
Ben sadece başlığa cevap vereyim: Cunda'ya gidin, çok güzel. Şeytan sofrası diye bir yer var. Orada da gün batımını izleyin.


soruya cevap değil ama cumaya gidelim mi diye okudum birden :)
iyi eğlenceler :)


cunda'ya gidin ancak şeytan sofrasına haftasonu gitmeyin. çok kalabalık "olabiliyor" ve gerçekten değmiyor. biraz şişirilmiş bir balon şeytan sofrası ben çok daha güzel batımlar gördüğümü söyleyebilirim.


Cunda'da aksamlari baya serinnl oluyor. Uzrerinize mutlaka bir seyler alin.


Tamam gidin izin veriyorum. :D
3 Ekim zaten yağmurlu soğuklu havaların olacağı bir tarih, bir de ada iklimi eklenince kesin soğuk olur. Yağmur yağarsa sıkıntı olabilir (veya romantik de olabilir) o yüzden hırka, şemsiye gibi önlemlerinizi alın da gidin.


yazıyorum hepsini kenara teşekkür ederim :) rakı balığı seven ama çalışanlar tarafından mekana zorla çekilmeyi sevmeyen insanlarız o yüzden bir mekan tavsiyesinde bulunsanız ne güzel olur :)
