizce
(1) 

tekerleme..

Vermillion #586060 
ufakken ini mini mani gibi bi tekerleme vardı.bunun sözlerini hatırlayan var mıdır? Türkçe olanı ama.şimdiden teşekkürler.
(1) 

işlemci - anakart acil!!!

Vermillion #571885 
selamlar,
bu anakartta asus m5a78l-m lx3 amd 760g ddr3 1866mhz vga 16x am3+
amd athlon 5000+ işlemci çalışır mı??
(1) 

termal macun

Vermillion #570158 
selamlar,
yeni bir anakart aldığım için işlemciyi buraya takarken termal macununu yenilemesem birşey olur mu?
(1) 

anakart

Vermillion #568123 
selamlar,
bana ddr2 4 ram slotlu ve amd işlemci destekli anakart önerir misiniz.
(5) 

telefon dinlenmesi

Vermillion #564930 
selamlar,
dün arkadaşımla telefonla konuşurken.birden telefonda sanki hatta telsiz karışmış gibi sesler gelmeye başladı ve bu seslerin ben konuşmaya başlayınca çıktığını farkettim.ne zaman birşey söylesem o sesler ötmeye başlıyodu.ve o seslerin sonunda bir nefes alma sesi duydum(dalga geçmeyin).çok eminim o sesi duyduğuma.sizce dinleniyor muyum veya hatlar mı karıştı bilen varsa bilgilendirsin lütfen.o olaydan sonra telefona format falan attım.bildiklernizi ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.iyi günler
(1) 

internet seçimi

Vermillion #560047 
günaydın,
ttnet aboneliğimdeki taahhüt bitmiş.sizce devam etmeliyim mi?yoksa superonline mı kullanmaya başlayayım?(şuanlık oturduğum yerde fiber yok dsl için sordum) teşekkürler.
(2) 

sopcast

Vermillion #559143 
selamlar,
sopcast nasıl kullanılır.indirdik,kurduk sonrasında birşey yapılıyor mu?kurarken ekstra birşey yapılıyor mu?? şimdiden teşekkürler.
(5) 

öneri! anakart+işlemci

Vermillion #558494 
selamlar,
sizden başlıktada belirttiğim gibi anakart ve işlemci önerisi isteyeceğim.birincisi f/p olarak iyi olan anakart ve işlemci önerisi.ikinci olarakda şu işlemci ve anakart iyidir seni 2-3 sene idare eder diyebileceğiniz modelleri söyleyebilirseniz bana çok yardımcı olursunuz.şimdiden teşekkürler.
(4) 

steam alışveriş

Vermillion #556687 
selamlar,
maaş kartımdan oyun alayım dedim ama bu uyarıyı alıyorum;
"Ödeme işlemi tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyiniz." uyarısını alıyorum.nedendir bilen var mı ? teşekkürler.
(3) 

bios update

Vermillion #556587 
merhabalar,
gigabyte ga-ma790x-ds4 anakarta sahibim.biosu nasıl update edeceğimi bilmiyorum.daha önce yapmadım.sanırım gigabyte'ın kendi bios update programı varmış.nasıl yapabilirim.bilen varsa paylaşabilir mi? şimdiden teşekkürler
(8) 

akıllı telefon

Vermillion #551967 
merhaba,
böyle 700-800tl arası f/p olarak iyi olan bir telefon önerisi istiyorum.şu iki telefonu düşünüyorum;
-samsung galaxy ace 2
-samsung galaxy w
bunlar nasıldır,kullananlar varsa yorum yapabilir mi ? veya başka telefon önerisi olan var mıdır? şimdiden teşekkürler.hepinize iyi günler.
(7) 

anakart sorunu

Vermillion #550133 
merhabalar,
gigabyte ga-ma790x-ds4 anakarta sahibim.kuzey köprüm çok sıcak 80 derece ve üstünde.hiçbir sorunum yokken böyle olmaya başladı.oyundayken falan paso res atıyo.var mıdır bunun bir çözümü.önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
(1) 

bu iki anakarttan hangisi

Vermillion #527341 
şuan ki bilgisayarımda bulunan anakart bu www.newegg.com


elime geçen diğer anakart ise bu www.newegg.com


sizce bu anakartlardan hangisi kullanmalıyım.gerekçesinide söylerseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
(2) 

phorm korunma

Vermillion #514202 
merhabalar,
bu phorm denilen olayı bugün öğrendim ve korunmak için firefoxta şöyle bir eklenti varmış www.dephormation.org.uk kullanan var mı bu eklentiyi? işe yarıyor mu ? yaramıyorsa korunmak için başka yok var mıdır? teşekkürler..
(5) 

askerlik durum belgesi

Vermillion #487481 
merhabalar,
1990 doğumluyum.myo'dan yeni mezun oldum.4 yıllığa tamamlamak için aöf'e kayıt olucam.askerlik durum belgesi istiyorlarmış.ben şu zamana kadar hiç gitmedim şubeye.tecil falan işlerine yani.şimdi yarın gideceğim.bi sıkıntı olmaz sanırım? bilenler beni biraz bilgilendirebilir mi?
(1) 

samsung gt-s5603

Vermillion #461127 
selam,
başlıktaki telefon için apps,oyun,duvar kağıdı bulabileceğim site var mı
(2) 

ani işitme kaybı

Vermillion #450062 
selamlar,
bu aralar sabah uyandığımda sağ kulağım tıkalı gibi kalkıyorum.bunu biraz internette araştırdım ani işitme kaybı belirtilerinde var bu ama tam emin değilim.(şöylede birşey var kullandığım oyun kulaklığında ses ayarını full kullanmanız ani işitme kaybına yol açabilir diyordu.sanırım bunun yüzünden.yıllardan beri kullanıyorum kulaklığımı).sorum şu,sadece sabahları olan bu olay ilerlicek mi?hastaların %60ı kendiliğinden geçiyormuş.ne yapmam gerek çok kıllandım.fikirlerinizi bekliyorum.teşekkürler.
(1) 

pazarlama staj

Vermillion #449507 
merhabalar,
Bana doldurulmuş pazarlama bölümü staj defteri örneği lazım.böyle bir site veya elinizde varsa söyler misiniz ? şimdiden teşekkürler.
(1) 

sd kullanımı

Vermillion #435963 
selamlar,
pc'de hiç birşey yapmadğım halde sd kullanımı 500 civarında ve daha fazla oluyor.yeni format attım ve msconfigten gereksiz programlarıda kapadım ama düzelmedi başka neden olabilir bilen varsa söyleyebilr mi ?? şimdiden teşekkürler.
(1) 

hız testi

Vermillion #425170 
En güvendiğiniz adsl hız testi sitesi hangisidir? teşekkürler.
(2) 

ttnet ping ms sorunu

Vermillion #423783 
selamlar
benim baglantımda ping ms sorunu var(80 90 arası ms).Gece 1-2 ye kadar devam ediyor sonra düzeliyo 30lara iniyo ama genel olarak sorunum var.Böyle sorun yaşayanınız var mı yada yaşayıpta düzelten,çözümünü bilen bana yardımcı olabilirse sevirim.müşteri hizmetlerini arıyorm bağlantınızda sorun yok diyolar çıldırdım bir haftadır.bilginiz varsa paylaşın lütfen.şimdiden teşekkürler.
(4) 

ilaç+içki

Vermillion #416887 
selamlar,
saat 19:00 gibi apranax içtim ve akşam arkadaşkar içmeye çağırıyolar.herhangi bir zararı var mıdır ? acil bilgilendirebilir misinz? şimdiden teşekkürler
(2) 

simulator oyunları

Vermillion #413748 
selamlar,
bana bildiğiniz,oynadığınz,sevdiğiniz simulator oyunlarının isimlerini söyler misiniz.şimdiden teşekkürler
(2) 

firefox eklentisi

Vermillion #406554 
merhabalar,bana işe yarıyan güzel firefox eklentileri söyleyebilir misinz? teşekkürler..
(3) 

pendik geçit

Vermillion #404567 
selamlar,
biliyosunuz pendik-gebze arası banliyo yok artık.pendikten gebzeye 17b arası iett otobüsü çıkarmışlar.kalkış yeri pendik geçit diyor ama ben pendik geçit neresi bilmiyorum.pendik alt geçit mi yoksa başka biryer mi? teşekkürler.
(4) 

Bir film vardı

Vermillion #395900 
selamlar,
bir film vardı godzilla gibi bi yaratık vardı çocukla arasında bir bağ vardı sanırım.bu yaratık suya girince yanıyo muydu ölüyo muydu öyle birşeydi tam hatırlamıyorum bilen varsa yazabilir mi? teşekkürler.
(1) 

saü

Vermillion #301552 
arkadaşlar saü 2yıllık okuyorum 3.senem 3.kez alacagım 2 ders var onlarada para istiyor zorunluymus yeni öğrendim onun parasını nasıl ne şekil yatırıcam bilen varsa söyleyebilr mi acil ???? lütfen
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık