(6) 

Yaşlanınca paraya daha çok önem veriliyor mu?

alpergoker #1571875 
Mehmet Demirkol'un Socrateste yaptığı programa konuk olan Engin Günaydın'ın programda kendisi ile ilgili yaptığı bir itirafı var.

'' Ben yaşlandıkça parayı daha çok sevmeye başladım. Eskiden hiç öyle duygularım yoktu. Eskiden çok iyi paralar kazanabilirdim ama o zaman o ukala tavırlarım yüzünden çok büyük paraları reddettim ve bu duygu canımı sıkıyor.

Ben para kazanama hırsıyla gençliğini harcayıp sonrasında hayatı ıskaladığının farkına varma duygusunun daha çok canını acıtacağını düşünürdüm. O yüzden bu itirafı görünce biraz şaşırdım.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Şöyle biraz hayat tecrübesi olanlar yazarsa güzel olur.

A) Ulan gençliğimizde hayatı ıskalamayalım diye az kazanalım ama iş-ev çemberinde ömrümüzü harcamayalım dedik. Keşke gücümüz varken kazanabildiğim kadar çok kazansaydım, bu yaşlarda rahat ederdim.

B) Ömrümüz birikim yapmakla geçti. Evim, arabam, gelirim var ama hayat akıp gitti. Bu saatten sonra ben neyleyim parayı.
(1) 

Kitap aranıyor

alpergoker #1417178 
Merhabalar,

Balıkesir belediyesinin 2016 yılında bastığı ''Tıbbi Aromatik Bitkiler Rehberi''
kitabını arıyorum. Bulabileceğim bir yere yönlendirirseniz sevinirim.
(1) 

Fotoğram makinası önerisi

alpergoker #229024 
Arkadaşlar 600 - 700 tl civarıda nikon slr modelleri tarzında bir makine arıyorum. Bu özelliklerde kullanıp memnun kaldığınız bir makina önerebilirmisiniz? Amerikadan da getirtebilirim Türkiyeden alma zorunluluğum yok.
(1) 

Araba almak için en uygun kredi hangisidir?

alpergoker #224467 
Arkadaşlar önümüzdeki ay araba almayı düşünüyorum. Tabiki kredi çekeceğim fakat hangi banka veya kredi türü ( taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi) daha uygun veriyor bilmiyorum. 15000-25000 tl civarında bir araba alacağım. Bil el atın da şu dertten kurtulayım.
(5) 

istanbulda yapilmasi gereken 10 sey

alpergoker #48020 
Arkadaslar bir zamanlar gazetelerde de cikmisti istanbulda yapilmasi gereken 10 sey seklinde hatta times dergisinden almislardi. Iceriginde Bebek te badem ezmesi yemek, kapali carsidan alisveris yapmak gibi maddeler vardi. Bir sunum icin bunu kullanmam gerekiyor bu listenin tamamini bilen birileri varmidir acep.
1

mobil görünümden çık