chrome üzerinden birkaç farklı gmail hesabına giriş yapmam mümkün mü? ya da en kolay nasıl yapabilirim bunu? oturumu kapatıp başka hesap ile oturum açmaktan midem bulandı artık.




 

fotorafın oraya tıkla ordan acılıyor baska hesapla da gır dıye.

bryan fury

Oturumu kapatmadan ancak gizli sekme açarak girebilirsin ama her girdiğinde mevcut oturumun kapanmasa da yenisi için kullanıcı adı şifre girmen gerekiyor. Gmail checker isimli eklentiye birden fazla maili kontrol edebilirsin ya da diğer maillerini tek bir gmailine yönlendirebilirsin
chrome.google.com

slayerrr

peki bu yönlendirmeyi yaparsam, "gönderen" olarak seçeceğim mail adresi mi görünür karşı tarafa sadece? yoksa diğerleri de görünür mü?
çok teşekkürler.

yalnizliktan devren kiralik

Gönderirken de istediğin bir mail adresinin gönderen kısmında görünmesini sağlayabiliyorsun.
Yönlendirme için;
Ayarlar sayfasında "yönlendirme ve POP/IMAP" bölümünden yönlendirme adresi ekle diyerek o mail adresine gelmesini istediğin mailleri ekliyorsun.
Gönderici bilgisi eklemek için;
Yine ayarlar sayfasından "hesaplar ve içe aktarma işlemi" bölümünden "postaları şu adresten gönder" kısmına "sahip olduğunuz başka bir posta adresini ekleyin" diyerek ekleyebiliyorsun. Bunu yaptıktan sonra mail yazarken gönderici kısımında açılır bir bölüm oluyor ve o mailin göndericisinin hangisi olmasını istiyorsan seçebiliyorsun.

slayerrr
1

mobil görünümden çık