en son süper slim kasadan bir önceki, mat renk olanlardan. 320 GB sanırım. çok fazla kullanılmamış ve gayet temiz bakılmış.

2 adet kol, 1 move kamera ve 2 de move şeysi var, move kolu işte. kırılmamış, yanında da 10 küsür orjinal oyunu var (last of us, batman arkham origins, vs vs). oyunların hepsi de çok temiz, altlarında tek çizik bile yok (az kullanıldığından heralde).

ortalama kaç para eder bu alet? piyasası ne? alırken nesine bakılması, kontrol edilmesi gerekir?

 

daha yeni 500 gb ps3 süper slim aldım. move, tek kol ve 10 tane kadar oyunu var. 680 tl verdim. gayet temiz bir makine. sizin konsol da o civarda alıcı bulur bence.

ayrıca, kırılmış olan cihazların piyasada daha çok tutulduğunu ve 800 ile 1000 lira arasında değiştiğini söyleyeyim. o yüzden " bu cihaz satılmaz, en fazla 500 lira veririm" diyen bir ölücü olursa, inanmamanızı öneririm.

metamorphisis

metamorph çok para vermişsin hacı. geçen hafta kırık 120 gb aleti 600'e sattım. piyasa düşüyor.

move para etmiyor. oynayan az var. makinayı sen alacaksan 600den fazla verme. bence alma bile ama sen bilirsin. 2016da fifa ve pes dışında düzgün oyun çıkmayacak. illa alacağım dersen kırık bulmaya çalış. exclusiveleri oynar, aldığın paraya satarsın.

mattiadestro
1

mobil görünümden çık