(8) 

lg g2 uygulama kaldırma

tanrei #834273 
merhabalar sevgili okurlar.

az önce içimi yakan lg g2 sorunumu entryle taçlandırdım. eksisozluk.com

blacklist uygulamasını kaldırmış olmama rağmen özellikleri telefonumu ele geçirmiş halde.

istemediğimzi bir uygulama, tüm izleriyle birlikte nasıl kaldırılır bu lg g2 isimli güzel telefondan?
(3) 

Londra Dil Okulu

tanrei #740343 
London School of English'i gözüme kestirdim ama çevremde dil okuluna giden çok insan yok, o yüzden deneyim alamıyorum.

Nasıldır LES bileniniz var mı? Business English almayı düşünüyorum bu arada.

Ayrıca sırf dil için değil gezmek için de gidiyorum malum, İrlanda ve İskoçya'ya kolayca gidebilir miyim Londra'dan hafta sonu için?

Başka şehir ve okul önerileri de bekliyorum.
(4) 

Ferritin

tanrei #739848 
kötü beslenen bir vej olarak depoları boşalttım bir güzel. bir de üstüne şerefsiz h. pylori eklendi. demir namına bir şey kalmadı. ete başladım mecbur ufak ufak. bir buçuk ay boyunca venofer, iki hafta helipak derken aralık 2013 itibarıyla ferritinim 113 oldu. tam iyileştim derken bugün yine kan sayımına gittim, 2 ayda ferritin 33'e düşmüş.

her sabah yumurta, diğer öğünler de az da olsa kıyma yiyorum. çay, kahve zaten mideme dokunuyor. normal midir böyle ani düşüş?!
1

mobil görünümden çık