İtalya’da Türk ehliyetini değiştirme

teflon #1587843 
Selamlar. İtalya’da yeni Türk ehliyetini italyan ehliyeti ile değiştirebiliyorsunuz. Bu işlemi daha önce yapan var mıdır? Var ise yeni verdikleri ehliyetin geçerlilik tarihi ne oluyor? Ve alış süreciyle ilgili verebileceğiniz tüyo var mıdır?
(5) 

Roma'da yaşam

teflon #1555392 
selamlar. Ağustos itibari ile eşimle birlikte Roma'da yaşıyor olacağız kısmetse. Orada yaşayan biri var ise, nerede yaşamak gerekir, nelere hazırlıklı olmak lazım. tavsiye verebilecek var ise memnun olurum. İtalyancamız henüz yok. İngilizce ve Almanca var.
Kira limiti 2500 €uro.
(4) 

modern art sanatçısı

teflon #1502435 
bir resssamdı galiba. veya kolajlayarak yapıyordu resimlerini. istanbul manzarası galata kulesi falan. mavi ağırlıklıydı yanlış hatırlamıyorsam. küçük resimlerin birleşiminden de yapıyor olabilir. Türk sanatçı. Bir ara ibb billboardlarında da yayınlandı eserleri. bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
(1) 

bir caps arıyorum

teflon #1406220 
capsten ziyade kısa bir video. motorla veya bisikletle geçen elemanı yakalamaya çalışıyor hintli tipli kokunç bakışlı mafya bir eleman. bisiklet/motor üzerindeki çekiyor videoyu.
Teşekkür ettim.
(1) 

Saraybosna Balkan Turu

teflon #1087438 
Merhaba Arkadaşlar.

Ramazan bayramında Saraybosna'dan başlayıp Saraybosna'da bitecek bir gezi planlıyoruz. Amacımız Mostar'dan başlayarak aşağı inip Karadağ'da Budva ve Khotor'a uğrayıp orada yüzmeli tatil yapmak. Saraybosna Havalimanından araç kiralamyı düşünüorum. (skyscanner üzerinden) Ben aracı netten kiralarken yurtdışına çıkıp çıkmayacağımı sormuyor. Aracı netten kiralasam sonra bana orada bununla yurtdışına çıkamazsın çekerler mi?

Ayrıca rotayla ilgili tavsiyesi olan varsa da alabilirim.

Peşinen teşekkürler.
(1) 

İstanbul Business School Eğitimi

teflon #1065281 
Selam duyuru ahalisi. İlgili kurumda "Stratejik Pazarlama Eğitimi ve Ürün & Marka Yönetimi Eğitimi Mikro MBA" tarzı bir eğitim var onu yapmak istiyorum. Daha önce bu eğitimi alan, bu kurumdan başka eğitim alan, fikri olan olmayan?

www.ibsturkiye.com

Şimdiden sağolun.
(2) 

Hem lap top hem tablet önerir misiniz?

teflon #1037654 
selam duyuru ahalisi.

geçenlerde eve hırsız girdi laptop ipad gitti.
laptopla çok işim olmuyordu sadece film indir onları düzenle usb ye at film izle şeklinde kullanıyordum. ipadi de klasik fb instagram net ve oyun (clash of clans) için kullanıyordum.

Şimdi mantıklı olan; bir ipad air 2 falan alıp(1600 tl civarı) dandik bir netbook mu almak yoksa bu piyasadaki 2 in 1 dedikleri hem lap top hem tabletlerden mi alsak. bu zımbırtıları kullanan varsa memnuniyetini dile getirebilir mi? tavsiye de alabilirim.

Tişikkirler sipirmen.
(1) 

iski yeni üyelik

teflon #1003368 
selam arkadaşlar. yeni eve geçince su açtırdık(kira) internet üzerinden başvurdum gelip açtılar. sözleşme imzaladık. ilk faturada 17 tl kullanım 177 tl eski borç gözüküor. gecikme faizi falan 0 tl. bu 177 tl güvence bedelidir değil mi? zira benden önceki suyu kapattırmıştı. borcu olsa kapatamazdı.
(11) 

"Son zamanlarda izlediğim en güzel film?"

teflon #964551 
Evet başlıktaki yorumu yaptıracak filmlerinizi alıyım.
(4) 

bu galaxy s4 orijinal midir?

teflon #887133 
www.sahibinden.com

ilanda belirtilen S4 orijinal midir? eğer elden almak için gidersem, replikasından ayırabilmek için ne yapmam gerekir?
(2) 

Viyana Hava Limanından Şrhir Merkezine Geç Saatte Ulaşım

teflon #852765 
Selamlar.

Başlıkta belirtildiği üzere geç saatte (gece 2:30 -3:00 gibi) Viyana hava limanında olucaz. Şehir merkezine gitmek için neyi kullanmalıyız? CAT denen şehir merkezine giden trenler 23:36'da bitiyor gözüküyor. Başka alternatifimiz var mı? Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim. Bu arada otelimiz schwarzpanierstrasse'de.
(5) 

biraz Prag önerin

teflon #806538 
Bayramda 3 günlüğüne eşimle Prag'a gideceğiz. Önerilerinizi alayım.
Bi de para çekme olayını orada bankamatikten yapmayı düşünüyorum para birimi farklı olması sebebiyle. FArklı tavsiyesi olan varsa alayım.

Şimdiden teşekkürler
(2) 

Beykent ve Aydın Üniversiteleri Hakkında Biraz Bilgi

teflon #801128 
Bizim sıpa yeğen iyi puan çıkartamadı. Babası %50 burslu ile bu iki okuldan birisine göndermeyi düşünüyor. Bölümü dil olduğu için Mütercim Tercümanlık düşünüyorlar. Bu üniversiteler hakkında veya bölüm hakkında fikir belirtecek, deneyim paylaşacak varsa memnun olurum.
(7) 

belçika gezisi tavsiyeleri

teflon #723624 
selam duyuru ahalisi.
7-9 şubat arası gent brugge ve brüksel gezisi yapmayı planlıyoruz. kalacak yer gent'te ayarlandı. gezi programımız aşağıdaki gibi olacak. hayır böyle yap, şunu yap, güzel olmuş vs. yorumlara açığım.

7 şubat 17:30 gibi brüksel havalimanına iniş. trenle gent. otele giriş. akşamına genti gezmece.
8 şubat sabahı trenle brugge. brüjü gezmece. akşamına gente dönüş. yine gent'te takılmaca.
9 şubat sabahı trenle brüksel. brükseli gezmece. sonra havalimanı. 18:10 dönüş.

şimdi sorularım: tren biletlerini netten almaya gerek var mı? yer bulamam durumu olur mu? trenler sık mı? kampanya tarzı bir bilet almalı mıyız? bir de kar mar yağarsa trenler iptal olur mubi kere amsterdam'da başımıza geldi)

şurayı muhakkak gör dediğiniz yerler?

şimdiden sağolun
(2) 

belgrad kredi kartı

teflon #722642 
belgrad'da kredi kartı geçiyor mu? restoranlarda vs.
(4) 

esta rubon marka valizler

teflon #718943 
selam ahali.
valiz alma niyetindeyim. esta rubon marka valizlere denk gelmekteyim sitelerde. fiyatları baya uygun. kullanan, tavsiye eden etmeyen? yorumlarınızı alayım.
www.hepsiburada.com
(3) 

şarkı arıyorum

teflon #656299 
stay'in 33, 36, 39, 42 diye giden saniyelerinde arkadan duyulan ses var. ouw diye. bayan sesi gibi. o sesin daha ağır kullanıldığı bir şarkı var. radyo eksende falan da sıkça çalan bir şarkı ama bulamıyorum. yardımı dokunanı şukuya boğarım..

şarkı şöyle www.youtube.com

sesli dinleyin. auu tarzı elektronik bir ses.
dün gece de açtım bulan çıkmadı. bir el atın. çıldırıciim.
(3) 

hurts - stay'e benziyor

teflon #656035 
www.youtube.com

stay'in 33, 36, 39, 42 diye giden saniyelerinde arkadan duyulan ses var. ouw diye. bayan sesi gibi. o sesin daha ağır kullanıldığı bir şarkı var. radyo eksende falan da sıkça çalan bir şarkı ama bulamıyorum. yardımı dokunanı şukuya boğarım..
(4) 

Teb Yatırım Adı Altında Hesabımdan Çekilen Para?

teflon #649756 
Hisse senedi işlerine girdim. TEB'den alıyorum hisse senedini. Hisse senedi fiyatı düşüyüor. Ancak kullandığım hesabımda para oldukça, TEB yatırım adı altında 200-300 tl daha çekiliyor. Fon falan mı alınıyor neler oluyor çözebilmiş değilim. Fonlara bakınca fon gözüküyor ama kullanılamıyor. Bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
(5) 

kyk borcunun vergi dairesine yönlendirilmesi?

teflon #645806 
selam dostlar.

kyk borcum(katkı kredisi) bir öncekini bi kaç gün geç ödemem nedeniyle, daha bir sonraki ödeme tarihi gelmemesine rağmen vergi dairesine yönlendirilmiş. Bunu vergi dairesine gitmeden ödeme yolu var mıdır? Internetten falan..

Moralim bozuldu sabah sabah. Malum çalışan insan için mesai saati izin almak falan hep dert..
(8) 

morfare'den ps3

teflon #565334 
selam dostlar. morfare'den aşağıda linkini verdiğim paketi almak istiyorum. var mı tavsiyesi olan? şuradan şunu al hacı daha ucuz diyebilecek olan?
eşimle de oynayacağım için move olmak zorunda :)

www.morfare.com
(8) 

Play Station 3

teflon #563186 
Selam sözlük ahalisi.
PS 3 olaylarına girmek istiyorum. Var mı tavsiyeniz. Şuradan al şunları al böyle ucuz olur falan?
2. ele de hayır demem.

PS 4 gelecekmiş ama ona çok var.
(1) 

motorola razr maxx hd

teflon #556136 
yeni çıkan maxx hd hakkında bilgisi olan? Türkiye'de çalışmama gibi bir durum olmaz değil mi? Iphone 4 sahibi olarak androide geçişi bu telefonla yapmak istiyorum. Yorumlarınızı alıyım.
(2) 

motorola razr maxx hd?

teflon #555864 
motorola razr maxx hd getirtmeyi düşünüyorum ürdün'den. 480 USD. Türkiye'de satışa sunulmayan bu cihaz hakkında bilgisi olan? Kullanmış olup eksi ve artı yönlerini söyleyebilecek birisi varsa müteşekkir olurum.
Bir de bu cihazın türkiyede çalışmama gibi bir durumu olabilir mi?
(8) 

Film Tavsiyesi

teflon #552556 
selam dostlar.
en sevdiğim film fight club.ayrıca inception, dark knight, snatch, old boy, amores perros, das leben der anderen gibi favori filmlerim var.

o zaman sen şunu da mutlaka izle diyebileceğiniz filmleri alayım?
Bütün Nolan ve Fincher filmlerini izledim onları yazmayın.
(7) 

budapeşteye daha önce giden varsa biraz tavsiye?

teflon #526089 
Bu akşam eşim ile budapeşteye haftasonu gezmesine gidiyoruz :) internetten araştırdık ettik ama direkt giden biri varsa bir kaç sorum var;
Para birimleri forint ama euro da geçerli mi? değilse forinti çok kazık yemeden nerede çevirebiliriz?
Şuraya gidin, şuraya gitmetin tekin değildir vs diyebileceğiniz yerler var mı?

anlayacağınız biraz tavsiye..
(6) 

bunlar nelerin logoları???

teflon #468074 
ekteki resim neyin logosu olduğunu bilen tahmin eden??
(2) 

odanın içindeki yangın çıkışı

teflon #436321 
selam duyuru sakinleri.
bi ev kiralamayı düşünüyoruz. ama evin bir odasında direkt yangın çıkış kapısı var. içerden açılıp dışardan açılamayan şu iki elle bastırınca açılanlardan. içimize bir kurt düştü acaba hırsız dışarıdan açabilir mi die. sanki levyeyle dışarıdan zorlasa direkt açılacakamış gibi. var mı bu tür bir deneyimi olan?
(1) 

alien da olduğunu düşündüğüm sarışın abla?

teflon #419310 
alien serisinden birisinde diye hatırlıyorum, içine alien kaçan sarışın bir abla vardı böyle laboratuvarda falan ttuyorlardı çıplak sahnesi falan da vardı galiba çocukluktan öyle kalmış aklımda. araştırdım alien serisinde göremedim. bi buldurun
(11) 

star wars

teflon #405984 
Star wars izliyim diyorum. Sadece en son çekilen 3 lüyü izlesem yeterli olur mu? eksik kalır mı?
(3) 

seiko kinetik saat

teflon #398789 
selam ekşi duyuru ahalisi.

aşağıdaki linkteki saat için görüş bildirir misiniz?
Fiyatı bu olmayacak sadece saat için görüş alayım. kinetik olmasından mütevellit ne olur bozulur mu? bunda o auto relay oluyor mu. yani kendiliğinden doğru saate geliyor mu durduktan sonra vs.

www.cimri.com
(2) 

köprü maketi arıyorum

teflon #367807 
londra köprüsü olur boğaz köprüleri olur. Maket veya biblo da olabilir. Nereden bulabilirim?
(4) 

istanbul'da ingilizce öğrenmek için en iyi yer?

teflon #365688 
Üniversitede okuyan bir arkadaş için ingilizce eğitim olarak nereyi tavsiye edersiniz. Ben tömer'i tavsiye ettim. Şu daha iyi diyebileceğiniz yerleri yazarsanız sevinirim.
(1) 

istanbul üniversitesi öğrenci belgesi alımı

teflon #362106 
istanbul üniversitesi iktisat bölümünde okuyan bir yeğenim var. kendisi şehir dışında. dayısı olarak ben gitsem öğrenci belgesini alabilme ihtimalim nedir??
(1) 

fenerbahçe maçlarında Kıraç'ın 100. yıl marşının ıslıklanması

teflon #337942 
geçen sene bir zamanlar fenerbahçe ülker basket maçlarında bu marş çıkınca ıslıklıyorlardı anlamadığım bir şekilde. (yüzyıl önce doğdu şanlı efsane yüz yaşında mutlu ol fenerbahçee).

son olympiacos maçında gayet çalındı hep bir ağızdan söylendi. bu ıslıklamanın sebebi neydi veya ben mi yanlış anladım?
(4) 

karın kası aleti hakkında sorularım var..

teflon #332231 
www.grupfoni.com


şöyle bir fırsat var "abrocket" veya "total core" 50 tl ye geliyo. fırsatın kullanım şekli beni kıllandırdı. yok adresimi falan mail atıcakmışım da öyle gelecekmiş alet.

sizce güvenilir mi? alacak olrusanız hangisini alırıdınız içinden birini kullanananınız var mı? veya alma boşuna hiçbi işe yaramıyo mu dersiniz? mekik çekmeye çok üşeniyorum. belki yardımcı olur diye düşünmekteyim.

değerli yorumlarınızı beklerim :P
(4) 

9gag' de geçen "meme" nin manası?

teflon #328987 
9gag de meme de meme tutturmuşlar gidiyor. ne manaya geliyor bu meme?
(2) 

komandolu bir film?

teflon #326194 
fragmanında sas komandoları var. birisi vururken diğeri su altından suya düşerken ses çıkarmaması için havada yakalıyor falan. hatırlayan var mı bu filmin ismini?
(5) 

iphone restore problemi

teflon #306300 
ios 4.3.3 var şu an. restore et diorum restore edip son versiyon olan 4.3.5 e yükseltirim diyo. jailbreakli olduğu için istemiorum 4.3.3 de kalsın istiyorum. var mıdır çözümü?
(2) 

Yunanca disko şarkısı

teflon #299874 
Yunanca olduğunu düşündüğüm bir disco şarkısı var bu sıralar bolca çalıyor "ay gat po" tarzı bişeyler söylüyor bi buldurun
(2) 

miles &smiles kart

teflon #294740 
miles & smiles karta internetten üye oldum. eksik milleirmi falan işlettim. ama baya oldu kart bana ulaşmadı. kartı havalimanından mı almam lazım? adrese göndermiyolar mı?
(4) 

azerice kelime aranıyor.

teflon #285734 
gençler bi azeri müşterimiz "sayın hemkalar" yazmış. nedir bu hemka?
(6) 

dredg 30 eylülde hangi mekana gelicek?

teflon #284614 
ewet soru başlıkta. 30 eylülde geliolar. hangi mekan belli midir?
(3) 

sırtta çıkan sivilceler için çözüm?

teflon #268748 
yüzümde falan hiç sivilce yok çok şükür ancak sırtımda baya bir var. yazın güneşlenince geçiyor ancak kışın tekrar çıkıyorlar. kükürtlü sabun falan denedim bir faydasını göremedim. var mı önerebileceğiniz bir şey?
(1) 

plakadan trafik cezası sorgulama?

teflon #262607 
eskiden plaka ile trafik cezası olup olmadığı sorgulanabiliyodu. şimdi mümkün değil midir?
(1) 

arkadaşlar bu peugeot partner türü araçlar minivan diye mi geçer?

teflon #254026 
soru başlıkta. ido dan feribota araçlı bilet alacağı. peugeot partner tepee var. bu minivan sınıfına mı girer? normal otomobil alsam orda sorun çıkar mı?
(8) 

dizel otomatik araç?

teflon #251987 
evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi dizel otomatik araç olarak neler var? benim bildiğim 308, yaris, punto ve yaris. Bu sınıflarda bildiğiniz başka model var mıdır?
(1) 

bilgisayara iphone uygulamaları indirmek?

teflon #249007 
meerhaba arkadaşlar. apps.su tarzı direkt bilgisayara uygulama indirebileceğimiz bir site önerir misiniz?
(4) 

iphone 4 jailbreak?

teflon #245177 
4.2.1'i 4.3.1'e yükseltip jb yapmak istiyorum. henüz jb siz. ancak 4.3.1'e yükseltemiyorum 4.3.2 çıktığı için. Nasıl yapmam gerekir?
(4) 

iphone için kapışmalı oyun?

teflon #242856 
iphone dan arkadaşla internet üzerinden kapışılabilecek güzel oyun arıyorum. fruit ninja ile oynuyoruz şu ara. başka bildiğinzi eğlenceli oyun varsa ve ayzarsanız müteşekkir olurum.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık