var mı? mesela örnek vereyim; 2-3 farklı firmanın değişik değişik sosyal hesaplarını (instagram, facebook, tumblr, vs vs) yönetiyoruz. bu hayalimdeki programda firma başına birer hesap oluşturup, sonra her firmanın hesabı altında, o firmaya ait sosyal medya platformlarını ekleyip yönetebileceğimiz bir şey arıyorum...

var mı böyle bişey? lütfen olsun çünkü! :(


 

hootsuite.com

masa penisi

@masa penisi, web üzerinden değil de, direkt masaüstünden yapabilen bir program şeklinde bildiğin var mı peki?

loveinaflipbook

www.wikihow.com

burda websitesini nasıl masaüstü app haline getireceğiniz anlatılıyor. kendisinin masaüstü uygulaması yok.

masa penisi

onun nasıl yapılacağını biliyorum ama benim istediğim şey ön bellek verilerinin başka sitelerden ziyade benim bilgisayarımda tutulmasıydı aslında.

masaüstü yoksa da artık mecbur kaldığım noktada buna yönelicem artık, napalım. çok teşekkürler.

loveinaflipbook

osx için ben yazıcam bunu 3-5 ay beklersen test ettirrim.

bryan fury

merhabalar, sormuş olduğunuz uygulamayı hiç duymadım. her iki taraftan da durumu yorumlamak gerekirse, dijital ortamda mümkün mertebe siteye trafik sağlama olgusu söz konusu biliyorsunuzdur. dolayısıyla bu tür schedule hizmeti sunan markalar istediğiniz uygulamayı yapmaya sıcak bakmayacaklardır en basit görüşle.

sizin tarafınızdan bakıldığında da tüm bilgilerin sizde kalmasını istediğiniz anlaşılıyor. lakin, bu tür firmalar her ne kadar hacker'lar siteleri gümletse de; sizin de bilgisayarınızın çalınabilmesi durumu söz konusu olduğu için eşit mesafede duruyorsunuz gibi görünüyor. yani her iki durumda da hesapları ve şifrelerini çaldırabilirsiniz.

ezcümle, uygulamadan ziyade amacına hizmet eden siteyi web üzerinden kullanmanız, uygulama bulamayacağınız için daha sağlıklı görünüyor.

ek bilgi: yanılmıyorsam hala web üzerinden instagram görseli çıkamıyoruz.

saatleriazarlamaenstisusu
1

mobil görünümden çık