Satıcı profili olumlu. Marka Samsung. Piyasadan %20 daha ucuz




 

tabikihayır

atimikoydum

en ufak hatada sorunda pişman olursun hepsiburada yerine başka satıcıdan aldığına

atimikoydum

Sonuçta garantili değil mi peki?


urun.gittigidiyor.com

flo

hiç bir şey olmaz. sadece kargo eline ulaştığında kutuda bir ezik, parçalanma var mı diye bak. öyleyse teslim almaz, gittigidiyor'a şikayet çakarsın. tavsiyem kargo dağıtım şubesine geldiğinde imkanın varsa git kendin al. al ki risk minumuma insin. maalesef yurdumuz kargocularına güven olmuyor.

kargo sağlamsa, teslim al, zaten servis gelip açacak televizyonunu kutudan ( büyük bir tv aldığını farz ediyorum, ufak televizyonlar için servis gelmiyor). bir arıza sıkıntısı varsa zaten garantin olacak. gittgidiyor'un kurallarına hakim değilim ama "muhtemelen" geri teslim hakkın da olur.

daha geçen gün kardeşim yeni taşındığı eve aldı. sen sadece öküz bir kargocuya denk gelmemek için dua et.

sokolsuz pasha

aldim sikinti yasamadim. 3 senedir de kullaniyorum. ama sorun yasarsaniz nasil cozulur veya cozulur mu onu bilemiyorum.aldigim saticinin adini da bakip yazabilirim isterseniz.

a man who walks alone

internet keşfedildiğinden beri hiç çekinmem alışveriş yaparım. Ama tek bir kez aksilik yaşadım, gittigidiyordan iyi puanlı bir satıcıdan aldığım cep telefonu imeisi kopyalı çıktı, kullanılmaz halde duruyor. Büyükçe bir şey alırken iki kere düşünürüm artık.
(yine de seviyorum gittigidiyor'u gerçi).

firez

Ben de çok düşündüm almaktan vazgeçtim kargoda bir şey olur garantili der olmaz vsvs bence bulaşma yüzde yirmi az vericem diye

kablelvuku

arkadaşım aldı, sorun çıktı tv de servis değişim dedi aldığın bayiden değiştir dedi bayi 1,2 ay salladı sonra elimde muadili yok deyip alt model vermeye kalktı şuydu buydu derken parasını geri aldı Tl olarak ama dolar fırladığı için başka yerden aynısını alamadı.

Sir Anthony Hopkins
1

mobil görünümden çık