(4) 

uçak ve vize tarihi ile ilgili bir sorunsal

t joe #1589672 
14 eylül 23.00'da sabiha kalkış 15 eylül 01.10'da nürnberg iniş

olacak şekilde sabihadan pegasus ile uçuş var. vizem 15 eylül tarihinde başlıyor.
ülkeden çıkarken vizem geçerli değil indiğimde geçerli hale geliyor, herhangi bir problem yaratır mı bu durum bir türlü cevap bulamadım. hiç tecrübe etmiş veya net bilgisi olan var mıdır. nereyi arasam cevap vermeyip cevabı başka yere sorun dedi şimdiye kadar.
(6) 

bu kalemin markası nedir?

t joe #1575713 
selamlar. linkteki kalemin markası nedir acaba, nerede satılır?

tükenmez değil uçlu kalemmiş. ucunda metal parçası varmış normalde kırılmış.

hizliresim.com
(3) 

yarın gece yunanistan'a geçerken sınırda çok sıra olur mu?

t joe #1201465 
soru yukarda. yarın aksam yola cıkalım diyoruz yunanistana doğru ama gümrükte aşırı bir sıra olur mu, çok bekler miyiz bilemedim.

akşam 10-11 gibi istanbuldan çıkmayı planlıyorum, daha geç veya daha erken mi çıksam, ne dersiniz?
(2) 

garantisi olmayan iphone tamiri veya değişimi

t joe #1177813 
şu an kullandığım bir adet iphone 6 var, ekranı parçalandı, home tuşu koptu yerinden, kasası açıldı böyle aralandı yani düştükten sonra. bunu ben yaptırmak yerine apple'a gidip iphone 7 alcam ben, bu telefonu alın üstüne de kaç para istiyorsunuz gibi bir teklifte bulunabiliyor muyum?
(1) 

yakın zamanda yunanistan vizesi almış olan var mı?

t joe #1098526 
6-7 ağustos gibi yunanistana gitcem ama vizeye en erken 25-26 temmuz gibi başvurabilirim, yetişmeme ihtimali yüksek midir ? kaç günde çıkar ortalama? yakın zamanda alan varsa bi bilgilendirse süper olur.
(2) 

hangi dronu alsak ki

t joe #1095155 
aşağıda biri yazmıştı ordan geldi aklımdaydı ne zamandır alıyım diyorum kafaya koydum kesin alcam artık.

bu sanki çok iyi gibi geldi bana

www.hepsiburada.com

hiç kullanmadım drone, ama 100-200 lira verip küçüklerden de almak istemiyorum alışmak için direk bunla başlasam video izleyerek deneyerek falan öğrenemez miyim?

skycontroller'sız olan modeli de bu

www.hepsiburada.com

çok gerekli birşey mi? iphone dan falan kontrol etsem çok mu zor oluyor?

birde fiyat yuzde 40-50 indirimli falan yazıyor iyi fiyat mı bunlar gercekten alınır mı yani?

bir aydınlatın droneseverler.
(3) 

istanbul izmir güzergah

t joe #1088187 
yarın istanbuldan izmire gideceğiz arabayla. şimdi bu köprü daha açılmamış sanırım ama otobanın bir kısmı açılmış yalovadan itibaren. tam olarak da anlayamadım aslında, bir arkadaşım otoban açılmış ama yol bok gibi heryer çalışma sakın girme eski yoldan devam et dedi. yakın zaman içinde kullanan var mı nerden gitsek ne yapsak?
(2) 

android - iphone ses kayıt uygulaması

t joe #1062443 
whatsap dan arkadas ses kaydı yolluyor ama kendi sesi ile degil baska bir insan konusuyormus boyle robot gibi bir ses cıkıyo. bu hangi uygulama ile yapılıyor bilen var mıdır ? soruyoruz soylemiyor da göt kafayı yicem.
(3) 

bozcaada ile ilgili ufak bir soru

t joe #973540 
agustos 20'si gibi 2-3 gunlugune bozcaadaya gideceğim, 2 kişi olcaz kız arkadasımla. gitmeden once otel-pansiyon falan ayarlamasak gittiğimizde kafamıza gore bir yer bulabilir miyiz yoksa heryer dolu mu olur, onceden mutlaka halletmemiz gerekiyor mu bu işi rez. falan?
(1) 

marmara yöneylem yüksek lisans sorular

t joe #961472 
yarın yoneylem yuksek lisans degerlendirme sınavı ve mulakatım var marmara unıversitesinde. ancak en ufak bir fikrim yok ne olacagı veya nasıl olacagı ile ilgili. sınavda ne soruyorlar, sınavı gecersem mulakat nasıl oluyor mesela, yardımcı olabilecek birileri varsa cok sevinirim. ben ekonometri mezunuyum, ozellikle ekonometri yada yoneylem ile ilgili cok spesifik akademik bilgiler falan soruyorlar mı. ilk defa basvurdum yuksek lisansa onun için hiçbirşey hakkında bir fikrim yok malesef. her turlu bilgi cok yardımcı olur.
(2) 

cumartesi avmlerin içindeki eczaneler açık oluyor mu ?

t joe #951907 
sb
(2) 

iphone 6 internet sorunu

t joe #943948 
yeni bir iphone 6 aldım ancak şöyle bir durum var telefon birşey indiriyo gözüküyor hep ama ne olduğunu bulamadım. yani şöyle bu yukarda 3g yazısının hemen yanında internet kullanılırken çıkan küçük yuvarlak dönen ikon hiç gitmiyor. ıcloud falan kapalı ondan değil baska neden olabilir ki. wirelessa da baglı degil gotume girmesin 3g den diye kapattım cellular datayı da.
(15) 

yarına kadar sahiplendirilmezlerse sokağa dönecekler!

t joe #936677 
1 hafta önce kutu içinde bulduğum 5 yavru kediyi geçici olarak sahiplenmek üzere evime aldım. halihazırda birbiriyle anlaşamayan 1 kedi ve 1 köpeğim olduğundan daha fazla barındıramayacağım. elim kolum bağlanmış bir vaziyetteyim.

kendi başlarına oyalanabilen, uysal, çoğunlukla uyuyan bu minikleri geçici ya da kalıcı sahiplendirmek istiyorum. eğer sizin için uygunsa teslim etmeye hazırım.

(siyah minikler kolay ayırt edilsin diye numaralandırdım.)


upmatik.com
upmatik.com

modlardan ricam ilanın üstte durması. bu şekilde daha hızlı çözülebilir.

iletişim: 0555 984 86 85
novemberisback@gmail.com


edit: istanbulda kediler.
1 numara dişi, diğerleri erkek.
(4) 

us apple store taksitlendirme

t joe #935280 
telefona taksit olmuyor ya turkiye de, ben amerika'da apple store'dan telefonu alsam o zaman da yaptıramaz mıyım taksit?

tek cekım alcam zaten ama sordugum burda bankayı arayıp ben boyle boyle harcama yaptım yurtdısında taksıtlendırmek ıstıyorum dersem yıne hayır yapamazsın cevabı mı alırım?
(5) 

kredi kartından fazla harcama nasıl yapcam?

t joe #933092 
muhtemelen sorulmustur bu tarz sorular, gordum hatırlıyorum aslında ama tatmin edecek bir cevap bulamadım onun için yeniden soruyorum kusura bakmayın.

şimdi limiti 5.000 su an kartımın 4000 borcu var zaten yani kullanılabilir limitim 1000 lira, hesap kesim tarihi bu ay sonu(bunlar özet bilgi niyetine). asıl sorun şu benim yarın 4-5bin lira daha harcamam lazım, param var ancak nakit var elimde. su an karta 10 bin yatırsam limitim 11 bine cıkar mı çat diye 10 bin lira harcayabilir miyim yani?
(3) 

waffle house hash browns

t joe #921233 
amerikadayken yiyordum bu hash browns'tan hep ama mcdonaldsdaki sikko olanlarından değil, waffle house diye bir yer vardı hep ordan yiyordum inanılmazdı tadı. bundan yapan bir yer var mı istanbulda yada kolay yapılacak birseye benziyo patates sonucta, nası yapılır bu evde falan ?

tam olarak bu:
www.google.com.tr
(3) 

eski bir film vardı neydı kı adı?

t joe #919191 
2 kucuk cocuk vardı 7-8 yaslarında bırı kız bırı erkek, bunlar cok yakın arkadaslardı daha sonra erkek olan mı kız olan mı tam hatırlamıyorum ama arı sokuyordu bı tanesını oluyordu cocuk. cok uzulustum bende 9-10 yaslarında falandım heralde ızledıgımde. neydı bu fılm ya?
(2) 

Verilik Kıyafetler

t joe #895059 
Selamın Aleyküm Oprah Winfreyler

Dün akşam dolabımı boşaltıp hiç giymediğim ya da zamanında giyip artık giyemediğim (büyüdüğümden değil de biraz kilo aldım ayıptır söylemesi) kıyafetlerimi ayırdım. Hiç bir şekilde yırtık, çok eski filan değiller hatta yarısı filan en fazla 2 kere giyilmiş ve hiç giyilmemişlerden oluşuyor. Gömlekler, çok sayıda pantolon, tişört, mont hatta 1 adet (pek kaliteli değil ama) takım elbise içeriyor ve 2 tane de 43 numara ayakkabı. (ayakkabılar da sağlam)

yani şöyle söyliyim, 175-180 boylarında ve 65-75 kilo arası bir bireyin hatta 2 bireyin rahatlıkla işini görür.

Bunları tabii yardım kuruluşlarına vesairelere verebiliriz eyvallah ama mesela içimizde bir lise öğretmeni filan ya da neblim ihtiyacı olabileceğini düşündüğü bi üniversite öğrenci evine komşu olan filan varsa direk kargoyla size göndereyim. (kargo masrafını karşılarım)

Bunun dışında verebileceğim kuruluşlar varsa verebilirim. (istanbul anadolu yakası elden teslim yapabilirim, diğer yerelere kargolarım)
(6) 

axess kredi kartı limit arttırımı

t joe #895045 
yaklaşık 18 yasımdan(yaklaşık7-8 senedir) beri axess gold kredi kartım var, limiti en basından beri 5000 tl. her ay ortalama 1000-1500 lira falan harcarım şimdiye kadar odemedıgım, gec odediğim bir ekstre falan da olmamıstır. eskıden surekli ararlardı limiti 7000 yapalım 10000 yapalım diye. herhangi bir gelirim de yoktu hiçbir zaman. daha yeni işe basladım, arasam telefonla, internet subesiyle falan limiti arttırmak istiyorum desem benden herhangi birsey talep ederler mi veya subeye gelmeniz lazım tarzı birşey derler mi?
(8) 

Yurtdışından Gözlük

t joe #894499 
Aramaya inandım ama tatmin edici bir cevap bulamadım.

Amerikadan gözlük sipariş edicem, kullanmak için değil ilerde satışını düşündüğüm ürünü görmek için almayı planlıyorum. Tanesi 35$, 3 tane alıcam muhtemelen tanesi 25$'a filan gelicek.

Gümrükte sıkıntı yaşar mıyız? Yaşamamak için tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
(2) 

unlock yapılmıs ıphone 4 e ios yükseltmesi

t joe #892308 
1 adet ıphone4 um var zamanında amerikadan geldi bu telefon, sim kilitliydi unlock yapıldı oyle kullanıyorum su an, ios 6 olması lazım ustunde, ben bunu 7 ye yukseltsem bidaha unlock falan ugrasmam gerekir mi?
(2) 

ortopedist arkadaşlar bir bakın hele bileğime bir şey oldu

t joe #890266 
dün kayak yaparken düştüm, sağ ayak bileğime birşey oldu, döndü diye tahmin ediyorum.ilk başta çok canım acıdı ama hafifledi sonradan. hafif şişlik var bilekteki kemiğin yan tarafında tam. aşırı bir acı yok yürürken, tam basınca üstüne acıyor ama bileğimi sağa sola döndürmeye çalışınca muazzam bir acı var. şu an işteyim, yarın doktora giderim heralde. önemli birşey var mıdır çok ne olmuş olabilir max, bugünden mi gitsem acaba doktora?
(2) 

Başkaları İçin Ödün Vermek

t joe #884655 
Başkaları için ödün vermeyeceğiniz şeyler var mı? Varsa neler?

bu soruyu bir kurul karşısında cevapladığınızı düşünün. çok uzun konuşacak süreniz yok, 4 belki 5 cümle ile ne cevap verirdiniz? tek bir cümle ile şok bir cevap verme hakkınız da var tabii ki.

(soru bence de çok saçma ama bi cevap vermek zorundayız)
(3) 

avukat cübbesi nerden alınır

t joe #875012 
istanbul'da nerden bulurum cübbe, anadolu yakasında olması lazım mümkünse kadıköy falan olsa süper olur. kaç para bu cübbeler internette biraz bakındım kalitesine göre değişiyor galiba. bi de kadın-erkek diye ayrılıyor mu?
(5) 

günlük sigara tüketim miktarı

t joe #872717 
çalıştığım için haftaiçi işyerinde 1-2 tane sigara içiyorum, akşam eğer eve dönersem hiç içmiyorum. dışarı çıkarsam duruma göre 2-3 tane daha içerim. haftasonu ise hep evdeysem yine hiç içmem mesela ama genelde dışarda olduğum için cmts pzr toplam 1 paket içiyorumdur. 26 yaşındayım bu saatten sonra böyle devam etsem aşırı bir zararı olur mu bana? 16-17 yaşından beri içiyorum. gitsem bi film falan çektirsem mesela çok kötü bi halde midir acaba cigerlerim?
(4) 

İddaa ile ilgili sorular

t joe #872352 
Abi beşiktaşın zaten handikap alacağı belliydi ona şüphe yok. Ben maçı izleyemedim ama 7 aralık'taki trabzon maçına yorumlarını ne olur onu merak ediyorum. bi de gençler-antep maçına çalışıyorum bi süredir. onla ilgili de bazı sonuçlara ulaştım:

burdan itibaren sanıyorum bizbize kaldık beyler. merak ettiğim aslında şu, amk porno filmlerde filan elemanlar litre litre boşalıyolar afedersiniz ama gerçekte böyle olmuyo. ben 1 ay tıklamasam sonunda en fazla bi shot bardağının 5/7 sini doldururum, saçmalık. sorun bende mi yoksa onlar mı ekstra bi şey kullanıyolar acaba? bilgisi olan paylaşsın lütfen.

not: şirket bilgisayarı olduğundan bu tarz şeyleri aramak istemiyorum.
(7) 

Zaman Geçmiyo

t joe #872296 
Kliksalılar Selamın Aleyküm.

çok sıkıldım ya. hiç vakit geçmiyo. işten çıkmama nerden baksan 2 saat 15 dakka var ve hiç bi iş yok deliricem.

15 dakka kadar önce kemalizmle alakalı bi soru açılmıştı tam "heh amk burdan günü bitiririz" diyerek bi cevap yazdım ki duyuru silindi. napak ya? var mı önerceğiniz bi site filan ona gireyim de vakit harcıyım. ama oyun sitesi magazin filan açmıyo mına godumun şirket pc.

CANLAR SIKKIN!
(2) 

Erkek Manikür

t joe #871211 
Evet romalılar selamın aleyküm.

Tırnak yeme alışkanlığımı aylar önce bırakmış olmama rağmen ellerim bi türlü tam manasıyla düzelmedi. Çok kötü değil ama bi profesyönel eliyle toparlanması gerektiği kanaatindeyim.

Gerçekten bu işi iyi yapan ve kurtköy, kozyatağı, sahrayicedid, ataşehir bölgelerinde veya yakınında önerebileceğiniz bi yer var mı. Aynı zamanda saçları da kırptırcam. Fiyat çok önemli değil ama traşla beraber 40-50 filan veririm fazlası canımı sıkar.
(5) 

Şarkı Çok mu Güzel Ben mi Abartıyorum?

t joe #871063 
s.b.

www.youtube.com

beğenenlere not: spotify'da mevcut.
(3) 

Kartepe kayak board için ev kiralama

t joe #870732 
şimdi şöyle birşey var benim maşukiye de bir evim var site içinde müstakil villa, 4 odalı kocaman, şömineli falan güzel bir ev yani baya. kıştan kışa sadece kayak yapmak için gidiyorum sadece. evim olduğu için tabi otelle falan pek işim olmadı günübilrlik kayıp inerim geri ama, daha demin baktım kartepe green park otelin cuma cmts fiyatları 250 euro diyor, şok oldum. her ay 1 kere gitsem bi sezonda max 3-4 kere gidiyorum kaymaya 120 günün en az 100 günü bomboş duruyor ev. kalan zamanlarda acaba evi günlük kiralayabilir miyim mantıklı olur mu? evde 7-8 kişi çok rahat kalabilir, haftasonu kişi başı 150-200 lira alsam iyi para eder. ama şöyle bi durum da var, evin de anasını sikmemelerı lazım tabi gelen insanların. nası olur acaba yapılır mı sizce bu iş ? yoksa astarı yüzünden pahalıya mı gelir bilemedim. Sadece tanıdıklara da olabilir güvenilir insanlar olsun diye aslında? (tanıdık dediğimde yakın arkadaşarım diil ama arkadaşlarımın arkadaşları, referansla falan işte)
(2) 

O Ses Turkiye

t joe #867600 
abi az once (sinirlendim tam adini unuttum) atakan isimli arkadas on numara sarki soyledi ve kimse donmedi. amina koyim galiba ilk kez bi televizyon programina sinirlendim. sik gibi seslere donuyolar buna donmediler, afferim amina koyim super.

sorum şu: izliyo musunuz canlar napiyosunuz?
(1) 

iphone 4s uygulamaların ana ekranda gözükmemesi

t joe #867363 
merhaba. aslında sıkıntıyı başlıkta özetledim gibi. internette araştırdım, önerilen çözümler (spotlight ile ara, başka klasörlere bak vs.) malesef işe yaramadı. en büyük sıkıntı ise Ayarlar menüsü'nün kaybolması.
servise götürmek dışında bir çözüm önerisi olan var mı?

şimdiden teşekkürler.
(6) 

ogs cezası ile ilgili

t joe #866116 
şimdi bana 2 tane ogs cezası gelmiş 330 lira, çamlıca gişelerden 2 kere kacak gecmişim. ancak şöyle bi durum var, bende ogs yok hgs kullanıyorum ve o cezaların geldiği tarihte arabayı kullanmamıştım eminim. telefonlarını falan hiçbir şekilde açmıyorlar zaten, bu otobanın çıkışındaki karayolları müdürlüğümü ne bi yer var(çamlıca gişelerde) oraya gitsem ordan bana yardımcı olurlar mı acaba? muhtemelen bi yanlışlık var resimlerini görmek istiyorum kaçak geçerken arabanın. bide çalışma saatleri falan nedir kaçta gitmem gerek haftasonu gitsem kimseyi bulur muyum acaba ?
(6) 

goodyear michelin bridgestone vs.. kış lastiği

t joe #861903 
şu an goodyear 4 mevsim var üstünde arabanın. kış lastiği almayı planlıyorum ama tanesi 400-450 tl aq. 4 tane lastiğe 1600 lira para vermek de istemiyorum. şöyle bişi de var kaymaya dağa falan çıkıyorum zincir vs ugrasmak istemiyorum. sacma sapan markalarda 200-250 tl arası fiyatlar var ama çok mu boktandır acaba? lastik ebatları 215/50/17
(3) 

Yazara Ulaşım

t joe #860948 
"wentimiglia" nickli arkadaşa ulaşır mısınız dostlar, teşekkürler.

eksisozluk.com
(2) 

fm 2015'in cılgın teknik direktorleri bi bakın hele

t joe #860839 
fenerle 3. sezonum bitti. atak bi futbol oynuyorum ve soyle bi durum var. her macım 5-4, 4-4, 6-3 falan boyle sacma skorlarla bitiyo(genelde yeniyorum tabi). ligde 34 macta 50-60 gol yiyorum en az 100 kusur gol atıyorum ama boyle olunca da oyunun gercekciligi pek kalmadı sanki. bi kac kez aykut kocaman taktıgı yapalım dedim yaramadı hiç gol atamadım bu sefer. ne yapmak lazım sizce normal bi durum mu bu?

bide sampıyonlar ligi ceyrek finalinde 2-2 ve 1-1 ile elendim chelsea'ye ama ilk macı 8 ikinci macı 9 kişi tamamladım. artık işin boku çıktı kırmızı kartsız macım yok aq. 10 küşur mactır her mac bi kırmızı kesin goruyo benim salaklar. bunun var mı bi cozumu acaba.

sakatlık konusuna zatn hiç girmiyorum kırmızı kartlarla beraber en az 7-8 adam oynatamıyorum maclarda :(
(1) 

Firefox hata veriyor ( firefox untrusted connection)

t joe #858558 
hangi siteye girmek istesem aşağıdaki hatayı veriyor firefox, bazı sitelere devam et giricem diyebiliyorm bazılarına kesinlikle giremiyorum seçenek çıkmıyo aşağıdaki gibi mesela. bi yardım edin nasıl çözülür bu.


This Connection is Untrusted

eksisozluk.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because no issuer chain was provided. (Error code: sec_error_unknown_issuer)
(2) 

SSG Mail

t joe #847787 
arkadaşlar herkese selamlar, iyi günler.

ssg@sourtimes.org ssg'nin kullandığı mail adresi midir? duyuruda ssg mail diye arattım ama güncel bir bilgiye ulaşamadım. bunun dışında bir mail adresi varsa paylaşırsanız sevinirim.
(3) 

sgk prim borcum varmış bunu düzeltmek mümkün mü acaba

t joe #841699 
geçenlerde babam getirdi, internetten döktürmüş kopyasını 29.02.2012 den 30.04.2013'e kadar olan aylarda sgk ya borcum varmış. şimdi ben zaten 07.2012 de mezun oldum,öğrenciydim yani bu zamana kadar ki olan borç çok saçma değil mi. ondan sonraki dönemde de nisan 2013 e kadar işşizdim zaten. bu borcu kapamanın herhangi bir yolu yok mu mecbur ödeyecek miyim. konu ile ilgili bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi beni lütfen. borçda az buz değil 2.000 lira yani.
(1) 

laptop wireless driver nasıl kaldırıcam takılan tuşu nasıl düzelticem

t joe #450005 
ya şimdi bende hp laptop var wireless ve ses düğmeleri falan dokunmatikler. ilk başta arada bir açılıp kapanmaya başladı kendi kendine daha sonra bu sıklaşınca bende modeme kabloyla bağlandım ama hala ses çıkarıp açılıp kapanmaya devam edince bu wireless sinirim bozuldu aygıt yöneticisinden kaldırıyım dedim ancak her kaldırdıgımda yeniden yüklüyor kendi kendine ve habire açılıp kapanıyor bu yüzden de her açılıp kapandığında bilgisayar acayip takılıyo her saniye bu işlemden dolayı. makinenin içinden wireless kartını bile söktüm bi çare bulamadım. ayrıca T tuşum takılı kaldı galiba bi şekilde her oyuna girdigimde t ye basıyor hangi oyuna girsem T tuşu basılı ancak masaüstündeyken hiçbişi yok.


ağlıcam sinirimden hiçbişi yapamaz hale geldim allah aşkına bi el atın
(3) 

amerika da ki cin lokantalarindan turkiyede de var mi

t joe #354263 
ya tam cin lokantasimi bilmiyorum baska uzakdogu falan da olabilir ama boyle gidiyodun 8-10 kisi bitane ocak gibi biseyin etrafina diziliyodun adam geliyodu elinde turlu turlu aletler cilgin hareketler yapiyodu gozunun onunde pisiriyodu yemegini. bunlardan istanbulda varmidir acaba ??
(2) 

plants and zombies left 4 dead gibi oyun ariyorum

t joe #350579 
soru baslikta. az once plants and zombies i bitirdim simdi napsam bilemiyorum o tarz bi oyun istiyorum ama hicbifikrim yok cok sikildim acil oynamam lazim elim ayagim titriyo yardim lutfen.
(2) 

gece yemek için gidilecek mekan

t joe #339414 
kız arkadaşımla yıldönümümüz var salı günü acaba nereye götürsem diyorum gece yemek için şık bi yere. istanbuldayız avrupa anadolu farketmez fiyat da çok abartı olmadıktan sonra sıkıntı değil. bi yardım etseniz süper olur
(5) 

nerede bisiklete binebilirim

t joe #323166 
boyle istanbulda gidilip bisiklete binilcek neresi var? ama bisikletimiz de yok gittigimiz yerde bisiklet falan da olmasi lazim yani kiraliyolarmidr artik napiyolardir bilmiyorum?
(6) 

kiz arkadasima bisi yapmam lazim napsam?

t joe #320809 
aramiz bozuk simdi benim bole guzel bisi yapmam lazim ya da biyere goturmem lazim ama napsam nereye gotursem hic bilmiyorum, istanbuldayiz bu arada araba da var heryere gidebilirim ama para yok pahali aktivitelere giremem. bi yardim edin hicbisi bulamadim
(5) 

macbookuma nasil format atarim

t joe #313363 
soru baslikta zaten. macbook pro var bende bunu formatlamak istiyorum nasil yapicam bi fikri olan ?
(1) 

iphone'u bilgisayara bagladigim zaman itunes'ta goremiyorum

t joe #263148 
telefonu bilgisayara taktigim zaman sadece sarj oluyor itunes ta gozukmuyor. nerde yanlis yapiyorum acaba?
(1) 

kaybedenler klubu filmindeki kofteci neresidir acaba

t joe #259720 
ya aradim biraz ama bulamadim, bu yayindan sonra cikipta kofte yedikleri yer neresi acaba oyle bi yer var mi gercekte?
(3) 

izmir de guzel barlar falan.

t joe #254165 
simdi biz bi kac arkadas izmire geldik. urla da kaliyoruz. gece neresi guzeldir nerelere gitsek egleniriz. boyle kaliteli şık nereye gidilir?
not: 4 erkegiz:)
(2) 

iphone 4 ile ilgili problem

t joe #241670 
arayan insanlar rehberde isimleri ile kayitli olduklari halde aradiklari zaman sadece numarasi cikiyor ekranda. baya bi ugrastim ama beceremedim. nasi halletcem ben bunu?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık